Focar pantofi în hol: soiuri și alegere

Focar pantofi în hol: soiuri și alegere

Efectuarea hol, nu poți uita despre acest element interior necesar, ca un stand de pantof. Alegerea nu numai frumoase, dar, de asemenea, design practic, va fi posibil să se decidă dacă să decidă dacă.

Particularități

Stand pentru pantofi în hol este selectat în conformitate cu preferințele proprietarilor, precum și dimensiunea camerei.

De exemplu, dacă camera este mică, adică, este logic să dobândească un design deschis care combină rack-ul însuși, suprafața scaunelor, cuierul pentru îmbrăcămintea exterioară și raftul pentru pălării și pălării.

În cazul în care spațiul vă permite Puteți lua un suport separat care va efectua numai caracteristica de stocare a pantofului.

De fapt, suportul pantofului este un rack format din mai multe niveluri. Are compactitate și durabilitate, ceea ce face posibilă utilizarea în mod rezonabil a spațiului liber al holului și a face cu atenție. Modelele mai complexe sunt, de asemenea, mai funcționale – au capacitatea de a găzdui pungi, umbrele, chei sau alte elemente.

Este important de menționat faptul că standul de pantofi impune reguli speciale de funcționare, în special în rafturi deschise.

În primul rând, vorbim, desigur, despre puritatea elementului interior. in afara de asta, Este important ca, pentru a evita arderea pantofi situate pe raft într-un singur rând.

În cazul în care rafturile sunt realizate din lemn, atunci ei nu ar trebui să pună pantofi ude numai de pe stradă. Ghete și cizme trebuie să fie aspirat, astfel încât umiditatea ridicată nu dăunează stării materialului. În cazul în care depozitarea directă se realizează în interiorul coșuri ochiurilor de plasă, apoi înainte de a pune pantofii în interiorul acestuia ar trebui să fie devorat de noroi veniții.

Tipuri de structuri

Focar pantofi constau dintr-un cadru și mai multe rafturi. În funcție de varietatea de cadre, sisteme de stocare deschise și închise se disting. Obișnuit, Standul deschis este format dintr-o pereche de top a rafturilor, un număr mai mare de panouri se găsesc mult mai puțin.

Racul superior poate fi un scaun moale sau solid sau pur și simplu diferă de restul, oferind astfel posibilitatea de a stoca pungi, mănuși și alte elemente pe ea.

Standuri deschise oferă acces gratuit la pantofi, deoarece nu există uși.

Rafturile situate la diferite niveluri fac posibilă stocarea pantofilor de diferite înălțimi.

Standurile închise implică faptul că conținutul este ascuns în spatele ușilor. Pantofii de magazin poate fi pe rafturi obișnuite sau pliante, precum și în coșuri de răchită.

Principalul avantaj al acestor modele este de a proteja împotriva căderii în interiorul prafului.

Ramele sunt potrivite sau pliabile, care de obicei depind de material – de exemplu, rafturile false forjate nu sunt supuse dezastrului.

Rafturile pentru depozitare sunt făcute fie de ochiuri, și au pus paletul pentru a curge noroiul în partea de jos sau imediat sub forma unui palet.

Construcția mesh este mai binevenită, deoarece efectuează suplimentar pantofi.

În general, principalele soiuri de stand sunt o rafturi clasice cu rafturi, un stand cu ușile și un design cu un scaun, care este o cutie cu un capac pe care puteți sta.

in afara de asta, Unii experți se referă la elegante speciale – deținători pentru depozitarea pantofilor. Acest design poate fi plasat pe orice suprafață verticală, salvând un loc în hol.

Cu toate acestea, este potrivit numai pentru încălțămintea de sus.

Materiale de fabricație

Există 4 materiale principale pentru fabricarea încălțămintei: plastic, lemn, metal și rattan. Alegerea unuia sau a unui alt material depinde atât de capacitățile financiare, cât și de stilul interior existent. Modelele din plastic sunt cele mai ieftine. Cu toate că, înainte de apariția stand a fost destul de non-zeroshist, astăzi modele mai elegante sunt produse.

Pentru plastic doar să aibă grijă, dar nu este deosebit de puternic și de încredere.

Suport metalic, din contră, are puterea necesară. Destul de des, pentru fabricarea unui metal element este combinat cu un arbore pentru a oferi rafturi suplimentare.

Prezența unui strat special de coroziune vă permite să folosiți rack chiar și pentru stocarea pantofi de stradă.

Modelul de metal arata foarte frumos, și, prin urmare, prețul este destul de mare. Un alt dezavantaj relativ a unei astfel de mobilier poate fi numit mare greutate.

suport de lemn pentru pantofi, de regulă, se realizează ca un dulap mic, echipate fie cu rafturi orizontale sau înclinate. Uși proteja pantofii de praf de la intrarea și să ofere construcții aspect atractiv.

Cu toate acestea, există modele simple deschise. Lemnul natural este preparat în mod necesar prin compozițiile speciale pentru a proteja împotriva umezelii, dăunătorilor și mucegai.

modele din lemn poate fi destul de scump, astfel încât o astfel de alternativă este adesea folosit ca MDF.

Costul mai mic și disponibilitatea unei palete de culori largă explică popularitatea acestui material. Standuri din MDF sunt de asemenea tratate cu substanțe hidrofuge.

Și lemn, MDF si se potrivesc perfect in aproape orice interior și să aibă un aspect atractiv.

mobilier Rotan este ecologic si are usurinta atat in problema de greutate și aspectul. Cu toate acestea, astfel de suporturi sunt destul de puternice și capabile de a servi pentru mai mulți ani, atunci când funcționează.

Cu toate acestea, standuri rattan nu iau întotdeauna procesarea împotriva umezelii, și, prin urmare, această problemă va trebui să se clarifice în timpul etapei de achiziție.

În caz contrar, stocate astfel pantofi de stradă nu va funcționa.

Rack-uri realizate din diferite materiale sunt potrivite pentru diferite stiluri de interior. De exemplu, copacul se potrivește perfect în interior oriental, stilul clasic, modern. Aspru și, ca în cazul în care arată mai bine lemn neprelucrat în direcția Rustic sau țară, mai ales dacă îl combinați cu metal în mod artificial în vârstă.

Pentru Loft Stilistică, combinatia de metal si lemn ar trebui să fie deja „mai tineri“, dar deținătorii sau picioare pot fi înlocuite cu tuburi reale. arata de plastic bine în aceste stiluri ca minimalism și high-tech. standuri Rotan sunt obișnuite pentru a instala în eco-interior.

Cum de a alege?

Alegerea unui footboard, ia în considerare trei factori importanți. În principal de proiectare ar trebui să fie practic și răspunde la funcțiile. De exemplu, un raft pentru pantofi de stradă este important să se asigure sistemul de ventilație și dota în mod ideal rafturi deschise.

Dimensiunea ar trebui să permită să accepte toate perechile prezente în viața de zi cu zi, dar se potrivesc organic în locația. În mod alternativ, numai pentru pantofi de stradă există suficiente perechi de rafturi, dar pentru a stoca întregul dulap de pantofi, este încă mai bine să se facă distincția un dulap separat cu sisteme de stocare adecvate.

Evalnamed și estetica standului. Ea trebuie să se încadreze armonios în interior casual, precum și răspunde la preferințele locuitorilor apartamentului sau la domiciliu.

În cele din urmă, trebuie să ia în considerare factorul financiar. Pe cât de mult cumpărătorul a, depinde, din care materialul va fi făcută de stand, va trebui să posede design-ul original.

Imediat înainte de cumpărare, este important să se estimeze calitatea accesoriilor si grosimea panourilor folosite pentru a plasa pantofi.

Locație

Este convenabil să plasați un stand în așa-numita zonă „murdar”, unde apare procesul de punere și eliminare a încălțămintei. Cizmele și cizmele vor fi întotdeauna la îndemână și nu puteți, de asemenea, să vă fie frică să vă blot în mod accidental, doar să mergeți în baie.

Dacă designul este selectat cu ușile, atunci trebuie să se deschidă calm și să nu interfereze cu oamenii din hol.

Rack-ul nu ar trebui să distragă atenția nici o pasaje și să fie, de asemenea, aproape de ieșire. Ar fi frumos să fii localizat un cârlig cu o lingură pentru punerea pe pantofi.

Concentrându-se cu dimensiunile, este important să nu uitați de prizele, comutatoarele și plintele, „copstick”, fără centimetri.

Exemple de succes în interior

Uneori, o sală de intrare are o zonă prea mică pentru a posta separat stand pentru pantofi, scaun și cuier.

Prin urmare, cel mai logic al tuturor vor fi comandați un design multifuncțional, plasând totul cât mai compact posibil.

În hol, decorate într-un stil scandinav, pereții sunt vopsite într-o umbră calmă de culoare gri, iar pe podea se află o placă de culoare alb-negru concisă. În acest caz, suportul pantofului este un design din lemn și metal. Partea de sus este un panou de lemn vopsit într-o nuanță albă, care poate fi utilizată pentru obiecte mici sau scaune în timpul uzurii pantofilor.

Încălțămintea însăși este stocată pe rafturi metalice cu găuri situate ușor la un unghi.De la deasupra suportului există un cuier, permițând atât să stocheze hainele superioare și să locuiască în partea de sus a capacelor. Astfel, totul ar trebui plasat într-un spațiu mic care ar trebui să fie în hol.

În casa de țară, același design laconic poate fi complicat. Stand pentru pantofi achiziționează scaun moale la etaj. Locul de rafturi ocupă cutiile de răchită de formă pătrată. Aceleași rezervoare, dar mai puțină înălțime, sunt plasate deasupra cuierului de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte. Trebuie spus că dresser este situat în apropiere, sub cărora există o cutie împletită și la etaj – o zonă de depozitare cu o ușă.

În interiorul clasic cu etnici sau econiote, standul de încălțăminte este realizat din lemn întunecat grosier. Mai jos este un raft pentru pantofi, un ușor plasat două sertare și de sus puteți sta, să stocați unele accesorii sau chiar să plasați elemente de decor, cum ar fi plantele vii în ghivece de lut. Interiorul holului completează cuierul pentru îmbrăcămintea de sus de la copacul mai întunecat, poster și o vază de răchită cu elemente florale în interior.

Apropo, dacă suportul deschis ales pentru hol pare prea non-zei, atunci poate fi pur și simplu pus sub o masă concisă din lemn alb. Astfel, va fi creată o compoziție multifuncțională, punctul culminant al cărui evident va fi atașat pentru a fi plasat pe partea superioară a cadrului cu fotografii și dispozitivul de iluminat.

Cum se face standul original pentru pantofi pe hol cu ​​propriile mâini, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: