Hyscarton Nișă în camera de zi: recomandări pentru înregistrare și exemple frumoase

Hyscarton Nișă în camera de zi: recomandări pentru înregistrare și exemple frumoase

Mulți proprietari de apartamente atunci când ne gândim din interiorul camerei de zi preferința da pentru a instala nișă. Astăzi, acest element nu este, ca în vremurile vechi, un semn al aristocrației și poate fi instalat în casa oricărei familii. Se caracterizează prin funcționalitatea sa și nu este numai subiectul decorului, ci ajută la organizarea luminii de fundal, ascunderea defectelor de perete, instalarea de rafturi suplimentare. Materialul principal din care se efectuează nișe sunt gips-carton.

Numirea și caracteristicile

Nișele de gips-carton au fost mult timp iubite de multe hostess. Ei nu numai ca arata spectaculos – cu ajutorul lor se pot organiza, de exemplu, stocarea unei multitudini de lucruri utile. Dacă setați lumina de fundal competent, camera poate fi împărțită cu ușurință în zone fără a instala mobilier suplimentar.

Una dintre tendințele moderne populare este capacitatea de a organiza un zid surd al camerei de zi pentru instalarea echipamentului necesar, precum și aranjament în această zonă a șemineului decorativ. Acest lucru vă permite să nu achiziționați mobilier de cabinet scump și necesar necesar pentru o astfel de spații. Astfel încât interiorul sa părut terminat, nișă poate fi echipată cu un televizor, precum și postați rafturile și faceți iluminare de fundal de înaltă calitate. După aceea, este suficient să alegeți mobilierul tapițat și o cameră de zi confortabilă va fi pregătită pentru funcționare.

În plus, nișă poate fi creată pentru a avea ocazia de a stabili o cornișă ascunsă. Acest design este, de asemenea, popular. Particularitatea sa este că numai perdelele sunt deschise de la plafon deschise cu plafonul. Toate elementele de lucru sunt în siguranță, ascunse sub gips-carton.

Specialiștii susțin că instalarea NIS este capabil de a ascunde cele mai multe defecte ale camerei, precum și cu ajutorul lor, se creează un interior unic și unic. Ce fel de nișă pentru a instala, utilizatorul trebuie să rezolve în mod independent,. În unele cazuri, nu va fi de prisos cu proiectantul pentru a bate corect interior. Design-ul poate fi sub formă de arcuri, dreptunghi, precum și rotund sau pătrat.

Soiuri

Nișă din gips carton poate fi amplasat la orice perete, materialul de la fabricarea cărora nu contează. Ea se potrivește bine în aproape toate opțiunile de interior. Astfel de structuri pot fi împărțite în aer liber, pe orizontală și verticală. arată orizontale pereți perfect in apropiere de scurt. Mai departe le puteți pune atât de mult timp și nu mobilier prea mare.

Verticală nu sunt setate departe de fereastra. Ei bine, în cazul în care există un dulap masiv din apropiere.

În ceea ce privește nișe de podea, ele sunt concepute pentru plante și figurine de interior. Înălțimea medie a acestora nu depășește 0,8 m. Ei arata foarte bine in combinatie cu depresiuni orizontale. uita-te frumos într-un astfel de design și plafoane în trepte.

in afara de asta, Nișă poate fi împărțit la numire. Ele sunt funcționale și decorative. În primul rând, mobilierul și echipamentele pot fi localizate, se ascund de încălzire radiatoare și alte elemente. Decorative și au un aspect atractiv și sunt destinate pentru amplasarea de picturi, fotografii și alte ochi plăcut.

Selectarea sub interior

Pentru a aranja o nișă spectaculoasă în camera de zi, trebuie să ia în considerare unele nuanțe. În cazul în care nu apar propriile idei, este logic să asculte sfatul profesioniștilor sau a angaja un designer de interior. Cu toate acestea, cel mai adesea proprietarii spațiilor pentru a alege nișe standard pentru ei înșiși.

Trebuie avut în vedere faptul că locația de proiectare va afecta setul de factori. Printre ei și alegerea materialului de fabricație. De asemenea, în valoare de a decide cu numărul de adâncituri. Pentru o cameră de zi mică, cantitatea lor trebuie să fie moderată, în caz contrar se poate lua situația. Nu trebuie să uităm despre funcția decorativă – nișa ar trebui să adecvate și să atragă atenția.

În cazul în nișa este necesar pentru a instala orice obiecte, trebuie să aibă grijă de puterea.

De exemplu, televizorul nu trebuie să fie prea grav. De asemenea, merită să ne gândim în cazul în care firele de tehnica va ascunde.

Necesitatea de a decide cu iluminare. Dacă fereastra este situat în imediata apropiere, lumina de la ea poate fi suficient de. Cu toate acestea, în alte cazuri, este în valoare de gândire despre iluminare suplimentară. becuri multicolore pot reîmprospăta camera si da-i un aspect interesant. Sursele exacte de iluminat vor crea impresia că dulapul se află în fața ta.

Forme și dimensiuni

Pentru a aranja o nișă în sala, este necesar să se stabilească forma și dimensiunile acesteia. Acești indicatori depind în mod direct de pe camera de sine. Experții recomandă insistent să calculeze sarcina estimată pe nisa.

În cazul în care camera de zi este un mobilier lung, o aprofundare orizontală va arata foarte bine. În cazul în care o nișă este planificată în apropierea ferestrei sau a ușii, iar în cameră există un mobilier de mare, este mai bine să rămână pe o aprofundare verticală. Proprietarii spațiilor aleg de multe ori nișă de colț. Ea arată foarte eficient și nu pare greoaie.

Din ce în ce, în proiectarea camerelor de locuit se face în favoarea nișe în aer liber. Puteți plasa vase mari, precum și TV și alte tehnici. nise de tavan va ajuta pentru a ascunde cornisa, perdelele se vor grăbi direct din tavan, care are un aspect delicat și frumos.

La instalarea acestui design, trebuie să acorde o atenție pentru a mobilierului nu este blocat.

Puteți adăuga diferite inserții din sticlă și metal – aceasta va da rafinament și sofisticare suplimentară. Geometria complexului va fi perfect ca atunci când distanțele nu sunt egale între ele, dar corectitudinea liniilor nu este respectată.

Va fi profitabil să uite și iluminare. Acesta poate fi absolut orice, dar este necesar să se gândească asupra ideii în avans, pentru că iluminatorului va trebui să fie instalate, iar după proiectarea zonei, procesul devine imposibilă. utilizate frecvent LED-uri, dispersia luminii și pur și simplu instalate, – ele extrem de a evidenția zona destinată pat sau o canapea.

Cum sa faci un perete în interiorul nișă?

modele Hypokarton sunt adesea folosite în echipamentul de o mare varietate de camere. Situația cu camera de zi – fără excepție. Cu toate acestea, în orice caz, va fi necesară designul designerului. Ceea ce va depinde exclusiv de configurația și fantezia clientului. În alegerea materialului de finisare, este necesar să se respingă din scopul funcțional al nișei în sine.

Nimeni nu va argumenta că, în cazul în care este planificat să se adapteze tehnica în nișă și, în primul rând, televizorul, suprafața sa nu se poate face prea luminoasă și frică.

Va distrage atenția și va deranja. În cazul în care o bibliotecă de origine este planificată să fie echipată aici, un material care are un gust de purificare a luminii din praf este jucat un rol imens. Dacă elementele decorative sunt plasate în nișă, de exemplu, figurine și vase, materialul de proiectare poate fi selectat mai scump și mai atrăgător.

Tapet

Această opțiune este cea mai ușoară și mai accesibilă. Tapet de colorare poate fi orice, cum ar fi textura. Totul depinde de dorințele și reprezentarea gazdei camerei. Puteți alege atât pastel, nu materialele uluitoare și mai luminoase.

Tencuiala decorativă

Acest material este foarte practic. Dacă utilizați tencuială venețiană, situația va arăta mai ales luxoasă. Astfel de suprafețe sunt foarte ușor de curățat, ele sunt mai rezistente la influențele externe, comparativ cu tapetul. În plus, va fi creată o anumită textură.

Cărămidă decorativă sau piatră

Opțiunea este, de asemenea, foarte populară în prezent. În special arată spectaculos în stilurile minimalismului și ale mansardei. Camera va arăta suficient de strict, dar în același timp este costisitoare și brutal. Este adesea folosit atunci când un șemineu sau imitație este situat în camera de zi.

Mozaic sau țiglă

Aceste materiale de finisare pot fi folosite în camera de zi. Ele sunt destul de practice și foarte durabile. În plus, ele permit să pună în aplicare soluțiile cele mai îndrăznețe. În fiecare caz, este selectată opțiunea corespunzătoare. Pentru un interior, un mozaic de sticla este potrivit pentru o alta – mata porțelan gresie ceramică având o textură sub un copac.

Laminat sau copac

Materialele sunt cerere mare. Ei privesc în camerele de viață foarte profitabile și scumpe. Mai ales cu succes, în cazul în care există alte elemente similare în culoarea și textura în cameră.

Oglindă

Nu este cel mai practic, cu toate acestea, o opțiune de design foarte original,. Acesta vă permite să mări vizual camera. În prezent, o opțiune este adesea utilizată în cazul în care suprafața oglinzii se află într-o nișă imitând șemineu.

Instalarea unei nișe din gips-carton se uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: