Little Loft bucătării

Little Loft bucătării

Când aveți o bucătărie mică în apartament, dar doriți să faceți o reparație interesantă, puteți găsi o cale de ieșire și de la această situație. Încercați să aplicați stilul Loft în spațiul de bucătărie.

Acest finisaj vă va permite să realizeze cele mai simple soluții, și nu va fi doar elegant, dar, de asemenea, funcțional.

Ce este?

Înainte de a vorbi despre lucrul cel mai important, trebuie să știți fundal. În anii ’40 ai comenzilor din New York nu a trăit foarte bine. Asta e în acest moment și a provenit Stilul Loft, care a combinat cele mai recente tehnologii și tradiții vechi. Acest tip de finalizare a început să se extindă pe scară largă datorită disponibilității și a costurilor mici de numerar. Trebuie spus că direcția creativă este acum foarte populară.

În cel de-al 40-lea, un pas larg a fost industrializarea, deci stilul de mansardă încorporat unele puncte: suport stâlpi și țevi, rafturi etc. Nu au fost necesare să se închidă, dimpotrivă, să facă accentul pe ele. Acest lucru necesită stil.

Angajarea pentru ei a servit Shirma și partițiilor. Cu ajutorul lor, a fost posibil să împărțiți cu ușurință spațiul de pe zonele. Astfel de componente sunt importante aici, ca cărămizi de perete de înaltă color, grinzi de tavan, blind-uri, high-tech și mobilier retro, Multe lămpi care atârnă pe cabluri subțiri.

Oamenii, de asemenea, ușor de unit balcon sau loggie cu spațiu de bucătărie. Această decizie a fost doar salutat. Unirea armonioasă a extins posibilitățile de spațiu, care a fost completat, de exemplu, un scaun confortabil vechi (preferabil un balansoar), precum și noutățile de mobilier.

Unde sa încep?

În apartamente mici (în Khrushchevka, Studios și T. Ns..) Există un spațiu foarte mic bucătărie. Soluția optimă aici va fi utilizarea de stil mansardă. Acesta este împărțit în două tipuri.

  • Dacă ați cumpărat un apartament nou si modern, dar foarte mici, și apoi a vrut să facă un finisaj super-moderne și neobișnuite, atunci se va potrivi stilului Loft, denumit Neo Loft (decorativ). Este nevoie de dezvoltarea unui proiect de designer și achiziționarea de materiale de finisare moderne.

  • conace Vintage, fostele facilități fabrică, apartamente cu două nivele poate fi decorat în stil mansardă. Acest finisaj se numește Hard Loft (clasic). Desigur, în această stare de lucruri este suficientă pentru a păstra tot ceea ce rămâne de mult timp.

În orice caz, dacă vă decideți să faceți decorarea apartamentului Loft, va trebui să luați următoarele.

  • Începeți întotdeauna din decorarea peretelui. Un perete poate fi chiar necesar pentru a pleca fără finisare cu zidărie naturală de cărămidă. Dacă nu există o astfel de posibilitate, va exista tencuiala sub beton cu textura corespunzătoare (carcase sau neregularități). Restul pereților sau ne poartă placaj și vopsea, sau pur și simplu exact ipsos și mobilier pus.

  • Acest stil necesită naturalitatea materialelor. Prin urmare, în cazul în care camera veche are podeaua unor plăci masive sau constă dintr-un parchet, îl restabilește și vopsea. În noul apartament puteți face podele în vrac. Ele vor da camerei un chic specială.

  • Tot ceea ce se referă la rețelele de inginerie (conducte, elemente de fixare, fire electrice si t. D.). Doar nu uitați să picteze în alb sau negru. Va da o farmec mai mare fantasii tale. Iubitorii de neobișnuit pot folosi chiar și Kel roșu în aceste scopuri.

  • coloana de gaz – Una dintre caracteristicile bucătăriei în Hrușciov – De asemenea, nu trebuie să se ascundă, dimpotrivă, puteți face chiar și un accent pe ea, plasarea unui semn de pericol de radiații, o imagine cu un craniu și oase încrucișate sau inscripția „Atenție, gazul!”.

Organizarea procesului de finisare

După cum știm, oamenii aleg de multe ori stilul Loft, în scopul de a salva. Camera ar trebui să arate ca o fabrică. Prin urmare, cumpăra ieftin acoperiri decorative sub beton sau doar vopsea pereții. Puteți face zidărie de cărămidă imitație. Pentru aceasta, dala subțire se va potrivi. Doar să-l în sus, și cusături set.

Stilul Loft aprobă electrician direct pe pereți. Chiar și persoana lipsit de experiență se va face cu o astfel de lucru.

Pentru a nu alinia tavan, atașați grinzile de lemn obișnuite pe defecte și le vopsea. Apropo, acum ei vând fascicule de lumină sub un copac spumă poliuretanică, care sunt foarte mici și atașat la unghiile lichide. Aceste produse sunt imposibil de distins de grinzi cu vârste naturale.

Plinte ia o foarte largă. Deci, vă ascundeți neregularitățile pereților. Și, astfel că este Leng bine, locul sub ea trebuie să fie tencuit. Probleme cu lumina rezolva asa. Luăm lămpile care sunt instalate în fabrici și uzine, și să le atașați la tavan. Ele sunt foarte ieftine, iar ei vor arata elegant.

Pentru a ascunde toate defectele pe tavan și pereți, le vopsea cu aceeași mulțumire. Foarte bine cu această sarcină Clean culorile alb-negru. Dar, dacă aveți opinia dumneavoastră în această privință, nu va merge împotriva sarcinilor generale.

În cazul în care bucătăria are un spațiu foarte mic, apoi alegeți vopseaua de tonuri de lumină – întuneric este chiar și mai mult spațiu îngustarea. sa nu uiti asta Zidărie nu este utilizat în cazul în care hrana este preparată. Aici aveți nevoie pentru a plasa o placi ceramice, astfel încât să puteți elimina rapid stropi și murdăria. designeri chicineta recomanda separarea pe zone cu un contrast de materiale.

Această mișcare rămâne întotdeauna câștig-câștig, deoarece permite creșterea funcționalitatea bucătărie.

Într-o zonă în care produsele alimentare se pregătește, puteți instala lămpi fluorescente. Numărul lor va depinde de nevoile tale. lămpi Eidison sau Dixon va arata de asemenea bine. Fare și retroiluminare sunt adecvate aici. Nu iubesc lumina prea luminos? Apoi, instalați ca sursă suplimentară alb sau negru, cu Garland becuri luminoase.

Și mobilierul este configurat astfel încât anumite zone sunt evidențiate. Astfel de tehnici sunt foarte profitabile, deoarece acestea permit să crească funcționalitatea bucătărie. În stilul de rafturi Loft și rafturi nu închide, A, dimpotrivă, ele conțin diferite obiecte rare (farfurii, unelte de bucătărie din metal și t. D.)

Diverse suplimente

Micul Loft stil de bucătărie necesită o abordare specială. Mai ales în cazul în care apartamentul are un aspect unghiular. Atunci cu siguranta ai nevoie să se bazeze pe design în cazul în care stilul de mansardă vor fi furnizate în interior. Această direcție va permite să facă astfel de soluții, care vor fi benefice, compactate sunt foarte atractive.

De exemplu, distribuția de mobilier de bucătărie este de mare importanță. Căștile trebuie să fie plasate foarte bine, astfel încât să puteți elibera mai mult spațiu pentru comoditatea mișcării. Un detaliu este important aici – proiectarea trebuie să combine orientarea industrială a secolului XX cu tehnologiile secolului XXI. De exemplu, a pus o placa veche, așezați frigiderul contemporan din apropiere, în cazul în care va exista un tablou de bord electronic imens.

Apropo, tehnica încorporat va rezolva, de asemenea, problema compactitatea lucrurilor necesare. Pentru a face acest lucru, selectați doar gadget-uri cele mai necesare (culoarea lor trebuie să se potrivească cu tonul totală de bucătărie), fără de care este imposibil de făcut.

Loft în interior oferă tehnici având la rece sau metal nuanțe.

Amintiți-vă că într-o cameră mică ai nevoie de contrast numai combinații. De exemplu, mobilier în stil retro, ar trebui să fie completate cu utilaje ultramoderne. Pentru a face acest lucru, loc mixere, prăjitoare de pâine pe rafturi deschise. Bar poate fi doar pe roți. Încercați pentru a găzdui parțial chestii pe zona de bucătărie pe care ai de gând să ia în țară.

În cazul în stil mansardă este numit, de asemenea, mansarda, aceasta nu înseamnă că încăperea ar trebui să fie întuneric. Principiul lucrează aici – mai multă lumină! Rețineți că perdelele, în acest caz, va fi extrem de nepotrivită. Pentru a ascunde viața de ochii indiscreti, jaluzele utilizare. Acestea ar trebui să fie doar nuanțe reci (negru, alb sau gri).

Dar, cu decorul într-un spațiu mic, nu exagera! Big stimping lucrurile se vor reduce eforturile de a rezultat zero,. Două sau trei cele mai multe elemente interesante sunt potrivite pentru decorarea, și asta e suficient. Dar ei trebuie să fie foarte original, de exemplu, indicatoarele rutiere sau care zboară formă neobișnuită. Va fi bine să se încadreze în stilul general al unui decantor de epocă fațete sau un fel de obeda cutie de pâine din lemn.

Despre stil mansardă Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: