Frigider în hol: argumente pro și contra, opțiuni de localizare, exemple

Frigider în hol: argumente pro și contra, opțiuni de localizare, exemple

mici bucatarii, caracteristici unor soluții de interior sau de cazare în apartamente comunale – toate aceste situatii pot necesita plasarea frigiderului în hol. Nu-ți fie frică de un astfel de pas, principalul lucru este de a conta dimensiunile tehnologiei și spațiul existent pe coridor. În același timp, nu ar trebui să urce pe hol sau așezați frigiderul într-un loc incomod, pentru că nimic nu ar trebui să interfereze cu mișcarea oamenilor și locația lucrurilor.

Frigider locație

Din cauza restricțiilor privind numărul de locuri unde se poate pune un frigider, uneori, există o situație care este dificil să-l plaseze în bucătărie sau în sala de. Prin urmare, este adesea necesar să se pună un agregat pe coridor și acest lucru transportă atât puncte pozitive, cât și negative.

Pro:

 • Eliberarea spațiului în bucătărie sau în cameră+
 • Soluții de design neobișnuite și abilitatea de a aplica mai multe idei creative care nu se potrivesc în stilul bucătăriei+
 • Mai puțin frigider contaminare, datorită faptului că produsele alimentare se pregătește departe de aparat, iar petele vor fi mai puțin+
 • Nu este nevoie pentru a transporta produsele achiziționate la bucătărie sau în camera, pentru că puteți pune totul la intrarea în apartament.

  Minusuri:

  • Procesul de curățare a dispozitivului va fi mai complicat deoarece apa și mijloacele necesare pentru spălare vor trebui să meargă la bucătărie sau la baie+
  • poate fi gătit mai puțin convenabil, deoarece trebuie să transferați mai întâi toate produsele din frigider la bucătărie sau va trebui să meargă pentru ei de mai multe ori+
  • Călătoria lucrurilor și tehnologiei în hol, care reduce semnificativ spațiul liber.
  Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea oglinzi rotunde în baie cu iluminate

  În ciuda tuturor defectelor, abordarea creativă poate transforma o soluție neobișnuită cu plasarea echipamentului în hol în ceva original.

  Cu toate acestea, înainte de a continua încarnarea modelelor sale, trebuie să vă familiarizați cu opțiunile posibile pentru locația frigiderului din hol.

  Opțiuni de localizare

  • Disc de coridor sau o nișă – Caracteristicile coridorului pot fi o opțiune excelentă pentru plasarea unui frigider. De asemenea, aici pot fi atribuite locației dulapurilor din hol, în care dispozitivul se va potrivi.

  • Magazie – O opțiune convenabilă în care frigiderul nu va interfera, iar camera de depozitare va fi utilizată frecvent. Dar există un dezavantaj – aceasta este deschiderea mai multor uși și o creștere a timpului când accesează dispozitivul.

  • Cabinet special realizat sub comanda, Protejează frigiderul de șocuri și efecte nedorite, face dispozitivul mai elegant și îi permite să intre în orice interior.

  • În colțul holului – Opțiune excelentă dacă frigiderul se potrivește clar la acest unghi.

  Uneori pentru o astfel de cazare special cumpărați modele mai înguste.

  • La rând cu un cabinet și alte mobilier din coridor – Opțiunea care este potrivită pentru holuri spațioase. Se pare elegant și este o opțiune destul de practică.

  Dar, în același timp, alegerea locației frigiderului depinde de o serie de factori.

  • Practicitate. Ar trebui să fie convenabil să se bucure atât de unitate, cât și de toate posibilitățile de viață și oaspeți.
  • Forma și dimensiunile frigiderului. În funcție de caracteristici, este de obicei rezolvată, pentru a intra în aparat în dulap, puneți într-un unghi accesibil sau într-un rând cu mobilier.
  • Capacitatea coridorului. Înălțimea tavanului, lățimea pasajului și alte caracteristici reprezintă principalele criterii pentru care devine clar dacă merită să ia unitatea pe hol.
  • Prezența elementelor nedorite. Încălzirea sau dispozitivele utilizate frecvent și lucrurile, prizele sau fereastra nu trebuie să fie aproape de frigider.
  Citește mai mult  3,5 kV baie de design. M

  Designul holului cu aparate

  Când este planificat să instalați un frigider pe coridor, apar multe întrebări. De exemplu, trebuie să convertiți dispozitivul sub proiectarea holului sau invers. Dar designerii profesioniști în acest caz dau mai multe sfaturi.

  • Frigider se adaptează mai bine la designul holului.
  • În primul rând, merită luarea în considerare a opțiunii cu o tehnică încorporată. Acest lucru va salva în mod semnificativ locul, iar în prezența tonurilor ușoare, spațiul va părea și mai mult.
  • Pentru cei care au un frigider în afara dulapului, se recomandă construirea unei ferestre între coridor și bucătărie pentru confortul produselor în mișcare.
  • Plasați unitatea este necesară, astfel încât să nu interfereze cu activitatea obișnuită și nu a făcut dificilă accesarea lucrurilor frecvent utilizate.
  • Dacă holul este realizat într-un stil clasic, este mai bine să utilizați modele de frigider standard, le puteți anula sub un copac sau sub culorile coridorului.
  • Pentru hol în stilul de înaltă tehnologie, frigiderul cu un panou tactil de culoare gri metalic este cel mai potrivit, iar prezența unui echipament suplimentar într-o astfel de hol de intrare va fi numai la locul.
  • Înălțimea și culoarea unității nu trebuie să fie eliminate din stilul interior general.

  După sfatul designerilor și arătând potențialul lor creativ, puteți face un frigider cu cea mai strălucitoare parte a interiorului sau o introduceți în mod competent în stilistica generală. Cu toate acestea, mulți preferă să ascundă agregatul.

  Instalarea frigiderului în dulap

  Pentru a ascunde frigiderul în dulap, ar trebui să facă câteva acțiuni simple.

  1. Este necesar pentru a ridica cabinetul unităților corespunzătoare ale dimensiunilor.
  2. Scoateți rafturi suplimentare și partiții din dulap.
  3. Pe partea de jos a dulapului cu make opritoarele de acoperire din cauciuc. Este necesar ca frigiderul este ridicat în mod fiabil.
  4. Se pune un frigider într-un dulap.

  A doua opțiune este de a comanda cabinetul special pentru frigider.

   Ambele opțiuni sunt bine potrivite, deoarece în acest caz, există mai multe momente pozitive.

   • Unitatea de se potrivește mai bine în interiorul hol. Acest lucru vă permite să producă mai multe manipulări cu aspectul, pentru că puteți schimba acum dulap.
   • Tehnica face mai puțin zgomot.
   • Agregatul este mai bine protejat împotriva deteriorării.
   Citește mai mult  coji de piatră în baie: Caracteristici, regulile de alegere, modele interesante

   Frigider în hol nu se poate efectua doar principalele lor sarcini, dar, de asemenea, completează interiorul sau aduce unele originalitate și chiar să fie evidențiați lui. De exemplu, o astfel de tehnică poate fi transformată într-un obiect de artă. Așa că ea se încadrează în un loc neobișnuit, Puteți alege o gamă de culori sau de a face un frigider mai luminos. Puteți să-l anexați cu hârtie auto-adeziv sau film autocolante stic sau suprafața pe care se pot desena apoi.

   Revizuirea dulap cu un built-in frigider pe hol, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: