Jika Toilets: Caracteristici și gama de modele

Jika Toilets: Caracteristici și gama de modele

Mulți sunt deja familiarizați cu produsele faimoasei companii Jika Cehia, care oferă ceramică sanitară de calitate excelentă. Atenție separată merită toaletă la toaletele de la această companie, deoarece designul lor este gândit la cel mai mic detaliu pentru a asigura nivelul maxim de confort și confort de utilizare. Luați în considerare caracteristicile bolurilor de toaletă Jika, soiurile lor, modelele populare, precum și recenzii reale ale clienților pentru acest produs.

Descrierea mărcii

Jika este faimosul brand de echipament sanitar din Republica Cehă. Inițial, a fost doar planta pe care au fost făcute felurile de mâncare din ceramică. A apărut în 1878 în orașul Znochmo. Dar apoi sa decis să extindă gama de produse și să înceapă fabricarea de echipamente sanitare. Marca cehă sa dezvoltat treptat și numai în 1961 a fost deschisă cea de-a doua plantă pentru producția de instalații sanitare. A sunat Jihoeska Keramika. Acum, compania a devenit destul de populară nu numai la domiciliu, ci și în alte țări. Biroul principal este acum situat în capitala Republicii Cehe – Praga.

Swiss Holding, Keramik Holding AG în 1995 răscumpără Jihoceska Keramika, combinarea cu astfel de marci renumite ca Roca, Laufen. Și în acest an apare un cunoscut Jika de brand. Ca urmare, astăzi, marca de Jika este cunoscută în întreaga lume și a devenit unul dintre cei mai mari producători de ceramică și instalatori. Astăzi, compania oferă o gamă largă de produse – boluri de toaletă și chiuvete, urinali și bideuri, băi și paleți de duș, precum și diverse mobilier pentru aranjarea băilor.

În 2002, JIKA și Laufen CZ întreprinderi au fost combinate. Este demn de remarcat faptul că Roca a avut, de asemenea, un impact direct asupra dezvoltării Jika. Deja în 2006, Jika a devenit lider pe piața globală pentru producerea de produse sanitare.

Produse din brandul ceh Jika are următoarele caracteristici:

 • Practicitate+
 • Costul disponibil+
 • Ergonomic+
 • fiabilitate+
 • Design rafinat, care nu conține piese care nu sunt necesare+
 • Utilizarea de materiale ecologice în fabricarea echipamentelor ceramice+
 • Utilizarea tehnologiei moderne+
 • Ușurință și ușor de utilizat+
 • Scaunele din seria AntiBak au un efect antibacterian+
 • Ușor de operat și a instala+
 • Există o categorie separată de mărfuri pentru persoanele cu abilități fizice limitate+
 • O varietate de bunuri care diferă atât de parametri și dimensiunea+
 • Anumite modele au o suprafață antibacteriene+
 • Mulțumită suprafeței vitrate sanitare, fiabil protejate de acizi și chimie.

  produse de înaltă calitate, să ia un loc demn pe piața mondială. Echipament sanitar tehnic se distinge printr-o durată lungă de viață, în timp ce aspectul său atractiv este păstrată, iar produsul nu este acoperit cu o coloană de var. Ceramica nu absoarbe murdăria, astfel încât rămâne alb-zăpadă timp de mai mulți ani de utilizare.

  Jika place în mod constant clienților săi cu noi colecții, care se dezvoltă în funcție de tendințele modei moderne. produse de marcă sunt caracterizate de un design practic si destul de simplu, se pare elegant și frumos. Conducerea companiei folosește inovații pentru dezvoltarea companiei.

  De exemplu, linia AntiBAK este realizat dintr-un material care se bazează pe ioni de argint.

  caracteristici generale

  Deși Jika este Cehă, are o fabrică și în Rusia. Astăzi, toaletele sunt JIKA la prețuri accesibile pentru locuitorii din Rusia. Produsele sunt realizate din ceramică, care se caracterizează prin calitate excelentă. Fiecare toaletă are o viață de 5 ani. Toaletele sunt și durabile, precum și de mediu rezistente la uzură. Acestea respectă toate standardele moderne.

  Citește mai mult  Imagini de fundal sub cărămidă în interior bucătărie

  o atenție separată merită aspectul unitaze din Jika. Acestea sunt produse din materii prime naturale de înaltă calitate – Excelent faianță. Procesul de turnare este atât de honed că toaletele sunt obținute cu o suprafață foarte netedă și netedă, nu există nici un fel de defecte pe ele. Datorită utilizării de instalații sanitare smalț inovatoare, arată strălucit, și, de asemenea, protejate în mod fiabil de bacterii.

  Învelișul anti-bacterian se aplică chiar pe scaun, eliberarea și cercul interior.

  Este demn de remarcat faptul că societatea are grijă de protecție a mediului, care se manifestă în construcția de vasele de toaletă. Mecanismul dual-mode de evacuare oferă două tipuri de spălare – abreviat și completă. Fiecare utilizator, în funcție de necesitatea de a fi capabil de a ridica opțiunea optimă. Fayans, din care sunt produse toaletele este non-toxic și hipoalergenic.

  Nevoia de a sublinia faptul că Designul vasului de toaletă este destul de discret, dar nu interferează cu producătorul pentru a oferi o gamă largă de produse sanitare de pe piață. Puteți combina produse din diferite colecții pentru a crea un design individual de baie.

  Soiuri

  Jika oferă mai multe tipuri de closete, permițând utilizatorilor să aleagă cea mai bună opțiune în funcție de preferințele personale. Luați în considerare fiecare specie Citește mai mult.

  În aer liber

  Această unitate de vas de toaletă este cel mai căutat și popular. specificul lor este că ei sunt atașați la podea, și au, de asemenea, un rezervor de scurgere de mare. De obicei, opțiunile directe în aer liber sunt fabricate din materiale, cum ar fi Plothechnical porțelan, ceramică și Sanfayans. Dacă luăm în considerare modele exclusive, atunci este demn de remarcat din piatră artificială și cupru. toalete exterioare sunt caracterizate aspect practic, design elegant și dimensiuni optime.

  Ar trebui să acorde o atenție la înălțimea produsului, deoarece ar trebui să fie potrivită pentru fiecare membru al familiei.

  Instalarea de instalații sanitare în aer liber nu ia mult timp, pentru că este realizată folosind ancore. Dacă trebuie să demontați produsul, procesul este, de asemenea, destul de simplu. Ofertele companiei mai multe linii de boluri de toaletă în aer liber – Lyra, VEGA, ERA, Tigo și OLYMP. Ei au un design și volum diferit. Ele sunt adesea folosite pentru amplasarea în camere mici. Modelele în aer liber poate rezista la o greutate de până la 400 kg.

  Balamale

  Această unitate de vas WC economisește spațiu, astfel încât este adesea achiziționat pentru camere mici. Ele atrag atenția asupra aspectului de lux. toalete Montat au, de asemenea, astfel de avantaje:

  • Plum rezervor este situat în perete, în timp ce acesta este invizibil+
  • acoperire în aer liber sub toaletă nu primește nici un impact si nu se deterioreaza+
  • curățare destul de ușor sub modelele montate+
  • Dacă doriți, puteți efectua izolarea podelei+
  • Greutatea maximă a persoanei care stă pe ele poate fi de până la 400 kg.

   Aceste boluri sunt montate pe o suprafață verticală.

   Compania oferă modele separate compacte pentru camere exclusiv mici. În mod obișnuit, astfel de toaletă completează structura falsă și le numesc bideuri.

   Compact

   Multe sunt atrase de unitățile compacte de la Jika. Aceasta este o opțiune intermediară între modelele atașate și cele clasice. Principalul lor avantaj este în dimensiuni compacte. De obicei, compactul atrage nu numai castronul – rezervorul pentru scurgere are, de asemenea, dimensiuni mici. Destul de des, bolurile de toaletă compacte sunt plasate în colț, iar unele modele sunt exact unghiulare. Bowl poate fi o înălțime diferită.

   Citește mai mult  saltele Konkord

   Sortimentul de Jika este prezentat toaletă Ghiveci și furioși, cu eliberare oblică, dublă scurgere și așa mai departe.

   Atunci când alegeți modelul optim, merită să scorați de la dimensiunea camerei în care va fi montată. Puteți utiliza orice opțiune pentru o toaletă mare. Pentru baie adiacentă, toaleta montată este perfectă. Dar pentru o cameră mică, puteți aplica toalete ceramice compacte, deoarece acestea au un rezervor mic îngust.

   Modele populare

   Luați în considerare modele mai populare și a cerut din diferite colecții ale brandului.

   • WC pandantiv dimensiune LYRA 35.5×53 cm, fara scaune. Acest model are un înveliș antibacterian care protejează perfect castron de îmbătrânire, impactul negativ al curățare chimică. Ușor de întreținut și ușor de instalat-l ca multe. Toaleta este confectionata din Sanatayans. Ea are sistemul „ANTITIPLE“. Scaunul trebuie să fie achiziționate separat. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pe produs.

   • Unitaz-compact VEGA 36×68 cm, dermatograf inferior, înclinată de eliberare, fără scaune. Această opțiune este realizat din ceramică de înaltă calitate. Modelul de tip combinat este proiectat pentru locație în aer liber. Are o spălare verticală, înclinată de eliberare și de alimentare cu apă mai mică și este reprezentată într-o singură culoare – alb.

   • Unitaz-compact Pure 35,5×67 cm, dermatograf de jos, de presă verticală, fără scaune. Acest model este unul dintre cele mai scumpe. Costul acesteia este de 24 000 ruble. Garanția pe produs este de 10 ani.

   • Unitaz-compact MIO 36×71.5 cm, dermatograf superior, cu eliberare universală, fără locuri. Acest model este realizat din portelan sanitar. Acesta este proiectat pentru instalare în exterior. Vas WC este reprezentată în zăpadă alb. de presă orizontală în canalizare. Forma castron este ovală. Caracteristica „Antivexplex“ lipsește. Garanția pe produs este de 5 ani.

   • Zeta 35,5×48 cm intrare vas de toaletă, nici un scaun. Este destul de popular, deoarece are un preț accesibil – doar 4000 de ruble. Acesta este un model în aer liber cu o versiune orizontală în canalizare. Nu există nici o funcție „ANTITIPLEKS“.

   • Unitaz-compact OLYMP 36×67 cm, nici un scaun. Acest model este în aer liber. Are o eliberare oblică, precum și prezența unui contur inferior. Pachetul include un rezervor și un bol. Acest model atrage atenția asupra sofisticare. Se potrivesc perfect în stil vintage. Toaleta este făcută de culoare clasic alb. Garanția de la producător este de 5 ani.

   • Unitaz-compact ERA 34,5×64 cm, nici un scaun. Această opțiune are un contur mai mic, precum și o versiune orizontală. Pachetul include un bol și un rezervor. Aceasta este o toaletă de podea cu un bol oval. Alimentarea cu apă se face pe partea stângă jos. Acest toiletz este un mod de două. Garanția de la producător este de 5 ani.

   • Unitaz-compacte cm 37×64.5 baltice, fără locuri. Acest model ii place de multe, deoarece este potrivit pentru camere mici, deoarece are dimensiuni compacte. Această opțiune are o ieșire orizontală și dermatograf inferior. Toaleta este confectionata din ceramica de o calitate excelenta. Designul clasic vă permite să utilizați produsul în diferite direcții de stil. Acest model este realizat în culoarea albă.

   • Mio 36×53 cm Bowl de toaletă suspendată, fără scaune. Opțiunea fără sens. Este fabricat din ceramica de înaltă calitate și are următoarele dimensiuni: înălțime – 43 cm, adâncime – 53 cm, lățime – 36 cm. Garanția de la producător este de 5 ani. Design elegant și culoare albă de zăpadă – acestea sunt pluses incontestabile de produse.
   Citește mai mult  Corner cabine de dus: specii și secretele de alegere

   • Pandantiv toaletă Cubito 36×56 cm, fără scaune. Produsul sanitar din linia Cubito se distinge prin aspectul modern. Forma ușoară, minimalismul și execuția de culoare ușoară ca mulți cumpărători. Acest model este echipat cu un sistem total curat, care constă din canale de spălare situate sub jantă. Designul este un tip recomandat, suspendat. Garanție de la producător – 5 ani, cost – 8000 de ruble.

   • Unitaz-compact Lyra plus 36×63 cm, fără scaune. Acest model are un eyeliner inferior și eliberare verticală. Această linie este creată pe baza tehnologiilor „inteligente” și a inovațiilor. Modelul se caracterizează prin ușurința îngrijirii și utilizării. Garanția producătorului are 5 ani, dar toaleta va dura mult mai mult, deoarece este fabricată din ceramică de înaltă calitate.

   Examinați recenzii

   Jika Unitaze cumpărătorii sunt mulțumiți de alegerea. Lor atrage în primul rând de înaltă calitate, o gamă largă și prețuri accesibile. Modelele orizontale sunt de obicei alese pentru băi spațioase. Există multe feedback pozitiv de la proprietarii de modele suspendate. Hostess ca asta astfel mai ușor de curățat.

   Buclele cromate, acoperirea antibacteriană, acoperirea se închide automat – aceasta este toate avantajele incontestabile ale bolurilor de toaletă Jika. Desigur, unele modele sunt foarte multe, dar de înaltă calitate, design elegant și ușurința de utilizare nu pot fi ieftine.

   Mulți cumpărători de boluri de toaletă Jika sunt deja asociate cu acest brand exclusiv cu înaltă calitate și fiabilitate, mai ales că producătorul oferă o garanție de 5 și 10 ani.

   Dar consumatorii dezamăgiți. Unele modele au coturi interne care necesită o îngrijire mai amănunțită în timpul unei spălări de toaletă. Există cazuri în care proprietarii de toaletă din Jika se plâng de instalare.

   Mulți maeștri nu pot face instalarea, în timp ce se ascund în spatele unui pachet de produse proaste. Ca rezultat, se găsesc chiar cazurile de inundații.

   Merită să ne contacteze exclusiv profesioniștilor cu înaltă calificare care sunt familiarizați cu nuanțele instalării toaletei moderne. Multe companii, inclusiv JIKA, oferte de inovare – noi posibilități pentru instalarea vaselor de toaletă, care, pentru maeștrii durere sunt destul de complexe și de neînțeles. Numai un adevărat profesionist va fi capabil de a instala o toaletă fără nici o problemă, indiferent dacă acesta va fi un model în aer liber sau suspendat.

   Utilizatorii separate se plâng de spălare de rău. Unele modele au un rezervor de spălare mică, din cauza căreia nu pot garanta rapid și eficient de eliminare.

   Având în vedere deficiențele, este de remarcat faptul că unele garnituri din trusa de apa trece. Necesită fie să le înlocuiască cu noi, sau mai puternic strângeți șuruburile. Chiar și după instalare, există diverse sodes. Dacă comparați linia de brand diferit, atunci este de remarcat faptul că Mulți utilizatori ca mai multe toalete din seria VEGA decât Marea Baltică.

   toalete JIKA sunt raportul optim de calitate, confort, practic și costuri. O gamă bogată de modele din diferite colecții vă permite să dotați toaleta în orice stil. Modelele compacte permit convenabil să echipeze băi mici. Ventilatoarele de soluții non-standard preferă structurile suspendate.

   Jika Mio ilegala de toaletă în acțiune Vezi mai departe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: