Loft-stil baie detalii

Loft-stil baie detalii

Stilul numit Loft este o zonă foarte populară a interiorului și este realizată în camere cu diverse întâlniri. Excepția nu a devenit o baie. Dar nu toată lumea știe ce caracteristici principale ale acestui concept sunt separate de baie într-un stil similar, precum și ar trebui să fie instalații sanitare, mobilier și accesorii. Toate aceste nuanțe vor fi descrise în detaliu în acest articol.

Caracteristicile stilului

Loft este numit un garaj sau un stil de mansardă. Are caracteristicile care accentuează epoca industrială cu atmosfera sa specială, lipsită de luciu, abundența unor forme complexe, accesorii și ochi. SPECIFICAȚII Stil inerente mansardă.

 • Conceptul se bazează pe ideea unei camere spațioase. Prin urmare, în băi mici, designul va arăta inadecvat. Aceasta implică mai mult spațiu deschis și aer interior.
 • Ideea se bazează pe astfel de semne ca sisteme de comunicare deschise în mod deliberat, precum și fire și alte articole de construcție.
 • Este de dorit ca premisele erau ferestrele de dimensiuni mari și de iluminat abundent. Deoarece ferestrele sunt departe de fiecare baie, ar trebui să aveți grijă de dispozitivele de iluminat selectând acest stil.
 • În acest concept, noutatea cu vechiul este combinată pe principiul contrastului. Dacă semnele zilelor vechi sunt prezente în finisaj, atunci elementele de interior trebuie să fie noi. Atâta timp cât opțiunea opusă.
 • În majoritatea cazurilor, mobilierul și accesoriile nu sunt prea complexe. Acest lucru este parțial datorită faptului că stilul ecou cu un concept minimalist.

Soluții de culoare

Pentru interiorul băii din conceptul de loft caracteristică nu prea mare varietate de culori. Stilul în sine implică utilizarea unor astfel de culori de bază ca Alb, gri, bej, bronz, teracotă, maro. Acest lucru se datorează nu numai o nuanță tradițională de fabricare a cărămizii, ci și ca, datorită acestor culori utilizate în formatul mat, este posibil să se sublinieze spațiul spațial.

Puteți face o baie Complet alb. Această opțiune este relevantă cu o lipsă de spațiu liber. Pentru a nu pierde conceptul datorită dominării unei singure culori, Utilizați țigla dreptunghiulară în pereții pereților, lăsați conductele deschise și adăugați mai multe părți din materialul din lemn ușor.

Se diluează situația într-o astfel de cameră va ajuta o cantitate mică de plante vii.

Loft arată mai neutru. Pentru armonie într-o astfel de cameră cu pereți monofonice, utilizați similitudinea silueta de baie, dulapuri sub chiuveta, precum și rafturi. Toate acestea pot fi efectuate, de exemplu, într-o formă dreptunghiulară.

Tone Terracotta Se creează o atmosferă foarte caldă și plăcută în baie, decorată în conceptul Loft, mai ales dacă este combinat cu nuante de lemn natural in mobilier si accesorii. Recepțiile de contrast pot fi, de asemenea, utilizate într-o astfel de cameră, opuse părții dominante de teracotă în nuanțe gri, metalice, negre sau albe.

Una dintre culorile, transmiterea cea mai puternică a atmosferei de garaj din baie, va fi Gri, care poate fi luată ca bază a nuanțelor luminoase, cât și mai întunecate, în funcție de zonă. Într-un asemenea ton a, este posibil nu numai să recreeze în mod ideal structura de beton, dar, de asemenea, extinde camera cu oglinzi. Ca câteva accente luminoase pe care le puteți folosi Accesorii galbene sau accesorii de spălare.

Dacă doriți să vă oferiți baia în conceptul de mansardă și mai calm și pacificat, gândiți-vă Despre schema de culoare maro. Ea permite o predominanță în interior nu numai cărămidă, ci și un copac care creează o atmosferă caldă deosebită. În combinație cu instalații sanitare albe, precum și accesorii metalice și luminoase, această culoare vă permite să combinați cel mai bine designul modern și atmosfera caldă în baie.

Opțiuni de finisare

Finisare – o parte specială în designul interior al băii de mansardă. Mulțumiri, este posibil ca nu numai să mă măriți vizual zona unei băi mici, ci și crearea unui design original original, transmite cel mai precis conceptul selectat. Pentru fiecare componentă a camerei de spălat, sunt caracteristice metode speciale de finisare:

Pereți

Ca un capac de perete, adesea acționează ca o cărămidă. Cu toate acestea, cel mai important lucru, Pentru exterior părea că cărămida. Acesta poate fi un finisaj de piatră și chiar un tapet ornament caramida. Cu toate acestea, ultima opțiune nu este întotdeauna potrivit pentru microclimatului umed baie. Puteți imita fin cărămizi folosind țigle și ipsos.

Nu mai puțin original și armonios în pod arată perete de beton.

Alte materiale pentru proiectarea pereților în acest concept de ciment si gresie, o placi de porțelan, precum și o piesă de piatră.

Podea

Ca o acoperire în aer liber în baie se poate efectua beton. Această opțiune de buget este foarte necesară pentru a obține în mod competent, cu ajutorul unor părți ale mediului. Alte materiale având o specie prime marmură. Acest efect se realizează datorită culorilor sale, cu toate acestea, costul de podele de marmură este de câteva ori mai scumpe decât betonul.

Astfel de materiale în aer liber, cum ar fi gresie ceramică și porțelan sunt printre cele mai potrivite pentru baie. Ele sunt nu numai puternice, dar, de asemenea, bine transfera impactul de umiditate și poate avea o suprafață anti-alunecare. Diferența este că datele plăcilor ceramice se manifestă la un nivel superior, astfel încât costul său este de obicei mai mare.

Tavan

Pentru această suprafață, soluția cea mai potrivită este de culoare albă. Acesta a fost plafonul care va fi descoperit de mai sus, și, de asemenea, să fie combinate cu restul culorilor. O alternativă la alb pur poate fi, de asemenea, alte tonuri luminoase. Cu toate acestea, mulți dintre ei vor să sublinieze conceptul de Loft folosind crearea Arbore grinzi. Această recepție este foarte relevant, dar este necesar pentru baie numai dacă există o ventilație echipat puternic, iar grinzile înșiși sunt acoperite cu impregnare specială umiditate repellent.

Selectarea mobilierului și instalațiilor sanitare

Este foarte important ca dispozitivele sanitare din interiorul crescatoriei de baie au fost frumoase și funcționale. În conformitate cu conceptul de a rămâne la opțiunile de coajă adecvate.

 • Poate fi realizat sub forma unui bol situat la capătul. În acest caz, vasul nu trebuie să aibă o formă ovală. Modelele rotunde asemenea permise bordurate sub metal, care se aseamănă cu pelvis. De asemenea, produsele pot fi patrate si dreptunghiulare. În acest caz, panoul pe care se află o astfel de chiuveta este de obicei realizat din material lemnos monofonice.
 • Există, de asemenea, o opțiune construit în dulap chiuveta, care imită uneori produsul din beton. Matte forme gri și stricte arata foarte organic și doar. Această opțiune, uneori, arata ca o lungire paralelipipedic de aproape întreaga lungime a canapelei.

În cazul în care baia este conectat la toaletă, apoi cea mai potrivită versiune a toaletei este atașat la modele de perete. In forma ei pot fi rotunde, ovale sau pătrate.

Dacă preferați un duș, apoi Este mai bine să facă în loc de un spațiu de cabină, împrejmuită cu sticlă, fără praguri și elevații. Principalul lucru în proiectarea zonei de spălare – simplitate. Dar, dacă vă place să ia o baie, să acorde o atenție la modelele care sunt decorate din exterior și, astfel, a crea un ansamblu foarte armonios cu ochii deschiși cu conducte. Dacă decideți să se separe baia cu gresie, atunci este important ca acesta este la fel ca și pe perete.

Ca principale în amenajarea unor astfel de bai, standuri sunt în picioare sub chiuveta. Silueta unei astfel de mobilier trebuie să aibă caracteristici stricte, iar materialul preferențial este un copac. Cu toate acestea, uneori este permis să dea ușor mobilier Efectul antichității.

Iluminat și decor

O atenție specială trebuie acordată baie de iluminat Loft. zonă separată pot fi iluminate cu un candelabru, care de multe ori imita lumânări. De asemenea, astfel de opțiuni acceptabile, cum ar fi perete lămpi în zona de chiuveta. Ele pot avea plaffones simple sau se face sub luminile stradale. De asemenea, foarte popular în conceptul este Lampa de suspensie, care se face sub forma unui bec agățat pe sârmă.

Unul dintre elementele funcționale ale decorului se poate efectua Mirror, având forme ovale, rotunde, pătrate sau dreptunghiulare. Astfel de oglinzi sunt, de obicei suspendate deasupra chiuvetei și mai ales să verifice armonios în combinație cu un număr de dispozitive de perete montate de iluminat.

Ca decor se poate efectua fotografii alb-negru și postere, precum și atribute industriale, cum ar fi compoziții pentru țevi, plăcuțe de înmatriculare, sticle decorative, precum vaze monocrom. Dacă doriți să furnizeze o cameră de baie la plante, apoi containerele pentru ele pot fi stilizate sub găleți din metal, plante mici pot fi plante în bănci.

În orice caz, se diluează cu succes verdeață atmosfera mansardă.

Exemple de succes

Dacă totuși este dificil de a alege ceea ce este în valoare de încorporarea în cadrul conceptului de crescatoriei pentru baie, Atenție la exemplele finite ale unor astfel de spații.

 • Într-o cameră pot exista zone diferite. Ele sunt izolate prin culoarea stratului de cărămidă pe pereți, care pot fi roșii tradițional și alb.

 • Loft baie Loft, o zonă de duș în care se pare ca un împrumut din lemn, arata foarte neobișnuit, în parte datorită combinației acestui atribut cu iluminare sub formă de spoturi luminoase situate într-un rând.

 • În loc de a pune carcasa cu o chiuvetă în perete întreg, puteți utiliza două standuri mici în formă de con prin instalarea aceleași chiuvete în fiecare.

 • Camera cu pereți negri se uită la toate întuneric, în cazul în care plafonul în el este pus deoparte în alb, și o oglindă mare pe orizontală este prezentă pe o parte semnificativă a pereților, în plus lumina reflectorizante.

  Astfel, baia poate fi încadrată bine în conceptul Loft. Acest stil va permite sa arate individualitatea, precum și a crea o atmosferă plăcută pentru relaxare după o zi grea.

  Despre subtilitățile de design de baie în stil mansardă, a se vedea video următorul.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: