imagini de fundal moderne în sala: soiuri, alegere, lipirea, exemple

imagini de fundal moderne în sala: soiuri, alegere, lipirea, exemple

Pornind de repararea în sala, este foarte important pentru a ridica în mod corect zidurile pereților, ca și culoarea lor, textura, calitatea poate crea atmosfera necesară, în mod corect a sublinia stilul de design selectat și extinde spațiul vizual. Există mai multe opțiuni de finisare de suprafață. Cel mai adesea colorare vopsea pereți sau acoperirea acestora cu tapet. Timp de mai multe decenii, tapet nu și-a pierdut popularitatea lor. In fiecare an, apar toate optiunile noi si moderne pentru imagini de fundal adecvate în stilul nou venit.

specii populare

Materialele moderne pentru lipirea pereți variate. Pentru a determina alegerea, ar trebui să ia în considerare principalele caracteristici ale fiecărui tip, identifică politica de preț și stilul în care reparațiile vor fi reparate în sala.

Hârtie

Aceste acoperiri murale au fost populare timp de mai multe decenii. Prețul mic al lor vă permite să le achiziționeze persoanelor cu venituri mici sau cei care nu tolerează monotonie și preferă să schimbe imaginea de fundal în fiecare sezon. Ele pot fi un singur strat și două straturi. De regulă, produsele au o suprafață netedă, dar modelele cu o suprafață în relief se găsesc.

Acest tip de tapet are mai multe avantaje.

 • În primul rând, avantajul este disponibilitatea acestui material.
 • În plus, hârtie imagini de fundal Eco-friendly. Le puteți aplica, chiar dacă copiii mici trăiesc în casă.
 • Suprafața lor trece aerul, ceea ce permite pereților să respire.

Dezavantajul unui astfel de material a este briefness. Culoarea le poate arde la soare, în afară, acest material se teme de umiditate, ceea ce complică în mod semnificativ procesul de curățare.

Flisellinovye

Aceste imagini de fundal sunt material de hârtie, cu adaos de fibre din tesatura. Ei au mai multe avantaje, mai degrabă decât de hârtie:

 • mai durabil+
 • Nu te teme de umiditate+
 • Simplu de utilizat.

Pentru a le descurajant, adezivul trebuie aplicat numai pe suprafața peretelui, ceea ce simplifică foarte mult fluxul de lucru.

Prin minusuri includ ceea ce Nu toate tipurile de tapet phlizelin de mediu. Acestea sunt produse fără strat de vinil.

Având în vedere faptul că stratul de vinil nu lasa aerul, acestea nu ar trebui să fie lipite în camera copiilor. Și, de asemenea, trebuie să fie urmărite că rolele selectate au avut un certificat ecologic în conformitate cu GOST 6810-2002.

Vinil

Baza lor este de hârtie sau phlizelin cu un strat de vinil spumoasă. Suprafața acestor imagini de fundal poate fi netedă, în relief sau cu un strat de mătase. Plus acest tip de produs este durabilitatea lor. Acest material este foarte puternic, rezistă contactului cu apa, ceea ce face o curățare umedă fără probleme. Poate fi folosit ca bază de vopsea. În ciuda unui număr de avantaje, acest tip are dezavantajele sale. Wallpaper Vinyl nu lăsați aerul, ceea ce face imposibilă utilizarea acestora în camerele copiilor.

Acril

Imaginile de fundal acrilic au, de asemenea, o bază de hârtie sau fliseline. Stratul superior este realizat din acrilicul spumat. Deși acest material și nu atât de durabil ca opțiuni anterioare, Dar este capabil să treacă aerul, deoarece acoperirea acrilică este aplicată pe bază.

Natural

Imaginile de fundal naturale includ materiale de lux. Le face din materiale naturale, cum ar fi bambus, plută, paie și chiar alge. Baza este cel mai adesea hârtie, în unele cazuri flizElin. Plus acest material pentru decorarea peretelui este un efect estetic uimitor. În plus, materialul este cald, plăcut la atingere, mediu. Principalul minus este costul lor ridicat.

În plus, având în vedere caracteristicile individuale, de regulă, pe peretele unde se aplică imagini de fundal naturale, articulațiile sunt vizibile și această caracteristică este aproape imposibil de evitat. Impregnarea specială împotriva prafului este aplicată acestui material.

Când curățarea umedă, trebuie să utilizați cu atenție o perie pentru praf sau aspirator.

Echipamente de sticlă

Gymelomul sunt, de asemenea, o opțiune populară pentru lipirea suprafeței. Ele sunt produse din fibră de sticlă. Mulți confunda-i cu un pahar, dar spre deosebire de jucătorii de sticlă, ferestrele de sticlă nu conțin particule de cusut și sunt complet sigure.

Pluseste această specie foarte mult:

 • Acesta este cel mai durabil tip de tapet – sunt capabili să oprească 30 de ani și să nu se strică deloc+
 • suprafața lor poate fi spălată+
 • Adesea servesc drept bază pentru vopsea.

Un punct foarte important este acela Acest material nu contribuie la dezvoltarea microorganismelor și a ciupercilor pe suprafața pereților, Ceea ce este foarte important pentru persoanele cu alergii. Minus este că alegerea apariției unor astfel de produse este destul de limitat. Suprafața echipamentului de sticlă are o ușurare caracteristică și, de regulă, este limitată la câteva specii simple de desene.

Textile

Aceste produse au o suprafață de material natural, cum ar fi Velor, Inla, mătase, bumbac. Baza pentru aplicarea unui strat textil este Flizelina sau hârtie. Astfel de capace arata foarte elegant și eficient, acestea creează o imagine unică, bogată, confortabil în cameră. Produsele sunt complet eco-friendly, ele au o bună izolare termică și fonică. Prețul ridicat al unui astfel de material nu le face cea mai accesibilă opțiune.

În plus, materialele naturale sunt dificil de a proteja de impactul animalelor domestice. in afara de asta Grija pentru ei este destul de consumatoare de timp, Deși unele modele cu un strat sintetic sugerează un serviciu mai simplu.

Metal

wallpapers metalici conțin un strat decorativ din folie subțire de aluminiu. Aceasta este opțiunea perfectă pentru camere realizate în stilul Hi-Tech. Avantajul lor este că ei nu se estompeze în soare, în timp ce ei sunt capabili să se extindă spațiul vizual, durabil. Complexitatea în aplicarea acestui material este acela că Wallpaper trebuie aplicate pentru a netezi perfect pereți, deoarece suprafața metalică poate fi deformat de la cea mai mică neregula. Iar costul ridicat nu face acest tip de tapet disponibil tuturor.

Lichid

tapet lichid a intrat în modă relativ recent, dar deja bucurat de o popularitate considerabilă. Acestea se bazează pe substanța adezivă și celuloză, precum și diverse elemente decorative, vopsele, paiete sunt adăugate la compoziție.

Acest tip de tapet are aproape un avantaje:

 • Ecologie+
 • Abilitatea de a crea o suprafață în relief neobișnuită+
 • În forma finită pe suprafață nu există îmbinări+
 • Ușor de îngrijit.

Imagine de monitoruri fotografii

Aceste imagini de fundal au o fundație auto-adeziv, ceea ce le face ușor de utilizat. Această specie este adesea folosită pentru a adăuga decor de perete. Opțiuni pentru imagini și modele o sumă uriașă, prin urmare, există posibilitatea de a alege un desen pentru orice stil și benefic pentru a completa contextul general.

tendințe de design

În prezent, cele mai moderne culori de acoperire de perete din camera de zi au o paletă luminoase cu caractere aldine. Principalele nuanțe sunt: ​​galben, ciocolata, roz și portocaliu culori. Produse din măsline, turcoaz și nuanțe de verde sunt foarte impresionante. Clasic este încă încă la modă. Imaginea de fundal a luminii monofonice nu își pierd relevanța.

Diferite imagini și modele pe tapet. De regulă, opțiunile cu un model luminos sunt folosite pentru a termina unul dintre pereți. Flori Imprimare este, de asemenea, relevantă, este perfectă pentru o cameră efectuată în stilul Provence și orice alt stil de aer blond.

Popularitate specială Obținerea tapetului achiziționat Cu imagini animale, Și nu numai în realism, ci și în stilul lui Linvork, unde contururile animalului sunt făcute folosind linii. Un astfel de stil, deoarece este imposibil de potrivit pentru stiluri High-Tech, Loft și Minimalism.

Cum de a alege în interior?

Selectarea tapetului, în primul rând, luați în considerare stilul de design în care a fost făcută reparația. Precum și dimensiunea camerei. Pentru camere mici, este recomandat să alegeți culori luminoase, acestea vor crește vizual spatiul.

 • În studioul de apartamente folosesc adesea stilul Loft, Pentru care imaginea de fundal întunecată a culorilor naturale va fi potrivită. Materiale decorative care prezintă un zid de cărămidă, deoarece este imposibil de a se potrivi cu acest stil. În plus, imagini de fundal poate fi nu numai sub formă de cărămidă decorativă, dar, de asemenea, de orice alt material natural.

 • Perete se potrivește murale perfect în interiorul camera de zi. Ce anume va fi descris pe ele depinde de preferințele individuale ale proprietarului și stilul în care a fost făcut reparația.

Atunci când aleg, trebuie amintit că, în cazul în care accentul se pune pe tapet fotografie, apoi elemente decorative sunt mai bine reduse la minimum, în caz contrar spațiul va fi supraîncărcat.

 • Pentru stil modern modern imagini de fundal de metal sunt cele mai potrivite, care se va retrage cel mai bun mobilier, decor din acest stil.

 • În cazul în care sala este decorat Stil barochko, Se recomandă să ia imagini de fundal texturate, care au modele de stiluri adecvate, combinate cu materiale textile, în cameră.

Design-ul de acoperire de perete și culoarea lor depinde de cine trăiește în această cameră. Deci, camera fetei va fi stilistic diferită de camera în care un bărbat sau un cuplu cupluri căsătorite.

Preferințele și gusturile individuale ar trebui considerate în primul rând pentru cameră numai emoții pozitive, au subliniat identitatea proprietarului și a fost confortabilă pentru el.

Cât de la modă acum tapet lipici?

Designul modern vă permite să lăsați reguli stricte și clasice. Combabil combinând toate detaliile, puteți combina lucrurile incompatibile și obținerea designului delicios, elegant.

În prezent În modă, o combinație de texturi diferite și texturi de fundal. Aceasta înseamnă că suprafața mată a materialului poate arăta excelent în combinație cu texturate. Acest lucru se aplică și tapetului natural sau textile, care este de obicei utilizat în combinație cu convențional.

Perete mural nu în popularitate găsită în zadar. O metodă simplă incredibil de aplicare și un efect de frumos le face un material indispensabil în construirea de proiectare.

La modă, dar neobișnuit opțiune – Liquid imagini de fundal, de asemenea, la vârf de glorie. Metoda de aplicare a acestora pe pereți este destul de neobișnuit, precum și coerența acestora. În versiunea terminat, arată interesant și elegant.

accente luminoase pe fondul de tonuri mai calme, o imprimare neobișnuită sau model, o combinație îndrăzneață de culori sunt principalele opțiuni de tapet la modă.

Idei frumoase

Utilizarea diferitelor tipuri de tapet și alte materiale, puteți decora orice cameră, făcându-l elegant și rafinat. Achiziționarea de material de finisare, să acorde o atenție nu numai la calitatea produselor, dar, de asemenea, date estetice.

Utilizarea imprimării tridimensionale, cel mai simplu tapet este posibil pentru a converti într-o imagine de ecran lat. Datorită acestui du-te, suprafața pare mai realist. tapet 3D foarte durabil, de mediu. În același timp, au un cost destul de ridicat. Astăzi puteți cumpăra o astfel de panza fluorescentă chiar și cu ilustrații din spate.

Mai ales cumpărătorii au fost interesați de Wallpapers Gradient, suprafața căreia oferă o tranziție lină de la o nuanță mai luminată la calm strălucitor. Pe pereții arată foarte impresionant, făcând camera vizuală spațioasă și aerului.

Pentru a da accente, utilizați combinația de materiale. Foarte îndrăzneț și neobișnuit de combinație de forme geometrice cu tapet de lumină monofonică.

Muralul peretelui se va potrivi perfect în designul camerei.

Wallpaper de lumină combinată cu imprimare florală. Această opțiune este potrivită pentru camera de zi din Provence. Mobilier în acest caz este mai bine să alegeți o culoare ușoară. Ryushi și draperii sunt bineveniți în textile.

Pentru stilul de locuit în stilul mansardă alegeți mai multe ori tapet mat sau gri. În același timp, un perete poate fi modelele lipite cu cărămidă decorativă sau piatră. Mobila de culoare închisă se va completa decorarea camerei. podele din metal și o cantitate mică de elemente decorative va completa stilul.

Și unele mai multe combinații de succes.

Cum în mod corect și frumos combină tapet în apartament, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: