Lambreks în bucătărie: Care sunt și cum să alegeți opțiunea corespunzătoare?

Lambreks în bucătărie: Care sunt și cum să alegeți opțiunea corespunzătoare?

Faceți bucătăria din ce în ce mai expresivă, ascunde posibilele defecte ale ferestrei și deficiențe de planificare – toate acestea permit Lambrene. Pentru prima dată în așa fel, ferestrele au început să decoreze în Franța, iar cuvântul „lambrequen“ se traduce din limba franceză ca „cearșaf“.

Particularități

Lambreken este Tipul de material textil de origine este drapat în partea de sus a ferestrei. Se efectuează mai multe caracteristici – ascunde de fixare situri de perdele și Tul, este folosit pentru a decora streașină, în cele din urmă, valuri frumoase și draperii sunt atractive prin ele însele și să devină decorarea camerei.

Labreken este un design complex,. Partea superioară orizontală se numește Svag. Poate fi atât simetrică cât și asimetrică. Jab – Acesta este un element drapeting coboară vertical, care pot avea diferite lungimi (în funcție de dimensiunea ferestrei, design bucătărie caracteristici). O parte din lambrequins de legătură cu vaccinuri, se numește cravată.

Uneori, puteți vedea modul în care sunt transferate panourile de lambrequins prin cornișa. Aceste elemente sunt numite peroxid, Capetele lor sunt, de obicei libere să stea în jos, adăugând interiorul fast și solemnitate. Buffes Apel falduri luxuriante, care pot fi, de asemenea, găsite în proiectarea lambrequins.

Adesea, lambrequins sunt completate de Ryusha, dantelă, ciucuri. Cu toate acestea, aceste elemente sunt opționale. Prezența lor este determinată exclusiv stilul de bucătărie și dorințele proprietarilor.

Vizualizări

În funcție de locația de pe fereastră și caracteristicile Lambreken poate fi simetrică și asimetrică. Prima se potrivesc cu succes în bucătărie de formă pătrată sau dreptunghiulară drept, armonia va accentua.

Ascunde „unghiului“ a camerei, face mai moale permite drapaje Soft, lambrene-arcade, precum și modele de agățat în jos falduri frumoase. analog asimetrica vă va permite să se ascundă unele imperfecțiuni de planificare sau locatie de mobilier in camera.

Astfel de produse sunt altfel numit-un singur sens, ele sunt, de asemenea, recomandat pentru bucatarii mici.

În funcție de tipul de țesut utilizat, mai multe tipuri de lambrequins se disting.

 • Moale. Acestea sunt realizate din țesături moi, bine drapate. Aceasta este opțiunea cea mai comună în bucătărie, deoarece introduce un sentiment de confort si caldura. În plus, lambrechene moi sunt destul de simplu de îngrijire.

 • Hard (banda). Acestea sunt lambrequins realizate din tesut cordial, dar având o bază neglijent rigid. Ele nu formează pliuri și draperii, pot avea o tăietură netedă sau muchie creț.

Sub lambrequin rigid, este convenabil pentru a masca sistemul de fixare și ea însăși streșini, acest element aduce efectul solemnitate camerei. Este practic (nu pierde forme), dar dificil de îngrijire.

 • Combinate. Ele combină caracteristicile primele două tipuri, de exemplu, partea de sus a acestor lambrequins pot fi rigide, cadru, și țesuturile moi sunt utilizate mai jos. Design combinat potrivit pentru bucătării spațioase, cu ferestre mari și tavane înalte.

Materialele

Fabric pentru lambrechene bucătărie ar trebui să fie ușor de întreținut, să nu fie frică de numeroase styrices, temperaturi ridicate. In mod ideal – să fie impregnat cu ignifuge speciale și compoziții hidrofuge. Pentru bucătărie, multe amante prefera materia naturale – in, bumbac, vascoza. analogi sintetici sunt mai puțin utilizate.

Cea mai opțiune inadecvată poate fi numitțesături grele scumpe (treci, catifea).

În cele mai multe cazuri, acestea sunt inadecvate în bucătărie, nu coincid cu stilisticii și scopul camerei. Tesaturi grele, complex de ingrijire, absorbi rapid mirosuri străine.

Cele mai multe țesuturi comune pentru coaserea a lambrene sunt următoarele:

 • Veil – vă permite să creați plămâni, structuri de aer, este bine drapat+
 • organza– design elegant și original, drapat bine, se pare respectabil+
 • simțit Materialul dens care nu formează falduri este, de asemenea, potrivit pentru crearea unor structuri de densă+
 • şifon– o altă opțiune de țesătură de lumină și curgătoare, care va ajuta la extinderea vizuală a camerei, adaugă la el nobilime+
 • Produsele Caprron – Kapron arată neobișnuit și elegant, dar foarte capricios în îngrijire+
 • atlas– vă permite să creați opțiuni de proiectare respectabilă, materialele pare foarte elegantă.

Opțiuni de proiectare

Lambrekenen poate acționa ca un accent de culoare sau poate crea așa-numitul efect al limitelor neclară. În primul caz, culoarea lambrenei va fi un contrast, atrăgând imediat atenția. În cel de-al doilea – selectat în nuanțele de tonuri ale pereților și mobilierului. Soluțiile de culoare populare includ următoarele opțiuni.

 • Ușor de a obține un design frumos de ferestre contrastante cu lambrequine roșii. În general, această nuanță este potrivit pentru cele mai multe stiluri de bucătărie, principalul lucru este de a alege proiectarea și saturația corespunzătoare a roșu.

 • În unele interioare, varianta alba poate fi contrastante. lambrechene aspect Alb imaculat, spectaculos, ele vor ajuta să sublinieze alte culori ale camerei.

 • Succes pentru bucătărie este considerată verde, precum și nuanțe din aceeași paletă și aproape (de măsline, verde deschis, salata). El calmeaza, face interior armonios.

 • Adu energia de bucătărie, starea de spirit solara si usurinta va ajuta la nuanțele galbene ale lambrequins. opțiuni similare în special relevante pentru stilul de Provence.

 • Face interiorul mai adânc, solid de bună calitate, va permiteBrown Labreken. Mai ales cu succes acestea sunt combinate cu mobilier din lemn.

 • Albastru Tint (și albastru, turcoaz, Deep Blue) Adaugă o cameră harmoniousness, o oarecare stabilitate, dar expertii spun ca aceasta culoare reduce pofta de mancare, trebuie să contemplare, reflecție, deci nu este cel mai de succes pentru bucătărie.

 • modelul roz, Dimpotrivă, îmbunătățește apetitul, umple camera cu căldură, confort și ușurință.

 • Senzație de racoare si solemnitate daLiliac și nuanțe violet ale structurilor, Este mai bine să le dilua cu, pastel, tonuri de bej alb.

În ceea ce privește caracteristicile de proiectare, următoarele soiuri de elemente decorative ale lambrequins se disting:

 • Kokill – Elementul textil, care este o cascadă simetrică + este postat de pliuri verticale convergente în centrul+
 • Jabot (de Zabo) – are forma de valuri suspendate în jurul marginilor deschiderii ferestrei și subliniind frontierele sale+
 • cascadă – situat cu partea a cortinei, are un fel de zigzaguri, care este subliniată prin utilizarea tesatura de contrast pentru căptușeală.

Produsele clasice sunt, de obicei, o tăietură simetrică, drapaje complexe, țesături dense. analogi moderni pot fi atât de complicat și laconică. știri de design presupune doar modele fără cute și draperii – acestea sunt modele semi-rigide și dure.

Cum de a alege?

Înălțimea optimă a lambrequins nu trebuie să depășească 1/4 din lungimea cortinei. Lungimea lor trebuie să corespundă cu lungimea streșini. Este important să se ia în considerare amplasarea mobilierului în bucătărie – modele prea lungi agățat periculoase în apropierea plăcii.

Este important să se combine lambrequins și stilul comun al camerei, dimensiunea ferestrei, design-. Pentru bucătării spațioase, cu un headlock de înaltă calitate într-un stil clasic, ar trebui să alegeți lambrene în vrac, precum și opțiunea de cadru va fi potrivit. Pentru spații mici, dimpotrivă, mai concisă și analogii ușoare vor fi potrivite.

mări vizual în cameră, și, de asemenea, ridica plafoanele vor ajuta Utilizarea lambrechene de nuanțe deschise. le BASP mai bine cu eternitatea plafon. Pentru o bucătărie cu o ușă de balcon, se recomandă achiziționarea de produse asimetrice astfel încât ușa de deschidere să nu încalce designul perdelelor și lambrequinelor.

În cazuri dificile, este dificil să se găsească produse finite, dar pot fi selectate pentru a comanda. În acest caz, va fi posibil să obțineți lambrequinele care să fie cât mai exact de dorințele voastre.

Ar trebui să vă gândiți la caracteristicile îngrijirii. Multe structuri complexe din țesături grele scumpe sunt curățate numai în curățarea chimică. Lambrequinele din țesături naturale sunt mai rapide decât murdare, absorbtoare miroase, ștergeți-le adesea. in afara de asta, Când spălarea, materia naturală poate fi foarte înspăimântată, ceea ce duce la probleme suplimentare.

Țesătura sintetică și amestecată este mai ușoară în îngrijire, arata elegantă și nobilă. Cu toate acestea, atunci când cele mai mici scântei de pe cârpă, va clipi. Ideal dacă modelul are impregnare rezistentă la foc și impermeabilă.

Exemple frumoase

Lambreks sunt bine combinate cu perdele romane. Mai ales cu succes la astfel de tandem în bucătării mici. Lambonen vă permite să se înmoaie oarecum și de a face perdele romane stricte și laconice mai confortabile. Este recomandabil să le facă dintr-o țesătură. Admisă opțiune – monocrom densă perdele romane și translucide lambrequins monofonice în aceeași gamma.

bucătărie în stil clasic. Gentle, în drapets moi, perdele de țesut și tul transparent sunt armonios combinate cu lambrequins moi.

Pentru perdele de culoare Este recomandat pentru a selecta lambrequins dense sau combinate în ton. textile de culoare sunt de obicei selectate în tonul de mobilier sau pereți, nu mai puțin atractivă se pare, în combinație cu pereți monofonice luminoase.

Jaluzele pentru bucătărie – este practic și convenabil de a opera, dar ele pot arata prea strict și plictisitoare. lambrechene plisate va evita acest lucru, care sunt aruncate prin cornișă și coborî frumos.

Exemplul următor este Ilustrația bucătăriei luminoase în stilul țării. Plant-floare ornament de pe lambrene – una dintre cele mai ia acest stil. Gama totală de culoare a produsului este combinat cu nuanțe calde maro pastelate de mobilier. Materialul natural vă permite, de asemenea, să accentuați ușurința, prietenia mediului înconjurător a camerei.

În sala de mese spațioasă clasică, se pare elegant și rafinat Tulle de deschidere pe ferestre. Oferă interiorul individualității și eleganței permite Lambrequen sculptat.

Pentru bucătărie în stil rustic Optimă a devenit opțiunea de simplu pe proiectarea de lambrequins din țesături naturale. Se pare că acestea sunt doar perdele, trase de panglică. Orașul de măsline introduce efectul răcirii, este asociat cu energie calmă și vitală.

Următoarea interior camera de luat masa bucătărie Stil barochko. Cel mai bun plus față de perdele au devenit multi-strat lambrequins două culori din țesuturi grele. Ei au un design complex și formează numeroase drapaje. Toate acestea subliniază luxul interior.

Cu privire la modul de a coase o lambrequin în bucătărie, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: