Interiorul bucătăriei în culori strălucitoare

Interiorul bucătăriei în culori strălucitoare

Când alegeți o schemă de culori pentru designul bucătăriei, mulți preferă nuanțele luminoase. Acest lucru nu este deloc întâmplător. tonuri blânde face cameră confortabilă și lumină, extinde vizual limitele sale. O astfel de bucătărie intotdeauna arata curat, este plăcut să fie în ea. Așa că camera nu pare plictisitor, merită luat în considerare unele nuanțe de stil și a pus accentul.

Spectrul de culori

Există mai multe tonuri de lumină plăcute, permițându-vă pentru a crea interioare elegante de bucătărie.

  • culoare alba – Opțiunea universală. Se potrivește perfect în orice interior, are o mulțime de variante (fierbere și alb, lapte, perla). În interioarele clasice și moderne, astfel de mobilier de lux arată și costisitoare, iar în „rustic“ – inițial și fermecător.

  • tonuri de bej (Vanilie, caramel) creează o atmosferă caldă, confortabilă. Această alegere este ideal pentru cei care mobilier alb pare prea stricte și rece. Astfel de nuanțe se uite la clasici,, eco-stil modern.

  • nuanță gri deschis Potrivit pentru camere spațioase, bine luminate. În ciuda tonului de cenușă aparent nerevendicate, se poate arata foarte eficient, înconjurat de un produs alb-zăpadă. O astfel gama de rece este caracteristic de minimalism și high-tech, uneori în Provence și direcția scandinavă.

  • Nuanțe pastelate (Variații luminoase Gentle de roz, piersica, albastru, lavandă, măsline și alte culori) pot fi combinate armonios cu alb sau bej, precum și cu accente contrastante. Unele dintre aceste nuanțe se potrivește bine în Provence. Toate opțiunile sunt bune în moderne.

Astfel, paleta de tonuri luminoase este foarte larg. Și, dacă se ia în considerare varietatea de texturi, apoi numărul de opțiuni de design crește. luciu de lux, sclipitoare, „catifea“ mattness, textura de lemn – toate acestea arată complet diferit. Și dacă adăugați accesorii frumoase și șorț spectaculoase, o bucătărie luminoasă poate fi mândria ta.

Tipuri și căști de plasare

Forma set de căști care determină localizarea în camera, Selectate pe baza zonei de bucătărie.

  • Modelele directe sunt situate liniar (un perete). Aceasta este opțiunea cea mai comună.

  • căști Corner sunt, de obicei aleg în cazuri de lipsă de spațiu. Astfel de modele folosesc un unghi, care permite cel mai rațional de a folosi fiecare metru de cameră mică posibil.

  • P formă locație – raritate. Având în vedere tonul luminos al mobilierului, chiar și în această versiune nu va „pierde“ interior.

  • Căști cu insula sau contra bar sunt originale și foarte spectaculoase. Cu toate acestea, o astfel de soluție a este posibil să se pună în aplicare numai într-o cameră spațioasă. În apartamente studio, standul de bare realizează de multe ori funcția de separator spațiu pe zona de bucătărie și restul.

În ceea ce privește materialele, cele mai înalte produse de calitate sunt considerate a fi. Cu toate acestea, ele sunt cele mai scumpe.

Categoria de preț mediu include MDF. Materialul poate fi acoperit cu furnir sau folie. Datorită acestui fapt, el acceptă orice umbră, devine lucioasă (email) sau mat.

LEDP – o opțiune de buget. strat decorativ conferă materialului orice ton și textura. Cu toate acestea, multe astfel de mobilier evitati sa cumparati din cauza utilizării formaldehide în producția sa.

Tabelul de sus poate fi, de asemenea, orice. Pentru fabricarea acestei părți importante a setului cu cască de bucătărie, piatră naturală și artificială, lemn masiv, PAL, MDF. Cele mai multe opțiuni practice sunt variantele cu un model pestriță (în Krapinka). Suprafetele din granit sau imitație ascunde perfect daune mici, pete.

Dacă sunt utilizate pentru a trata mobilier cu atenție, oricare dintre opțiunile va fi o alegere excelentă pentru tine.

Stiluri adecvate

tonuri de lumină se potrivesc perfect în aproape orice direcție de designer. Pentru înregistrarea de case de țară, stilurile „rustic” (Country, Provence, Shebbi-Chic) sunt de multe ori aleg. În apartamentele urbane există atât minimalism concise, clasice și elegante, și loft brutală, și aer motive scandinave. Fiecare stil are propriile sale caracteristici referitoare la finisaje, mobilier de design și o gamă de camere comune. Luați în considerare fiecare dintre ele în detaliu.

Citește mai mult  Ottta: Ce este și cum să alegeți?

Clasic

Set de bucătărie, clasic – realizare de eleganță. Acesta poate fi strict și imobilizat sau regește de lux. Mobilierul este realizat din lemn sau imitație, poate avea un lapte alb-zăpadă, sau umbra bej. Ușile se deschid larg, de obicei,.

Patina, sculptură, accesorii sofisticate stil vintage pot fi folosite ca decoratiuni. Pentru blaturi de masă pentru a alege piatra naturala sau artificiala. Sortul este decorat cu plăci ceramice.

Într-o astfel de bucătărie a, un set de căști ton de lumina poate fi combinat cu nuanțe mai închise nobile. Cel mai adesea acestea sunt nuanțe de cafea cu lapte și ciocolată amară. combinații mai puțin comune cu gri, negru albastru inchis.

Dacă este selectat direcția neoclasică, umbra lumina poate fi diluată cu accente luminoase de turcoaz, albastru, violet. În interpretarea modernă a clasice, este de asemenea posibil să se utilizeze pentru șorț de sticlă, cu imprimare foto.

Principalul lucru este să ia în considerare atunci când aleg o imagine a stilului de setare. În acest caz, imagini ale unor castele medievale vor fi potrivite, imitație de picturi și fotografii vechi.

High-tech, minimalism, modern

stiluri moderne sugerează alte linii și forme. Căști pot avea atât drepte și contururi rotunjite. Diferite opțiuni pentru deschiderea ușilor pot fi utilizate, inclusiv ridicarea și plierea pe principiul armonic. Minimalism și high-tech sugerează nuanțe reci de oțel, contraste spectaculoase.

Boi-alb sau gri deschis pot fi completate cu lovituri negre și asfalt în finisajul de lucru, șorț sau podea. Uneori sunt folosite nuanțe maro. Accentele pot fi pete luminoase de culori roșii, menta, galben, portocaliu. Armatura sunt laconic, poate că nu poate absent.

Floare gamut modern mai extins. În plus față de albul orbitor și tonul de cremă blând, este permis să aleagă pentru un set de cască culori palide de albastru, roz, gri, violet, măsline și alte culori. Aici designul este mai „viu” și original.

Fațadele pot fi lucioase sau mată. Este interesant de fotografie imprimarea pe usi locker. Puteți părăsi setul cu cască cu un monofonic și desen frumos evidențiază șorț. Placi de culoare, sticlă, plastic – multe opțiuni. Puteți da, de asemenea, de preferință pentru mobilier cu naturale textură de lemn bej. Într-o astfel de bucătărie va fi întotdeauna caldă și confortabilă.

Direcția scandinavă

Acest stil este preferat de cei care iubesc originalitatea, și o abundență de spațiu alb. Aici, albul de zăpadă poate fi nu numai setul, ci și peretele. Printuri sunt extrem de rare (covoare țesute în principal). În ceea ce privește decorarea, șorț și mobilier, ei alerga Monophonic. Zona de lucru este format din placi ceramice sau pătrat, care imită o cărămidă.

zone de căști nordice diferă simplitatea reținută. Cu toate acestea, rece și stilul plictisitor nu poate fi numit. Comoditate blaturi atmosfera a adăuga și alte elemente din lemn. Dulapurile superioare sunt adesea înlocuite cu rafturi deschise.

Citește mai mult  Cum de a dota bucătărie fără ferestre?

Schema de culori de ansamblu a spațiilor include tonuri de alb, gri, bej și maro. De asemenea, interiorul este decorat cu verdeață vii. Setați la accente luminoase de lumină de culoare roșie, galben sau portocaliu în elemente de decor.

Provence

Acest stil este similar cu cel anterior pentru simplitate și ușurința. Cu toate acestea, o stare de spirit de epocă este mai pronunțată aici. dulapuri dreptunghiulare din lemn sau imitație este vopsit într-unul din luminoase, ca și în cazul în tonuri arse în soare: măsline, albastru, gri sau menta.

Desigur, de culoare alba este permis. Armatura sunt realizate în stilul vechi „sub bronz“. Blatul mesei poate avea atât un colorit natural de lemn și de a fi vopsite (de obicei, în ton maro alb sau inchis).

Spatiul este „animat de“ tapet într-o floare sau benzi, accesorii textile. Pentru șorț poate fi selectat țiglă cablu sau mozaic. Decorarea peretilor si a zonei de lucru este întâmpinat cu plăci decorative, panouri, rafturi deschise.

Spre deosebire de minimalism, în cazul în care toate ustensilele de bucătărie în interiorul piei dulapuri și cutii, aici sunt chiar binevenite la șinele de Cheats și mirodenii.

Loft

Acest stil extraordinar creează în cameră nu o atmosferă foarte familiară. pereți din beton sau cărămidă netransformate rămase în vedere modul, lămpi de metal sau becuri atârnate pe firele – toate acestea arata foarte specific. Cu toate acestea, căști albe poate transforma situația și face mai puțin sumbru.

Design-ul este întâmpinat de Easy. Nr bijuterii în formă de șorț, cu o imprimare sau frumoase accesorii care nu ar trebui să fie. Gama de culori a camerei poate include alb, negru, gri, maro. Cu toate acestea, chiar și în cadrul acestui concept de design, puteți face un interior mai interesant. De exemplu, ca un șorț, puteți utiliza un consiliu stilistic, și un accent luminos poate fi un frigider roșu sau galben scaune.

Caracteristici de proiectare în Monochrome Gamme

În cazul în care bucătăria este făcută într-o singură culoare, merită evidențiate o altă nuanță sau un blat de lucru, sau șorț. În caz contrar, totul este oarecum în pata de neînțeles. Accent poate fi atât moale (de exemplu, o combinație de alb cu bej) și mai mult contrast.

Înainte de a face reparații, să decidă ce va fi culoarea casca viitorului. Este de dorit ca podeaua să acopere cel puțin o pereche de tonuri a fost distins de tonul dulapuri inferioare. Mai ales acest lucru se aplică pentru bucătării cu Nuanță mobilier din lemn de culoare deschisă și parchet bej.

În cazul în bucătărie cu un antet alb-zăpadă, pe care doriți să facă podeaua din țiglă de aceeași culoare, puteți alege produse cu un model. Se pare interesant și alb-negru „șah“ de design podea, cu toate acestea, o astfel de mișcare de designer îndrăzneț ar trebui să fie bine gândit, pentru că de multe ori contraste puternice de anvelope.

Imagini de fundal poate avea imprimare. Stuc sau vopsea pe pereți ar trebui, de asemenea, ușor diferite de culoare de la mobilier. Excepțiile alcătuiesc minimalism, în cazul în care fațadele lucioase sunt ca și în cazul în care se dizolvă în spațiu, precum și stil scandinav. În acest din urmă caz, plăcile albe pot decide nu numai șorțului. Acest lucru vă permite să evidențiați pereții în detrimentul materialului.

Podele întunecate de contrast arată spectaculos. Cu toate acestea, o astfel de soluție este potrivită numai pentru spații spațioase. Dacă bucătăria este mică, este mai bine să vă opriți pe designul luminos al tuturor suprafețelor. Dar blatul întunecat absolut nu dă efectul scăderii vizuale în spațiu, deși șorțul în acest caz este mai bine să facă o umbra blândă.

Citește mai mult  Alegeți o canapea de copii sub forma unei mașini

Interiorul complet realizat în culori pastelate va arăta bine în clasic și în Provence și în modern. În primul caz, atmosfera nu va permite să devină un joc plictisitor de decorare halfton, lux de elemente decorative de mobilier, lămpi elegante și perdele. În al doilea, motivele florale și atmosfera comună a satului vor juca rolul lor. În cea de-a treia versiune, puteți utiliza tapet foto nonsens sau un șorț de sticlă interesant.

Dacă abundența de alb rece nu te provoacă pentru asociațiile de spital, puteți face o bucătărie minimalistă în această culoare.

Într-o astfel de camera va fi ușor să atragă, situația va crea o atmosferă de calm și de pacificare. Bucătăria scandinavă alb-zăpadă poate fi decorat abundent cu verdeață în ghivece. Incalziti blaturi din lemn și o saltea pestriță va face cameră confortabilă.

Adăugați accente luminoase

În cazul în interior în culori strălucitoare pare plictisitor, puteți adăuga la situația detalii interesante și culori strălucitoare. În primul rând, setul cu cască nu poate fi o singură fotografie. De exemplu, partea superioară poate fi realizată în culoarea albă, iar partea de jos – în gri deschis sau bej.Această opțiune va arata deja mai original decât dulapuri monocrome.

Puteți alege un șorț neașteptat luminos la o bucătărie monofonic. Galben sau portocaliu de culoare va crea o iluzie a prezenței în camera de lumina soarelui. Green va aminti despre vara. Albastru, tonuri, turcoaz albastru va fi adus la crestătura interior de prospețime marin.

in afara de asta,Puteți adăuga strălucire la bucătărie cu alte piese de mobilier (de exemplu, scaune), perdele, elemente de decor. atmosferă romantică va ajuta la crearea Roz sau Violet Tints. Sensually în schema arată luminoase cireașă Culoare.

roșu – alegere Bold. Această energie taxe de culoare, creste pofta de mancare, cu toate acestea, este mai bine să-l folosească în cantități foarte limitate. nuanțe saturate da personalitate luminos interior.

Dar dacă doriți camera să fie lumină, nu se implică în accente. Full 2-3 elemente. De exemplu, arunca scaune de culoare cu șorț sau perdele.

Exemple de succes de design interior

În concluzie, vă oferim câteva idei pentru proiectarea de bucătărie luminoase în diferite stiluri.

Tender gama de interior clasic eficient trebuie cu perdele de cafea. lămpi de cristal de lux și oglinzi spori efectul de spațiu și imponderabilitate a situației.

Proaspete și în același timp combinația confortabilă sa dovedit dintr-o combinație de culori albe, bej și albastre. Fatadele texturate ale dulapurilor superioare fac ca setul cu cască să fie și mai interesant.

contrastul alb-negru intotdeauna arata spectaculos si scumpe. Blaturile și șorțul cu imprimare foto pare să formeze o singură suprafață. Datorită podelei luminoase și pereților, designul nu încetează să fie ușor. Wenge Color Tabel se potrivește armonios într-un interior minimalist.

Absența perdelelor de pe fereastră permite soarelui să pătrundă în mod liber. Localuri masă, scaune și masă de top Cască din lemn înmuia abundența caracteristic albului a stilului scandinav. Mat, Flori – Asta e tot ce ai nevoie pentru setarea confortabilă de casă.

Rafinatul Loft combină trăsăturile de brutalitate și estetică îngrijite. fațade albe sunt perfect combinate cu pereți din cărămidă și podele maro. Blind-urile și scaune de bar sprijini starea de spirit generală.

Despre 13 erori care nu pot fi permise în planificarea bucătărie va spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: