Kituri de baie: Ce este inclus și cum să alegeți?

Kituri de baie: Ce este inclus și cum să alegeți?

Se pare că accesoriile din interior nu joacă un rol important, ci pur și simplu completează compoziția. Dar acest lucru nu este cazul – părțile mici poartă o sarcină semantică specială, accentuează stilul general al interiorului și au anumite funcții. Mai ales acest lucru se aplică la baie. Sunt de acord că pereții gol (deși cu tăiere), baie și chiuvetă arata destul de pustie. În plus, o astfel de cameră este complet inconvenabil.

Acesta este motivul pentru care oamenii care au mutat recent sau au decis pur și simplu să actualizeze situația, să acorde atenție la seturi speciale în care elemente importante care completează baia. Dar, înainte de a cumpăra un kit similar, trebuie să știți că sunt incluse, precum și cum să le alegeți.

Vizualizări

În primul rând, vă veți familiariza cu principalele tipuri de accesorii pentru baie, pentru a selecta corect opțiunea dorită, care se potrivește perfect în toaletă.

Scop

Seturile de baie finite sunt împărțite la destinație.

Kiturile de chiuvete trebuie să fie în toate băile, astfel încât fiecare lucru este locul lor. De obicei, ele includ un stand (sticlă) pentru perii dentare și pastă de dinți, capacitate pentru săpun lichid, soapbox, precum și suport suplimentar pentru alte accesorii de igienă.

Pentru a face o baie sau suflet, veți avea nevoie și de un set în care puteți intra în săpun, prosopii, cosmetice, perii de corp, un covor sub picioarele mele, perdea. Cu toate acestea, există alte variații care se schimbă în funcție de stil și pot conține, de asemenea, elemente decorative suplimentare.

Dacă baia este combinată cu o toaletă, atunci veți avea nevoie de o suplimentare Set pentru facilități. Acesta include: Lubshik, găleată de gunoi, suport pentru hârtie igienică, uneori Stulchak.

În plus față de cele de mai sus, Există un set comun, În care suporturi montate pentru prosoape, cârlige, rafturi, oglinzi, coșuri de spălătorie, covorașe de podea și dulapuri. Dar totuși există mai des seturi cu accesorii mici, iar elementele mai mari pot fi vândute separat, având subiecte și stil total.

Fixare

O altă distincție a kiturilor de baie este o metodă pentru fixarea accesoriilor. Cele mai multe obiecte mici sunt puse pe raft, dar uneori sunt suspendate. De exemplu, rafturi, cârlige, dispozitive de fixare pentru hârtie și alte accesorii, titularii de prosoape pot fi montate folosind ventuze, bandă adezivă sau șuruburi.

Material

Dar ce material va fi finalizat – mai mult gust. Cu toate acestea, depinde de caracterul practic și de funcționalitate a produselor, precum și de conformitatea cu stilul băii dvs. Vom analiza mai multe materiale din care pot fi făcute accesorii de baie – vom vedea argumentele profesionale și contra.

 • Ceramică. produse ceramice uite rafinat și nobil, care este motivul pentru care completează de multe ori imaginea clasica din baie. Cu toate acestea, există unele dezavantaje care aruncau îndoieli cu privire la achiziționarea unor astfel de accesorii – aceasta este fragilitate și un preț ridicat.

Există avantaje – durabilitate, nu sunt supuse la coroziune, ușor de întreținut, au o rezistență la temperaturi și aspectul zero.

 • Sticlă. Produsele din sticlă devin din ce în ce mai populare și nu sunt surprinzătoare, pentru că arată sofisticate, elegante și destul de moderne. Dar fragilitatea și dificultatea de a pleca din cauza acumulării constante de murdărie și apariția picăturilor sunt minusuri de accesorii.

 • Metal. Pentru baie într-un stil modern puteți găsi accesorii metalice stricte, vor servi de mult timp, este dificil să le rupeți și este ușor de îngrijit de ei. Dar se potrivesc în fiecare interior.

 • Plastic – cea mai comună opțiune utilizată pentru fabricarea de facilități de baie. Avantajele fără îndoială ale unor astfel de subiecte sunt preț scăzut, durabilitate, o varietate de forme, culori și stiluri, forță și confort în îngrijire.

 • Lemn. Există mai puțin adesea accesorii din lemn pentru baie, deoarece acestea nu tolerează umiditatea și temperaturile ridicate, în plus, prețul este destul de mare. Dacă vă place acest material atât de mult, puteți achiziționa accesorii cu inserții din lemn. Sau căutați produse special prelucrate care nu sunt expuse la apă.

Producătorii

După ce ați decis în vizualizarea și compoziția kitului, Trebuie să vă familiarizați cu un alt criteriu – producător. Aceasta este ceea ce aveți nevoie pentru a acorda atenție mai întâi, deoarece depinde de cât timp accesorii vă vor servi și dacă vor potrivi nevoile dvs.

Schein

Acest producător german prezintă o linie destul de interesantă de accesorii pentru baie. Ele se disting prin concisitate, de înaltă calitate și stilul său unic modern. Dar prețul unui set de cinci elemente, care include Soapy, Lubshik, container pentru săpun lichid, un stand de periuță de dinți și o sticlă suplimentară începe cu 2000 de ruble.

Este demn de remarcat faptul că achiziționarea de accesorii separat este foarte neprofitabilă, deoarece un suport de hârtie igienică costă aproximativ 1.500 de ruble și multe altele.

FBS

Accesorii FBS sunt realizate din aliaje de înaltă calitate, sticlă și plastic și se potrivesc perfect într-un interior modern de baie. Ia în considerare acest lucru Dacă doriți să obțineți un produs de înaltă calitate, veți căuta cu siguranță mărci speciale de calitate: Firma Logos sau ștampila „produsă în Republica Cehă”. Prețul acestor elemente este ridicat, deci este mai bine să alegeți seturi pentru a salva.

Fixsen

Este, de asemenea, un producător ceh care garantează o calitate superioară, dar, în același timp, prețul este mult mai mic decât cel al unor concurenți. Produsele sunt realizate din alama, după acoperirea de nichel și crom, o astfel de metodă de prelucrare a extinde durata de viață a accesoriilor la 5 ani. Adesea setul include o cutie de săpun, distribuitor de săpun, suport pentru prosop, jarshik.

Spirella

Compania elvetiana Spirella detine pe piata de peste 50 de ani. Producătorul face accent Pe un design neobișnuit și prezintă variații interesante de băi. Și cele mai multe dintre produsele fabricate din material plastic. Adesea produsele imită un copac sau alt material, și, de asemenea, să iasă în evidență luminoase sau, dimpotrivă, Floricele. Gama de prețuri – de la 5000 de ruble.

IKEA

Compania „Ikea” este o imagine reală pentru cei care doresc să găsească accesorii de baie de înaltă calitate la un preț accesibil, petrecând minimul de timp și efort. Seturile pot fi comandate pe internet sau găsit în magazin al acestui producător. Elementele sunt benefice pentru a cumpăra atât individual, cât și un set. De exemplu, un set de trei elemente – soappens, un distribuitor și un stand pentru periilor – costa doar 80 de ruble.

Există, de asemenea, un set interesant de containere de bambus „Dragan“. prelucrare de bambus de înaltă calitate vă permite să utilizați aceste accesorii pentru o lungă perioadă de timp.

Cum de a alege?

Pentru a selecta un set de înaltă calitate, care va fi ușor de utilizat și se potrivesc perfect în interior baie, trebuie să ia în considerare criteriile pe care dvs. de căutare va face mai ușor.

 • Atenție la gama de culori. Există trei direcții principale de aici – totul depinde de finisajul. În cazul în care baia este făcută în culori luminoase, puteți alege în condiții de siguranță de capturare accesorii. Dacă finisajul este luminos, atunci este mai bine să rămână pe o paletă pastelată mai restrânsă. A treia opțiune – Alege accesorii pentru baie.
 • Să ia în considerare stilisticii. Totul este simplu aici: atunci când alegeți un set, respingeți de stilul interiorului. Produsele din ceramică se vor potrivi în design clasic, iar în modern – din sticlă și metal. Dar pentru detaliile moderne și etno, luminoase și neobișnuite sunt potrivite.
 • Nu supraîncărcați în detaliu baia. Concentrați-vă pe funcționalitatea elementelor și asigurați-vă că toate suprafețele nu sunt trecute cu vederea. Și amintiți-vă că cu cât este mai mică baie, cu atât trebuie să fie mai puține accesorii.
 • Urmați calitatea produselor. Achiziționați numai produse certificate astfel încât să nu se întâlnească cu fals. Acest lucru se referă în special la produsele din metal și lemn, deoarece sunt mai susceptibile la coroziune și umflături, respectiv.
 • Securitate și ușurință în utilizare. Acordați atenție faptului că accesoriile ar trebui să fie fixate și să stea în mod fiabil, astfel încât acestea să nu interfereze cu libera circulație. În plus, dacă este posibil, pentru a alege accesorii baie fără colțuri și elemente ascuțite.

Exemple în interior

În total, vom analiza câteva exemple frumoase și de succes ale accesoriilor de baie, care te va ajuta cu o alegere și să inspire transformare interioară.

 • Acest kit sprijină subiectele generale ale baie, realizate în stil marin, care arată foarte organic.

 • corespunde laconic și elegant setat la un stil de minimalism, și montarea pe perete permit să salvați și să facă loc utilizarea accesoriilor mai confortabile.

  • Baia în ecostel este completat cu accesorii luminoase elegante, care în același timp să corespundă cu schema totală de culoare.

  Despre modul de a alege accesorii pentru baie, vezi filme.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: