Lenjerie de pat de lux Roberto Cavalli – Decorare cu dormitor

Lenjerie de pat de lux Roberto Cavalli - Decorare cu dormitor

Lenjeria de pat de lux este întotdeauna în mare cerere, deoarece calitatea și designul său sunt uneori superioare seturilor obișnuite pentru somn. Una dintre cele mai populare branduri la modă care produc bunuri textile luxoase pentru casă este Roberto Cavalli. Această marcă poate fi găsită o lenjerie de pat excelentă pe care nu numai că va fi plăcută să adoarmă și să se trezească, va fi cea mai reală decorare a dormitorului. Cu caracteristici și sortiment de articole textile ale mărcii italiene Citiți mai multe.

Particularități

Cu ajutorul mărfurilor textile pentru casa faimosului brand italian Roberto Cavalli, puteți aduce accidente de lux în casa dvs. și puteți accentua designul unic interior. Bunurile de marcă vor aprecia probabil.

Brandurile de lenjerie de pat se referă la categoria de lux, este produsă din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și sigure, respectă pe deplin toate criteriile de calitate necesare.

Lenjeria de pat este reprezentată în principal de seturi care au un design modern și la modă. Foarte des, marca folosește amprentele de marcă, dar sunt disponibile și opțiunile monofonice.

Mărci textile distinge încadrarea unică, precum și texturi frumoase. Toate produsele textile ale mărcii sunt produse în Italia, cei mai buni maeștri lucrează la cusut.

Este important să rețineți că prețul textilului de brand diferă de prețurile pentru lenjeria de pat simplă. Deci, setul de un brand italian va costa cumpărători în termen de 30 de mii de ruble, capacele pot ieși în termen de 16 de mii de ruble.

Reduceri, de regulă, nu conduce un brand. Orice actiuni de pe site-uri dubioase și în vânzătorii de neînțeles trebuie să fie alarmante, de foarte multe ori textile de brand ierta.

Citește mai mult  Design de baie in khrushchev

Gamă

Până în prezent, colecția modernă a brandului este reprezentat de lenjerie de pat rafinat cu imprimeuri unice de animale, precum și cu un decor neobișnuit și complicate.

În plus față de seturi finite de diferite dimensiuni, în ambalaje pentru cadouri, pături de înaltă calitate și cuverturi de pat sunt disponibile în sortiment.

  • Lenjerie din bumbac satinat cu lux Lynx imprimare și un model de râs monocrom. Include o foaie sub pătură, foaie tensionate și două pillowcases. Cu aceeași imprimare pentru completarea kit-ul, puteți achiziționa și pătură separat.

  • O decorare rafinată a dormitorului poate fi acoperită cu un efect liniștit și imprimarea cadrelor de tigru de marcă, care imită contururile mai multor animale, precum și modelele lor unice pe lână. Dimensiunea produsului 130 până la 180 cm.

  • Fander și iubitorii de imprimare marin care merită să acorde atenție unui set proaspăt și de vară Lenjerie de pat Le Monde Vegetale, decorate cu palmieri și alte verdeață.

  • Fanii de printuri de șarpe pot să acorde o atenție la kituri regelui. Include „Regele“ foarte combină cu succes mai multe imprimeuri animalice, care creează o imagine grafică specială. Kitul este alcătuit din foi, duvette și perne. Kitul cu o astfel de imprimare este produs în mai multe culori: albastru-alb și alb bej.

  • Lenjeria de pat leopard mixt este disponibilă în mai multe soluții color. Kiturile includ o acoperire de dungă a dimensiunii regelui, care este decorată cu o semnătură de marcă de marcă. Și completează, de asemenea, două perne și o foaie de tensiune confortabilă. Vă recomandăm să acordați atenție unui set maro roz cu un animal de imprimare și negru și albastru.
Citește mai mult  Plafoane suspendate în baie: Caracteristici, Soiuri, Design

  • Iubitorii minimali Pot acorda atenție kitului cu o imprimare sub zebra unei umbre gri înfundate. Nu este prea luminos și motley, adăugați o încântare specială oricărui interior modern. Include două perne, foi și un capac de duvet.

  • Cu pat matrimonial cu o imprimare animală Poate fi o decorare a oricărui dormitor și, de asemenea, completează perfect orice lansator de pat al mărcii italiene.

Sortimentul Brandului apare în mod regulat actualizări, brandul eliberează adesea produse noi sezoniere, completând gama de lenjerie de pat unic de lux.

Examinați recenzii

Cumpărătorii care lasă feedback pe lenjeria de lux Roberto Cavalli, converg în principal în opinia că este într-adevăr completarea designului dormitorului, nu mai rău decât orice accesorii interioare. Potrivit cumpărătorilor, astfel de amprente și design nu au fost găsite de la alte mărci. Fără îndoială, prețuiește calitatea designului de lenjerie de pat, inclusiv lipsa de fire de lipire sau marginile netratate. Totul este gândit la lucrurile mici.

Cumpărătorii sugerează, de asemenea, că este plăcut să dormiți în lenjeria de pat, deoarece este cusută de la înaltă calitate și frumos la corpul de bumbac. În plus este că nu este dificil pentru textile la domiciliu acasă.

Din răspunsurile negative, puteți întâlni plângeri cu privire la un cost destul de mare, precum și resentimente cu privire la faptul că nu fiecare persoană își poate permite un astfel de lux.

Mulți designeri de la amenajarea apartamentelor clienților lor le recomanda textilele de brand italiene. Pe lângă faptul că textile este foarte frumos, el nu va servi cu siguranță un ani. În plus, mulți cumpărători sugerează că lenjeria chiar și după mai multe styrics nu-și pierde forma originală frumos.

Citește mai mult  Rafturi în dormitor: variații, opțiuni de proiectare și caracteristici de selecție

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: