Lămpi suspendate pentru bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

Lămpi suspendate pentru bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

Lămpile cu incandescență au apărut în 1879, din a doua jumătate a secolului al XX-lea au început să înlocuiască mai mulți analogi lumini. Până la sfârșitul secolului XX, au început să fie emise dispozitivele de iluminare fluorescente. Iar ultimul concept din secolul al XXI a fost LED Iluminat, al cărui resursă este de 50 de ori mai mare decât becurile convenționale incandescente. Și ce lămpi suspendate sunt mai bine de utilizat pentru bucătărie, ia în considerare în articol.

Particularități

În primul rând, selectarea iluminării în bucătărie, trebuie să respingeți de stilistrul general al interiorului camerei. Merită să acordăm atenție factorului luminii naturale, precum și dimensiunii bucătăriei în sine. Un punct important este înălțimea plafoanelor și finalizarea acestora.

Pentru tavanul pictat, selectarea surselor de lumină este destul de simplu, deoarece candelabre suspendate sau panouri de iluminat tradiționale.

În cazul în care interiorul bucătărie are un plafon de foi de gips-carton, în acest caz, puteți utiliza broaștei sau lămpi electrice aeriene cu diode.

Având în vedere că bucătăria este o cameră în care fierbe de lucru, ea are nevoie de o iluminare destul de puternic, dar pentru a realiza acest lucru, folosind doar lumina punct, este imposibil. În acest caz, o opțiune excelentă va fi utilizarea lămpilor de suspensie de bucătărie.

Suspensiile pot acționa ca nu numai principala sursă de lumină, dar, de asemenea, de ajutor împărți camera pe zonele. Este important să se aleagă în mod corect înălțimea plasarea dispozitivului, deoarece nu trebuie să creeze disconfort pentru persoanele cu o creștere ridicată și nu ar trebui să fie orb.

Cum de a alege Lusher?

Pentru design interior bucătărie suspendate Lampa este necesară în următoarele cazuri:

 • Atunci când formarea unei zone specifice de cantitatea dorită de lumină+
 • Pentru a ilumina întreaga zonă a camerei.

Pentru distribuția uniformă și corectă a fluxului luminos în cameră, este necesar să selectați un model cu mai multe coarne reglabile.

La evidențierea luminii unei singure zone este mai bine să selectați modele de dimensiuni mici, plasându-le în jurul perimetrului secțiunii necesare.

În mod tipic, aparatele de iluminare agățate sunt utilizate atunci când zona de luat masa este selectată sau în camere mici în dimensiune. Pentru bucătăria o suprafață mare necesită un studiu detaliat al iluminatului, deoarece nu se limitează la o singură sursă de lumină.

O opțiune populară pentru plasarea lămpilor suspendate este multi-nivelul agățat peste zona de luat masa, deoarece atmosfera în interior poate depinde de înălțime.

Selectarea produselor de model

De obicei, atunci când aleg o lampă este respins de designul camerei, încercând să intre într-un stil deja existent al lămpii. Cu toate acestea, puteți utiliza lămpi de design care va da culminant al bucătărie. Dar Pentru a alege corect un astfel de produs o, aveți nevoie de consultarea profesioniștilor.

În prezent, există candelabre cu un comutator de pe caz. Acestea sunt destul de ușor de utilizat și au opțiuni interesante de design.

Stiluri

candelabru bine ales în interior poate deveni nu doar o sursă de lumină, dar, de asemenea, un accent interesant datorita selectat corect forma, dimensiunea și culoarea.

Citește mai mult  Sala de matrice de lemn: specii și opțiuni în interior

Cu stilul interior clasic, candelabru de cristal va fi o opțiune excelentă, dar numai cu tavane înalte. Într-un astfel de interior, obiecte din plastic sau metal nu se va potrivi.

Pentru bucătării stilizate prin retro, bine se va potrivi în interiorul suspendat candelabru din metal, și anume: din bronz. Perfect sticlă adecvat grinzi.

În cazul în care interiorul bucătărie este decorat în stilul modern, atunci lampa de suspensie de plastic cu inserții metalice este perfect pentru tine. Puteți folosi, de asemenea, sticlă de diferite forme și mărimi.

Poate că selecția cea mai interesantă și neobișnuită a lămpii suspendate pentru stilul Loft, datorită tavane înalte și deschidere spațiu. În acest caz, nu puteți limita fantezia ta, iau un candelabru lanț, lanțuri sau siruri de caractere.

Stilul High-Tech implică o varietate de utilizare de forme geometrice simple, fără elemente inutile. Puteți adăuga o astfel de bucătărie cu candelabre cu plante de diferite forme, de exemplu, sub formă de bile, elipse sau cilindri, principalul lucru este cât mai simplu posibil și din materiale moderne.

opțiuni de fixare

Corpurile de iluminat constau, de obicei, din mai multe (sau una) plafones care sunt suspendate pe lanțuri, tuburi metalice, pe cordon sau sârmă. Opțiunea de montare depinde de stilul interiorului și înălțimea plafoanelor.

Adesea sunt suspendate pe cârlig – aceasta este cea mai ușoară și mai mică metodă de instalare.

Dacă nu sunteți sigur dacă sunteți potrivit pentru înălțimea camerei dvs., alegeți modelul lămpii, puteți opri alegerea dvs. la locul în care suspensia este reglabilă în înălțime.

Materialele

Când alegerea unui material ar trebui să fie respinsă din caracteristicile și viața. În prezent, puteți găsi produse de la:

 • Metal+
 • Ochelari+
 • Cristal+
 • Hârtie+
 • copac+
 • Viță de vie+
 • Textile+
 • Plastic.
Citește mai mult  Prezentare generală a chiuvetelor de bucătărie germană

  Având lămpi metalice preferate, primiți mai întâi un pariu pe durabilitatea și rezistența acestui material.

  Dacă preferați stilul elegant în interior, atunci cea mai bună alegere pentru dvs. va fi candelabre de sticlă. Ele sunt non-divicabile în îngrijire și nu sunt supuse unor deformări în influența factorilor externi asupra lor, dar acesta este un material destul de fragil.

  Candelabrele de plastic aparțin segmentului de preț scăzut al pieței, ceea ce le face disponibile. Un astfel de candelabru poate fi dat o varietate de forme, totuși, acest material are un număr de minusuri:

  • arde+
  • deformat+
  • Întuneric.

   Folosind textile ca plafon, vă întâlniți la înlocuirea frecventă, deoarece acest material este foarte scurt, se rupe și arde, pierzând atractivitatea inițială.

   Poate, Cel mai elegant material pentru corpurile de iluminat suspendate va fi un cristal. Va aduce eleganța și neuzunitatea în interior, deoarece datorită luminii electrice, obiectivul va fi neclar și transformat camera.

   La selectarea dispozitivul de iluminat pentru bucătărie, ar trebui să dea preferință din metal, sticlă sau cristal, deoarece produsele din aceste materiale pot fi spălate, iar acestea sunt modest în îngrijirea.

   Paleta de culori

   Culoarea lămpii este de asemenea important, pentru că este mai bine să folosiți culori pastelate pentru camere mici, în timp ce zona de bucătărie mare poate ridica diverse opțiuni pentru lămpi luminoase.

   Atunci când alegeți pentru bucătărie roșie, sublinia imediat atenția asupra acestui element interior – Main, în acest caz, știu măsura, combinând astfel de alegere o cu tonuri de alb în finisaj.

   Folosind o culoare albă de bază, puteți decora atât o mică bucătărie și o cameră mare, deoarece este perfect combinat cu toate stilurile și texturi.

   Modele populare

   Modelele obișnuite de lămpi cu flori sau bucle și-au pierdut relevanța în acest moment și au devenit o rămășiță. Foods a lansat, de asemenea, candelabre de crom, cu flash-uri colorate si becuri cu LED-uri.

   Citește mai mult  blaturi de plastic în bucătărie: opțiuni de proiectare și reguli de alegere

   Ca și în design de interior, și în populare tipuri de dispozitive de iluminat sunt relevante pentru minimalism. O soluție excelentă va fi suspendat candelabre sub formă de cilindri, bile, sau un cablu lung cu o lampă fără un plafon.

   aparate de iluminat unice au un aspect destul de original și creativ, se încadrează în orice stil de interior. Astfel de produse au o masă redusă și nu creează sarcină pe locul de atașare.

   În plus față de lămpile cu un singur, este posibil să se selecteze un candelabru triplu sau dublu pandantiv. Acest tip de lămpi este folosit în principal pentru a evidenția insulele gătit, în cazul în care este nevoie de iluminare puternică, sau cu o zonă mare de luat masa.

   Toate aceste candelabre pot fi instalate cu ușurință de la sine, pentru că nu au nevoie de abilități speciale pentru a le fixa.

   PROS

   Spre deosebire de lămpi locale, aceste candelabre nu ocupă mult spațiu în cameră, acestea sunt o opțiune mai rentabilă în comparație cu candelabre imense cu o multitudine de becuri.

   Cu acest candelabru, puteți ilumina locul necesar fără a crea iluminat prea luminos în întreaga cameră.

   În plus față de destinația sa directă, astfel de lămpi sunt adesea folosite în scopuri decorative.

   Oprirea alegere pe un astfel de candelabru, puteți alege elementul care aveți nevoie să stil pentru decorul de bucătărie, care va deveni un accent interesant al interiorului. O varietate de forme, dimensiuni și materiale este foarte mare.

   Examinați producătorii

   Atunci când alegeți o lampă ar trebui să acorde o atenție la producători, cum ar fi Favorit, IDEAL LUX și ARTE LAMP. Aceste companii au dovedit ca liderii acestei sfere din cauza opțiunilor lor de proiectare neobișnuite și de calitate.

   Poate cel mai interesant si design original, în termeni de design voință produse Tiffany. Ele combină unele nuanțe în sine, și un mozaic este utilizat în decor. Astfel de candelabre vor completa perfect zone moderne de interioare sau stiluri populare rustic.

   Marca german preferat este caracterizat prin următoarele caracteristici:

   • Exclusivitate de proiectare+
   • Disponibilitate Pret+
   • Aplicarea de materiale de mediu.

   O trăsătură distinctivă a mărcii Arte Lamp este utilizarea cartușelor din ceramică și izolație sârmă dublă.

   Despre regulile de iluminat în bucătărie, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: