lenjerie de pat de lux Luteks

lenjerie de pat de lux Luteks

Lenjeria de lux este întotdeauna în mare cerere printre o mare varietate de clienți, deoarece este fabricată din materiale de înaltă calitate și rezistente la uzură. ATENȚIE specială merită lenjerie de pat din fabrica de luteks, care este prezentată într-o gamă largă de seturi. Cu caracteristicile și soiurile sale vor citi mai departe.

Particularități

Lenjeria de lux de la fabrica de luteks au produs aproape 20 de ani, de asemenea, brand oferă alte accesorii textile pentru casă. Din produsele altor mărci, mărfurile de marcă se disting de cea mai înaltă calitate, deoarece numai țesături scumpe importate și domestice sunt utilizate la coaserea lenjeriei de pat. Toți angajații legați de proiectarea designului și croitoriei – cei mai real profesioniști ai cazului lor.

Când coaseți lenjerie de pat, echipamente industriale numai modern este utilizat, care vă permite să creați cusături practic invizibile. În mare parte datorită unor astfel de echipamente și materiale de înaltă calitate, lenjeria de pat este foarte rezistent la uzură. Nu-și pierde aspectul primar după mai multe spălări și chiar de mai mulți ani. Toate marginile de lenjerie de pat sunt depășite procesate.

Lenjeria de pat de la sortimentul de brand legat de o elită este produs în principal de ZIP. Lightning numărate, așa că nu vă faceți griji că vor interfera în timpul somnului. Toate accesoriile sunt de înaltă calitate și durabile.

Kituri de revizuire

În colecția actuală a mărcii puteți găsi lenjerie de pat cu foi clasice, precum și cu foi, în colțurile căreia guma specială este cusută. Seturi cu foi de pe o banda de cauciuc sunt considerate foarte confortabile și moderne, aceste foi nu chiuretă în timp ce dorm din pat. Sortimentul seturi disponibile din diverse materiale.

  • Premium satin. Satin kituri sunt prezentate într-o mare varietate de soluții de culori și modele. Suprafața lor are o strălucire de lumină, lenjerie de sine este destul de dens, ceea ce îi permite să nu se deformează după numeroase styrics. Satin kituri includ 2 fețe de pernă, foi și un capac plapumă. Vă recomandăm să acordați o atenție kit-ul „Pink Dimineața“ Cu flamingo luminoase.
Citește mai mult  Mobilier pentru camera de zi mic: cum pentru a ridica și aranja?

  • Polysatin. opțiunile Polysina sunt reprezentate de kit-uri duble și de o oră. În sortimentul de brand, astfel de kituri sunt decorate în principal, cu luminoase și realiste desene, cum ar fi flori, fluturi și diverse modele 3D.

  • percale. Pie kituri în valoare de alegerea celor care preferă țesături ușoare și respiră. Paleta de culori de kituri de la Perkal vor mulțumi chiar și cumpărători cele mai presante. Aici sunt opțiunile disponibile cu flori, cu diferite imprimeuri animale, precum și cu abstracțiuni și diferite tipuri de desene complexe. Lenjerie Pancal este reprezentată într-o grilă largă dimensionale: aici sunt una și jumătate, și paturi duble, precum euro și de familie cu 2 duvettes.

  • Poplin. Lenjerie de pat din poplin va incanta cumparatorii cu cusut de înaltă calitate, culori originale și, desigur, rezistență excelentă. Lenjerie de pat din poplin este foarte amintește de satin, dar este mai puțin netedă. Dar, în același timp, este semnificativ mai moale Bosi. O caracteristică a seturilor de la poplin este că în timp, ei nu vor estompa și nu arde.

  • Biaz. În ceea ce privește lenjerie de pat din Bosi, ea există, de asemenea, în cea mai largă gamă de culori și dimensiuni. Calcuser este un material respirabil care absoarbe umezeala perfect, în timp ce restul uscat.

De asemenea, în sortiment disponibile kituri pentru copii de înaltă calitate, cu amprente și texturi originale.

Cum să vă îngrijiți?

Îngrijirea pentru orice textile urmează recomandările producătorului. Înainte de prima spălare, este foarte important să se familiarizeze cu conținutul etichetei pe lenjerie, pe care temperatura recomandată pentru spălare, precum și alte nuanțe de îngrijire.

  • Alegerea unei pulberi, ar trebui să acorde prioritate mijloacelor moi și blânzi.
  • Este de dorit să se spală paturile cu aer condiționat.
  • Apăsați cel mai bun în modul delicat, fără a alege un număr mare de revoluții.
  • Lenjeria de pat trebuie să se usuce independent, nu este recomandat în aceste scopuri să se utilizeze o uscare a mașinii.
  • Produsele Stroke cele mai bune la o temperatură nu mai mare de 150 °. Cu toate acestea, depinde mult de țesătură.
Citește mai mult  TEMPUR Perne de marcă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: