Lenjerie de pat cu Avocado desen

Lenjerie de pat cu Avocado desen

Într-un vis, o persoană care își petrece cea mai mare a vieții sale, așa că pentru un sejur confortabil nevoie de un pat confortabil, pătură caldă și lenjerie de pat de înaltă calitate. Nu este cumpărat foarte des, asa ca ai nevoie pentru a alege o astfel de material încât nu va provoca iritații, și va, de asemenea, durează mult. Desigur, alegeți designul kit. În articolul Luați în considerare lenjerie de pat cu Avocado desen.

Revizuirea speciilor

Lenjerie de pat cu imaginea de avocado poate fi de diferite specii. In primul rand, compozitia materialului Variazã. tesatura din fibre de bambus a devenit folosit nu atât de mult timp în fabricarea de lenjerie de pat. Acest material are o textură plăcută și va fi indispensabil pentru persoanele care suferă de alergii, este perfect pentru un pat simplu și dublu. Țesătura poate fi complet natural și pot conține impurități din fibre artificiale, care sunt adăugate în producția de lenjerie.

De obicei, se combină cu bambus lycra spandex, dar pot exista variații cu bumbac.

La fabricarea materialului, metoda de imprimare reactivă este adesea utilizată atunci când un desen este aplicat pânză. Cifrele pot fi diferite – de la abstracții la flori, fructe. De exemplu, adesea utilizează recent un avocado de imprimare.

Lenjerie și cusută de la Liocell. Acest material, care este creat prin dizolvarea pastă de lemn. Principala materie primă este eucalipt. Liocell are o serie de proprietăți pozitive, cum ar fi respirabilitatea și rezistența ridicată. El creează o senzație tactilă plăcută, tesatura salvează caldura bine.

Citește mai mult  canapele uzate: soiuri și exemple în interior

Pentru o locație de 1,5 paturi, puteți recomanda lenjerie din satin. Acesta este un simplu și ieftin material.

Satin aparține țesăturilor de bumbac, se caracterizează prin faptul că are o strălucire care este formată ca urmare a țeserii speciale a firelor.

Satina adesea coase lenjeria de pat. Materialul poate fi atât obișnuit, cât și impurități ale altor tipuri de țesături. Se adaugă fibre artificiale și naturale.

Lenjeria de pat cu avocado din Boszya se întâlnește cel mai frecvent la vânzare.

Calcarii aparține țesăturilor de bumbac, se întâmplă alb și cu un desen. Lenjerie din acest tip de material este de scurtă durată, datorită structurii tesatura vrac. Dintre proprietățile pozitive, puteți selecta calitatea inerentă a tuturor țesuturilor naturale – ele sunt aerului bine trecute, nu provoacă iritarea pe piele. Calcar are de obicei o compoziție de bumbac 100%.

Puteți găsi în continuare lenjerie de pat de vânzare din Poplin. Poplin arata ca o bobina, dar are o legătură mult mai dens, din cauza căreia pânza devine puternică și netedă, spre deosebire de Boshi.

Lenjerie din poplin este mai scump.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a alege o lenjerie de pat adecvată, trebuie să decideți cu privire la dimensiune. Kiturile sunt: ​​copii, o singură dată, dublu, familie, „euro”. Atunci când alegeți o dimensiune adecvată a lenjeriei, măsurați lungimea și lățimea accesoriilor dormitorului la care se montează lenjeria.

Foaie, de obicei, ridica patul.

Și, de asemenea, trebuie să acorde o atenție la structura din care se află kitul. Cu atât mai bine materialul, cu atât durează mai mult lucrurile. Pentru un somn liniștit, este mai bine să alegeți nu culori prea întunecate și luminoase.

Citește mai mult  Ceea ce este mai bine spuma de cauciuc utilizat pentru canapea?

Producatori populari

La producătorii revendicați includ: Fabrica „Red Tax”, „Samoilovsky Textiles”, Mercur Home, Cleo, TM „Adele”, Alanna (Turcia).

Alanna lansează lenjerie de corp cu diverse amprente, inclusiv avocado. Există dimensiuni: dublu, familie, euro standard. Kitul „Euro” include: 4 perne, 1 capac de duș (200 * 220 cm), 1 foaie (200 * 240 cm). Kitul dublu conține: 2 perne, 1 capac de golf (180 * 220 cm), 1 foaie (200 * 220 cm). În setul de familie există: 2 perne, 1 foaie (217 * 240 cm), 2 Duvette (146 * 217 cm). Lenjerie verde și alb, cu un model tipărit avocado. Pentru cusut poplin folosit, pericol. Preț 1500-500 ruble.

Mercury Home Producător oferă, de asemenea, lenjerie cu autocado desen de la satin. Dimensiunile sunt standard: familie, copii, dublu, o jumătate și jumătate, „euro”. Există un fermoar pe duplex. Desenarea combinurilor avocado cu culori unice și frunze.

Producătorul intern „Adele” produce, de asemenea, kituri cu avocado. Dimensiunile sunt toate, Poplin Fabric. Desenul avocado este combinat cu linii abstracte. Prețul de 2000-3000 de ruble.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: