idei de finisare de toaletă interesante prin panouri din plastic

idei de finisare de toaletă interesante prin panouri din plastic

Panourile din plastic sunt considerate cele mai populare materiale de finisare, deoarece acestea nu au doar calități ridicate operaționale, dar, de asemenea, prezentate într-o varietate de proiectare. Mai ales bine acestea sunt potrivite pentru suprafețele cu care se confruntă în toaletă, în cazul în care este necesară respectarea standardelor sanitare stricte. Datorita panourilor de plastic, puteți crea în mod independent, un interior original, deoarece instalarea lor nu are nevoie de anumite abilități și instrumente.

Argumente pro şi contra

Placa de toaletă cu panouri din plastic este considerată alegerea perfectă pentru acei proprietari de apartamente care intenționează să efectueze reparații bugetare. Prin achiziționarea acestui material, puteți obține un dublu beneficiu – Obțineți un design elegant al camerei și salvați-vă pe instalare, care poate fi rapid și ușor de implementat pe cont propriu. În plus, panourile din plastic posedă o mulțime de avantaje:

 • Instalare usoara+
 • Curățarea și spălarea luminii+
 • Rezistență ridicată la efectele machiajului agresiv al detergenților+
 • putere+
 • Rezistență semnificativă la uzură+
 • preț accesibil+
 • Abilitatea de a ascunde toate comunicațiile în timpul finisării, inclusiv a cablurilor și țevilor electrice+
 • vă permit să puneți în plus stratul de izolare a căldurii și a sunetului+

Datorită metodei verticale de instalare, puteți crește vizual spațiul de toaletă.

În ceea ce privește deficiențele, ei au de asemenea.

 • În ciuda faptului că marginile panourilor au crescut rigiditatea, baza lor este subțire. Prin urmare, cu un efort considerabil în timpul instalării, se poate sparge.
 • Cele mai multe panouri sunt produse din materii prime de înaltă calitate, dar există produse prea ieftine care nu sunt nesigure pentru sănătatea umană. Prin urmare, înainte de a cumpăra acest material, trebuie să specificați dacă are certificate de calitate.
 • Instabilitatea de a aprinde, deoarece plasticul se aprinde rapid. Pentru a evita situațiile neașteptate, este mai bine să dați preferință panourilor cu caracteristici rezistente la incendiu.
 • Reducerea zonei toaletei, deoarece montarea panourilor are caracteristici proprii. Pentru camere mici, se recomandă să cumpărați produse de nuanțe ușoare, va crea un efect al spațiului crescut.

În ciuda faptului că din plastic pot fi cusute toate suprafețele, ele nu pot fi folosite pentru toalete de finisare, care sunt situate pe stradă sau în spații neîncălzite. Plastic nu vor rezista la diferențe de temperatură ascuțite.

Soiuri de panouri din PVC

Până în prezent, producătorii produc panouri din PVC intr-o gama foarte mare. Dacă numai un singur fotoni panouri albe au fost puse în vânzare mai devreme, acum, datorită tehnologiilor moderne, a fost posibil pentru a produce diverse texturi lor, paleta de culori și chiar cu imitație de materiale naturale. Acest lucru vă permite să creați un design original în toaletă. Panourile din plastic sunt împărțite în mai multe tipuri:

 • Sheetworks+
 • Căptuşeală+
 • PVC tip țiglă.

În plus, panourile pot fi de perete și tavan, diferă între ele de cântărire, rigiditate, preț și dimensiune. Panourile din PVC sunt de obicei eliberate cu următorii parametri:

 • Lățime – 100, 180, 250, 400, 500, 600, 800 și 960 mm+
 • Lungime – 3, 6, 12 m+
 • Grosime – 8, 10 și 12 mm.

În funcție de grosimea materialului decorativ Este aleasă pentru căptușeală de diferite suprafețe. Deci, de exemplu, foile groase sunt cumpărate pentru a acoperi suprafețele pereților și subțire – pentru a decora plafonul. Trebuie remarcat faptul că distanța dintre septamele panourilor de plafon este mai mare decât pereții.

De asemenea, distinge tipurile de panouri și fracțiunea părții din față, care poate fi oglindă, mată și lucioasă. În ceea ce privește paleta de culori, producătorii oferă să aleagă un produs atât monofonic cât și color, există foi cu imprimare foto, modele, desene și ornamente.

Citește mai mult  Lingerie de pat Euromax

Tipul compusului din PVC este împărțit în:

 • Fără sudură+
 • Produsele care au o suprafață reliefată+
 • Panouri cu Chamfer.

Tipul fără sudură PVC este folosit pentru decorarea pereților și plafonul când trebuie să obțineți o suprafață perfect netedă. Cu instalarea corectă, linia de conectare dintre elementele decorative este practic invizibilă. Acest lucru se explică prin faptul că atunci când instalați panoul, panoul este ferm adiacent reciproc, minimizând dimensiunea cusăturii.

Cum de a alege?

Panourile din plastic de perete sunt bine meritate în finisarea toaletei, deci sunt prezentate într-un sortiment diversificat pe piață. În același timp, este adesea în vânzare pentru a fi găsit atât produse de înaltă calitate, cât și produse ale producătorilor fără scrupule. Prin urmare, înainte de a cumpăra astfel de panouri, este important să luați în considerare recomandările specialiștilor. Acest lucru vă va permite să achiziționați un material bun care să aibă proprietăți operaționale ridicate și va dura mult timp. Principalele criterii pentru alegerea acestor produse includ următoarele.

 • Prezența aditivilor care își mărește elasticitatea. Dacă panourile sunt ușor de falsificat, atunci pot cu o mișcare fără griji în timpul instalării pentru a sparge sau pierde rapid formularul în timpul funcționării.
 • Lipsa de denturi vizibile pe suprafață. La examinarea produsului, trebuie să acordați atenție coastelor interioare ale rigidității care nu trebuie modificate și futute.

Următoarea condiție este absența unui miros chimic ascuțit. Dacă acestea sunt încă prezente, apoi de la cumpărarea unui astfel de material este necesar să refuzați. În timpul funcționării, astfel de pseudopanneluri pot evidenția evaporarea foarte dăunătoare pentru sănătatea umană.

in afara de asta, În timpul achiziției, ar trebui să încercați să începeți cu atenție cu atenție banda de montare a panoului, care este plasată pe margine și formează blocarea de andocare. În produse de înaltă calitate, această bandă trebuie să revină imediat la starea inițială, fără a lăsa urme de îndoire. O atenție separată trebuie acordată planului panoului – prin stratul său superior nu trebuie să scrie coastele rigidității și să fie observate de lumens. În produsele de înaltă calitate, o astfel de suprafață este caracterizată printr-o structură omogenă și o neteză.

Când alegeți un material orientat spre vedere, trebuie să acordați atenție paletei de culori. De obicei, este selectat în conformitate cu stilisticii camerei. Pentru toalete mici, panouri-un singur foton de nuanțe de lumină sunt excelente. Pentru spații spațioase, puteți alege elemente decorative cu imitație de materiale naturale sau cu desene.

Un rol important atunci când cumpărați piese și lățimea panourilor. Pentru toalete de dimensiuni mici, este imposibil să cumpărați produse prea largi, deoarece după instalarea lor vor exista o mulțime de deșeuri. Selectarea dimensiunii și lățimii panourilor depinde în mare măsură nu numai de zona de toaletă, ci și de designul său, disponibilitatea comunicațiilor care vor trebui să se ascundă.

În cazul în care panourile PVC îndeplinesc toate cerințele de mai sus, ar trebui să ceară în plus vânzătorului, dacă acest produs are certificate de calitate, deoarece este foarte important ca produsul este în concordanță cu foc, sanitare și standarde tehnice.

Opțiuni de decor de perete și tavan

Panouri din plastic au fost utilizate pe scară largă în decorarea multor camere, în timp ce în special bine acestea sunt potrivite pentru proiectarea toaletă. Designerii nu recomanda să semene doar unul pereți. Puteți folosi idei interesante în cazul în care din plastic este combinat cu tapet sau placi ceramice.

În cazul în care designul este prezentat în apartament cu mai multe direcții stilistice, este recomandat să experimenteze cu diferite variante de texturi si culori, care va da originalitatea interioară.

În Khrushchevka, în cazul în care toaleta este mic, este necesar să se spele panourile numai pereții, pentru că după instalarea lor, camera va scadea. În cazul în care bugetul familiei permite, plafonul în acest caz este cel mai bine problema sub forma unui desen sau model întindere. tavan lucios și panoul din PVC întins vizual din spațiul și de a crea o combinatie interesanta. În plus, în Khrushchevka, o toaletă, acoperit cu panouri din plastic, se poate extinde vizual, Dacă în decorarea de a utiliza material un foton in gamma luminos.

De multe ori pentru toalete alege panouri albe. Acestea sunt potrivite pentru toate stilurile și de a face o atenție să nu distragă atenția de la elementele principale ale interiorului, perfect armonia cu instalatii sanitare alb-zăpadă și alte dispozitive de uz casnic.

În cazul în care toaleta este combinat cu o baie si are dimensiuni mari, apoi nuanțe deschise pot fi înlocuite cu un contrast mai și întuneric, care restrânge spațiul vizual și dau originalitate. În aceste spații, pereții sunt de obicei bordurate cu panouri de desen. Se pare bine în proiectarea de decor de panouri din plastic, pe suprafața pe care sunt aplicate imagini de forme geometrice sau abstractizare. Soluția elegant este, de asemenea, considerată garnitură de baie cu materiale cu imitație de piatră, marmură și lemn, care oferă sala de o specială șic și har.

Citește mai mult  Totul despre lenjerie de pat Tivolyo Acasă

Panourile din PVC pot fi instalate atât pe tot perimetrul camerei, și de a proiecta sub formă de inserții individuale, combinându-le cu tapet sau pictura. Pentru a ascunde de ochii neautorizate toate comunicațiile, În plus, instalați role sanitare. Ele sunt bine combinate cu finisaj decorativ și să ofere, în cazul unor situații de urgență de acces liber la conducte.

În ciuda faptului că cea mai populară culoare a panourilor de perete din populație este de culoare albă, trebuie amintit faptul că pentru a menține o toaletă într-o stare de curățenie perfectă cu un astfel de finisaj va fi dificil, deoarece orice contaminare va fi vizibil. Panourile albe de zăpadă tăie, de obicei, pereții în toaletă, unde stilul clasic este prezent în design. Pentru a preface designul neobișnuit, camera decorează cu accesorii elegante, lămpi și picturi. În ceea ce privește plafonul, în acest caz proiectarea suspensie este potrivită.

O opțiune bună va fi decorarea băii cu panouri din plastic dintr-o salată sau verde deschis. Ele pot fi atât monofonice, cât și model. Green are un efect pozitiv asupra stării psihologice a unei persoane, dă încredere și calmare. Dacă camera este mică, panourile trebuie să fie cusute numai pe pereți, iar plafonul pentru a lega tencuiala. Pentru spații spațioase, designul este potrivit în care panourile sunt răcite și tavanul și pereții, în cele din urmă va fi o singură imagine interioară.

Iubitorii de vopsele contrastante luminoase pot fi preferințe pentru materialele de culori galbene, roșii și portocalii. În timpul pereții pereților, este în valoare folosind panouri de diferite nuanțe sau le face în culori închise, iar plafonul – în luminoase. În același timp, nu este necesar să se acopere întreaga suprafață a pardoselii de la podea la tavan.

Puteți dilua o fereastră în design utilizând combinația de panouri din PVC cu tapet lichid și mozaic.

Acum în moda astfel de direcții stilistice ca High Tech și Loft. Pentru ei, pereții și tavanul sunt perfecte Panouri din plastic metalizate și de zăpadă. Accentul principal în acest design ar trebui să se facă la placarea zidului central care poate fi decorat cu zidărie din cărămidă. Datorită acestei combinații de materiale, se dovedește o cameră elegantă.

O alegere bună pentru turnul de toaletă va fi Panouri din PVC în culori ușoare cu desene. Dar imprimarea mare nu este recomandată să aleagă pentru camere mici, deoarece poate face vizual pătratul chiar mai puțin. În mod alternativ, numai pereții pot fi văzuți cu astfel de panouri. În ceea ce privește plafonul, atunci Cel mai bine este să faci zăpadă-alb. Dacă este selectată o culoare bej pentru pereți, atunci plafonul poate fi realizat de panourile de nuanță de lapte.

Citește mai mult  murale de perete lângă masă în bucătărie interior: opțiuni de design și sfaturi de selecție

Recomandări de instalare

Panourile din plastic au multe avantaje, printre care principalul lucru este simplitatea instalării. Asigurați-vă materialul de finisare pe pereți din toaletă nu va fi multă dificultate, astfel încât această lucrare să poată fi copiată fără ajutorul specialiștilor. Cel mai important lucru este să alegeți materialul de calitate în avans și stoc în următoarele instrumente:

 • Ferăstrău pentru muncă cu lemn și metal+
 • Bormasina electrica+
 • Șurubelniță sau șurubelniță+
 • ciocan+
 • ruletă+
 • scară.

Când totul este gata, este important să efectuați corect măsurătorile de suprafață pe care le este planificată. Acest lucru va calcula numărul de panouri pentru ornamente și va selecta opțiunea de montare (roți, lipire).

La prima metodă de instalare, va trebui să pregătiți cu atenție suprafața pereților, curățați-le din finisajul anterior și alinierea tencuielii. Apoi panourile din plastic ar trebui să fie introduse în cameră, îndepărtează filmul de protecție din ele și treceți la instalarea imediată.

Când alegeți o a doua metodă de montaj, veți avea nevoie Pre-pregătiți o cutie de șine sau bare, înșurându-le pe perete cu ajutorul elementelor de fixare (Sams, Dibluri), observând o anumită distanță. Dacă plafonul este tăiat, apoi distanța dintre șine nu trebuie să depășească 30 cm, pereți – de la 30 la 40 cm. Greblele sunt fixate pe bază sunt strict perpendiculare pe direcția panourilor. După o astfel de tăiere, nu va fi posibilă ștergerea panourilor deteriorate mecanic, le puteți arunca doar departe. Astfel încât efectuarea instalării elementelor, Materialele trebuie atașate la cutia de găurire și găuri de perforare – pentru a se asigura că nu deteriorează integritatea panourilor.

În plus, experții recomandă luarea în considerare a marilor novice după momentele.

 • Pornirea lucrărilor de instalare este cea mai bună cu fixarea elementelor finale și unghiulare (fitinguri). Când instalați panouri înainte de tavan, este necesar să se atașeze plintele tavanului și numai după ce introduceți panoul cu o latură îngustă în elementul de fixare și se fixează la rake. De îndată ce plasticul se atașează exact la bază, puteți începe instalarea următorului panou. Este important să se respecte maximul adiacent, finalizarea panoului într-o serie de panouri între fitinguri și ultima parte. Dacă aveți părți suplimentare, trebuie să le tăiați cu un cuțit.
 • La instalarea panourilor de plafon, întreaga procedură se efectuează similar cu instalarea panourilor de perete, Dar, în acest caz, pentru corpurile de iluminat punctele, este necesar să lași o distanță de 15 cm. Sub dispozitivele de iluminare, găurile trebuie să fie plasate și tăiate în avans.

Exemple de succes de design interior

În ciuda gamei mari de materiale cu vedere, majoritatea proprietarilor de apartamente preferă pereții pereților cu panouri din plastic. Datorită faptului că acestea sunt produse în diferite texturi și culori, există o oportunitate de a încorpora orice idee de designer în realitate. Puteți alege următoarele opțiuni pentru toaletă.

Toaletă mică în stilul țării

Pentru cunoscătorii de toate naturale, căptușeala pereților din panourile de baie care imită un copac. Ei repetă perfect textura și nuanțele matricei, aspect perfect în combinație cu ceramica albă de zăpadă. Pentru a extinde vizual spațiul într-o cameră cu zonă limitată, Materialul umbrei maronii ușoare trebuie achiziționat. Plafonul în acest caz poate fi văzut cu panourile de cauciuc sub copac și pentru a pune nuanțele de porțelan pentru nuanțe mai întunecate la podea. Ca rezultat, va face o compoziție armonioasă care va umple camera cu o atmosferă specială.

Baie de zăpadă

Această opțiune este perfectă atât pentru toalete mai mari, cât și pentru toaletele mai mici. În acest interior, panourile albe din PVC sunt relevante, decorate cu flori mici și frunze de salată. Datorită nuanțelor blânde, camera se extinde vizual. Panourile sunt cele mai bine amplasate pe unul dintre pereți, iar alte suprafețe pur și simplu răsucite și vopsea alb.

Procesul de finisare a toaletei cu panouri din plastic pentru o zi, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: