Living ferestre cameră: opțiuni de design

Living ferestre cameră: opțiuni de design

Cei mai mulți oameni cred că principalele premise, care trebuie să acorde o atenție maximă atenție este o cameră de zi. În același timp, oamenii nu sunt întotdeauna gândesc la proiectarea de ferestre, iar acest lucru, la rândul său, joacă un rol important, în cazul în care este vorba de aspectul camerei. deschideri pentru ferestre poate fi numit unul dintre elementele-cheie ale camerei de zi.

Particularități

Cel mai ușor de văzut deschiderile ferestrelor unei forme dreptunghiulare. Cu toate acestea, aceasta nu este singura opțiune. Dacă aspectul este nestandard, aceasta implică cazare Fereastră panoramică, ERK sau arcuită. Bucurați-vă de popular Vitraliu Windows, mai ales dacă vorbim despre o casă de țară.

În proiectarea ferestrelor de placare există subtilități. Acestea diferă în faptul că acestea sunt în afara fațadei. Momente fundamentale – mărimea ferestrelor și distanța dintre ele. Experții recomandă, în acest caz, să dea preferință acelorași perdele care nu au diferențe asupra stilului și a culorii, nu va distrage atenția de la deschiderile originale.

Principalul lucru este că este necesar să luăm în considerare când ferestrele Archer se curăță că ar trebui să pătrundă suficient, dar nu prea multă lumină.

În timpul iernii, ei ajută la menținerea caldă. perdele romane si japoneze arate bine. Puteți rămâne în soiuri franceze și engleză. Prin firul perdele se potrivesc perfect, mai ales în cazul în care stralucesc. Este important să se acorde o atenție și eternitatea, este necesar ca acesta coincide cu linia de perete și a mers în jurul valorii de tavan.

Cele mai multe dintre deschiderile pot fi făcute prin perdele. În această situație, punctul fundamental este alegerea textilelor. În cazul în care geamurile sunt destul de înguste, sunt situate în afară din apropiere, pînzele de ridicare sunt perfecte. În cazul în care deschiderile sunt mari, va fi necesar să se uite perdele glisante. În cazul în care se presupune zonare în camera de zi, acestea pot fi multi-colorate.

Necesitatea de a naviga și pe stiluri.

  • În camera de zi realizată în Stil de înaltă tehnologie, Se acordă prioritate ferestre din plastic, jaluzele închise, laminate sau perdele neutre romane. Puteți utiliza o organza sau sifon, cu toate acestea, tump de oțel preferat și nici un ornament.

  • Epocă implică utilizarea țesuturilor naturale.

  • Art Deco bine combinate cu perdele grele din catifea sau mătase.

  • În cazul în care camera de zi este făcută în stil Loft, De cortina puteți refuza, la toate. Deși pentru funcționalitate nu este interzisă utilizarea tul sau jaluzele. Cel mai important lucru este sa ma uit la umbra fi combinat cu interior principal.

Detalii în camera de zi plătește de obicei mult mai multă atenție decât în ​​alte camere.

Atunci când alegeți o perdea, trebuie să ia în considerare toate nuanțele – variind de la culoare și terminând cu textura. Dacă faceți o greșeală, rezultatul este capabil să strice impresia de cameră ca un întreg. Expertii recomanda sa se concentreze pe culoarea principală a sălii. Tipul de interior este de asemenea important, pentru că există o diferență fundamentală între solemnă și de zi cu zi. Ar trebui să reziste la stilul în care se face camera.

Trebuie avut în vedere faptul că excesul de elemente decorative a fost mult timp considerat un semn de prost gust. Prin urmare, principalul lucru aici nu este să nu exagerați. Pe rafturile magazinelor sunt o mare cantitate de materiale naturale și de înaltă calitate, care pot fi folosite la proiectarea golurilor de ferestre. Soluții moderne sunt adesea foarte practice.

Decor

Pentru a face o fereastră fereastră cu perdele, ar trebui să gândească nu numai cu privire la aspectul lor, dar, de asemenea, despre funcționalitatea. În prezent, în minimalismul moda.

Întotdeauna popular și clasic, Atunci când pânza drept curge în jos, formând falduri verticale. Metode de fixare Există mai multe. Bucla cel mai frecvent utilizate, un pașaport valabil și Luber. Uneori, consumatorii aleg opțiuni atunci când perdelele înșiși sunt făcute în culori strălucitoare și accesorii și cornișă au o culoare închisă.

perdele de culoare sunt perfecte pentru camera de zi realizată în stil japonez.

Au propriile lor caracteristici pozitive și lavete romane, care sunt foarte simpla reglare a nivelului de iluminare. Pentru o singură perdea, este important ca ea se poate mișca liber. Prin urmare, cârlige și clothespins se recomandă să refuze. baghetele rundă va fi cea mai bună opțiune pentru crete, și închis – pentru mai multe straturi cu lambrequins.

În cazul în care camera de zi are dimensiuni impresionante, ar trebui să refuze perdele, desenul care prea mic. ferestre panoramice nu se încadrează într-un model de diagonală, precum și modele de scurtat.

Pe o fereastră mică, este mai bine să nu se concentreze pe, pastel sau neutre perdele sunt perfect adecvate. Pînzele romane sunt potrivite, dar trebuie să se țină seama de faptul că ar trebui să fie furnizate cornișa unui anumit tip pentru ei.

Design modern

În prezent, a devenit la modă pentru a atrage fereastra din camera de zi, cât de multă atenție posibil. Dacă vorbim despre rame din lemn, acestea nu pot fi acoperite doar cu lac, dar, de asemenea, să picteze în culoarea dorită. vopsele Utilizare permeabile la vapori. Este necesar pentru ca umezeala care apare atunci când temperaturile se pot evapora.

Designul ferestrelor din plastic poate fi, de asemenea, făcut original. Ei nu trebuie să fie albi cât de mult sunt obișnuiți. Acestea pot fi, de asemenea, date diferite nuanțe, concentrându-se pe camera de zi principală de culori. De asemenea, puteți adăuga model decorativ.

În plus, există un film special. Poate fi lipit pe ferestre din plastic, iar culoarea va imita materiale naturale, cum ar fi lemnul si marmura.

Ferestrele au apărut care se pot deschide în ambele direcții, cât și în interior. În consecință, au nevoie de mai puțin spațiu în cameră. Pentru gazdele camerei, care doresc să strălucească originalitatea, există efecte decorative. În plus față de a da nuanțe luminoase, cadrul poate fi, de asemenea, un mod artificial.

Când este selectată fereastra, trebuie să navigați valoarea și arhitectura clădirii. În camera terminat, nu va fi posibil să se schimbe radical situația, este posibilă numai în etapa de construcție. Cu toate acestea, dacă se dorește, fereastra poate fi coborâtă la podea. Tăietura în această situație nu se va schimba. Aceasta va ajuta vizual extinde cameră.

Cu un design independent, totul este mult mai ușor. Într-o casă privată sau cabana, puteți face ferestre de orice formă, dar este important să se ia în considerare faptul că forma de fațade și stilul de camere are un impact imens. geamuri fara rama vine în modă atunci când se deschide numai de sticlă, dar nu și cadru. În plus, cadrele se pot fi realizate din materiale diferite. Acestea pot arata mai concis, si modele din lemn arata bine in sculpturi. Nu este rău să se uite la ornament.

Mai multe ferestre

Există camere de multe ori trăiesc în care nu există una, și două, trei și chiar patru ferestre. Acestea pot fi localizate atât în ​​apropiere și pe pereți diferiți. Mai apare adesea o destinație de plasare unghiulară. În cazul în care ferestrele merg într-un rând, vă puteți ridica pentru proiectarea ambelor aceleași perdele și repetate printr-un singur.

În unele situații, va adecvate să arate ca simetrice, dar diferite în exterior. Principalul lucru este că tipul de materie este omogen.

Toate deschiderile trebuie să fie emise în mod egal în cazul în care interiorul nu implică asimetrie. Diferența poate fi numai în cazul în care camera de zi este făcută în stilul modern. Este necesar să se respecte unitatea de stil. Ea se manifestă prin aceea că perdelele trebuie să fie făcută într-un singur colorat si textura.

Construcție cu balcon

Design-ul ferestrei în hol, cu o ușă de balcon are propriile sale dificultăți. va fi necesară o abordare competentă. Principalul lucru este că tonurile prea întunecate nu sunt utilizate. Excepția este opțiunea atunci când sunt diluate cu luminoase și ușor de reținut desene.

Se pare foarte frumos, de exemplu, în cazul în care întregul design-ul este ascuns de o nuanță verde deschis larg perdea. Un mic colț trebuie să fie deschis pentru a avea posibilitatea de a înghiți ușa. Este deosebit de interesant faptul că se pare pe timp de noapte, atunci când cerul înstelat este vizibil în deschiderea.

Pentru a fi vizibile la balcon, precum pervazul ferestrei, puteți folosi perdele care rulează dungi verticale. Lumina devine înăbușit, cu toate că este sărit destul de bine.

Informații suplimentare

Experții sunt de părere că cunoașterea unor nuanțe va ajuta la crearea unui aspect atractiv în incinta. Luați în considerare aceia dintre ei care fac parte din proiectarea de ferestre în camera de zi. Pentru o cameră de zi, realizate în culori pastelate, are sens să facă un accent pe fereastra. În caz contrar, camera poate părea slabă și fără chip. Perdelele întunecate pe care există un desen în vrac depășește. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că o astfel de soluție de nu este potrivit pentru fiecare interior.

În cazul în care televizorul este situat chiar vizavi de fereastră, este mai bine să faceți o alegere în favoarea unei perdele dense. Lumina soarelui nu va rupe prin ele și nu va interfera cu vizionarea. În plus, în cazul în care apartamentul este situat la primul etaj, astfel de perdele se vor închide perfect camera de la străini care trec prin.

Trebuie să ia în considerare acest lucru Țesăturile grele nu sunt recomandate pentru încăperile unei zone mici, vor pierde interiorul și vor fi chiar mai puternice în camera de zi. Camerele mari ar trebui să fie drenate de perdelele din podea având un desen mare și luminos. Perfect monograme concurente sau temă de dantelă. Un desen dungat trage vizual camera în lungime sau lățime, în funcție de direcția benzilor.

Din perdelele din țesături naturale, în camere cu vedere la ferestrele de sud, se recomandă refuzarea. Faptul este că, sub influența Soarelui, este capabil de decolorare foarte repede, respectiv, aspectul va fi pierdut. Materiale ușoare vor face loc mai ușoare.

Cu abordarea corectă a clearance-ul în camera de zi va fi întotdeauna plăcut să fie.

Despre ce perdele pentru a alege pentru o camera de zi pentru două ferestre, uite în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: