Lenjerie de pat cu o pătură în loc de o duvetă

Lenjerie de pat cu o pătură în loc de o duvetă

Întrebați orice hostess modernă Întrebarea despre care componentele sunt, de obicei, un set de lenjerie de pat și va răspunde cu siguranță că foile sunt incluse, perechea de pernă și un capac de ploaie. Cu toate acestea, cunoscătorii celor mai recente tendințe cu această afirmație nu vor fi de acord, deoarece seturile fără fideller în forma sa clasică sunt recent populare.

    Pro și Contra Set

    De fapt, este greșit să spunem că o acoperire de dungă nu este inclusă în setul de lenjerie de pat – în schimb utilizează o pătură specială capabilă să conțină în interiorul altui, versiunea calatorică. În esență, un astfel de accesoriu ar putea fi numit un capac plapumă obișnuit, ci un strat subțire de material de umplutură de izolație vor fi cusute în interior în interior în interior. Ca urmare, în vara anului astfel o pătură, este suficient pentru a le ascunde, fără așternut suplimentare sau de a folosi ca o cuvertură, iar în timpul iernii, este posibil să se adauge o pătură în sensul clasic al cuvântului – gros și cald.

     Pentru proprietarii de modă veche se pare ciudat că pătura nu are nevoie de o conductă și poate fi folosit în sine, dar, de fapt, o astfel de soluție are masa de avantaje. Aici sunt doar câteva dintre ele.

     • Economisind bani. Achiziționarea unui set complet de lenjerie de pat – sarcina, este departe liber, iar patura-cuvertura permite reducerea costurilor datorita versatilitatii sale impresionante. Numai un astfel de accesoriu efectuează funcțiile păturii, cuverturnate sau duvette, dar este comparabilă cu unul dintre aceste elemente. Costul exact depinde de materialele din care aparținând.

     • Salvarea spațiului liber. Lenjeria de pat în familii mari ocupă destul de mult spațiu – în timpul verii, când nu sunt depozitate pături calde, clasice moarte. Accesorii similare Cu un volum mare de umplutură, există o mulțime de spațiu în dulap, care în apropiere Apartamente este adesea dificil. Acoperit de pătură nu rezolvă problema complet, dar izolarea sa suplimentară echivalentă este posibilă, cu un diluant pătură separată, care în formă pliată va ocupa un spațiu mult mai puțin atunci când sunt depozitate.

     • Usor de intretinut. Necesitatea ascuțită de a folosi duvete în seturile clasice se datorează faptului că nu este ușor de îngrijit pentru o pătură groasă de iarnă – fără protecție externă, colectează un depozit întreg de praf și poate fi acoperit rapid cu pete. Scrieți accesoriul în vrac în mașina de spălat nu va funcționa și de fiecare dată când nu doriți să cheltuiți bani pe curățarea chimică.

     Capacele de pătură incluse în seturile de lenjerie de pat fără fideller rezolvă cu succes această problemă, deoarece compactitatea sa vă permite să utilizați mașina de spălat și să nu utilizați duvete individuale.

     • Viteza de înlocuire. Fără abilitate și experiență nu vor ajuta la înlocuirea rapidă a păturii într-o acoperire clasică de duvet rapid – este necesar să se trateze cu atenție lenjeria de pat și îngrijit, altfel se va naște dintr-o presiune excesivă și să pună marginea textilului de dormit. Alternativ, puteți cumpăra un capac plapumă dintr-un material mai puternic și de înaltă calitate capsate, dar acest lucru va afecta în mod negativ prețul și doare portofelul. Între timp, un capac carpetă două într-o singură, nu este necesar să-l umple din nou, ceea ce înseamnă că problema este rezolvată!
     Citește mai mult  Alege o modă carouri pe canapea

     • imbinare armonioasa. Pentru frumusetea dormitorului interior, se obișnuiește să se folosească regula, conform căreia toate textilele din cameră trebuie să fie monoton. Chiar și lenjerie de pat cu perdele ar trebui să fie armonizate între ele, și multe hostesse, limitate la necesitatea unei economii dificile, chiar și kit-ul de pat este cumpărat într-o formă tăiată (numai din fețe de pernă și foi), deoarece astfel încât achiziționarea costurile sunt mai mici. Lenjerie de pat cu o pătură de acoperire va costa un pic mai scump, dar va fi mai profitabil pentru viitor și, în același timp, va permite să păstrați armonia în design.

     Dacă totuși afectați subiectul defectelor, se dovedește că nu sunt atât de numeroase și importante, dar uneori pot strica impresia de la cumpărare.

     • În primul rând, setul de pat cu paturi pătură este încă mai scump decât setul clasic cu un capac de duvet – dacă aveți deja o pătură, este deja acolo, pur și simplu nu are sens.
     • În al doilea rând, în cazul poluării accesoriului universal, proprietarii sunt forțați să gândească decât să o înlocuiască, în timp ce capacele de pătură sunt șterse și uscate – și a fost ușor să cumpărați două duvete identice.
     • În al treilea rând, versatilitatea apartenenței vă permite să efectuați funcțiile multor articole, dar în caz de deteriorare a accesoriului, rămâneți simultan fără a fi înlocuit acest accesoriu.

     Dimensiuni

     Eliberarea adiacentă de lenjerie de pat fără o conducte de la mulți producători mijloace diferite care există seturi de toate dimensiunile cele mai populare până în prezent. Printre cele mai populare – semi-arma si duble seturi, cu toate acestea, puteți găsi lenjerie de pat și pentru paturi de o persoană, iar pentru camere de copii, chiar de dimensiuni reduse.

     În toate cazurile, puteți alege o opțiune cu potrivirea perfectă a patului în centimetri, deoarece toate dimensiunile nu vor lista – pur și simplu nu sunt de acord cu primul set, și căutați pentru idealul potrivit.

     În ceea ce privește dimensiunile față de pernă, nu există nici o astfel de diversitate impresionantă – există un lider absolut între standarde (50 până la 70 de centimetri), care se întâlnește cel mai des. Al doilea loc în popularitate ocupă o pernă de particule SI (70 până la 70 de centimetri), iar unii producători într-un singur set sunt puse pe perne de dimensiuni diferite. Cu mare dorință, puteți găsi perne și alte dimensiuni, dar astăzi standardele descrise sunt foarte larg și mai ușor de a se concentra asupra lor.

     Citește mai mult  perdele moderne în bucătărie: varietate de modele și criterii de selecție

     Ce materiale sunt folosite?

     Într-un efort de a găsi calea spre inima fiecărui consumator în parte, producătorii au ieșire constante din diverse materiale, fiecare dintre care are propriile avantaje și dezavantaje. Dacă vorbim despre o componentă textilă a setului, atunci cel mai puțin a tuturor proprietăților negative, se observă în trei țesuturi, care sunt utilizate cel mai des.

     • Bumbac. Aproape probabil, prezente în orice pachet de lenjerie de pat, pentru că este un material hipoalergenic naturale, plăcută la atingere și frumos în aspectul său. Bumbac are capacitatea de a „respira“, deoarece seturi de bumbac sută la sută va fi cea mai bună alegere de vară – dormit pe ele nu este atât de fierbinte. Multe gospodine sunt încrezători că familiarizați cu bumbac în mod tradițional low-cost și proprietățile sale, dar trebuie clarificat faptul că există o mare de soiuri de bumbac cu nume individuale și proprietăți. Calico și bumbac, flanel și buret și, de asemenea, destul de scumpe percale – acestea sunt, de asemenea, soiuri de bumbac! Cu toate acestea, o cerere deosebit de mare pentru cusut acoperă lenjerie de plapumă fără poplin se bucură – un pic cam dur, dar puternic și nemnuschiysya.

     • Satin. Un exemplu frapant faptul că bumbacul este foarte versatil – satin, este doar unul dintre soiurile de bumbac, cu toate că mulți producători în descrierea produsului menționează separat cele două materiale. Satin lenjerie cu siguranta face apel la cei care preferă să doarmă pe un pat moale perfect – material de fata este foarte similar cu mătase. În acest caz, partea din spate nu este lipsit de o anumită rugozitate, care este un plus, deoarece foaia nu aluneca din pat.

     Satin este o lungă perioadă de timp și este capabil să mențină imaginea originală, fără a arde, dar media este poplin mai scump.

     • Viscoză. Țesături moderne de origine artificială, care este fabricat din celuloză. Conform unui aspect sau la atingere Vascoza nu determina ușor – există un număr de diferite tehnologii de producție, potrivit căruia problema poate semăna ca de mătase și lână, in și bumbac. Vascoza „respira“ si de a absorbi excesul de umiditate, este textura moale și lumină greutate, nu este specific electrifica.
     Citește mai mult  Perete mural în interiorul dormitorului

     Producătorii

     Se determină calitatea și durabilitatea kit-ul de pat ales permite nu numai informații despre materie, dar, de asemenea, o reputație de brand – în cazul în care milioane de consumatori sunt mulțumiți de produsele companiei, atunci este puțin probabil să dezamăgească. De aici rezultă o simplă concluzia că alegerea în favoarea brandului promovat este întotdeauna justificată, chiar dacă aceasta este însoțită de o mică și, după cum se pare o supraplată nerezonabil.

     Marci rusești oferă predictibil seturi mai ieftine, pentru că merită atenție la liderii industriei textile interne. Aceasta:

     • „Monolit”+
     • „ArtPoster”+
     • „Vasilisa”+
     • „Sleep Slabych”.

     branduri străine sunt, de asemenea, prezentate în piața rusă și au în scădere slava necăsătorit în rândul consumatorilor casnici. Acestea includ:

     • lenjerie de corp din Belarus „Blakit“+
     • Tac turcă și Arya+
     • Chineză Cleo și Sailid+
     • Togi grecești+
     • Blumarine Italiană.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: