Lenjerie de pat Jacquard

Lenjerie de pat Jacquard

Lenjerie de pat din Jacquard având compoziția naturală, colectează în mod invariabil comentarii entuziaste ale clientilor. Seturi cu broderie și multicolored, monofonic și multicolored sunt considerate una dintre cele mai multe opțiuni de lux, un cadou demn, un decor adevărat din dormitor. Evroorianții și produsele din țesutul din Jacquard de alte dimensiuni sunt prezentate pe piață în cea mai largă gamă. Despre specia ei, producătorii, despre îngrijirea textilă este de a afla mai multe despre cumpărare.

Particularități

lenjerie de pat Jacquard este net diferit de seturi clasice ale unei structuri speciale de fire țese. Descrierea unor astfel de seturi arată promițător. Dar este necesar să se ia în considerare imediat că Jacquard nu este numele materialului, la toate. Acesta este numele de ornament format pe mașini speciale, care sunt gureși 24 fire între ele în direcții diferite.

Jacquard este foarte laborios în producție, astfel încât țesuturile de acest tip sunt întotdeauna mai scumpe decât obișnuite. Lenjerie de pat din ea are o rezistență foarte ridicată, în mod constant la uzura si ruptura. Materialul nu pierde culoarea atunci când temperatura de spălare de mare, se misca bine in soare. ornament Jacquard pe țesături care nu sunt utilizate prin colorare, dar datorită tesatura de fire.

Tehnologia de producție de aici este foarte similar cu cel care este utilizat la crearea tapiserie.

Caracteristicile de lenjerie de pat din Jacquard sunt obișnuite pentru a include o serie de factori.

 1. Desen original. Mai ales spectaculos arată în performanță multicoloră. Seturi cu duvettes și fețe de pernă jacquard deveni un decor real al dormitor, nu trebuie să utilizați acoperite în timpul zilei. desen de relief și de sine foarte decorativ.
 2. Hypoallergency și confort. Bumbac și mătase kit-uri de la jacard păstrează toate proprietățile materialelor sursă. Ele sunt placute cu contact tactil, nu provoacă reacții cutanate negative,. In timpul somnului, materialul asigură un control adecvat temperaturii, răcirea corpului în vreme caldă și ține cald în timpul iernii.
 3. Păstrarea pe termen lung aspect prezentabil. Chiar și după o duzină de seturi de spălări rămân luminoase, luxos și spectaculos. Acest lucru face alegerea lenjerie jacquard bun ca un cadou pentru ocazii speciale. Puteți prezenta un set pentru o nunta, aniversare, ziua de nastere.
 4. densitate mare. Țesătura nu are lacune vizibile între fibrele. Este mai severă decât stambă sau lenjerie.
 5. Saturarea. Kituri Jacquard „respira“ prin trecerea aerului. Acest lucru ajută pentru a evita efectul de „seră“, creând disconfort în timpul somnului.

Costuri ridicate – principalul dezavantaj al acestui tip de produse textile. În plus, compoziția jacquard în producătorii moderne rareori complet naturale. Dacă nu doriți să plătească pentru poliester, acesta merită atenție la materialul combinat. Această categorie include kituri Satin-Jacquard. În ele, textile scumpe de tesut complexe decoreaza doar partea din față, ceea ce reduce semnificativ costurile de lenjerie de pat.

Citește mai mult  Garduri de duș: Materiale, dimensiuni și reguli de alegere

Tipuri de țesături

Lenjerie de pat Jacquard se întâmplă Naturale și sintetice. Compoziția primului grup de astfel de materiale implică utilizarea de fire de bumbac, in, matase, bambus. kituri sintetice sunt realizate din poliester, cu adaos de fibre X / B într-un raport diferit. Noi produse opțiuni netede și cu dantelă, cu un ornament monocrom sau multicolor.

Toate opțiunile disponibile ar trebui să fie luate în considerare cu mai multă atenție.

 • Cu broderie. Jacquard și în sine este foarte decorativ. Cu toate acestea, unii producători rândul său, această lenjerie de pat într-o adevărată operă de artă. Pânza decorate în relief cu modele brodate pe partea din față a duvette și perne, arată într-un regal. mătase naturală sau acetat artificiale fire sunt folosite pentru broderie. Cu cât modelul, mai scumpe costurile de producție.
 • Multicolor. Astfel de textile jacquard forma de diferite culori din fibre. Partea de fundal, de obicei, are o nuanță mai calm, decorative decorate cu modele de contrast, fac de multe ori le-aur, argint, cum ar fi trecerea. jacard multicoloră poate distinge între suprafețele interioare și exterioare.
 • Mătase. În forma sa pură este extrem de rar, deoarece necesită utilizarea de materii prime scumpe. Silk-jacard se obține de obicei într-un amestec cu fire de bază de bumbac. Îngrijirea unor astfel de produse textile pentru pat este mai complicat, lenjeria este contraindicată la temperaturi ridicate sau razele UV.
 • monofonice. O variantă clasică de lenjerie de pat, în care se formează datorită decorativismul de produse la proeminente ornament de relief. arata jacquard Skinny foarte impresionant. Fibrele sunt colorate, din care textile constă în avans, chiar înainte de țesere.
 • Imprimate. În acest caz, utilizări industriale nevopsită materiale. Desenul pe ele se aplică de mașini după fabricarea textilelor. Această metodă de producție este utilizat atunci când coaserea lenjerie de pat cu imprimeuri moderne, multicolore, cu un model complex. Și, de asemenea, un desen de intepatura este foarte potrivit pentru utilizarea pe Jacquard, constând din fire eterogene.
 • Satin-jacquard. Aceasta se numește kituri de lenjerie de pat, în care partea greșită a pilotă și fețe de pernă, iar foile sunt cusute dintr-un material mai simplu. Satin este plăcută pentru organism, nu are un relief pronunțat, este confortabil să doarmă pe ea. Partea exterioară decorativă a kit-ului se face Jacquard, oferind dormitor la vizualizare mai mare.

În plus, producătorii utilizează uneori astfel de tipuri de textile cu țesătură complexă și ornament de relief ca Atlas-jacquard sau stretch-jacquard. De asemenea, devin o adevărată decorare a dormitorului, dar posedă propriile lor caracteristici. De exemplu, Satin Material sintetic, ușor de întreținut, rezistent la uzură.

Versiunea stretch se potrivește cu patul bine, faceți foi pe o bandă de cauciuc sau capace pentru saltele, perne.

Producătorii

Mulți producători sunt angajați în fabricarea lenjeriei de la Jacquard. De exemplu, kituri duble și de 1,5 dormitoare ieftine pot fi găsite de la companii din Rusia. Fabricile Ivanovo le produc într-o gamă largă de culori și ornamente. Adevărat, un amestec de fibre artificiale în ele este semnificativ.

Citește mai mult  Canapele transformă într-un pat supraetajat: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Puteți selecta mai multe mărci care au meritat aprobarea clientului.

 • Anabella. Firma italiană este considerată legiuitor Mod în fabricarea lenjeriei de jacquard. Seturile sale sunt fabricate din bumbac pur, diferă în varietate de gamă de culori, în timp ce preferința este dată soluțiilor clasice cu un singur foton. Și în gama de produse puteți găsi produsele din Jacquard din amestecuri de bumbac și viscoză, care sunt mai ieftine, dar semnificativ inferioare analogilor lor și rezistența la uzură.

 • Afrodita. Compania turcă produce o colecție de lux din Satin Jacquard, bazată pe bumbac 100% și un amestec de fibre naturale cu microfibră pe partea din față. O astfel de combinație face ca textile să fie cu adevărat frumoase și practice. Compania din Turcia introduce inițial foile cu glugi de jacquard, elemente decorative de pernă și capacele de duvet sunt decorate cu broderie. Seria dimensională este răspunsă cu două și complexe europene.

 • Cleo. Producător din China, producând produse frumoase din Satin Jacquard. Panza principală conține Viscoză 15%. În stoc Euro și 2 kituri de familie cu 2 dormitoare cu 2 și 4 perne, mai multe duvete. Compania acordă o atenție deosebită varietății de ornamente, oferă opțiuni tradiționale cu motive asiatice și modele universale destinate cumpărătorilor europeni.

 • „Ekotek”. Producătorul rus eliberează kituri din Satin Jacquard. Sortimentul de brand prezintă o gamă largă de lenjerie de pat. Producția utilizează fibre naturale de bumbac. Kiturile sunt frumoase, vino în ambalaje corporative, puteți găsi opțiuni de cadou și lenjerie pentru fiecare zi.

 • Arlet. Marca chineză care produce paturi de jacquard cu decorative decorative. Seturile sunt fabricate dintr-un amestec de bumbac și vâscoză, diferă în aspect atractiv, suplimentat cu 4 perne, un capac de duvet pe fermoar. Compania are o selecție largă de seturi de satin-jacquard de lux în coloana Pastelului Laconic.

Această listă de producători populari nu este epuizată. Kiturile interesante fac o companie chineză Valoare. Compania Family Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni originale de spălătorie. Acest brand de China este deosebit de popular cu foi de satin și de bumbac cu fibră de eucalipt, tăiat cu dantelă gipure.

Compania se referă la un segment de elită, acordă o atenție deosebită calității produselor utilizate de materiale.

Alegere

Când alegeți un set de lenjerie de pat de la Jacquard, trebuie să acordați atenție principalelor nuanțe care pot afecta stabilitatea materiei de a purta, ușurința de îngrijire. Primul lucru pe care trebuie să-l urmăriți este compoziția țesăturii. Fibrele sintetice în produs de înaltă calitate nu trebuie să fie mai mari de 20%. Este mai bine să alegeți seturi cu un amestec de mătase, bambus sau alte materiale naturale.

Citește mai mult  Rafturi din sticlă în baie: soiuri, sfaturi pentru alegerea

Alegerea țării producătorului este, de asemenea, importantă. Producătorii ruși sunt rareori rareori angajați în lansarea textilului Jacquard. Lion Market Cota ocupă mărci turcești. Aceștia oferă Jacquard de înaltă clasă cu un conținut ridicat de materiale naturale. Opțiunile sintetice sunt cel mai adesea găsite printre mărfurile din China, iar costul kitului va fi diferit, deoarece țesutul este apreciat în acest tip de țesut.

Îngrijire

Lenjeria de pat Jacquard nu necesită o circulație specială, dar producătorii își părăsesc în mod necesar recomandările de îngrijire, având în vedere compoziția țesăturii și a altor caracteristici materiale. Aceasta este regula de bază pe care trebuie să o fiți ghidați de spălarea, curățarea sau călcarea kitului. În majoritatea cazurilor, nu se recomandă utilizarea compozițiilor de albire, chiar moale și blânde.

Alegerea mijloacelor de spălare ar trebui să se facă în favoarea compozițiilor delicate care nu distrug structura materialului.

Grija principală este simplu. kituri Jacquard sunt șterse la temperaturiNu mai mare de + 40 de grade într-o mașină de scris, cu o alegere de viteză de rotație nu mai mult de 400 de rotații ale tamburului. Lenjerie este recomandată într-un mod natural. Acest lucru va evita formarea pe suprafața materialului de șanse urâte. Smeat JACQUARD exclusiv din partea greșită.

Examinați recenzii

kituri de lenjerie de pat Jacquard fac parte din categoria premium de textile acasă. Costul ridicat este destul de consistent cu nivelul declarat al calității. Nu este surprinzător faptul că aceste recenzii despre produsele sunt cel mai adesea pozitive. kituri Jacquard laudă pentru aspect atractiv, hipoalergenicitatea, durată lungă de viață. Materialul este bine tolerarea mașina de spălat – în funcție de cumpărători, acesta este un avantaj evident.

Mai ales o mulțime de feedback-ul pozitiv colectează Satin-Jacquard – Opțiunea combinată în care o parte din kit-ul este cusut din bumbac natural materie, iar elementele decorative sunt decorate cu tesut de lux tesatura mai scumpe. Despre astfel de paturi de lenjerie de pat menționează când vine vorba de o combinație de confort și estetică.

Ei justifică pe deplin costurile, arata atractive, absorbind de umiditate bine in timpul somnului, asigurati termoregularea suficienta.

Se găsesc și recenzii negative. Ele sunt legate de neconcordanța culorilor, țesături de glitter prea puternice, decor în spiritul „perdelelor bunicii”. plângeri de bază cauzează produse de producție din China. Aici sunt utilizate un număr mare de aditivi sintetici, salvate pe calitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: