Geamuri de balcoane cu îndepărtare: metode și tehnologie

Geamuri de balcoane cu îndepărtare: metode și tehnologie

Sarcina principală a locuinței balconului este o creștere a zonei sale. Din păcate, cea mai mare parte a fundației rezidențiale, în special a celor vechi, nu se pot lăuda cu apartamentele generale. Prin urmare, este destul de clar dorința oamenilor de a crește camerele, combinându-le cu balcoanele și de a crește balcoanele în sine pentru a face un loc pentru a se odihni mai confortabil. În ultimii ani, loggiile și balcoanele sunt masive glazate. Acest lucru oferă un avantaj evident – spațiu protejează împotriva vântului, ploii, zăpezii, prafului și murdăriei.

Instalarea de acest tip are dezavantaje – Masivitatea construcției face parte din zona de sub sine. Opțiunea ușoară este minus dimensiunile aproximativ metru pătrat. Pentru a dota un balcon frumos și confortabil fără a fi redus, mulți iau în considerare posibilitatea de a efectua. Această metodă are atât pro și contra.

Avantaje și dezavantaje

Este puțin probabil ca cineva să fie încântat de ideea de a reduce semnificativ zona balconului. Dacă este posibil să evitați acest lucru, atunci aceasta este o metodă de balcoane de geamuri cu îndepărtarea. Datorită unei astfel de geamuri vor apărea nu o scădere, ci o creștere a zonei. În acest caz Fereastra de deschidere și balcon de jos este dincolo de placa de. Astfel de atîrnă un balcon deasupra solului, ca în cazul dischading înainte.

Creșterea dimensiunilor este relevantă în special pentru apartamente mici în fundație rezidențiale vechi, de exemplu, „Hrușciov“.

În locuințe astfel de metri de aspect salvat toate, inclusiv pe balcoane. Cu toate acestea, există mai multe opțiuni atunci când spațiul balcon combinat bucătărie și hol. Un astfel de balcon într-o formă mărită poate fi semnificativ mai confortabil. Dacă se combina cu camere de locuit, apartamentul va fi mult mai spatios. Pe un balcon cu astfel de geam, un tip larg pervaz pot fi echipate, foarte convenabil.

În ceea ce privește loggie, aceste lucrări nu sunt prea eficiente: Nimeni nu va elimina peretele frontal înainte, și o creștere a plăcii nu este suficient. În ciuda avantajelor evidente, disputa asupra fezabilitatea acestui aranjament are dezavantajele.

Avantaje:

 • O creștere în spațiu sau balcon sau camere combinate+
 • servicii de proiectare și de mare îmbunătățire+
 • Apariția unei ferestre pervazul confortabil, care poate fi de asemenea utilizat+
 • originalitatea și unicitatea a interiorului+
 • ferestre devin mai mari, astfel încât cantitatea de naturale, de asemenea, creșteri ușoare.

Este imposibil de a ignora dezavantajele:

 • Acest tip de îmbunătățire necesită întărirea plăcii de balcon, deoarece greutatea de proiectare este semnificativă+
 • Este necesar să se obțină rezoluția organelor de control, de a coordona extinderea+
 • Dacă vă încredințez activitatea non-profesionale sau de a face o greșeală, se poate întâmpla ireparabile, și prăbușirea, la rândul său, penal+
 • investiții financiare grave – acest tip de muncă necesită un buget considerabil, nu pentru a salva căpitanilor și materiale.

Fiecare regiune are propriile sale nuanțe juridice. Înainte de a vă gândi serios la treabă a balconului, ar trebui să obțineți o consultare, să aflați toate limitările și numărul de documente pentru permisiune.

Prezentare generală a metodelor

Dacă decideți, am primit toate permisele necesare și am decis cât de mult trebuie să îndure un balcon, puteți începe să urmați un pas. Aceasta este o alegere a unei metode de realizare a unui spațiu de balcon. Puteți extinde balconul prin îndepărtarea ferestrei, puteți cu orientarea bazată pe placa de balcon. În prima situație, dimensiunea podelei rămâne neschimbată, iar spațiul crește datorită îndepărtării structurii peretelui, deschiderilor ferestrelor. Designul este extins numai pe partea de sus.

Rama cu geamuri poate fi redat numai înainte și / sau stânga. Spațiul îndepărtat este obținut egal cu lățimea ferestrei. În acest caz, creșterea spațiului nu crește prea mult, aproximativ 30 cm. Această metodă este perfect pentru cei care nu văd sens pentru a crește suprafața podelei. Avantajul lui este că puteți plasa un pervaz confortabil, rafturi Suspendați plante loc. Pe podea, nimic nu în exces va eșua.

Puteți utiliza atât cald și rece, geamuri semi-temperatură.

A doua metodă este mai complexă, în camera este convertită din cauza deposancy podelei. Plus imens – Crește suprafața de 50 cm. Pereți cu ferestre vânturi sunt netede, zonă mai.

Un alt mod interesant de a aranja un balcon cu o eliminare are un nume neobișnuit „fluture”. În acest caz Design-ul balcon este fixat pe părțile laterale ale metodei unghiulare. Acoperire cu sticla se produce la o fermă triunghiulară, este fixat pe peretele casei, iar balconul din laturile.

Nu uitați că există o serie de situații în care balconul nu va funcționa. Mai ales atunci când instalarea independentă. Acest lucru se referă la următoarele momente:

 • modele de greutate mari și o înălțime de gravă – motiv pentru a renunța la eliminarea, în special în cazul în care greutatea mai mare de 80 kg+
 • Vârsta de balcon, mai precis, starea sa – în cazul în care casa are mai mult de 20 de ani, acest tip de îmbunătățire la întrebarea mare+
 • locație nereușită dacă apartamentul ocupă primul etaj, apoi tot ce zboara din partea de sus a balcoanele vor fi de pe acoperis.

  În cazul în care al treilea paragraf pot fi luate în considerare în raport, primele două sunt necesare pentru a analiza. Aici harta nu este doar o chestiune de dorință, dar, de asemenea, de siguranță. Același lucru poate fi atribuită tehnologiei de producție, calitatea muncii, comportamentul competent tuturor etapelor. Secvența de care are loc de la balcon în nici un fel include:

  • Instalarea unui cadru de tip la distanță pe console bazat pe placa – un mod de sudură sau insurubare o ancoră pentru beton+
  • Instalarea unui cadru care combină îndepărtarea și placa balcon+
  • Construcția construcțiilor în afara+
  • glazurare în sine+
  • Suplimentele în formă de prune, vizieră, elemente decorative.

   Este imposibil să nu luați în considerare greutatea geamului în sine, relaționați la parametrii plăcilor. Pentru toate tipurile de muncă necesită echipamente, aptitudini speciale specializate, astfel încât acestea să le poată efectua doar în mod independent, încrezător în profesional său. Înainte de a decide astfel de aranjament cu propriile mâini, este necesar să se studieze materialele cu caracter de reglementare, vă familiariza cu tehnica de siguranta, tehnologii de lucru.

   Aceasta depinde de calitatea muncii și a materialelor, nu numai de design pe termen lung, dar, de asemenea, viața, sănătatea oamenilor pe ea și sub ea.

   Materiale modele cadru

   tipuri similare de reconstituiri includ o etapă foarte importantă – geamuri. Scopul lui este Creșterea confortul utilizării spațiului balcon: căldură și zgomot sarcini de izolare. Puteți aduce balconul atât cu glazura caldă, semi-căldură și rece. Principalul avantaj al unui balcon cald este posibilitatea asocierii sale cu camera adiacentă, o creștere a zonei. În plus, în ceea ce privește rezistența la căldură, izolarea sunetului astfel de modele sunt cât mai eficiente posibil.

   Principalii consumatori – severitatea, complexitatea instalației, costurile financiare mari. O astfel de instalare implică îmbunătățirea izolației termice, consolidarea tuturor părților structurii. Ferestrele din plastic dublu-glazurat cântăresc destul de mult – aceasta crește semnificativ sarcina. Acest tip de geam, în general, preferabil pentru geamurile loggii.

   Glazura de severă este mai ușoară, în plus, ne permite să oferim un balcon pe tot parcursul anului. Conectați un astfel de balcon cu cameră nu va funcționa.

   Instalare la rece – cel mai acceptabil pentru balcoane la distanță. Acest design este realizat din plămân, dar din metal durabil, astfel încât permite instalarea pe orice balcon. încărcare suplimentară în acest caz, nu este creat. În plus, bugetul de lucru va fi mult mai modeste.

   Materiale pentru deschideri de ferestre sunt utilizate diferite.

   • Lemn. Potrivit pentru orice tip de îmbunătățire. Acest material aleg adesea susținători ai aranjamentelor ecologice. în condiții de siguranță din lemn, bine păstrează cald, prețul acestor ferestre este scăzut. Printre minusuri poate fi observat un timp scurt, fără tratament special cu antiseptice, durata de viață a unor astfel de opțiuni este mic.
   • Aluminiu. Printre avantaje: greutate redusă, putere, fiabilitate, durată lungă de viață. Cel mai des folosit pentru instalarea la rece a spațiului balcon.
   • PVC. rame din plastic sunt preferate pentru reconstrucția balcoane izolate. Acestea sunt perfect protejate de zgomot, îngheț. Prețul Democrat Destul.

   În plus față de metodele enumerate, este destul de comună pentru a aranja aranjamentul fără rame. geamurile fara rama este un perete din sticlă. Această metodă se deschide de ansamblu, vă permite să pătrundeți mai multă lumină. vizual se extinde Piața.

   Caracteristici ale decorația exterioară

   Finisaj exterior – Faza de pradă. Una dintre cele mai recente metode de finisare comune – Tip de vinil Siding. Acest material este considerat unul dintre cele mai practice, bugetare și moderne. Acesta cântărește un pic – ceea ce face și mai de preferat atunci când finisare structuri de la distanță.

   Un alt tip de finisaj popular – Profesor. Acestea sunt foi de tablă galvanizată, care sunt decorate cu polimer pe o parte. Printre avantajele pe care le puteți aloca durabilitate – durata de viață a acestui material este destul de mare. Dar el este oarecum mai scump decât turnarea din plastic și siding de tot felul.

   În cazul în care bugetul este nelimitat, puteți utiliza Siding de aluminiu, oțel, precum și panourile de tip aluminiu compozit. Ultimul Materialul este format din doua foi de aluminiu, un strat de polimeri este situat în spațiul dintre ele.

   Etapele de lucru pe geamuri balcon cu vedere la îndepărtarea în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: