Eurochells pe canapea colt: cum de a alege și uzură?

Eurochells pe canapea colt: cum de a alege și uzură?

mobilier tapițat confortabil este cu siguranță, o componentă importantă a interiorului acasă. Este dificil să ne imaginăm de locuințe fără o canapea moale și scaune confortabile. Pentru tapițerie de mobilier cu timpul, nu a fost stricat, pături diverse, cape și capace. În ultimii ani, eurochells pe mobilier tapițat a început să folosească mult mai populare. Este important de știut cum să aleagă eurochells pe canapea de colț, și, de asemenea, să fie capabil să-l poarte dreapta.

Particularități

Dacă mai devreme, pentru a actualiza tapițerie de mobilier tapitat, a fost necesar pentru a trage canapea, coase un caz pe cont propriu sau comanda de croitorie, in studio, iar recent achiziționarea de Eurochell a ajutat rezolva această problemă într-o zi mai târziu. Particularitatea acestui strat este aceea că Acesta poate fi pus pe orice canapea, chiar și sub formă non-standard. Un astfel de produs de a purta pe mobilier tapițat chiar și o singură persoană.

Eurochellites au o elasticitate ridicată, deoarece în producerea acestui textile, fire subțiri de cauciuc sunt utilizate. Produsul este fabricat luând în considerare cele mai noi tehnologii brevetate. Materialul este capabil să se întindă în orice direcție, astfel potrivite pentru acoperirea structurilor de orice forme. Ns.Donarea unui astfel de Eurocal cu canapeaua nu va rămâne deformată și va lua aspectul inițial.

Materialul utilizat pentru fabricarea produsului este considerat hipoalergenic, deci este potrivit pentru chiar și persoanele care au alergii pe țesături sintetice.

O astfel de acoperire are o anumită structură, datorită căreia produsul nu este poluat de mult timp. Pentru a avea grijă de un astfel de caz este foarte simplu, este suficient să o porniți într-o mașină de spălat și să se usuce. Chiar dacă este spălat foarte des, proprietățile acoperirii vor persista. Cu o operațiune permanentă, tapițeria nu va fi deformată sau plină, precum și întinderea sau decolorată, deoarece țesătura are o rezistență la uzură ridicată.

EuroChells va servi cel puțin 5 ani. Acoperirea nu este frică de bucle feline, deoarece are o factură pe care nu este ușor să faci strângere. Principalul avantaj al acestor produse este versatilitatea lor. Ele pot fi folosite atat pentru modele moderne si pentru canapele deja depășite cu cotiere sau fără ele. Evrochell este potrivit ca o pelerina nu numai pentru casa, dar, de asemenea, sub forma unei versiuni de birou. Pentru a cumpăra astfel de produse textile este posibil pe Internet, chiar și fără a vizita magazinul, pentru că este destul de dificil de a face greșeli cu dimensiunea modelului. Pentru ao dobândi, este suficient să se măsoare parametrii spătarului canapea în lungime, ținând cont de gradul de extensibilitate a acoperirii.

Vizualizări

Pentru canapele de diferite modele, capace duble, triple și unghiulare produc. Modificarea capacelor se determină în conformitate cu măsurătorile de design pe partea din spate a spatelui, și anume:

 • Cu lungimea spătarului dintre canapea 1200-1600 mm ales dublu eurochet+
 • În cazul în care lungimea spatelui este de 1600-2450 mm, atunci modelul triplu este dobândit+
 • Pentru mobilier unghiular, pentru a alege un produs cu o dimensiune de 3800-5500 mm.

În plus față de aceste opțiuni, capacele se fac pe canapele și fotolii fără cotiere sau pentru mobilier realizat prin ordine individuală. Modelele de colț sunt accesibile și din stânga. Această caracteristică trebuie luată în considerare la alegerea unui produs.

cu proeminență

Compania cardkres se ocupă de textile de mobilier. Pentru modelele cu o proeminență, modelul antracit de la producătorii din Turcia se va potrivi. Acesta are următoarele caracteristici:

 • Kit-ul include un capac cu opritoarele+
 • Produsul este ambalat în sacul PVC pe fermoar+
 • Extinderea produsului pe spate, având în vedere cotierele, este de până la 450 cm+
 • Compoziție: Poliester – 60% și bumbac – 40%+
 • Brațe au o înălțime de 35-45 cm+
 • Lățimea camerei de aterizare cu partea lungă este de 200-280 cm, iar cu un scurt – 80-170 cm.

Pentru a determina care caz pentru a alege pe canapea de colț, cu o proeminență de pe dreapta, aveți nevoie pentru a măsura lungimea proeminenței și mobilier. Producătorii produse capace universale pe modelele de colț cu o proeminență de pe partea dreaptă, astfel încât acestea vor potrivi opțiuni cu raftul din dreapta în colțul.

cu cotiere

Puteți găsi produse care sunt potrivite pentru canapele cu cotiere și fără ele. Atunci când alegeți, să ia în considerare faptul că Evrochell pe canapea de colț, fără cotiere se distinge printr-un pic de la modelele cu cotiere. Potrivit producătorilor, extensibilitatea materialului este atât de mare, ceea ce îi permite să-l întindă pe canapea, cu un caz mai mic. Pentru canapea de colț clasic cu cotiere, cazul este perfect Din colecția „microfibră“ și „Vista“. Tunul de tracțiune pe spate, fără a lua în considerare cotiere, este de 380-530 cm.

Fără cotiere

Acoperit pe modelul fără cotiere sunt diferite în formă de capace familiare „Standard“. Cazul „șampanie modernă” de la producătorul italian se va potrivi perfect în interiorul clasic datorită culorii plăcute a stratului de acoperire, fără prezența elementelor de decor. Un astfel de material rezistent la uzură este perfect pentru utilizarea pe termen lung. Materialul include bumbac și poliester. Extinderea produsului este de 150-220 cm. Capace pentru canapele fără cotiere potrivite pentru mobilier de dimensiuni și forme standard.

Pe banda de cauciuc

Există opțiuni pentru textile pe o bandă de cauciuc. Aceste produse acoperă mobilierul în întregime sau parțial. Caz pe o gumă pentru canapele de colț La pastel Producția rusă va proteja în mod fiabil mobilierul de murdărie și zgârieturi. Produsul 100% constă din bumbac. Îmbrăcămintea capacului este de 355-375 cm, există manevre de jos. Produsul are un preț acceptabil, dar producătorii fac un model numai în 2 culori.

Materialele

Din ce material se face cazul, depinde de durata vieții produsului. Capacele pentru structuri unghiulare și alte structuri pot fi achiziționate sau cusute din următoarele materiale:

 • Jacquard – Multe sunt foarte populare cu un caz Jacquard, un astfel de țesut are o structură densă + caracterizată printr-un desen tridimensional pe acest produs+
 • Microfibră – Acest material este ales pentru coaserea unui produs cald, are o elasticitate foarte mare, aproape fără greutate, plăcută la atingere+
 • Jersey – Un astfel de material va dura mult timp și va decora mobilierul + țesătura are o structură netedă+
 • Plissa – Acesta este un material foarte interesant pe textura cu sistemul de anticatură+
 • Shenil – Un astfel de material are o culoare frumoasă cu ornamentul original.

  Pentru EUROCHLOV alegeți țesături rezistente la foc. Este mai relevantă pentru opțiunea de birou decât într-un apartament sau o casă. Produse din seria „Fantasy. Veneția „se distinge prin prezența în marginea inferioară a fusii frunze. Toate opțiunile de tesatura, care sunt folosite pentru coaserea acoperiri sunt bine spălate și curățare. Ștergeți produsul la o temperatură a apei în +40 de grade. Se usucă bedspread rapid și după uscare reface forma inițială. Produsul nu necesită călcarea, nu învață și nu se estompează la soare.

  Important! Când spălare, nu trebuie să utilizați înălbitor și balsam de rufe.

  Cum să purtați?

  Deoarece pânza pentru Eurocal este foarte elastică și se poate întinde bine, poate fi simplă și fără efort să poarte pe orice loc de dormit. Pentru a trage rapid patul de pat pe patul unghiular, trebuie să faceți următoarele:

  1. Canapeaua se îndepărtează de perete, permițându-se astfel accesul la greșit+
  2. Cazul este masat pe podea și se desfășoară astfel încât exact capetele capacelor care vor fi puse și cotiere +, de obicei, structurile de colț au diferite în lungimea compartimentelor+
  3. Cazul poate fi întins de la ambele părți+
  4. Pentru a funcționa corect, luați în considerare instrucțiunile atașate în detaliu și să acționeze conform instrucțiunilor.

  Pentru a fixa patul de pat, trebuie să îndreptați cu atenție materialul cu mâinile. Partea superioară și inferioară a cazului sunt fixați prin designul canapelei cu elastic. Pentru a evita apariția golurilor care pot fi formate, introduceți încuietori speciale. Ei au nevoie să fie inserat între scaun și spate, spate și cotiere, precum și scaunul din spate. Prin introducerea încuietorilor, trebuie să împingeți pânza cât mai mult posibil, ceea ce va asigura o bună tensiune a țesăturii și va crea o vedere estetică frumoasă. Producătorii produc cazuri pentru Softles cu o proeminență pe stânga sau la dreapta, cu un raft în colț și așa mai departe.

  Important! Modelele de colț pot avea o persoană dreaptă și la stânga. Tipul acestui model poate fi determinat de fața canapelei.

  Exemple frumoase

  Alegerea Eurochet pe canapeaua de colț, merită să luați în considerare cât mai multe modele interesante și să alegeți o opțiune acceptabilă pentru dvs.

  Un Eurochell monofonic pe canapea colțului cu o fustă va fi un accent luminos și face camera confortabilă.

  Foarte organic se potrivesc în acoperirea interioară „fantezie. Veneția „. Combinația de nuanțe contrastante în textile va da o culoare specială.

  Acoperirea pe canapea colțului cu proeminența potrivită „Jacquard. Valuri „arată elegant.

  Mobilier circular Mobilier de colț Karven ca mulți cumpărători.

  Acoperirea „microfibră” este ideală pentru canapeaua unghiulară clasică.

  Pe mobilierul cu o proeminență din stânga, puteți folosi cazul Jacquard. Vita de vie”.

  În video de mai jos, este prevăzută o instrucțiune privind utilizarea eurochell pe canapea de colț.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: