Folosind perdele albastre și albastre în interiorul dormitorului

Folosind perdele albastre și albastre în interiorul dormitorului

Dormitorul este un loc în care ne odihnim și petrecem adesea o mulțime de timp. Dar nu este întotdeauna obișnuit să doarmă: ei lucrează în ea, citiți, vizionați filme, trageți. De aceea, acest loc trebuie plasat la o distracție de înaltă calitate și liniștită. Și un rol important în acest lucru este jucat de ferestrele Decor. Culoarea perdelelor selectate pentru designul deschiderii ferestrelor este capabilă să aducă proprietarul camerei atât emoții negative, cât și pozitive. Împreună cu cremă neutră și perdelele albe, tonurile albastre și albastre se bucură de o mare popularitate, care vor fi discutate.

Particularități

Culoarea albastră îi place mulți, iar psihologii îl resping pe bună dreptate unul dintre principalele locuri din terapia color. În ciuda răcitorului său, nuanțele albastre și albastre au o atitudine pozitivă și creează armonie. Vorbind ca un accent de succes, astfel de perdele nu se aglomerează spațiul, nu ocupați întreaga zonă, permițându-vă să bateți frumos finisajul, tavanul și pereții. În același timp, ei nu rămân la umbra, cum ar fi tulul modest albă. Datorită unor astfel de calități, textilele albastre pot fi folosite aproape în orice design interior al dormitorului.

Având perdele albastre alese, veți primi mai multe avantaje simultan:

 • Atmosfera calmă+
 • Setare pozitivă+
 • Creșterea performanței, accelerarea gândirii+
 • Depresia, dorința.

Nu există practic deficiențe ale unei astfel de alegere, dar cumpărarea unor astfel de perdele în dormitor, trebuie amintit că abundența albastru este rău. Prin urmare, nu cumpărați textile „în companie” la mobilier. Atmosfera va fi rece, în plus, dacă culoarea este aleasă întuneric, va reduce camera.

O varietate de nuanțe

Tonurile albastre gamma sunt enorme, iar toate sunt asociate cu cerul, calmul, fiera de mare, perioada de iarna. Utilizarea optimă a unor astfel de textile este dormitoarele de pe partea de sud și vest. Aici, în timpul verii, soarele este o mulțime de fețe, iar albastrul va ajuta puțin la o astfel de impresie. Dacă camera este situată în nord sau est, atunci există și soluții de succes. Perdelele de lumină albastru de dormit va fi alegerea perfectă în contragreutate albastru închis lumina absorbantă. Să vedem ce nuanțe de albastru pot fi selectate pentru textile:

 • albăstrea+
 • indigo+
 • Denim+
 • Blue blând+
 • azur+
 • Albastru inchis+
 • Safir+
 • bleumarin+
 • Cobalt.
Citește mai mult  Design de camera de zi 17 kV. M

Acest lucru nu este toate culorile, dar acestea sunt cele mai populare. Orice nuanta are propriile sale caracteristici și calități unice, care potrivit pentru un interior va arata ridicol într-un alt. Este important să se ia în considerare luminozitatea tonului.

Dacă folosiți perdele pentru a crea un accent, apoi nuanțe saturate aici sunt pur și simplu necesare, iar atunci când textilele sunt necesare ca fundal a situației principale, este mai bine să se gândească la culorile discrete.

Stiluri

Perdele sunt stiluri diferite, este necesar să se ia în considerare atunci când cumpărarea. Să vezi care specii de a alege cel mai des.

Modern

perdele moderne deschide un domeniu de aplicare reală pentru creativitate, permițându-vă să combine cu succes culori și materiale, poruncindu-le sau de a crea haos creativ. Puteți alege orice tip, cum ar-a placut, dar este important ca perdelele sunt completate de modele frumoase, decor interesant. Tesatura ar trebui să fie curge, dragă, de exemplu, mătase, atlas, organza, in timp ce Jacquard și velur va fi o idee rea.

Proporționalitatea modernității este neobișnuit, netezime, grație de linii este binevenit aici. Opțiunea perfectă pentru dormitor este moale, care se încadrează perdele în combinație cu perdele transparente. În același timp, textile pot fi atât de argint sau de aur desene monofonice și având.

Clasic

Clasic etern, iar acest lucru este valabil nu numai pentru haine, accesorii sau muzică. perdele bogate clasice sunt relevante astăzi, ei sunt capabili să completeze instantaneu interior, oferindu-i de lux și confort. Ele sunt întotdeauna strict proporționale, atent gândită. Fabric, la fel ca în moderne, este folosit de scump, poate fi jacquard, catifea, alte materiale grele. De regulă, portarii sunt completate de lambrequin și sunt mutate în diferite direcții, și sunt aplicate robinete speciale. Al doilea strat – perdea subțire, curgătoare.

Provence

Provence Perdele – Acesta este un eșantion de gust și simplitate incredibilă. Țesătura trebuie să fie ușor, accesorii similare nu poartă funcția de protecție de la soare, ele sunt decorative. Din materiale alege in, bătute, bumbac – toate naturale și naturale. Utilizarea elementelor organza și dantelă este permisă. Grapetele sunt absolut inadecvate, iar dacă aveți nevoie să vă protejați de Ultraviolet, dați preferință Porterilor Romani. De asemenea, o margine ușoară este binevenită, tot felul de șiruri de caractere, reproducere. Pentru astfel de perdele au nevoie de streașină din lemn.

Citește mai mult  Dulapuri pentru masina de spalat in baie: specii, recomandări pentru alegerea

High Tech

Perdele în mai multe stiluri sunt similare, dar nu se aplică hai-flow-ului. Aici nu vă veți întâlni cu tampoane romantice și materialele curgătoare. Forma este întotdeauna dreptunghiulară, conturul perdelei este destul de clar, fără volum. decoratiuni extrem de rare, totul este rușine în spiritul de minimalism. Dacă există un model pe astfel de perdele, acesta va avea și formele geometrice potrivite. În ceea ce privește țesătura, este mai bine să alegeți materiale noi cu protecție împotriva strălucirii solare sau metalizate.

Pentru care interioare sunt potrivite?

Perdelele albastre cu o selecție competentă se vor potrivi organic în orice interior. Să vedem cu ce soluții de culoare sunt cele mai bine combinate.

 • alb. Dormitorul alb este o versiune universală, aici perdelele albastre vor efectua un contrast excelent. În același timp, este de dorit să alegeți nuanțe mai întunecate de albastru, deoarece un ton ușor poate fi pierdut pur și simplu. Principalul design al camerei este recomandat să completeze obiectele de decor de aur sau de argint. În plus, perdelele vor juca cu vopsele noi dacă vor exista mai multe elemente de același ton în cameră, de exemplu, bufele, paturile de pat sau vase de flori.

 • Cremă, bej, fildeș. Acestea sunt tonuri calme, mai calde, care pot fi, de asemenea, combinate cu succes cu albastru. Este permisă utilizarea unor nuanțe mai luminoase. O decizie interesantă va fi de a alege un covor de aceeași umbră. Designerii recomandă alegerea unui candelabru sau a unui plastic în ton, lămpi, iluminare de fundal, dacă este, poate fi, de asemenea, în gamma rece.

 • gri. Dormitorul albastru gri este o opțiune înfundată, calmă, neutră. O astfel de cameră trebuie să fie diluată cu ceva luminos. De exemplu, mici detalii roz, violet, pete saturate de portocale și galben vor arăta interesante. Adăugați accesorii de culori metaline.
Citește mai mult  Dl. Bucătărie: Opțiuni de design și de cazare pentru setul cu cască de bucătărie

 • Albastru. Perdelele albastre și pereții albastri – aceasta este o idee nouă despre designeri. Dar ar trebui să fie mai atentă aici, deoarece albastrul solid este capabil să creeze un sentiment rece. Cel mai bine este să selectați nuanțe luminoase de pereți, dar perdelele ar trebui să fie mai întunecate. Vă puteți gândi la această opțiune ca albastru de finisare doar unul, un perete de accent. Trebuie amintit faptul că, în astfel de mobilier de dormitor ar trebui să fie tonuri pastelate, pentru a evita excesul de interior.

Aplicarea roșu, portocaliu și alte finisaje luminoase dormitor, fii atent. Erorile pot duce la faptul că sala va arata scurt, necuviincios, Alay. Acesta nu reușește să se relaxeze, și detalii suplimentare vor atenția în mod constant distrag. Utilizați contraste moderat.

Recomandări pentru alegerea

   Selecția cortinei nu este atât de complicat, dacă știi clar ce ai nevoie. Dacă nu există nici o certitudine strictă încă, utilizați consiliile de specialiști.

   • Determina scopul achiziției. perdele fluente decorative sunt frumoase și elegante, dar dacă aveți nevoie pentru a vă proteja de soare, fiți atenți la materialele dense. Puteți cumpăra o perdea ușoară. Deci, dacă doriți, puteți ilumina intreaga camera cu un soare, și, dacă aveți nevoie pentru a lucra, perdelele vor ascunde cu ușurință efectul de orbire inutile pe ecran. O alta solutie de protectie solara – Jaluzele.
   • Să ia în considerare decorul de culoare. Trebuie să știi că există un întuneric „fura“ în camere mici, astfel încât ar trebui să selectați nuanțe deschise de albastru. Este demn de luarea în considerare stilul interiorului. În cazul în care stilurile sunt amestecate, sau nu știi, în ce direcție o cameră este mobilată, amintiți-vă că cel mai bine este de a combina alb, bej, tonuri de crem, iovory. Și în cazul în care camera este luminos, este mai bine să utilizeze serviciile de un designer.
   • Fabric Este recomandat să selectați un naturale, hipoalergenice: in, sitherium, matase, satin. materiale vor certa praf grele, ceea ce va afecta negativ sănătatea, în special în cazul în care chiriașii suferă de boli bronhopulmonare.

   Principiile de bază atunci când aleg o perdea este dat mai târziu.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: