Lubrifians cu o oglindă în hol: specii și sfaturi la alegere

Lubrifians cu o oglindă în hol: specii și sfaturi la alegere

Oglinda din hol din timp identică este considerată o parte integrantă a interiorului – este foarte important să vă evaluați extern înainte de a ieși „în oameni”. În plus, un element important în această cameră este un dulap sau un dulap pentru încălțăminte, care va permite să pună compact un număr semnificativ de cupluri, deoarece impresia proprietarului printre oaspeți a fost cu primele minute, în timp ce au trecut pragul din casa lui. Dacă „Teatrul începe cu umerase”, apoi sediul rezidențial – cu holul. Și dacă mizeria domnește în ea, atunci ce opinie ar putea fi despre proprietari?!

Deci, designerii au decis să combine două lucruri necesare și să dezvolte multe soiuri de pantofi cu o oglindă pentru o sală de intrare. Exact Astfel de mobilier permite cel mai rațional să se organizeze spațiu și să locuiască convenabil toate lucrurile necesare chiar și în interior din zona mică. Pentru ghiduri mari, vă puteți ridica un dulap cu un raft pentru pantofi sau un întreg set de căști, dar într-un spațiu limitat, un spectacol oglinda este pur și simplu indispensabil.

Vizualizări

Pauze de pantofi Tumba, acoperind mai mult și o oglindă, destul de mult.

Toate pantofii oglinzii pot varia între ei cu dimensiuni, tip de construcție, material de fabricație.

În funcție de dimensiunile, mobilierul oglindă pentru pantofi are loc trei tipuri:

 • Pantofi înguste, care nu sunt altceva, cum ar fi subțire având un raft pentru telefon și o secțiune oglindă+
 • Standurile largi sunt cele mai potrivite și, de regulă, nu au doar secțiuni suplimentare, ci și un scaun moale+
 • galoși deschise sau închise profunde, care permite de a stoca pantofi pe orizontală, fără a deforma șosete.

Prin tip de construcție distinge:

 • Colțul de colț pentru încălțăminte cu o oglindă – compactă, ocupă un minim de spațiu util și arata foarte eficient+
 • Modelele pivotante cu oglindă, în care întregul design seamănă cu un „dulap de creștere”, peretele din spate al cărui este utilizat direct de destinație – pentru depozitarea pantofilor, iar partea frontală este o suprafață obișnuită oglindă+
 • Oglinda standuri cu o cutie sunt sisteme formate dintr-un spațiu de stocare de pantofi, un sertar pentru diferite fleacuri, un scaun moale și oglinzi, ca o regulă, situată deasupra lor+
 • Structuri de plasă a căror rafturi sunt atașate prin paranteze speciale, iar oglinda este situată pe partea de sus+
 • Gailoare glisante – mobilier compact cu uși glisante+
 • Tumba, constând din mai multe cutii, pe suprafața superioară a cărei oglindă este montată+
 • Un dulap de oglindă îngustă pentru încălțăminte, în ușa căreia o oglindă de fațadă este montată în întreaga creștere.

   Bazat pe materialul care este utilizat în fabricarea de pantofi:

   • De la LSDP – o versiune bugetară având o durată de viață scurtă+
   • Din MDF – o soluție practică pentru oameni de greutate medie+
   • Din gama de lemn – un material scump, care este perfect potrivit pentru mobilier modern.

   Sfaturi pentru alegerea

   Alegeți un capăt / dulap pentru pantofi rezultă din soluția interioară a camerei. În plus, este în valoare de având în vedere dimensiunea hol, precum și funcționalitatea mobilei selectat.

   Este demn de remarcat faptul că Jubics cu o oglindă bine se potrivesc intr-un hol de lumină sau de bine luminat, În locul sumbru și întunecat, ei vor arata doar inadecvat.

   Dacă doriți oaspeții să rămână în hol, pentru a alege un galoshnitz cu un scaun moale. O astfel de mobilier va permite proprietarii de ei înșiși să se mute la domiciliu, stând și situat convenabil.

   Atunci când există animale în casă, apoi alege designul de tip închis la deteriorarea a evita.

   Un dulap oglindă îngustă pentru pantofi cu o oglindă fațadă pentru creșterea completă va permite vizual pentru a extinde spațiul, dându-i un farmec aparte.

   De asemenea, astfel de mobilier compact și funcțional va oferi, de asemenea, posibilitatea de a evalua pe deplin aspectul în mod regulat înainte de a părăsi casa.

   Designul rafturilor deschise, numit adesea Galoshnitsa, poate fi suplimentat cu o oglindă prin plasarea pe perete. Poate fi absolut diferită: de la cel mai simplu și bugetar la extravagant. Acest tip de mobilier vă permite să aveți convenabil pantofi de orice dimensiune, dar va fi mereu la vedere.

   Cabinetul osului este bun pentru holurile spațioase, o varietate de rafturi pentru încălțăminte sunt plasate în interiorul acestuia. Pe plan extern, este o construcție destul de voluminos, de obicei cu o ușă oglindă. rafturi interne pot fi situate la un unghi sau strict orizontal.

   Pentru vehiculele mici, o salvare reală va fi lopata-Slim – un stand compact, echipat cu pliere rafturi pentru pantofi. Ocupa astfel de modele de spațiu mic, dar, de asemenea, să găzduiască perechile minime de încălțăminte, care sunt verticale.

   În holurile unei zone mari a rafturilor pentru încălțăminte instalate în mod optim direct în depozitul de dulap.

   Așa-numitele mirii cumpărături poate fi decorat cu un hol mic, care sunt printre media între Tumba și Goshosphere: pantofii sunt stocate pe rafturi deschise, dar designul prevede prezența unui scaun și oglinzi.

   Avantaje și dezavantaje

   Pantofii cu o oglindă au fost introduși ferm în folosință și au devenit aproape indispensabili datorită unor avantaje cu care posedă:

   • Multifuncționalitate – vă permit să evalueze aspectul, confortabil converti, magazin de pantofi și diverse lucruri compact mici+
   • Compactitate – care ocupă spațiu minim util, face posibilă organizarea, practic, ordinea în hol+
   • au un autonony – O astfel de mobilier va completa interiorul „Business Card“ a toată casa – un hol de intrare, ocupând armonios spațiul neumplute+
   • capacitatea de a extinde spațiul vizual Datorită prezenței unei oglinzi+
   • economie – costul unui astfel de design o va costa mult mai ieftin decât să cumpere toate articolele separat.

   A defectelor, este demn de remarcat faptul că dulapuri și dulapuri oglindă sunt destinate în vrac și spații bine luminate, într-o zonă limitată sau o cameră întunecată, arată inadecvat.

   Cum sa faci un narcoman face singur uite următor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: