Hansgrohe robinete bucatarie: argumente pro și contra, specii, de selecție

Hansgrohe robinete bucatarie: argumente pro și contra, specii, de selecție

chiuvetă de bucătărie este unul dintre locurile cheie ale zonei de lucru, de aceea este important să se furnizeze cu elemente de înaltă calitate. Macaralele companiei germane Hansgrohe sunt populare în Europa, nu în primul deceniu. Ei sunt în cerere în Rusia. În articol ne vom uita la argumente pro și contra Hansgrohe robinete de bucătărie și să facă o trecere în revistă a celor mai moderne modele populare.

Descriere

Hansgrohe a apărut pe piață în jurul valorii de instalații sanitare o jumătate de secol în urmă și în timpul existenței sale a reușit să se afirme ca un producător de produse de calitate, care ar putea cuceri încrederea unui număr foarte mare de persoane. Marca monitorizează cu atenție bunurile produse în fiecare etapă de fabricație, sunt utilizate numai de înaltă calitate de materii prime, designul modelelor este gândit la cel mai mic din cei mai buni specialiști din Germania. Toate acestea face posibilă pentru a asigura perioada lungă de funcționare a macarale.

Aspectul de macarale Hansgrohe nu a primit încă premiat și diplome. decizii designeri interesante face mixere bun venit element din orice interior bucătărie. Ofertele de brand o varietate de mixere care se potrivesc perfect atât într-o cameră în stil clasic și în minimalismul. manetele de comandă au multe opțiuni de locație și o formă interesantă. acoperire macara pot fi realizate din crom, oțel, fie de granit – toate opțiunile au crescut rezistența la deteriorare și ușor de întreținut. mânere ergonomice formă sunt convenabile în control.

Fiecare macara este echipată cu instrucțiuni de instalare și utilizare ușor de înțeles. În gama de modele puteți găsi produse cu caracteristici suplimentare, care va face mai ușor să lucreze în bucătărie. De exemplu, o achizitie excelenta va fi un mixer cu o stropitoare retractabil, care este atașat la o expulzare a unui magnet. Mixere sunt echipate cu un aerator de înaltă calitate, copleșitoare de zgomot cu o presiune puternica a apei. Tehnologia QuickClean previne apariția taxelor de calcar de pe caz și asigură ușurința de îngrijire.

Important! Printre minusurile Macarale Hansgrohe ar trebui să fie evidențiate cu un preț ridicat pentru produse. Costul unor dispozitive pot ajunge la 35.000 de ruble.

Prezentare generală a modelelor populare

Marca Hansgrohe ofera o gama larga de robinete de bucătărie.

Citește mai mult  Care sunt materialele pentru șorț la bucătărie și care dintre ele sunt mai bune?

Logis 220

Acest model este fabricat din oțel inoxidabil și a placat cu crom un. Design futuristic al macaralei se potrivesc perfect în bucătărie într-un stil modern. Două supape de formă ergonomică confortabile sunt marcate cu dungi roșii și albastre la baza pentru desemnarea apă caldă și rece. Cârligul este permisă utilizarea dispozitivului pe două chiuvete, iar lungimea carcasei asigură o spălare confortabilă de containere mari. Pretul produsului este de 11.600 ruble.

Logis 71220000

Acesta este un model unidimensional, care este realizat din alamă și acoperite cu crom. Este simplu și modest în îngrijire. Aparatul este echipat cu o macara fixă ​​și un regulator care poate fi plasat cu dreapta sau pe partea stângă la va. Caracteristica produsului este că acesta este atașat să nu macaraua, dar este montat în peretele. În kitul există un cartuș ceramică care împiedică apariția unui val pe evacuare. Tehnologia încorporată ECO SMART economisește apă. Costul de macara – 10 500 ruble.

Focus E 31806000

Oțel inoxidabil robinet elegant arată și modern. Reglarea temperaturii și presiunii apei are loc cu ajutorul manetei una situată în partea de sus a jgheabului. Ridicată corp rotativ la 360 de grade vă permite să se spele cu ușurință feluri de mâncare la orice unghi. Ceramica Corridge Comfort Zone 160 îmbunătățește fiabilitatea dispozitivului. Sistemul de fixare BOLTIC crește rezistența mixer și nu dă corpul să cadă. Preț Macara – 9500 ruble.

Talis S2 Variarc 260

Acest robinet de bucătărie cu o pârghie de comandă este realizat din alamă și are un strat de crom, care este ușor de întreținut. Tehnologia AIR POWER vă permite să se amestece apa cu aerul, datorită căruia se obține mai voluminos fluxul. crește în infraroșu retractabil ușurința de utilizare a macaralei, deoarece facilitează procesul de spălare chiuveta si containere mari. cartuș ceramic previne apariția de var. Pretul modelului este de 11990 ruble.

Citește mai mult  Plafoane cu mai multe niveluri în bucătărie: Caracteristici, Soiuri, Choice și exemple

Metris 320

Acest mixer de bucătărie este optim pentru plasarea minimalismului sau a mansardei. Design futuristic al dispozitivului este gândit la cel mai mic detaliu. Un regulator de formular ergonomic convenabil este situat în partea dreaptă a cazului. Dovezile mari vă permite să spălați mâncăruri mari cu confort, iar udarea extensibilă poate arăta mai atent, clătiți fructele și legumele și curățați chiuveta. Inserțiile siliconice flexibile pe Aerator vă permit să scăpați instantaneu de calcar. Acoperirea cromată este nepretentioasă în îngrijire. Costul acestui produs este de 11.200 de ruble.

Cum de a alege?

Atunci când cumpără un mixer, se recomandă să ia în considerare parametrii de model pentru a face o selecție competentă.

Control

În primul rând, este necesar să se determine tipul de control al temperaturii apei și regulator de presiune. Este important să evaluăm confortul opțiunii alese și să aflați toate argumentele pro și contra. Hansgrohe oferă robinete cu pârghii de tot felul. Unul dintre cele mai populare este un robinet cu două supape, destinat furnizării de lichide reci și calde. Produsele standard cu platabile arată destul de bogate și frumoase, în special în interiorul clasic. De regulă, ele sunt acoperite cu bronz pentru a da un tip mai luxos.

din pacate, Opțiunile similare sunt mai confortabile în baie, mai degrabă decât în ​​bucătărie. Hostesele trebuie să folosească adesea macara pentru spălarea mâncărurilor și de fiecare dată când configurați un grad confortabil inconvenient. Dar modelele de unică folosință în acest sens sunt semnificativ mai bune și mai moderne. Din acest motiv, produsele cu o pârghie de control sunt acum mai populare pentru chiuveta de bucătărie.

După stabilirea temperaturii, regulatorul poate fi redus, iar data viitoare nu va trebui să vă petreceți timp și apă, totul va fi gata.

Destul de interesant și modelul Hansgrohe cu macara original. Aceasta este una dintre soiurile de economii cu două turnante, dar în acest caz supapele sunt atașate corpului. Acestea sunt conectate unul cu celălalt țeavă asemănător podului, în mijloc este bobina în sine. Utilizarea acestor dispozitive se datorează aceleiași scheme ca și în cazul unui analog standard. Ele sunt optime pentru premise în stilul Provence sau Retro.

Citește mai mult  Opțiuni de proiectare Bucătărie 14 KV. M

Inovație în lumea mixerelor de oțel instalate cu control senzorial sau push-buton. Există modele în care ecranul este amplasat lângă răsucirea pârghiei sau a supapei, pe alte butoane sunt instalate direct pe corpul macaralei. Astfel de dispozitive sunt foarte confortabile, și cele mai importante – economisesc apă. Puteți regla în avans temperatura și rezistența la presiune, iar lichidul este polipurat numai după aducerea mâinilor la o răsucire. Desigur, costul unor astfel de mixere este destul de ridicat, dar calitatea și utilitatea corespunzătoare.

Deversare

Selectați competent cazul macaralei. Forma și designul dispozitivului sunt selectate individual, în funcție de interiorul bucătăriei. Cu toate acestea, există unele nuanțe aparținând părții funcționale. Este recomandabil să alegeți un dispozitiv cu o răsucire pivotantă, astfel încât să puteți spăla rezervoarele în orice unghi. O astfel de macara este obligatorie pentru două chiuvete. Înălțimea dispozitivului este selectată în funcție de adâncimile chiuvetei.

Se recomandă să se pronunțe opțiunile mari, va fi mai convenabil să se spele cratițe mari și să câștige apă într-o vază. Cu toate acestea, prea multă lungime nu este întotdeauna bună, deoarece apa poate stropi pe părți.

Funcții suplimentare

Acordați atenție adăugării convenabile, care sunt echipate din ce în ce mai multe modele.

  • O caracteristică excelentă este o udare retractabilă cu un furtun, care este atașat la fault de magnet. Este convenabil să spălați containerele mari, curățați bine fructele și legumele și clătiți chiuveta.
  • Pentru familiile cu copii mici, o opțiune minunată va fi mixere cu un filtru încorporat pentru alimentarea cu apă potabilă. Aceasta conține o gaură separată.
  • In magazine puteți găsi un dispozitiv cu doi poli: superioara si inferioara. Primul face posibilă clătire bine, al doilea este confortabil pentru spălarea tacâmurilor sau a produselor.

În următorul videoclip, veți găsi instalarea mixerului de focalizare Hansgrohe pentru chiuveta de bucătărie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: