În bucătărie spoturi: Caracteristici de alegere și de plasare

În bucătărie spoturi: Caracteristici de alegere și de plasare

Joacă un rol Sofite foarte important în interiorul camerei. Adesea, acestea sunt instalate în bucătărie, plasarea sau pe tavan, sau, de exemplu, deasupra suprafeței de lucru. Dar că aspectul camerei plăcut ochilor și a creat un sentiment de confort, trebuie să urmați câteva recomandări și să respecte regulile de bază pentru introducerea unor astfel de dispozitive de iluminat. Pentru mai multe informații despre toate complicațiile, să vorbim în articolul nostru.

Avantaje și dezavantaje

În prezent, consumatorii, ceea ce face reparații în bucătărie, sunt din ce în ce preferă să refuze candelabre obișnuite sau punctul de lămpi cu puncte în plus, sunt instalate. Principalul lor avantaj este posibilitatea de a crea iluminat uniform împrăștiate. În ceea ce privește candelabru tradițional, În absența luminii de fundal suplimentare, creează umbre. Ca rezultat, premisele se restrânge vizual.

În plus față de confort, este de asemenea necesar să se constate posibilitatea de a salva în mod semnificativ de energie electrică. Asta pentru ca De iluminat nu pot fi incluse în toate în bucătărie, dar numai în zona sa definit: deasupra mesei de bucătărie sau deasupra suprafeței de gătit în timpul gătirii.

Și este, de asemenea, foarte convenabil atunci când lămpile sunt rotative, permițând trimiterea luminii în cazul în care consumatorul va considera necesar. În același timp, este avantajos să se sublinieze avantajele premiselor sau să-și ascundă deficiențele.

Este imposibil să nu observați faptul că Astăzi producătorii oferă lămpi într-un sortiment de culoare larg. Puteți utiliza opțiunile monocrome și colorate. De asemenea, va contribui la crearea unui stil de bucătărie unic și original, evidențiază zone și accentuează atenția.

Cu toate acestea, ar fi necinstit să nu vorbim despre lipsa unor astfel de dispozitive de iluminat. Dintre acestea, este posibil să se observe complexitatea instalației, deoarece un candelabru simplu, fără îndoială, pentru a stabili mult mai ușor.

Corpurile de iluminat nu pot fi instalate spontan, dacă vorbim despre designul complet al bucătăriei, schema locației lor este gândită la etapa de reparații. În cazul în care punctele de iluminat trebuie să fie construite în setul de bucătărie, acesta este încă rezolvat în stadiul de asamblare.

Cineva poate considera că o astfel de iluminare este prea „birou”. Cu toate acestea, un astfel de raționament este eroare, așa cum astăzi în orice apartament puteți plasa dispozitive similare, oferindu-le și mai mult confort și accentuând părțile favorabile. Principalul lucru nu este de a fi confundat cu designul și plasarea.

Tipuri, fapte și sfaturi

Corpurile de iluminat la fața locului pot fi împărțite în subspecii prin metoda de instalare. Sunt notate modele deasupra capului, suspendate și mortale.

Corpurile de iluminat de tăiere sunt instalate exclusiv în tavane intinse realizate din orice material. Ele se pot ascunde în tavan în sine, și poate, dimpotrivă, acționează ca un element decorativ.

Patch dispozitive de iluminat sunt ușor plasate pe o bază obișnuită, deoarece acestea au o placă de montare sub șuruburile.

Cu toate acestea, cel mai adesea, după cum arată practica, consumatorii opresc pe versiunile încorporate. Trebuie spus că ei sunt cei care sunt oferite pe rafturile magazinelor într-o gamă extrem de largă. Acestea sunt realizate în diferite culori, forme și mărimi.

Dispozitivele de iluminat punctiforme sunt foarte funcționale. Cu ajutorul lor, nu se poate monta numai de iluminat principal, dar, de asemenea, face anumite accente la punctele potrivite, precum și utilizarea în scopuri decorative. Trebuie avut în vedere faptul că un element de ar trebui să nu mai mult de 2 m2 de spațiu au.

lămpi punct îndeplinesc toate standardele de siguranță împotriva incendiilor. Material de protecție a umidității din care se face corpul vă permite să le utilizeze în bucătărie, unde umiditatea poate fi crescută. Lumina poate fi localizat atât în ​​interiorul cât și în exteriorul, respectiv, lumina se poate face atât direcționate și împrăștiate.

Utilizatorii experimentați dau un sfat câteva pentru cei care au decis să aleagă de iluminat punct pentru bucătărie lor. În primul rând, ei rețineți că Mai ușor de design, cu atât mai ușor va avea grijă de lămpi, spălare și curățați-le.

În cazul în care apartamentul este tavane extensibile, modele rotunde sunt potrivite sau cele care au colțuri rotunjite. Pentru a economisi energie electrică, are sens pentru a instala un variator, care este, de asemenea, numit un controler de lumină.

Tipuri de lămpi

Printre lămpile se poate observa becuri incandescente, cu LED-uri sau dispozitive cu halogen. Trebuie spus că LED-urile sunt deosebit de populare în detrimentul economiei, precum și faptul că ele nu sunt aproape fierbinți. Este permis să le folosiți indiferent de finisaj, deoarece chiar și acele materiale care sunt ușor de inflamabil pot fi amplasate în imediata apropiere a acestora. Și este absolut sigur, deoarece focul este exclus. Pot fi ambele pivotante schimbând direcția luminii și fixă.

Lămpi cu incandescență capabil să ofere o culoare luminoasă și familiară. Cu toate acestea, ei au deficiențe. Ele sunt destul de mari, și, de asemenea, ard foarte repede. În plus, încălzit foarte mult.

Lămpi cu halogen au o durată lungă de viață și cheltuiți economic energia electrică, dar, în același timp, au costul cel mai scump de achiziții.

Acestea ar trebui să fie plasate în lămpile având un cadru metalic și cartuș ceramic, deoarece sunt capabili să se încălzească. În plus, un transformator va fi necesar care convertește tensiunea obișnuită a rețelei de origine de 220 volți de 12 volți.

Plasarea si reguli de „Jocuri cu lumina“

Este necesar să existe astfel de lămpi, concentrându-se asupra unor factori. În primul rând, este necesar să se ia în considerare dimensiunile bucătăriei și înălțimea plafoanelor. În cazul în care camera este mic, merită luat în considerare alte acțiuni cu mai multă atenție, La urma urmei, scopul principal este de a suficienta lumina, dar nu prea mult. În plus, în astfel de camere, dispozitive punctul de iluminat nu va uita greoaie, în cazul în comparație cu candelabru obișnuit.

De asemenea, trebuie amintit acest lucru Stilisticii camera nu ar trebui să fie rupt. Lămpile punct sunt prezentate pe rafturile magazinelor într-o gamă largă, astfel încât dificultăți cu alegerea instrumentelor pentru bucătărie făcută în stil, de exemplu, high-tech sau modern, nu va avea loc.

Necesitatea de a naviga și de tipul de plafon. Trebuie să spun că opțiunile de întindere au unele limitări. Nu puteți instala lămpi puternice cu ei. lămpi cu halogen, cu o capacitate de 35 W sau lămpi cu incandescență de 60 W deja interzisă. Material atunci când contactați le poate topi pur și simplu. În cazul unui plafon gips-carton, puteți alege lămpile de orice tip.

Este imposibil de a permite amplasarea haotică a dispozitivelor punct de iluminat. Acestea sunt concepute special pentru a evidenția anumite zone sau de a face accente pe ceva, prin urmare, aranjamentul este foarte important pentru schema de grijuliu în avans.

Dacă vorbim despre luminile din tavan, este necesar să le aibă unul de altul la o distanță de cel puțin 30 cm. Distanța față de perete trebuie să fie mai mare de 20 cm. Este necesar să se calculeze numărul de lămpi, astfel încât un singur lucru a reprezentat aproximativ 1,5 m2. Specialiștii recomandă să curgă mai ușor și locul 1 în lampa de 20 W pe pătrat. plafon Meter. În cazul în care puterea dispozitivelor planificate ale valorii mai specificat sau camera va fi, de asemenea, candelabru principal, numărul recomandat de lămpi pot fi reduse.

Dacă există o iluminare a acestui tip corect, există o șansă de a schimba percepția spațiului, în general,. De exemplu, bucătărie mică sau îngustă părea mai mare, puteți plasa puncte în centru, precum și pe ambele părți ale plafonului. În acest caz, se dovedește a evidenția camera uniform și fără apariția de umbre.

În ceea ce privește camere mari, este în valoare de sarcina de a crea iluminatul necesar în primul rând în toate zonele necesare. În același timp, în bucătărie ar trebui să fie confortabil și confortabil, în general,. Într-o astfel de situație, candelabru suspendat este, de asemenea, cel mai des folosit. Candelabrul este de obicei plasat în centrul camerei, iar semințele sunt instalate în zonele de lucru necesare.

Sub rezerva tavane joase, situația va salva luminile punctiforme rotative, lumina de la care este trimis la tavan. În plus, lămpile sunt situate pe dulapuri montate. Candelabrele nu sunt recomandate în astfel de cazuri.

Nu trebuie să uităm asta Iluminatul similar permite zonarea spațiului. Puteți selecta oricare dintre zonele funcționale. Mai ales relevante în studiourile de bucătărie.

Merită să spuneți despre plafoanele cu două niveluri care dobândesc o viziune complet diferită datorită iluminării punctului. În această situație, alegerea este făcută în favoarea lămpilor încorporate. Puteți selecta fiecare nivel sau numai unul dintre ele.

Cu privire la modul de instalare a miniștrilor la fața locului, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: