Lenjerie de pat din Ivanovo

Lenjerie de pat din Ivanovo

Istoria textile Ivanovo are mai mult de 250 de ani. Rus Ciretz a fost cunoscut pentru calitatea sa, nu numai în țara noastră, ci și dincolo. Și acum industria textilă internă este concentrată în regiunea Ivanovo. Mulți oameni preferă să cumpere seturi de lenjerie de pat este producția noastră internă.

Avantaje și dezavantaje

Uneori se poate auzi opinia că, odată ce Ivanovo, apoi ieftin și de proastă calitate lenjeriei. Dar este destul de greșit. producătorii de textile folosesc cele mai noi realizări și tehnologii. În prezent, seturi de lenjerie de pat sunt realizate din materiale diferite și sunt disponibile în diferite categorii de preț. Ca orice alte produse, lenjerie de pat din Ivanovo au atât avantaje și dezavantaje.

Pro:

 • Dimensiunile corespund standardelor: rusă și europeană+
 • preț rezonabil cu o calitate bună+
 • utilizarea materiilor prime numai de înaltă calitate+
 • o mare varietate de culori si texturi+
 • Rezistență ridicată la uzură+
 • producția ecologică și siguranța coloranților+
 • de bună calitate croiesc.

Minusuri:

 • Lipsa clasei premium a liniei de produse+
 • Lenjeria din țesături naturale cu îngrijire necorespunzătoare dă o contracție, pierde un aspect atractiv și se usucă repede+
 • Nu întotdeauna design frumos de ambalare+
 • Un număr mare de producători minori complică controlul producției, astfel că există multe falsuri pe piață.

Cei mai buni producatori

Trebuie să trimitem un omagiu producătorilor de textile Ivanovo: toți încearcă să-și îmbunătățească produsele, să introducă tehnologii avansate cât mai mult posibil, să cumpere materii prime de înaltă calitate și ecologice. Dar există companii care au propriul lor „evidențiere”, extraordinar legate de produsele fabricate.

Citește mai mult  Descrierea pernelor de masaj GESS

Este dificil să se determine ratingul companiilor de conducere din textile Ivanovo. Informațiile din diferite surse sunt foarte diferite și nu sunt surprinzătoare, deoarece mai mult de 500 de producători lucrează în prezent. Statisticile înregistrate pe diverse site-uri ale companiilor textile în continuă schimbare.

Dar există și firmele de lungă durată care sunt implicate în producerea țesăturilor și a seturilor de paturi de cusut.

„Textizen”

Această companie a existat timp de 20 de ani. În detrimentul propriului studio de design, sunt create aici tipuri exclusive de țesături și textile la domiciliu. Stilul de artă unic are toate produsele. Mai ales, aș dori să rețineți seturi de lenjerie de pat de mărci comerciale „Bambino“ și „Belissimo“, efectuate atât pentru adulți și copii, inclusiv în pericol de vârstă. Ele sunt realizate din Bosi, kitul include foi de pe banda elastica, care este foarte convenabil în funcțiune. Numele de „Royal Temptation“ seturi de la Satina și Perkal vorbește de la sine: de înaltă calitate și design aici sunt garantate.

Grup de companii „Bakteks”

Acesta este un faimos producător rus, producătoare și țesături și textile. Acest grup include o casă de tranzacționare „Milanika”, care este implicată în produse de cusut și marketing. Seturi de lenjerie de la Poplin, Silk, Tricotaje și, desigur, bumbac de înaltă densitate sunt ușor de recunoscut datorită desenelor atractive și ambalajului elegant.

TD „Adele”

Acesta este un producător și un magazin online de textile Ivanovo, o caracteristică distinctivă este disponibilitatea prețurilor produselor cu o gamă largă de clienți cu produse de înaltă calitate. Gama companiei se bazează pe eliberarea seturilor spectaculoase de la straip-satin, polisina sau jacquard, care nu are nevoie de o cifră suplimentară și are un aspect nobil și elită.

Comenzile sunt, de asemenea, acceptate pentru fabricarea seturilor de dimensiuni individuale. Compania are multe feedback pozitiv de la cumpărătorii permanenți, menționând atât calitatea bunurilor, cât și livrarea în timp util.

Citește mai mult  Rafturi în dormitor: variații, opțiuni de proiectare și caracteristici de selecție

Goldtex

Acest producător se concentrează pe lansarea lenjeriei de pat de lux cu dantelă și broderie, unde se utilizează manual. Compania produce lenjerie de pat de toate dimensiunile: „Duet” (kituri duble cu două duvete), „Euro”, semi-văzut și dublu kituri și opțiuni premium sunt completate cu perne de două dimensiuni: 70×50 și 70×70.

„Neomama textile”

Numele acestei companii sugerează că produsele principale produse sunt lenjeria de pat pentru copiii de toate vârstele, precum și pentru nou-născuții.

Cele mai populare țesături pentru kiturile copiilor sunt tricotaje de sitherium și moale.

TDL „Textile”

Aceasta este una dintre cele mai mari producții de textile din Rusia. Produsele sale se bucură de peste 10 milioane de consumatori din întreaga lume. Direcția principală a acestei companii este producerea de in și de bumbac țesături.

Ecolian37

Aceasta companie este angajată în coaserea produselor doar din țesuturi naturale eco-friendly. Seturi fabricate de această companie sunt potrivite pentru viața de zi cu zi, cât și pentru vacanțe. Iată câteva exemple de seturi care sunt incluse în catalogul de produse: Seturi pentru 8 martie și pentru 23 februarie, lenjerie de pat alb cu broderie, lenjerie de pat „Spiderman“, lenjerie de pat pentru familii, lenjerie de pat într-un pat de copil și multe altele.

Cum de a alege?

Gama de seturi de pat sunt oferite în piață modernă este foarte larg. Firmele produc textile de bună calitate pentru toate segmentele de populație. Pentru a face o alegere bună, trebuie să decideți ce fel de kit de care aveți nevoie: din țesături naturale sau sintetice, de vară sau de iarnă opțiune, ce dimensiune și model, ce culoare.

Citește mai mult  Trelax perna de dormit

textil

Principalul criteriu la alegerea unui set este, desigur, materialul. Aproape o treime din viață o persoană își petrece în pat, iar calitatea somnului afecteaza starea de sanatate a organismului. Prin urmare, Ivanovo fabrici de textile produc lenjerie de pat, în principal din materiale naturale. Acestea sunt seturi de bumbac, in, bambus, mătase naturală.

Pentru iarnă, puteți alege lenjeria de pat, cu adaos de fibre sintetice, cum ar fi velur, microfibră. Acesta va oferi un plus de confort si caldura.

Spectrul de culori

Alegerea set de culoare este importantă, deoarece percepția generală a lucrurilor în cameră afectează, de asemenea, starea de spirit, care afectează bunăstarea. Foarte frumos să fie în cameră, în cazul în care confortabil, în interior totul este gândit, armonios. Ceea ce este potrivit pentru dormitor unui adult va fi plictisitor în anii copiilor. De exemplu, un copil va fi mai bine fericit cu stelele decât doar alb.

Mulți preferă lenjerie de corp monofonice, ca nu sunt sigur ca coloranți. Dar fabrici moderne pentru producția de vopsele pentru țesături sunt acum controlul strict produsele lor. Și este puțin probabil ca modelul de pe lenjeria intima se va spăla după prima spălare, în cazul în care numai kit-ul achiziționat nu se dovedește a fi un fals.

Preț

  În cazul în care lenjerie de corp este scump, ea nu vorbește întotdeauna despre calitatea lui. kituri Ivanovo lenjerie de pat sunt bune că de înaltă calitate este garantată la un preț relativ scăzut. Firmele dota fabricile lor de cusut și ateliere de lucru cu echipamente si accesorii moderne, dezvoltarea de noi tehnologii de cusut, care vă permite să mențină o calitate și nu pentru a crește costul produsului.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: