Lumanari muzicale pentru tort: ​​Tipuri și utilizare

Lumanari muzicale pentru tort: ​​Tipuri și utilizare

Evenimentul principal al oricărei zile de naștere este să înflorească lumânări la tort festiv. Acum, lumânările muzicale rotative, cu o surpriză a primit o mare popularitate – acestea provoacă deliciu universal. Articolul discută caracteristicile acestor produse, prezintă o trecere în revistă a soiurilor, a spus despre regulile de utilizare.

Particularități

lumânări muzicale pentru un tort sunt opțiunea inițială de ordinare, doar locul de muncă în detrimentul bateriilor. Initial, doar o lumânare de top arde la sfârșitul tort, dar după câteva momente de proiectare este revelat, începe să se rotească în jurul axei sale. În același timp, melodia va suna „La multi ani Tu“. Versiunea originală va decora orice tort, va fi o adevărată surpriză pentru ziua de nastere fata. De asemenea, lumânări au apărut pe piață, care se afișează inscripții de felicitare, reproduce muzică sau înzestrat cu alte efecte diferite.

lumânări muzicale au o mulțime de avantaje. În primul rând, insolitului ideii și colorfulness de proiectare ar trebui să fie evidențiate, care va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp. Un produs înlocuiește mai mulți analogi standard, respectiv, și găurile din ele în tort va fi semnificativ mai mică. Cazul este realizat din material plastic alimentar, care nu are nici un miros toxic și este complet sigur pentru utilizare.

Toate lumânările sunt atașate în interiorul carcasei, respectiv, ceara nu va cădea de pe tort. Lumânarea se arde în jurul valorii de un minut.

Soiuri

Există mai multe soiuri de lumânări muzicale. Complexitatea mecanismului în care sunt împărțite în mai multe tipuri.

  • Rotirea. In interior se introduce mecanismul, oferind rotirea produsului.
  • Fără rotație. produs standard care pierde muzica.
  • Lumânări într-un singur nivel în formă de floare. Când flori „florile“, lumânările sunt situate într-un cerc într-un rând. Numărul maxim în acest caz – 8.
  • Lumânări în două niveluri. În acest design, se potrivesc lumânări 14.
Citește mai mult  canapele pentru paleti: tipuri și exemple în interior

decoratiuni ceara pentru tort si design diferit.

Lotus

Această variantă este, de asemenea, numit „lalea“. Flower situat pe un stand special cu o tijă care este inserat în tort. In centrul florii este un fitil, care atunci când este aprins începe mici, cu flacără de culoare foc de artificii. Trebuie remarcat faptul că Salute este absolut sigur, dar în orice caz, este recomandat pentru a elimina elementele, care rapid incendiate. Se pare ca o surpriza foarte frumos si originalitate, astfel încât băiatul ziua de naștere va fi cu siguranță încântat.

Culoarea laleaua, puteți alege absolut orice, în funcție de preferințe sau culori tort personale.

Cel mai mare efect produce un mugure inflorire, fiecare petală alternativ dezvăluit la melodie, pe care o puteți cânta împreună. De la focuri de artificii aprins alte lumânări care sunt pe petalele. Când se deschide complet lotus, design-ul va începe prin rotație, creând un spectacol de neuitat.

Cupa sau minge de fotbal

opțiune excelentă pentru băieți care sunt pasionat de sport. Lumânare din prezent campion sub forma unui Cupa premiu sau o minge de fotbal va fi încântat cu un tânăr atlet. Focuri de artificii este într-o altă figură, un pic mai puțin decât principalul. ceară de produse au o varietate de culori, puteți găsi cel care respectă pe deplin club sportiv copilului tau favorit.

Muzica Lumânare Op-007

Acest model a apărut pe piață a unor bunuri festive relativ recent, dar a reușit deja să devină populare. Caracteristica principală a produsului de ceară este construit mecanism muzical care redă întregul cântec cu cuvintele, nu doar acompaniament muzical. Inclus cu o lumânare sunt instrucțiuni și fitil alungite speciale pentru aprindere.

Citește mai mult  Blat de la țiglă din bucătărie: opțiuni și sfaturi interesante pentru alegerea

Termeni de utilizare

Unii utilizatori se confruntă cu anumite dificultăți atunci când se utilizează lumânări muzicale. În unele cazuri, petalele nu sunt revelate la sfârșitul anului, din cauza care a lumânărilor rămân sub prelate, iar ceara picură dreapta pe tort. Nu există cazuri când floarea nu este dezvăluită deloc. Pentru a evita o situație ciudată, este recomandat să citiți mai întâi instrucțiunile de utilizare.

Mai multe recomandări pentru un astfel de caz o.

  • Unele dispozitive trebuie să fie ușor tras în jos, apoi l-au câștiga în mod corespunzător.
  • Pentru a arde toate lumânările, ar trebui să fie ușor presată pe petale, ca și în cazul în care schimbarea le în interior. Apoi fitilul se apropie de foc centrală. În cazul extrem, lumânările pot fi aprinse singur.
  • La instalarea unui produs pe un tort, asigurați-vă că nu există cifre în jurul ei de 10 cm în jurul acestuia, care va interfera cu divulgarea. În caz contrar, floarea nu va fi filare.
  • lumânări muzicale pe o înălțime mică arata foarte frumos. Acest lucru poate fi aranjat dacă tortul este acoperit cu boabe mari, acoperite cu un strat de glazura sau are o cifră largă la care poate fi instalat de proiectare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: