Înălțimea dulapurilor de top pentru bucătărie

Înălțimea dulapurilor de top pentru bucătărie

Pentru a planifica în mod competent zona utilă de bucătărie, aveți nevoie pentru a face setul cu cască de bucătărie dreapta. Deoarece este elementele de mobilier care ocupă cea mai mare parte din zona utilă. Iar problema lipsei de spațiu liber depinde de scaunele sau masa, frigider, fie canapea, ci pe numărul și dimensiunea dulapurilor. Un aspect important este înălțimea de dulapuri. În articol, ne vom concentra pe atașamentele, dimensiunile și formele.

Din care depinde locația?

La alegerea înălțimea dulapuri superioare, este necesar să se ia în considerare o serie de condiții care afectează localizarea lor.

Cel mai important lucru este confortabil pentru cineva care este în mare parte eliminate în bucătărie.

Practic, setul cu cască este pliat de la două nivele – partea inferioară și superioară. Înălțimea asamblării structurilor înregistrate la nivelul 2 determină adesea creșterea celui care este în principal angajat în gătit.

Este important ca rafturile inferioare ale carcasei superioare sunt aproximativ la nivelul ochilor. Apoi se oferă acces gratuit la produse și subiecte utilizate în special frecvent. În caz contrar, va fi necesar să se aplice un sprijin.

Prea scăzută pentru dulapuri este de asemenea nedorită. Este, de asemenea, inconveniente atunci când lucrează la o masă (capac de masă, aragaz de masă) și mai puține capabilități de localizare pe perete între nivelurile de dulapuri de tot felul de obiecte (rafturi pentru condimente, sobe pentru accesorii de bucătărie și cealaltă).

Are o mare importanță și faptul că diferite aparate electrice sunt instalate în cabinete montate. Dacă planul inferior al modulului este situat în apropierea suprafeței de lucru, este capabil să sufere aspectul său din echipamente funcționale (să nu mai vorbim de gradul ridicat de pericol de incendiu). Cupluri dintr-un aragaz lent sau un fierbător într-un timp scurt.

O semnificație considerabilă în alegerea de plasare a modulelor și dimensiunile acestora are nivelul de plafoane în bucătărie. Bucătăriile mari permit designerului să aranjeze toate articolele de mobilier, inclusiv articulații, concentrându-se asupra conceptelor de confort și estetică. În cazul în care piața este mică, este necesar să se dispună dulapuri mai puțin generale, sau standard, loc pe cea mai mică înălțime de la suprafața de lucru.

Citește mai mult  Totul despre capacele saltelei pe pat

La calcularea altitudinii de fixare modulelor, este prevăzut de asemenea instalarea și scopul acestora. Ele pot fi instalate nu doar peste partea de sus de masă, dar, de asemenea, pe restul secțiunilor, de exemplu, deasupra hotei sau un frigider. Prin urmare Este necesar să mergeți cu standardele de dulapuri de bucătărie oferite de către producători.

Parametrii standard bucătărie headcase

După cum sa menționat deja, module de mobilier de bucătărie pot fi situate la nivelurile inferioare și superioare. Dimensiunile lor standard au fost instalate, luând în considerare valorile medii ale caracteristicilor fizice ale unei persoane, în principal, creșterea acesteia.

GOST reglementează indicatori pentru anumite dimensiuni de elemente de interior instalate în bucătărie:

 1. Înălțimea modulului (inclusiv aragaz de masă) – 85-90 cm+
 2. Adâncimea de lucru a capacului de masă – 60 cm+
 3. Adâncimea interioară a dulapului inferior nu este mai mică de 46 cm+
 4. Adâncimea interioară a dulapului montat nu este mai mică de 27 cm+
 5. Înălțimea de la podea la raftul superior al modulului – nu mai mult de 190 cm.

Verificarea dimensiunii oferite de utilizatorul mobilierului este adesea oarecum diferită de parametrii prescrisi.

Dimensiunile dulapurilor de bucătărie de perete

Dimensiunile standard ale dulapurilor de suspensie de bucătărie au următorii parametri – Înălțimea poate fi de 36 cm, 72 cm sau 92 cm.

Adâncimea standard a dulapurilor de perete de bucătărie ajunge la 30 de centimetri. Dacă aveți nevoie de module cu o adâncime mai mare, atunci un astfel de produs pe care trebuie să-l faceți la comandă.

Când cabinetul este necesar cu o adâncime mai mică, nu va trebui doar să fie făcută la comandă, ci și să ia în considerare dimensiunile acelor subiecte care vor fi conținute în ea.

În înălțimea dulapurilor de bucătărie nu există criterii standard. Producătorii de mobilier pentru bucatarii nu sunt același aspect la aceste caracteristici, sau, mai degrabă, dacă doriți să cumpărați un set standard de bucatarie într-o configurație completă, atunci În înălțime, dulapuri montate poate fi de la 25 la 100 de centimetri.

Citește mai mult  Lenjerie de pat Lenjerie de pat Shui Sits

Modificarea dimensiunii înălțimii, adâncimea sau lățimea dulapului suspendat va afecta cu siguranță prețul.

Distanța dintre rafturi din cabinet poate fi de 20 sau 30 de centimetri. Mai mult decât atât, standardele existente stabilite înălțimea maximă de montare a elementului superior în 190 de centimetri, cu toate acestea, este posibil să depășească această valoare. Mai mult decât atât, străduindu-se să exploatat din plin funcțional întreaga zonă de bucătărie mică, și montarea designul aproape la tavan, mulți fac în mod conștient cu dificultăți probabile.

În ciuda standardelor general acceptate ale dulapurilor montate, luând în considerare confortul utilizării lor, dacă se dorește, proprietarul de locuințe poate instala structuri mai bune și mai mari. Funcționarea frecventă a rafturilor superioare din ele nu este foarte convenabilă, mai ales pe cineva care nu a plecat.

Cu toate acestea, să plasați articole și produse care nu sunt atât de des utilizate, destul de practice.

Soluțiile de designer ale căștilor de bucătărie sugerează o varietate de opțiuni de montare pentru structurile de perete:

 • La același nivel+
 • pe distanțe diferite de la suprafața de lucru și de plafon.

Desigur, dacă este posibil să comandați mobilier cu propriii parametri, puteți lua în considerare toate nevoile și completarea maximă a zonei existente.

La ce distanță de la podea pentru a repara?

Pentru a lucra în bucătărie confortabil de lucru și aparate de uz casnic se potrivesc pe blatul mesei, nu este nevoie să stea dulapul de mai jos de 45 cm de la suprafața de lucru. Dacă creșterea gazdei depășește o medie, acest indicator poate fi crescută până la 60 cm.

Există o dependență de înălțimea de montare modulului (partea inferioară) de creștere uman:

 1. Odată cu creșterea omului 175-178 cm Distanța de la suprafața inferioară a dulapuri montate la podea 150 centimetri+
 2. cu o creștere de 185 cm – de la suprafața inferioară a montat dulapuri la podea de 160 de centimetri+
 3. la 200 cm – Distanța până la podea este de 175 de centimetri.
Citește mai mult  Ce linoleum pentru a alege pentru sala?

La instalarea în dulapuri care sunt integrate structuri de evacuare, standardele pentru amplasarea acestei tehnici devin prestabilită.

În bucătării echipate cu sobe cu gaz, hote de bucătărie nu poate fi montat sub 75 cm deasupra cookbook. Când conversația este despre timbre electrice, caz în care este de dorit să reziste cel puțin 65 de centimetri.

  dulapuri de top pot fi fixate pe perete, în cazul în care nu există dulapuri de podea și o suprafață de lucru. Cu această opțiune sunt ghidate de ergonomie și de proiectare a întregului setul cu cască. Se aplică aceeași abordare atunci când mobila peste electrocasnice de montaj (cuptoare cu microunde, cuptoare, frigidere, și așa mai departe).

  Atunci când se calculează distanța de la suprafața de lucru la partea de jos a mobilierului plasat, în primul rând, este necesar să se bazeze pe standarde, ci pe propriile dorințe. Nu acordând o atenție la standardele stabilite, unele dulapuri amplasate la o înălțime, superioare la 70 de centimetri, în cazul în care acestea sunt atât de confortabil.

  Nu este în conformitate cu regulile Plasate dulapuri superioare sunt capabili de a complica în mod semnificativ procedura de hostess pentru a face produsele alimentare. Acesta este capabil să aducă nu numai la surmenaj rapid, dar, de asemenea, amenință leziuni. cazuri frecvente când bucătarul Gears șeful cabinetului. Și motivul pentru aceasta este doar locația sa redus.

  Înălțimea dulapurilor suspendate este o componentă importantă. Aceasta determină în ce măsură bucătăria va fi funcțională. Acest indicator prevede crearea unui proiect. La stabilirea toate dimensiunile, aceasta este respinsă, deoarece acestea sunt de gând să păstreze în ele.

  Vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: