LEMARK de baie de beton: Pro și Consortment

LEMARK de baie de beton: Pro și Consortment

Magazine moderne sanitare oferă o gamă largă de robinete de baie. În acest articol ne vom uita la produsele de marca LEMARK, vom spune despre caracteristicile sale și să dea sfaturi cu privire la alegerea produselor.

Particularități

Produsele brandului ceh a apărut pe piața rusă relativ recent, cu toate acestea, a reușit deja să cucerească un număr mare de utilizatori. Marca de producție este situat în Republica Cehă, în apropiere de orașul Brno. LEMARK robinete de baie va fi cea mai bună opțiune pentru persoanele de nivel de venituri diferite. sortiment Compania are atât produse low-cost și produse premium.

Gama larga de model va permite tuturor să găsească un dispozitiv de gust.

Compania monitorizează cu atenție producția de macarale la fiecare etapă. Montajul final, de asemenea, are loc la fabrica. Înainte de a trimite la magazine, toate produsele trec testele de funcționalitate, etanșeitatea și eficiența. Lemark sunt încrezători în calitatea înaltă a amestecătoarelor fabricate, asa ca acorda o garanție de 5 ani pentru toate produsele.

Compania se aplica numai materiale ecologice pentru sănătatea umană. materii prime utilizate exclusiv de înaltă calitate. macarale Marca ceha sunt realizate din otel inoxidabil, rezistenta la uzura bine-cunoscut, sau alamă, care este capabil să reziste la sarcini mari. Fiecare mixer este acoperit cu un strat invizibil subtil care previne coroziunea si aspectul calcar.

Cartușul este confecționat din ceramică, ceea ce face interiorul rezistent la uzură a macaralei și mărește timpul de funcționare. Design elegant de produse lemark și o mare varietate de colecții vă va permite să alegeți un mixer pentru orice interior. Grad de macarale utilizează mai confortabil. Baza pivotant se va întoarce să se răsucească în toate direcțiile. Modelele sunt echipate cu trei specii: comutatoare, buton de comandă manuală sau excentric.

În același timp, aderă compania cehă la o categorie de preț democratic, în ciuda materiale de înaltă calitate, asamblare europeană și aspectul frumos.

Vizualizări și modele

marca cehă LEMARK oferă o gamă largă de modele.

Pentru shell

  • Lemark Stare LM4446C. Baterie chiuveta original cu cascadă. Arata foarte interesante, optime pentru baie în stilul high-tech sau minimalism. Un model single-art este echipat cu un cartuș ceramic care previne coroziunea. Apa este furnizată de volum, dar porțiuni mici, ceea ce permite de a salva în mod semnificativ această resursă. Costul aparatului este de 9290 ruble.

  • Lemark Plus Spirit LM1907C. mixer din alamă cu două supape și expulzarea lung vor arata foarte bine, atât în ​​interior clasic și modern baie. Încorporat în aerator economisește apă, iar macaraua oaselor cu plăci ceramice împiedică aspectul coroziunii. Platanele au o formă confortabilă, acestea sunt ușor să se răsucească. Prețul produsului – 3490 ruble.

  • Lemark greacă LM5506GG. Mixerul coajă placat cu aur este realizat în stil grecesc. Forma curbată a glandei și pârghia originale dau dispozitivului o vizualizare interesantă. Macara de bază decorează model tradiționale grecești pe fundal alb. Acest dispozitiv se va potrivi perfect în interior clasic. Încorporat aerator și cartuș ceramic asigura economii de apă. Inclus supapă de fund Gilded. Costul modelului este de 8840 de ruble.

pentru baie

  • Lemark Unitatea LM4544C. mixer în aer liber cu un mâner de metal vine cu un furtun lung de 2 și duș. NEOPERL®-CASCADE® Aerator economisește din cauza apei la apa de amestec cu apa. SEDAL® 35 mm previne cartuș ceramic raid var și coroziune. Comutatorul este echipat cu plăci de ceramică și vă permite să comutați cu ușurință de la macaraua pe setul cu cască de duș. Set de preț este 55520 ruble.

Acest dispozitiv este ideal pentru camere non-standard, în cazul în care baia se afla in mijlocul sau departe de perete.

  • Lemark Villa LM4845B. Un mixer broaștei cu o gaura de plumb se duce la trei găuri, instalate la bord baie. Robinetul are un cioc lung și un interior cartuș ceramic. Temperatura și presiunea apei sunt reglabile prin pârghie. În kit-ul este un set de căști de duș cu un furtun de 2 metri. Udarea poate fi echipat cu o suprapunere de protecție, care previne arde când servește apă foarte fierbinte. Pretul modelului este de 27500 de ruble.

  • Lemark Partner LM6551C. Modelul universal din oțel inoxidabil este atașat la peretele de deasupra baie. scurgere pe termen lung cu built-in aerator și cartuș ceramic permite apei pentru a economisi apa. Complet este de 1,5 m de furtun și stropitoare. Comutatorul este echipat cu plăci ceramice, care oferă o tranziție lină de la macara la duș. Pe partea titularului de duș. Temperatura și presiunea apei sunt reglabile prin pârghie. Preț – 4770 ruble.

 pentru duș

  • Lemark Partner LM6559C. Standard Single pe termen scurt Mixer cu mosor. Încorporat în cartuș ceramic previne apariția de var. Inclus, dușul poate merge, de asemenea, și furtun de 1,5 m lungime. Pe partea titularului de duș. Costul modelului este de 3390 de ruble.

  • Lemark Vintage LM2860B. cască de duș de bronz, cu un mixer cu două drepturi depline, furtun și stropitoare de 1,5 m, cabină de duș tropical și perete. Plăci ceramice pentru controlul și prevenirea coroziunii luminii. Cazul cu un cartuș ceramic asigură în interiorul macaralei curățenie. Duș udare poate avea o căptușeală antitogogo. Dispozitiv preț – 41540 ruble.

Cum de a alege?

Când alegeți o robinet de baie, acordați atenție următoarelor puncte.

Control

În primul rând, este necesar să se aleagă tipul de reglare a presiunii și a temperaturii apei. Există atât două-dimensionale modele și single-arta din linia de brand ceh. Înainte de a cumpăra, este recomandat pentru a testa mixerele pentru a înțelege modul în care convenabil vă va folosi un model de. Produsele cu două platane au un design clasic, furnizarea de apă rece și caldă aici este controlat separat. Supape pot fi atașate la carcasa mixer sau să fie mortised. Astfel, va fi necesar să se facă 3 găuri în chiuvetă.

De regulă, astfel de macarale sunt acoperite cu bronz, sau aurire si arata foarte bogat. Ele sunt optime pentru interior baie clasic. Cu toate acestea, un astfel de model o are unele minusuri. Nu oricine poate stabili în mod constant un grad confortabil de apă.

O problemă similară poate fi evitată cu modele de un singur domeniu. Setarea temperaturii are loc o dată, atunci pârghia trebuie omisă, iar gradul va bloca. Data viitoare va fi suficient pentru a ridica pârghia și spălați-vă pe mâini.

Produsul-o singură piesă are un design mai modern, respectiv, se va face mai potrivite pentru baie în stilul de minimalismul sau high-tech.

Material

Calitățile operaționale ale macaralelor depind de tipul de materii prime. Modele din otel au crescut rezistenta si rezistenta la uzura, cu toate acestea, există o probabilitate de zgârierea când utilizarea non-exacte. robinete de crom păstrează punctul de vedere inițial de mai mulți ani, ei au rezistente la apariția de coroziune și raid alb. Pentru băile clasice, robinetele de crom mat sunt potrivite, ele sunt cele mai practice, deoarece acestea nu sunt vizibile pentru divorțuri și murdărie.

Produsele de granit arata scumpe si optime pentru baia oricărui interior. Din păcate, există o mare probabilitate de așchiere. Robinetele din alamă sunt bune datorită raportului optim de calitate, rezistență la uzură, rezistență la aspectul coroziunii și prețul.

Deversare

Forma macaralei trebuie să se încadreze armonios în interior baie. De regulă, această problemă este rezolvată cu proiectantul. În ceea ce privește funcționale, aceasta trebuie să fie cât mai confortabil. A respins cu expulzarea pivotantă mai convenabil fix. Înălțimea macaralei este selectată în funcție de adâncimea de coajă.

Mixerele înalte sunt mai practice, dar arată scăzut cu atenție datorită compactului lor, se potrivesc perfect în baia de orice dimensiune.

Examinați recenzii

Opiniile cumparatorilor despre produsele de marca ceh LEMARK sunt în principal pozitive. Utilizatorii sunt mulțumiți de calitatea și perioada de funcționare ridicată a produselor pe care le-au primit la un preț frumos. O gamă largă de produse de diferite în formă, culoare, control și locație permite tuturor să aleagă produsul dorit.

Mixere se potrivesc armonios în interiorul baie, acestea sunt ușor de instalat și de utilizat.

LEMARK Mixer Prezentare generală Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: