Înregistrarea high-tech

Înregistrarea high-tech

Hol și coridor – primul lucru care se grăbește în ochi la intrarea în apartament. Aici este că prima impresie a oaspetelui despre proprietar începe să se formeze. Prin urmare, este foarte important să se refere în mod competent la designul interior al acestui spațiu. În acest articol vom spune cum să emităm un hol în stilul modern de înaltă tehnologie, să alegeți mobilier și să oferiți mai multe exemple frumoase.

Înregistrare

Potrivit uscătorului de păr, se crede că holul este un element de legare între stradă și casă, spațiul îndeplinește rolul apărătorului proprietarului de influențele externe. Este foarte important să dezvoltăm competent designul camerei nu numai cu estetic, ci și din punct de vedere practic. Proiectarea în stilul de show-uri hi-tech vederi moderne de viață, preferințele sale avansate și inovatoare. Materiale de finisare sunt cele mai bune pentru a alege un durabil, cu posibilitatea unei curățare rapidă, așa cum a fost în oamenii sala sunt pantofi murdare și îmbrăcăminte exterioară. Materialul de pereți și podea ar trebui să fie ușor de întreținut și este rezistent la produse chimice de uz casnic.

Hi-Tech stil include nu numai tehnologia modernă, de acoperire strălucitoare și metalic, dar, de asemenea, de înaltă calitate, care garantează durabilitatea.

Se crede că coridorul – zona cea mai problematică din punct de vedere aranjament, deoarece este mic, dar fiecare membru al familiei trece prin ea de mai multe ori pe zi.

Prin urmare, este important să-l atragă în mod corect și de a maximiza funcțional. Trebuie să fie întotdeauna ordine, și stilul high-tech face ușor pentru a efectua această sarcină. Afară, nu va fi nimic de prisos, totul este ascuns în spatele zidurilor cu numeroase cabinet de umerașe.

Încearcă să mai ușor de a separa zona si nu o supraîncărcați cu un decor și flori accente. Această direcție în design-ul interior nu prevede prezența unui număr mare de elemente decorative și piese care nu sunt necesare. Minimalism și de calitate este important aici, astfel încât proprietarii nu vor avea nevoie de investiții financiare mari. Luați în considerare modul în care să propună separarea de podea, pereți și tavan, precum și selectați dispozitivele de iluminat.

Podea

passability ridicată a camerei necesită mai materialul de acoperire modest și convenabil în curățare. Opțiunea optimă va fi o țiglă ceramică cu tentă lucioasă. Este ușor de curățat, se usucă rapid și are o rezistență ridicată la uzură la zgârieturi. Printre cele câteva dezavantaje este posibilitatea de apariție a ciobire în toamna lucrurilor grele. O altă opțiune pentru stilul high-tech va fi podeaua în vrac, a căror design poate fi aleasă independent. Acoperirea strălucitoare cu o suprafață de oglindă exportă vizual spațiul camerei. În plus față de avantajele ceramicii, ea are și sângerări. O decizie democratică va fi un laminat rezistent la umiditate, poate fi pus pe o diagonală, astfel încât holul va părea mai larg.

Culoarea podelei este selectată în funcție de mobilier și pereți. Universal va fi bej, nisip sau versiune alb-negru.

Pereți

O soluție ideală pentru interior High-Tech poate fi considerată imagini de fundal lavabile care se disting printr-un preț plăcut. Puteți utiliza o variantă cu un element decorativ mare pe o parte și monofonic pe cealaltă, va da camera un accent luminos. Dacă pereții din coridor sunt neted, puteți să-i acoperiți pur și simplu vopseaua cu un chip mat sau un tapet lichid care au devenit un cuvânt nou în lucrările de reparații. Avantajul acestei materii prime este abilitatea de a înlocui rapid o zonă contaminată.

Citește mai mult  Cum de a decora ferestrele cu zăpadă artificială?

Nu se recomandă utilizarea unor acoperiri cu un model mic sau de decor volumetrica. Dacă eu chiar vreau să aducă „culminant“, în interior, puteți alege opțiunea cu un ornament mare. O idee excelenta va acoperi peretii cu panouri oglinda de la podea la tavan sau finisajele lucioase. Acest lucru nu numai vizual spațiu, dar va face mai ușoară. Dacă doriți să se extindă pe hol, încearcă să separe pereții cu dungi orizontale. Vertical vizual va crește plafonul.

Tavan

Plafonul în hol High-Tech este recomandat să facă stretch, deoarece va oferi netezime maximă și planeitate. Acest material vă permite să selectați orice nuanță necesară și dotarea acestuia cu built-in surse de lumină cu un punct de locație. O soluție excelentă va fi un plafon simplu alb acoperit cu ipsos. Puteți adăuga tencuiască și lipiți în interiorul banda de LED-uri.

Soluție de culoare

Stilul high-tech este în primul rând monocrom. Baza paletei sale este toate nuanțele de culori gri, alb și negru. Dacă doriți, puteți revigora ușor camera, adăugând câteva accente luminoase. De exemplu, o vaza moderna, cu flori sau un cadru vopsit în oglindă. Puteți pune un bookpaure sau pouf de ton luminos. Aceste elemente vor face design mai vesel, dar, în același timp, va reține principalele stilisticii. Încercați să reziste combinația de nuanțe și structura suprafețelor din întregul apartament, acesta va face interiorul mai solid și atractiv.

Iluminat

Spațiul decorat în stilul high-tech, prevede iluminat competent planificat. Cu cât este mai luminos, cu atât mai mare camera pare. Din păcate, în majoritatea apartamentelor nu există ferestre în coridor, astfel încât această zonă este lipsită de iluminare naturală, cu toate acestea, numeroase surse de lumină ajută la combaterea acestei probleme. Plafonul stretch este echipat cu lămpi cu halogen, standard – un candelabru mare.

Citește mai mult  Cum de a alege o canapea extensibilă pentru un adolescent?

Iluminarea zonelor individuale este rezolvată cu ajutorul deșeurilor de perete într-un stil tehnic, lămpi, montate într-o oglindă sau mobilier, precum și ștampile de podea. Dacă spațiul permite, puteți crea un pseudocino pe perete. Iluminatul bun accentuează designul interior din partea cea mai bună.

Amintiți-vă că fiecare lampă trebuie să aibă propriul buton pentru a activa într-o zonă separată. Unele dispozitive vă permit să faceți lumină mai strălucitoare sau, dimpotrivă, puțin înmuiere.

Alegerea mobilierului

La selectarea mobilierului pentru coridorul de înaltă tehnologie, se recomandă să adere la principiile concisității și minimalismului, este important să se respecte geometria formelor. Scopul principal al hol mobilier este comoditatea, practic și funcționalitatea. Conceptul de interior high-tech reprezintă tehno-minimalismul, al cărui principiu este de a maximiza liber de elemente inutile Zone. Este necesar să se țină cont de regulile de mai sus, în regenerarea intrarea în apartament.

Mobila permite cel mai eficient utiliza spațiul din cameră. Acestea sunt spatioase si functionale. soluție de mare este de a instala canistre de sticlă, postamente suspendate și rafturi pliante. Este de dorit ca suprafața interioară era lucios, lucios sau în oglindă. Acoperirile mai reflectorizante, cu atât mai bine.

Dar nu îngrămădesc prea mult zona camerei de o varietate de componente are nevoie doar cele mai necesare.

Culoarea paleta de mobilier poate aburit nuanțe diferite, din camera asieta pas. Excepția este interiorul, în cazul în care designul este construit pe combinații contrastante. Cu o selecție și locație competentă a articolelor, sala de intrare va arăta curată și elegantă. Accesorii ar trebui să fie la fel de invizibile sau cromate. O alegere excelentă va fi supusă unei funcții duble, de exemplu, un pouf cu o cutie de depozitare în interiorul sau un dulap cu un raft lateral pentru lucruri mici, cadre cu fotografii și alte elemente de decor.

Unii designeri recomandă achiziționarea de mobilier prin ordin individual. Deci, puteți obține cele mai potrivite pentru holul dvs. în culori și dimensiuni. Aici vor fi luate în considerare caracteristicile coridorului. Ca rezultat, veți obține mobilierul complet relevant pentru proiectul dorit.

Exemple frumoase

Se pare că hol de interior în stilul de înaltă tehnologie poate părea gol și plictisitor. Cu toate acestea, dacă te uiți atent, puteți vedea mai multe idei de design interesante și design original. Luați în considerare mai multe exemple frumoase din hol proiectat în acest stil.

Citește mai mult  Design Bucătărie 9 kV. m cu balcon

nuanțele de lumină și întuneric sunt combinate perfect în acest design. Pereții pereții și podeaua sunt realizate din materiale practice bej. Placi ceramice lucioasă oferă camerei o vizualizare mai atractiv. Mobila si usa de intrare din lemn de culoare închisă. Cabinele sunt construite într-o nișă mică, care realizează în același timp rolul de bufe din cauza scaunelor moi. peretele din spate al unei nișe finisate cu panouri oglindă, care crește vizual spațiu. Cadru și moi căptușelile sunt realizate într-o singură culoare – mov, dă unitatea interioară. În plus față de iluminat general, lampi punct sunt construite în tavan de nișă. Pe peretele opus instalat dulap înalt și umerașe pentru îmbrăcăminte exterioară.

hol de intrare high-tech se face în produse lactate și nuanțe de bej. combinații de culori sunt gândite la cel mai mic detaliu. De-a lungul unui perete există un mare dulap cu patru uși de check-in de tip, renunțând la usa la camera de zi. Primele 2 usi sunt decorate cu insertii de lemn de culoare închisă, restul sunt decorate cu panouri oglindă, ceea ce face vizual camera mai larg. Prezența rafturi laterale vă permite să adăugați un decor simplu, în acest caz – un vas inchis pentru culori.

Peretele opus are un design interesant, sub forma unei ferestre surround și terase de exterior umbra de aur. Acest curs vă permite să măriți spațiul vizual, iar luminile de puncte peste „fereastra“, în plus față de principalul candelabru de suspendare a face coridor brichetă.

Chrome acoperiri placate predomină în interiorul acestui coridor. Decorarea peretilor se face in gri, etaj – placi ceramice negru, cu o suprafață lucioasă, iar plafonul – în argint. Ușa de intrare din lemnul întunecat este armonizată cu un dulap palid înalt, cu mereseri încorporați într-o nișă. Zidul care continuă dulapul este acoperit cu un panou de oglindă mare, cu modele de diamante sculptate, care extinde vizual camera spațială.

Juncția dintre plafon și oglindă este acoperită cu un bun frumos, în interiorul care este plasat bandă cu LED colorată. Când este pornit, dă o strălucire violet. În părțile laterale ale oglinzii 2 sconce de design original. Extern, ele seamănă cu flori negre. Culorile holului sunt adăugate datorită consolei roșii luminoase atașate la oglindă. Zidul opus are un mic fotoliu roșu roșu care completează consola.

În următorul videoclip, veți găsi diferența dintre stilul de înaltă tehnologie din stilul minimalismului în designul interior.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: