fațade din material plastic pentru bucătărie: Caracteristici, sfaturi pentru a alege și de îngrijire

fațade din material plastic pentru bucătărie: Caracteristici, sfaturi pentru a alege și de îngrijire

Oamenii care urmăresc tendințele moderne de design interior, da preferință la high-tech sau stil modern. Aceste stiluri prevăd utilizarea de culori extraordinare și un aspect exclusiv, în general,. Aceste cerințe sunt îndeplinite de fațade de polimer, care au o paletă de culori foarte mare si varietate de forme în stoc. Produce bucătării din plastic nu este complet din material plastic, dar utilizând PAL sau MDF ca bază. Acoperite cu straturi extrudate din hârtie laminată special, care seamănă cu plastic, și, prin urmare, materialul are o astfel de nume.

Avantaje și dezavantaje

fațade din material plastic pentru bucătărie au avantaje și dezavantaje.

Demnitate.

 1. strat rezistent la umiditate, opuse nu numai apă, ci și detergenți sintetici.
 2. Unresponsibility la ultraviolete. Pentru orice gazda în bucătărie, cel mai important nivel de iluminare este. Cu toate acestea, este lumina cu ultraviolete, cu un efect negativ asupra materialelor de finisare. Alegerea unui finisaj din plastic, puteți fi siguri că culoarea nu va fi slabă și nu va cauza reparații.
 3. Rezistența și puterea. Acest lucru se aplică atât de impact mecanic și chimic. Potrivit statisticilor, sala de bucătărie este folosit mai des decât alte camere. Prin urmare, tot felul de factori de efectul nociv asupra fațadei nu sunt excluse. seturi de căști din plastic s-au dovedit ca un produs rezistent la uzură de înaltă calitate.
 4. Paleta de culori de culori galerie. Varietatea gamei de culori va satisface chiar si cele mai exigente cumpărător.

dezavantaje.

 1. Prețul non-standard. Gama fluctuează, ceea ce face alegerea consumatorului. La unele seturi de căști de la vanzatori populare, coincide cost cu produse din componente naturale. Prețurile mici sunt adesea combinate cu o calitate slabă, astfel încât înainte de a cumpăra este necesar să se studieze cu atenție piața.
 2. marginile de plastic, utilizat atunci când tăiate fațada, se deterioreaza rapid, cerând o modificare nouă. Opțiuni de aluminiu începe să se umple, pierde aspectul atractivitate.
 3. Mat de plastic este destul de greu de curățat de murdărie, Și lucioasă poate rămâne grași tipărituri.

Tipuri de plastic

Folie din material plastic este de două tipuri: lucioasă și mată. Face piese sunt prelucrate de profile de aluminiu, margini de acril, PVC. În timpul producției de panouri, pot fi folosite aceste tipuri.

 • Plastic de la acryla. Pentru a începe cu, schița selectată a imaginii este aplicată pe suprafața de MDF, după care acestea sunt acoperite cu acrilic transparent. Apoi, cu ajutorul solidifică ultraviolete, acrilice, transformându-se într-o suprafață solidă și solidă. din material plastic acrilic vă poate servi pentru mai mult de 30 de ani, nu pierde culorile, strălucire și tipul său armonios totală.
Citește mai mult  Design interior al bucătăriei de menta

 • Akryla de film, reprezentând straturi de hârtie decorativă, impregnate cu absorbant și rășini acrilice cu. Rezistența la temperatură scade, este mai mare decât cea a filmelor din PVC, dar mai mică decât cea din folie de plastic. Culorile Gamma sunt nelimitate, de la combinații luminoase la tonuri pastelate.

 • Plastic în rulouri, Realizat de mijloc de presiune sau la rece Laminat presiune continuă. materii prime decorative având similaritate cu material dermal. Costul produsului este scăzut, deoarece este fabricat din clorură de polivinil.

Rezistența la deteriorare este scăzută, acest tip de arsuri din plastic la soare.

 • Plastic în foi, HPL de înaltă presiune second hand. Acesta este adesea menționată ca eoplastics, deoarece producția utilizează materiale ecologice. Acesta este un produs final destul de durabil având o listă de caracteristici tehnologice impresionante.

Spectrul de culori

Gama de culori a bucătăriilor de plastic este incredibil de diversă. De la monofonul luminos la tonuri de pastele delicate. Ideile privind fațadele de acest tip nu se limitează la cadrul pe care îl pot fi, de asemenea, reprezentate de picturi artistice. Face ca fațada să fie posibilă fie în luciu, fie în performanță mată. Imaginile vor ajuta la deghizează amprentele care nu vor fi evidente.

in afara de asta, Fatadele pictate reîmprospătează interiorul, făcându-l mai estetic. Imaginea de designer este descrisă exclusiv pe căștile exterioare, în interiorul ei va rămâne albă. Durata de viață a culorii este complet dependentă de calitatea plasticului în sine. De exemplu, un material plastic la nivel înalt nu își va schimba aspectul și nu se află chiar sub influența țigărului smoldering, în timp ce produsul la nivel scăzut va dispărea instantaneu în soare.

Opțiuni de proiectare

Calm minimalism, futurism captivant sau high-tech armonios – pentru a vă rezolva, ca variații de design de bucătărie din plastic. Structurarea rațională a spațiului de bucătărie mică va furniza cutii de cavă extinse cu cadre din aluminiu, completate de piese metalice. Folosind fațadele îndoite de tot felul de nuanțe la instalarea bucătăriei de colț, veți obține rezultate uimitoare. Finisajul color este posibil: atât culori luminoase, cât și cele liniștite.

Design-urile cu un model pot fi atât de calm cât și un design captivant. Fitingurile cromate utilizate cu strat lucios sau mat va adăuga sofisticare. Paleta de nuanțe de culori de mobilier trebuie să se refere la rezolvarea texturată și de culoare a pereților.

Fatadele de culori ușoare măresc spațiul vizual al camerei, creând o iluzie de spațiu.

Producătorii de rating

O persoană neexperimentați, care este un simplu cumpărător, este dificil de a găsi instantaneu, este o anumită calitate produs sau nu. Deoarece fatadele din plastic de diferite companii pot arata absolut același, cu toate acestea, cu privire la funcțiile operaționale diferă radical în. Producătorul lipsit de scrupule, încercând să câștige un mod foarte prost, foloseste de slabă calitate, materiale fragile în produsele sale, care nu suporta efecte de temperatură chiar.

Citește mai mult  colțuri de duș fără paleți: soiuri și alegere

Scăzut din punct de vedere material plastic de calitate, expuse la o expunere uniformă mecanice minime, se poate risipi sau pauză. Acesta este motivul pentru alegerea unui set de bucătărie, să acorde o atenție la producător. Pentru ca să fie mai ușor de navigat, am compilat un rating de cel mai bun dintre cei mai buni.

 • compania ASD din Turcia, Prelucrare fatade din material plastic de calitate medie, la prețuri rezonabile. Din punct de vedere vizual, ele nu diferă de analogii unui segment de preț mai mare.

 • Firma italiană ARPA, furnizând mai mult de o sută de combinații de culori. Produsele se disting prin rezistență termică ridicată.

 • Liderii germani Duropal, Resopal – Companiile implicate în producția de plastic acrilic care posedă o rezistență ridicată. Costul este mai scump turc.

 • Compania Italiană Abeet Laminati produce produse de înaltă calitate din material plastic la nivel înalt.

Comparație cu filmul

MDF plasticul este considerat cel mai confortabil material pentru crearea capetelor de bucătărie. Fatadele făcute în conformitate cu această tehnologie sunt considerate opțiuni cele mai durabile și mai fiabile, deoarece acestea nu vor dispărea niciodată și nu se deformează de la diferența de temperatură excesivă. Film PVC, care este acoperit de fațadă, extrem de subțire și chiar îndoită ca hârtia. De aceea este ușor să se facă distincția de plastic de înaltă calitate.

Rezistența termică este atât de slabă încât contactul cu un cuptor, cuptor încălzit vase de foc sau apă clocotită va duce la deformare sub formă de balonare sau pliere peliculă. Nu există mijloace pentru refacerea suprafeței deteriorate nu va ajuta. În plus, filmul nu tolerează razele de soare, care au o ardere de proprietate în lumină.

Plastic are un pronunțat lucioasă. Filmul este, de asemenea, străluceau, dar se pare ca acest lucru să strălucească mult mai stropi, în comparație cu un strat din material plastic. Cu toate acestea, acest luciu poartă cealaltă parte a medaliei. fațade din plastic extrem de brand. Caracteristica operațională a stratului de film nu atinge nici măcar nivelul de plastic. Prețul filmului este un pic mai ieftin, cu toate acestea, producătorii ruși sunt extrem de impasibili în overeative. O listă întreagă de avantaje din smalț și de film de acoperire îmbinate în avantaje din plastic, probate și minusuri scurtare.

Citește mai mult  Bucătărie-cameră de zi cu șemineu: Design interior pentru apartament și casă de țară

Cum de a alege?

Fiecare cumpărător, citind principalele caracteristici de mai sus, va fi capabil să înțeleagă care materialul să acopere fațada de bucătărie este mai potrivită. Deoarece mobilier din MDF este practic și durabil, mulți sunt preferate pentru ea. Datorită instalării de bucătărie din material plastic într-un cadru de aluminiu, vă puteți salva de la restaurări constante și de la înlocuirea completă a setului cu cască de bucătărie.

fațade de bucătărie într-un profil de aluminiu cu margine au o bună rezistență la uzură, care pot fi adăugate la o listă lungă avantaj.

Sfaturi pentru îngrijire

Gradul de îngrijire a îngrijirii determină durata calității existenței calitative a multor produse. fațade de bucătărie din plastic nu fac excepție, cu toate că acestea sunt legate de acele suprafețe care sunt extrem de simple în curtare. În ciuda acestui fapt, este demn de amintit că La spălarea unui set cu cască acoperit cu plastic, trebuie să fiți extrem de îngrijiți pentru a nu strica acoperirea înaintea perioadei de garanție de la producător. Complexitatea spălării se află în faptul că divorțele nedorite, proprietarii enervanți, urmăresc întotdeauna fațada.

Înainte de a cumpăra echipament nou de modă pentru curățarea bucătăriei, ar trebui să acordați atenție listei produselor care nu sunt categoric nu sunt recomandate.

 1. Greu, Mijloace abrazive.
 2. Clorul de clor. Chiar dacă urme de la grăsime au apărut pe suprafața bucătăriei dvs., nu utilizați unelte de clor, deoarece pot decolora suprafețele.
 3. Nu utilizați pololifi, Realizarea produselor de ceară. Plastic, tratat cu ceară, dobândește stickiness, care va mai fi mai repede mai repede. Protecția împotriva ceară lipsă va fi mult mai greu decât petele îndrăznețe obișnuite.
 4. Instrumentele divizate exclude, Deoarece materialele de fațadă pot începe să se abordeze. Înainte de a aplica orice mijloace, se recomandă să o testați pe cel mai ascuns de ochi.

Cel mai bun agent de curățare este apa obișnuită de săpun cu o cârpă moale. Săpunul normal pentru copii sau geluri blânde sunt de asemenea potrivite pentru curățare. După spălare, ștergeți fațada uscată a unei cârpe uscate moi sau a unui prosop convențional de hârtie.

Exemple frumoase

Pentru a inspira și a încărca fluxul de idei pentru a crea o căști de bucătărie ideală, luați în considerare câteva exemple interesante.

Despre faptul că merită să alegeți fațade de plastic pentru bucătărie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: