Geamuri cu balcon cu cadre din lemn: Caracteristici și sfaturi de instalare

Geamuri cu balcon cu cadre din lemn: Caracteristici și sfaturi de instalare

Vorbind despre geamuri balcoane, suntem obișnuiți să păstreze în minte proiectarea de plastic și aluminiu. Cu toate acestea, astăzi este adesea posibil să se întâlnească geamul satinat cu lemn. Această opțiune este cea mai Amintind tradiționale, dar progresul nu se opune în continuare, iar tehnologia nu este inferior la modern. Pe caracteristicile, argumentele pro și contra, precum și nuanțele instalației, să vorbim în articolul nostru.

Particularități

Vitrarea balcon copac astăzi poate fi fara dificultate. Rame sunt realizate din lemn de înaltă calitate. Acestea sunt prelucrate de compoziții antifungice și refractare, care vă permite să garanteze siguranța proiectului. Caracteristici funcționale sunt, de asemenea, la înălțimea.

Nu se poate spune că această opțiune este mai puțin succes decât aluminiu și ferestre din plastic. Rame din lemn sunt dotate cu tampoane de cauciuc. În detrimentul acestora este asigurată prin respectarea deplină.

Mecanismele pivotante moderne sunt create pentru a deschide și închide ferestrele în dezinfectare. În plus, materialele de vopsea sunt utilizate pentru a acoperi produsele. Ele nu numai că oferă un aspect atractiv, ci și protejează suprafața de umiditate și, de asemenea, nu permit uscarea.

Trebuie remarcat faptul că Glazura cu balcon folosind plastic metalic sau aluminiu Costuri mai ieftine. Dar copacul a fost și rămâne cea mai ecologică opțiune, deci are admiratorii săi.

Avantaje și dezavantaje

Geamurile din lemn are avantajele și dezavantajele sale. Printre avantajele pot fi notate ecologia. Materialul este complet natural, nu va evidenția substanțe nocive, chiar fiind sub influența luminii directe ale soarelui. Prelucrarea nu este complexă. În plus, produsul poate fi acoperit cu vopsea și lac, astfel încât să nu-și piardă aspectul atractiv.

Este imposibil să nu spunem despre o viață lungă de serviciu. Desenele de înaltă calitate vor putea servi peste 50 de ani. Ele creează o atmosferă unică a camerei și să fie în ea foarte confortabilă.

Efectuarea ferestrelor din lemn poate fi independent. Cu toate acestea, instalarea în orice caz va necesita abilități speciale, astfel încât această întrebare este mai bună pentru a încredința profesioniști care vor lucra calitativ.

În același timp, geamurile cu cadre din lemn va avea dezavantajele sale. Arborele este un material natural, ceea ce înseamnă că, Este imposibil să evitați uscarea sau umflarea. Influența condițiilor climatice.

Citește mai mult  Bucătărie combinată cu balcon: Reguli de combinare și opțiuni de proiectare

De asemenea, în spatele produselor va trebui să aibă grijă. Periodic este necesar pentru a nu aduce sau la lac. În plus, în timp, arborele poate fi ușor deformat. Minimizați toate problemele de mai sus vor ajuta materialul de fabricare a materialelor de înaltă calitate, care a trecut printr-un uscător amănunțit. Proiectele vor avea nevoie Îngrijirea și prelucrarea în timp util. Urmăriți-le nu numai în interior, ci și în afara, tensiunea și prelucrarea suprafeței.

Munca pregatitoare

Înainte de a începe instalarea, trebuie să vă asigurați că încărcătura nu va fi excesivă. În cazul în care gardurile metalice sunt prezente pe balcon, trebuie să le dezmembrați. Parapetul este mai bine să stabilească blocuri de spumă. Acest lucru va ajuta la izolarea camerei, în plus, va fi un suport excelent pentru o cutie de lemn.

Gardul de balcon va trebui să verifice. Este puțin probabil să fie expus, deci poate fi necesar să digerați. Bara de lemn acceptată este fixată pe un colț metalic. Este aici că cadrele vor fi puse în viitor.

Sub lemnul, ar trebui să puneți distanțiere sau în orice alt mod de a asigura fixarea fiabilă a designului. Va fi necesar să închideți toate gropile și fisurile din balcon. Puteți face acest lucru utilizând un amestec adeziv convențional. Aragazul de balcon este consolidat, deoarece trebuie să reziste la o sarcină considerabilă.

Cerințe pentru muncă

Schema de lucru la balconul geamului nu este prea diferită în funcție de materialul utilizat. Cu toate acestea, într-o situație cu rame din lemn, există încă nuanțe lor. Este necesar să se respecte regulile de bază.

Citește mai mult  Opțiuni de design interesante pentru coridorul îngust

Cadre trebuie să se stabilească în siguranță, pe partea de sus și pe balustrada. Elementele sunt fixate în siguranță, unele cu altele. De mai sus și mai jos, se formează cusături, în plus, deschiderile mici vor fi, de asemenea, în apropierea zidurilor. Toate aceste găuri trebuie să fie sigilate. Puteți utiliza materiale de construcție obișnuite potrivite pentru această procedură. Dacă a fost aleasă o versiune ieftină a geamului cu un copac, un mod de stingere în acest caz nu este furnizat. Deschiderea Framuget are loc numai prin metoda de cotitură.

Printre dezavantaje se poate observa greutatea cadrelor din lemn. În plus, designul lor ca un întreg, nu este foarte durabil. Prin urmare, instalarea ferestrelor moderne cu geam dublu este o procedură practic imposibilă. Dacă cadrul este obișnuit, cu un pahar simplu, atunci nu poate fi nici un discurs despre etanșeitate, și nu numai aerul rece va veni în cameră, ci și zgomotul de pe stradă. De aceea Depinde foarte mult de alegerea potrivită.

Dacă vorbim despre standard euro dintr-un copac, o astfel de problemă nu există o aici. Cu toate acestea, aici prețul vine în prim plan, ceea ce este semnificativ mai mare decât pe plasticul metalic. Instalarea unor astfel de ferestre nu toată lumea prin buzunar. Până în prezent, structurile din lemn cu geamuri duble sunt efectuate de forțele personalului competent la echipament foarte profesionist. Acest lucru poate garanta produse de înaltă calitate.

Foarte adesea fabricate prin fabricație conifere. Ele sunt foarte durabile, prelucrarea cu ușurință și mai puțin decât altele sunt susceptibile de putrezire. În plus, materialul este procesat de compoziții speciale care transportă funcții de protecție.

Această procedură ar trebui repetată periodic, atunci produsele nu vor dansa, iar apariția lor va rămâne atractivă.

Montajul cadrelor din lemn

Înainte de a instala cadrele, trebuie să eliminați toate clapele. Dacă acest lucru nu se face, există riscul de a împărți ochelarii în procesul de instalare. În cazul în care ferestrele surd sunt asumate, paharul dintre ele este în avans și se întoarce la locul lor după instalarea cadrului. Același lucru se aplică cercevei, se întorc la loc după instalarea cadrului principal.

Citește mai mult  Perete cu masă în camera de zi: caracteristici și criterii de selecție

Pentru a instala carcasa Plăcile de ancorare cu creșteri de 70 de centimetri sunt îmbinate cu perimetru. Cutia de lemn în sine este plasată în termeni de nivel, iar indicatorii trebuie verificați atât în ​​ceea ce privește suprafețele orizontale și verticale. În caz contrar, fraumugul este format de Skew, respectiv, ei nu vor putea să se culce ferm la cadru și, prin urmare, nu vor fi închise prea.

Experții nu recomandă asigurarea cadrelor din lemn folosind distanțiere sau pene. Prin plăcile de ancorare din găurile din beton. Diblu este condus acolo, iar ancora este înșurubată de sus. În același mod, cadrul este fixat de podea, pereți și tavan.

De la utilizarea plăcilor puteți refuza. Pentru aceasta, găurile de tăiere încrucișată sub ancore sunt realizate în cadru și sunt adâncite și în suprafața în sine, pe care trebuie instalat designul. Apoi, șuruburile de ancorare cu mâneci metalice sunt inserate perfect.

Pentru ca munca să fie chiar mai ușoară, dispozitivele de fixare pot fi determinate imediat, iar găurile trebuie făcute înainte de instalarea cadrului.

Termină lucrul

După instalarea cadrelor, puteți insula în mod independent ferestrele din lemn. Cusăturile formate la articulații trebuie să fie făcute temeinic. După ce spuma devine solidă, surplusul său este îndepărtat cu un cuțit ascuțit. Suprafața este pusă, deoarece dacă aceste locații sunt deschise, ei vor intra în curând în dezordine.

În continuare, aveți nevoie pentru a pune sticla. Pentru fixare, puteți utiliza ambele staps și silicon. Faldurile sunt atârnate în finală în sine. Acest lucru învață lucrarea la balconul de geam cu cadre din lemn.

Sfaturi pentru geam balcon Rame de lemn Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: