Lenjerie de pat de lux – decor elegant pentru dormitor

Lenjerie de pat de lux - decor elegant pentru dormitor

lenjerie de pat bun este o garanție de somn de înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care mulți cumpărători dau preferința pentru produsele dovedite de la branduri renumite.

Particularități

Lenjerie din clasa premium are un număr mare de avantaje.

 • Ecologie. Companiile implicate în crearea de textile bune tind să folosească materii prime de înaltă calitate, fără a salva pe ea. Toate etapele de producție sunt, de asemenea, controlate.
 • Durabilitate. Lenjeria Achiziționat nu este purtat pentru o lungă perioadă de timp și este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Ea nu apare de katovka, materialul nu este întins și nu de formă nu pierde.
 • Culoare de înaltă calitate. coloranți de înaltă calitate sunt utilizate pentru vopsirea lenjerie de pat de lux. Prin urmare, vopsea pe ea deține foarte bine. Și, prin urmare, nu învață.
 • Lenjerie de clasa premium de vânzare într-un ambalaj durabil. Mulți producători întocmesc produsele lor foarte frumos. Prin urmare, acesta poate fi folosit în condiții de siguranță ca un cadou, fără a avea grija chiar si despre un decor suplimentar.

Singurul minus al lenjeriei de pat de lux este că este prea scump și nu pentru buzunarul multor consumatori. Dar, din moment ce kituri nu sunt purtate pentru o lungă perioadă de timp și aspect frumos, o astfel de achiziție complet justifică.

materiale de calitate premium

Pentru cusut lenjerie de pat de elită, mai multe tipuri populare de tesatura sunt utilizate în mod obișnuit. Fiecare dintre ele este bun și se potrivește perfect în interiorul dormitorului modern.

Mătase

Se iau în considerare seturile din mătase naturală cele mai luxoase și mai scumpe. Acest material este utilizat de omenire pentru mai multe milenii. Timp de câteva secole, costumele de mătase și textilele au fost disponibile numai la Imperial. Caracteristicile acestei țesături au fost stocate sub secretul cel mai strict.

Citește mai mult  Pat în dormitor: soiuri, selecție și subtilitățile de instalare

Acum Shelk este produs în cantități mari. Cumpărați lenjeria de pat din acest material de calitate poate aproape de fiecare. Dar țesătura de mătase este folosită în principal pentru a crea kituri de calitate premium.

Mătase naturală este două specii. Primul este numit Malbury. Ea o face de la gogoși de fluturi speciale – tutere de viermi cultivate în condiții speciale. Mâner de material manual. De aceea Această lenjerie de pat de lux de înaltă calitate este realizată din această materie primă. Al doilea tip de Shelka se numește Tussus. Acest material este obținut din coconi de viermi de mătase care trăiesc în animale sălbatice. Fibrele sale sunt mai puțin omogene și dur. În plus, tussus are un lucrător, și înainte de fabricarea de fibre de muste înălbi. Acest material este mai ieftin, nu este la fel de moale si catifelata la atingere.

În general, diferă de lenjerie shelkovoy simultan mai multe avantaje. Este moale, confortabil și are higroscopicitate ridicată. În plus, acest material arata foarte frumos. Seturile de rafinat, cu șireturi sunt deosebit de populare. Set de lenjerie de mătase completează perfect dormitor, decorate într-un stil romantic sau clasic.

Bumbac

Foarte des pentru cusut lenjerie de pat de elită folosit și astfel de materiale naturale cum ar fi bumbacul. calitatea lui și higroscopicitate înaltă oferă un somn confortabil. În acest caz, materialul nu este atât de exigent în îngrijire, cum ar fi de mătase. Seturile din acest material produc mulți producători bine-cunoscuți.

Tensel

Materialul modern este fabricat din Lio-celule. Se caracterizează printr-o suprafață matasoasă, o textura frumoasă și o rezistență ridicată. La atingere, țesătura seamănă cu mătase, dar rezistența la uzură depășește majoritatea materialelor naturale. În valoare de astfel de lenjerie de pat este scumpă, dar în același timp vânzând foarte bine.

Alegerea seturilor de tensel, merită să acordăm atenție acestor producători interni ca „Primaver” și „Pat Ivanovo”.

Lenjerie

O altă țesătură naturală, care este excelentă pentru fabricarea lenjeriei de pat ușoare pentru sezonul cald. Norocul este un material ecologic și hipoalergenic. Țesătura se distinge prin rezistență și arata mult foarte bine. Singurul dezavantaj este E ușor aglomerată, Deci are nevoie de îngrijire suplimentară.

Citește mai mult  canapele de bucătărie cu cutie de depozitare: specii și criterii de selecție

Branduri

Cumpărarea lenjeriei de pat de înaltă calitate, merită să vă acordați atenție produselor din branduri dovedite.

 • Emimo. Această companie turcă este cunoscută la nivel mondial. Produce textile de înaltă calitate pentru casă, inclusiv lenjeria de pat. Pentru producerea de kituri, marca utilizează numai cele mai bune materii prime. Toate seturile de paturi ISMIMO pot fi un cadou excelent, deoarece acestea sunt amplasate inițial într-o cutie cadou și un pachet corporativ.

 • Anichini. Compania americană a fost fondată cu mai mult de 25 de ani în urmă. Brandul este angajat în crearea seturilor unice cu detalii atente. Lenjerie de pat de la Anichini Mare pentru dormitoare în stil clasic.

 • Opera prima. Marca italiană este renumită pentru produsele sale din bumbac egiptean de înaltă calitate. Seturile frumoase se disting printr-o gamă bogată de culoare. Multe seturi sunt decorate cu broderie sau printuri originale. Lenjeria de pat de la acest brand este populară nu numai în rândul consumatorilor obișnuiți, ci printre șeicele și regii arabi.

 • Asabella. Brand Lenjerie chineză produce din țesături premium de înaltă calitate. produse create pe design italian pentru echipamentele europene verificate. Cele mai multe seturi sunt realizate în stil clasic și decorate cu broderii.

 • Marceau. Marca modernă provin din Franța cumpărători plăcut mulțumiți cu produse originale și de înaltă calitate. Kiturile Marceau adorizează finisajul elegant, astfel încât ei pot dori chiar și cei mai exigenți clienți.

 • Frette. Acest brand a fost mult timp cunoscut printre lenjerie de înaltă calitate importate. Compania produce kituri pentru cele mai bune hoteluri și garnituri de croazieră din întreaga lume. Produsele nu au primit o dată premii la expoziții internaționale bine-cunoscute. În gama de companii pe care le puteți vedea produsele din cașmir, bumbac și alte țesături de înaltă calitate.

Importate Lenjerie de Frette va fi un cadou excelent pentru vacanțe.

Nuanțele pentru copii

Marca joaca un rol important in alegerea lenjerie de pat. Dar cumpararea kituri de elită pentru dormitorul lor, merită atenție la alte puncte, la fel de importante.

 • Sezonalitate. Pentru diferite anotimpuri este în valoare de a alege o lenjerie potrivita. În timpul iernii, aceasta ar trebui să se încălzească bine, în vara – „respira“. Pentru sezonul cald, este recomandat pentru a alege lenjerie sau lenjerie de mătase. Proteja o persoană de la seturi de bumbac rece. Ei țin de cald.
 • Aspect. Un rol important este jucat de modul în care setul de lenjerie arata cum ar fi. Seturile Elite au, de obicei, unele caracteristici. Ele pot fi decorate cu broderie, model în relief pe marginile foi, dantelă. Pick up un set adecvat de dormitor interior este, de obicei, foarte ușor.
 • Material de calitate. Inspectarea produsele achiziționate, trebuie să acorde o atenție la densitatea compoziției și a țesutului. Toate informațiile necesare sunt, de obicei, indicat pe ambalaj.
 • Mai ales cu atenție aveți nevoie pentru a alege lenjerie de pat pentru copii. Acesta trebuie să fie făcută exclusiv din materiale naturale, pentru a evita apariția unei reacții alergice. Copiii sunt cele mai bune pentru a cumpăra seturi făcute în culori strălucitoare, astfel încât să adormi mai repede.
Citește mai mult  opțiuni de design și sfaturi clienților: Oval mese în bucătărie glisante

Așa că lenjeria de lux își păstrează recursul său exterior, el are nevoie pentru a se asigura o ingrijire adecvata:

 • Pînzele naturale nu au voie să șteargă cu sintetic+
 • Coase lenjerie poate fi doar naturale+
 • buna tesatura numai de partea greșită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: