imagini de fundal lumină în Sala: Caracteristici și recomandări

imagini de fundal lumină în Sala: Caracteristici și recomandări

Camera de zi a fost întotdeauna și rămâne centrul casei, este aici ca membrii de familie vor primi și aici oaspeții. Pentru a crea o atmosferă confortabilă în cameră, ridică starea de spirit a gospodăriilor și faceți încăperea mai spectaculoasă, este mai bine să utilizați tapet luminos pentru finisare. Astăzi vom vorbi despre ceea ce se întâmplă să cum să le combine cu alte materiale cu fața orientată și mobilă, precum și modul în care culoarea este de preferat în camera de zi.

Criteriile de alegere

Camera de zi din casă este o cameră concepută pentru a realiza timpul liber al tuturor membrilor familiei, astfel încât designul acestei camere ar trebui să fie festiv și, în același timp, să fie practic, răspunzând ideilor estetice și gospodăriilor adulte și celor mai tineri membrii familiei. Când cumpărați Wallpaper Ai nevoie să se concentreze asupra soluției globale stilistice a interiorului, precum stilul și culoarea mobilei pe care aveți de gând să loc în camera.

Desigur, trebuie să ia în considerare dimensiunile camerei în sine. Acest indicator trebuie să fie luate în considerare în primul rând, iar acest lucru are cele mai multe explicații practice. Pentru camere spațioase, restricții stricte cu privire la decizia de culoare nu există, dar în apartamente tipice, camerele de zi sunt de obicei mici, astfel încât acestea nu sunt recomandate pentru materialele de finisare utilizarea de culoare închisă.

Pentru proiectarea pereților, cel mai bine este să acorde prioritate nuanțe de aer și de lumină care contribuie la extinderea vizuală a spațiului limitelor.

În astfel de premise, este mai bine să găsiți imaginea de fundal a unui Kola lactate sau panza cu nuanțe de roz și auriu. Anumite cerințe mărimea camerelor prezintă tipăritePRINT_ADS_LINK_END – astfel încât, pentru camere mari, puteți utiliza acoperiri cu imaginea de forme mari, și doar ornamente de dimensiuni mici sunt permise pentru mici.

Dacă preferați tapet cu dungi, atunci Asigurați-vă că pentru a lua în considerare înălțimea plafonului. Dacă este mai mare de 3 metri, banda poate fi plasat orizontal, dar la tavane joase, preferința este mai bine pentru a da linii verticale care trage spațiul vizual.

La fel de important este iluminarea. În cazul în care sala este lumina si lasa ferestrele la sud sau est, de culoare gri deschis, tapet albastru și alb și verde va fi o alegere bună. În cazul în care camera se duce la nord sau pentru alte motive întunecați – alege cu curaj imagini de fundal în crem, auriu și nuanțe bej.

Tipuri de tapet

Imaginile de fundal sunt una dintre cele mai populare materiale de finisare. În funcție de compoziția tehnologiei materiale și de fabricație, mai multe tipuri de produse se disting.

  • Hârtie – acesta este cel mai ieftin, dar în același timp, o soluție nepractică la problema de rezolvare, pentru că atunci când lipirea o pânză subțire de multe ori papură și deformate. În plus, imagini de fundal de hârtie nu ascunde defectele de perete. Cu toate acestea, pe suprafețe netede fără fisuri și rugozitate, ei pot arăta destul de bine.

  • Flisellinovye – acestea sunt o tapet mai densă, cu o structură pronunțată, astfel încât să poată servi mult mai mult decât hârtia. Deci, panza nu sunt apă înfricoșătoare și raze de soare, în plus, puteți să le reparați întotdeauna în orice altă culoare, deoarece acestea reprezintă o bază minunată pentru pictura.

  • Vinil – acesta este tapetul, suprafața căreia este fabricată din vinil, iar baza este din hârtie, astfel încât acestea sunt ușor lipite și, în același timp, se spală bine în caz de contaminare. Un avantaj important este diferența minimă a îmbinărilor articulațiilor, creând astfel o senzație de suprafață monolitică.

  • Țesătură – Aceasta este una dintre cele mai sofisticate opțiuni de finisare a peretelui. Baza unor astfel de imagini de fundal este, de asemenea, realizată din hârtie, iar partea superioară este din in, mătase sau velur. Interiorul cu design arată minunat, dar prețul produselor similare, „mușcătură”. Printre deficiențele pot fi observate proprietatea de a atrage praf și o rată ridicată de contaminare, în afară de aceste imagini de fundal este foarte dificil de curățat.

  • Echipamente de sticlă – fibra de sticla web, astfel de materiale sunt caracterizate prin caracterul practic și durabilitate, rezistență bună la umiditate, ușurința de curățare și posibilitatea de a le vopsi într-o nuanță diferită.

Spectrul de culori

Când alegerea unei umbre ar trebui să fie considerate culori pentru podea, tavan și mobilier. Deci, nuanțe dacă podeaua în întuneric camera de zi și mobilierul în acest caz, este saturate sunt nuanțe optime de lumină de tapet, care face camera mai luminoasă și aerisită. Se știe că podele de culoare închisă reduc vizual înălțimea camerei, deoarece mai bine de a alege tapet cu dungi verticale sau ornamente alungite.

Dacă etajele din hol, atunci nu există astfel de restricții – puteți alege imaginea de fundal în diferite nuanțe cu orice imprimare.

Lăsați suprafața pânzei să fie strălucitoare, atunci camera se va arata mult mai ușor. Imagini de fundal similare au fost numite satin, dau o linie luminoasă datorită efectului de auri și argintare.

În același timp, în cazul în care camera de zi este mic, ar trebui să nu aranjați cu un ecran de mătase a tuturor celor 4 pereți – Va fi destul de suficient, altfel veți obține efectul opus, iar camera se va apropia.

Dacă nu puteți decide cu privire la culoarea imaginii de fundal, atunci alegeți nuanțe neutre (Nyudovye, bej) – ele sunt universale, armonioase, care se amestecă sub ele ușor de ridicat accesorii, textile și mobilier.

Exemple frumoase

arata foarte spectaculos la proiectarea sălii cu tapet alb. Această culoare este întotdeauna asociată cu prospețimea, aerul și puritatea. Cu toate acestea, aceste imagini de fundal au unele dezavantaje – culoarea nu ascunde nici o contaminare, deoarece tapet va trebui de multe ori să fie curățate, cel mai bine este să rămână pe versiunile non-țesute și vinil.

Ține minte că spațiu alb nu arata intotdeauna destul, tapet atât de alb este de obicei diluat cu accesorii luminoase sau piese de mobilier contrastante. Alternativ, puteți crea un tranziții elegant sau selectați idei cu efecte interesante: relief, luciu sau model neobișnuit.

Pale nuanțe de albastru sunt la scară rece – aceste imagini de fundal promova activitatea de afaceri și concentrare. Această opțiune este în camera de zi este bun în cazul în care o cameră folosită ca un birou. tandem cu pereți Armonios albastru gri face mobilier, bej sau albastru.

apartamente tinere, probabil, va dori posesorul de viață în nuanțe de roz – se va umple camera de un sentiment de ludic, feminitatea și pozitiv.

În această cameră ar fi frumos să vă întâlniți cu prietenii, iar compania va fi roz tonuri de perete din lemn.

Un win-win – gratuit de fildeș, care de zeci de ani nu a pierdut popularitatea acestuia. Aceste culori fac interiorul notele de rafinament și eleganță, într-o astfel de viață ar fi mobilier din lemn și aur decoratiuni adecvate.

Sala naturală și naturală în culori de fistic. Acesta este, de obicei, completat de nuanțe albe și pastelate, această combinație de randamente de culoare bună cu piatră, lemn și alte materiale naturale.

Pe ce a alege tapet pentru camera de zi, uita-te la video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: