mașină de spălat în baie: unde și cum să localizeze?

mașină de spălat în baie: unde și cum să localizeze?

Mașina de spălat timp de câteva decenii, a fost considerată un atribut obligatoriu al oricărui apartament modern. Cea mai logică locație pentru ea este o baie, deoarece există toate comunicările necesare și nu va interfera cu scopul principal al camerei.

Un alt lucru este faptul că, în multe apartamente vechi, baia este destul de aproape – designerii de vechi decenii pur și simplu nu se gândească la locul pentru astfel de echipamente. Cu toate acestea, cu o abordare competentă, ea poate fi în continuare cazată într-o cameră apropiată, dacă suntem înarmați cu cunoștințe utile și logică simplă.

Selectarea mașinii de spălat

Bineînțeles, gândindu-se la modul de introducere a unei mașini de spălat în dimensiunile băii, Este necesar să se respingă de la dimensiunea modelului tehnic selectat. În plus, în unele cazuri, merită un criteriu esențial pentru alegerea unui model pentru ao face exact forma și dimensiunile sale, și nu orice caracteristici practice – Din fericire, producătorii înțeleg perfect situația dvs. și sunt interesați dacă sunt produsele lor în sine.

În primul rând, gândiți-vă la alegerea unui model nu cu orizontalul familiar și cu o încărcătură verticală – acolo capacul se deschide de sus, iar lenjeria pe care o aflați în rezervor, care în formă și dimensiuni ar putea fi comparate cu găleata.

Această versiune a performanței este aproape întotdeauna compactă, iar mașina este de 90 cm înălțime de-a lungul lățimii de lungime va avea doar 45 până la 60 de centimetri, deoarece aveți nevoie de o compactare maximă. Mașinile compacte cu înălțime orizontală de încărcare sunt de obicei chiar sub – aproximativ 80 cm, dar și de 60 cm dimensiuni sunt minime.

Puteți, desigur, să acorde o atenție la modelele cu până la 5 kg, dar acest lucru este într-adevăr o opțiune bună, cu excepția pentru unul sau doi chiriași.

Printre alte lucruri, Mașini de spălat sunt împărțite în încorporat și ordinare. Teoretic, atât în ​​baie se potrivesc atât, dar, în practică, în baie, de obicei, alege modelul de obicei, deoarece built-in este o soluție pentru bucătărie, în cazul în care o astfel de tehnica ar fi fost nepotrivit pe fondul orice altceva.

În baie, masina de spalat arata organic, mai ales că producătorii moderne oferă opțiuni pentru tot felul de nuanțe, așa ceva pentru a încorpora aceasta este numai dacă sincer cred că va fi mai bine pentru orice motive personale.

Apropo, culorile tipice care acoperă mai mult de 90% din întreaga piață a acestor echipamente – bej si alb – bine combinat cu alte culori în finisajul și nu creează dezechilibru de culoare.

Mai mult, pentru iubitorii de design original există filme decorative speciale care pot fi confiscate prin tehnică, oferindu-i literalmente orice fel.

Determinarea cu parametrii potriviți, trebuie să știți în avans dacă locul selectat este potrivit pentru instalarea mașinii de spălat.

Există anumite reguli pentru funcționarea în siguranță a unor astfel de echipamente și la determinarea dimensiunii site-ului sub el, trebuie să vă asigurați că acestea sunt respectate.

  • Suprafață netedă. Mașina de spălat instalate în procesul va vibra puternic, și, prin urmare, trebuie să fie de încredere că este fiabil în locul său, nu se va rula în sus și nu se va muta. Dacă pe podea în locația ei viitoare există nereguli semnificative, este necesar să se repare podeaua sau în orice alt mod de a furniza o suprafață plană, altfel va trebui să căutați un alt site.
  • Lacunele de la orice pereți. Great dacă găsiți o tehnică care se potrivește perfect în dimensiunea site-ului dvs., doar pentru ao exploata în astfel de condiții nu se presupune. Este vorba despre vibrațiile deja menționate mai sus – mașina de lucru necesită un spațiu ușor mai mult decât opțiunea oprită, iar puterea vibrațiilor este de așa natură încât unitatea trebuie să fie ușor împărțită de perete sau deteriorarea finisajului peretelui. Ambele opțiuni sunt nedorite pentru proprietari, deci este mai bine să se furnizeze cel puțin 2 centimetri de decalaj din fiecare dintre laturi, precum și până la 5 centimetri pentru peretele din spate.
  • Priza evidențiată cel puțin recomandată. Mașina de spălat – dispozitivul este foarte energie-dovada, prin urmare, pentru a evita suprasarcini rețelei de electricitate și selecția de energie electrică într-o altă tehnică, este recomandabil să se găsească capacitatea de a porni aparatul în acea priză din care nimic se rotește. În plus, orice cabluri de prelungire au o proprietate pentru a reduce funcțiile de protecție a tehnologiei, deci este mai bine să faceți cu cablul de alimentare din fabrică.
  • Instalarea cochiliei deasupra mașinii este posibilă, dar nu întotdeauna convenabilă. De fapt, modelul cu încărcare verticală acolo pur și simplu nu va sta, deoarece trapa, se dovedește, va fi doar blocată. În ceea ce privește modelele populare cu încărcare orizontală, atunci când coaja este Holly, nu este exclusă să se rănească de un bărbat care a condus încărcătura – când se poate prăbuși, el se poate prăbuși în instalațiile sanitare, după ce și-a lovit capul.
Citește mai mult  Rafturi într-o baie de la țiglă: Pro, Minusuri și opțiuni de proiectare

Opțiuni de localizare

Nu contează cât de îndeaproape în baia ta, Aproape întotdeauna există o oportunitate de a intra acolo, de asemenea, o mașină de spălat – mai ales dacă luați în considerare cu atenție toate opțiunile posibile. Deși instalarea chiuveta chiuveta peste mașina de spălat de mai sus a fost considerată ca fiind departe de a fi fără cusur, uneori, realitatea dura este ca alternative, pur și simplu nu. Cu toate acestea, din această situație poți ieși cu demnitate, dacă achiziționați o tehnică de înălțime relativ scăzută, iar chiuveta este cu un sifon lateral, astfel încât să poată fi plasat relativ scăzut.

Dacă faci totul bine, nu va avea pierderea de spațiu, la toate, deoarece unitatea de spălare va fi ascunsă sub chiuvetă, și fără ambele părți le-ați planificat cu greu de făcut. În plus, unele magazine vând în mod specific un set similar de mobilier, care vă permite să faci nici măcar nu rupe capul peste selectarea componentelor individuale.

În final, aceasta este în valoare în considerare această opțiune, cel puțin, din cauza comoditatea de a instala instalația electrică, deoarece conductele cu apă, și apa uzată este situată cât mai aproape posibil și convenabil.

Puteți plasa un instrument și în colțul sau chiar la perete, În cazul în care spațiul de mai sus, acesta va fi ocupat suplimentar de echipament articulat. Aici libertatea de a alege ca va fi de peste mașină, de exemplu, puteți închide un dulap mic sau cazan. Datorită acestui fapt, nu mai poți spune că parcela este evidențiată numai sub mașina de spălat, iar zona ocupată aduce beneficii maxime.

O tendință relativ nouă de moda este Încorporarea un agregat într-un dulap, indiferent cât de ciudat sunete ea. se fac în special un dulap, dacă nu te-ai gândit la asta înainte, nu este necesar, dar dacă ai văzut inițial necesitatea de a oferi un loc pentru a stoca aceleași prosoape în interiorul baie, puteți evidenția un colț într-un astfel de mobilier și pentru o mașină de spălat.

Avantajul acestei soluții va fi faptul că spațiul peste tehnica este ocupată – de fapt, este o copie a versiunii de mai sus, doar cu un caz comun pentru echipamente si rafturi. Această opțiune este deosebit de adecvată într-o situație atunci când aveți o baie separată și o baie fără un castron de toaletă.

Alternative și mai populare încorporate a unei mașini de spălat – sub masă. De regulă, adâncimea blatului trebuie să fie aproximativ egală cu profunzimea dispozitivului în sine, iar furnizarea decalajului necesar este atinsă datorită micului proeminent al unității din „nurca” – este mai convenabil de accesat butoanele de control. Cu toate acestea, în unele cazuri, blatul este și mai larg – atunci prezența mașinii poate fi complet deghizată, folosind perdele speciale sau chiar ușă.

Citește mai mult  Băi de sticlă: soiuri, branduri și opțiuni

Cel mai adesea, atunci când este încorporat sub blat, designul este combinat cu chiuveta, care este situată pe partea laterală a mașinii de spălat și apoi în unele cazuri este chiuveta care stabilește parametrii de configurare a capacului. Un astfel de aranjament este o întârziere de aproximativ același motiv pentru care aparatul este adesea montat direct sub chiuveta – este convenabil din punct de vedere ingineresc, pentru că în acest aspect, puteți organiza în mod convenabil de comunicare.

Adăugați mașina de spălat este posibilă chiar și în strânsă „Hrușciov,“ în cazul în care patru metri pătrați sunt necesare pentru a se potrivi cu o baie, WC și mașină de spălat. Expertii recomanda în mod necesar includerea in ceva, dar dacă este posibil, nu doar pentru a economisi spațiu, dar, în scopul de a ascunde faptul prezenței echipamentelor.

Faptul că o mare parte a etanșeității poate să nu fie atât de mult o reală lipsă de spațiu liber, ca o percepție pur umană, pentru că este foarte important pentru a decora baie în același stil, cu un minim de diversitate de inserții cu „outsideri“ de proiectare.

este puțin probabil să fie susținut în tonul corpului mașinii baie – aceasta înseamnă că pur și simplu nu ar trebui să fie vizibile.

Pentru contoarele de 4 mp descris mai sus, soluția ideală pentru plasarea unității în interior este instalarea este sub chiuveta, din moment ce toate celelalte opțiuni descrise mai sus sunt nepotrivite – nu va împinge dulap în cazul în care este atât de dificil de a transforma în jurul valorii de. Proprietarii vor trebui să fie pregătiți pentru faptul că chiuveta lor va fi situat puțin mai mare decât se întâmplă de obicei, dar aici nu este necesar să se rezolve – sau cam asa ceva, sau în orice fel.

Dacă vi se pare că, chiar și cu această locație de instalații sanitare din spațiul liber din interiorul baie, este, practic, nici la stânga, puteți încerca să câștige un loc ușor liber oarecum mod neobișnuit – în loc de un vas de toaletă clasic pe picior, o toaletă de suspensie ar trebui să fie montat, permițându-vă să-l abordare. În plus, o astfel de decizie va fi profitabilă și pentru curățarea ulterioară – la toate fără a contacta pe podea, o astfel de versiune a instalatorii elimină problema flagrantă de greu accesibile locuri și vă permite să se spele podelele fără prea mult efort.

În cazul în care se pare că, chiar truc cu o toaletă de suspensie nu funcționează suficient, puteți economisi spațiu într-un alt mod – Înlocuiți duș baie. Aceasta, desigur, o pierdere semnificativă pentru cei care iubesc procedurile de apă într-o poziție de jumătate de oră, cu toate acestea, este posibil să se găsească o cabină de duș cu laturi înalte – atunci acesta va fi capabil să dubleze parțial funcțiile băii, ocupând un spațiu mai puțin liber.

Este demn de remarcat faptul că totul depinde de dimensiunile și forma camerei dvs. – în unele cazuri, înlocuirea baie pe cabina de dus nu numai că nu contribuie la economisirea de spațiu, ci, dimpotrivă, complică doar situația, puternic emis la centrul de baie.

Cum de a ascunde?

Mai sus, am considerat deja de ce pentru o cameră de aproape este util pentru a ascunde mașina de spălat atât de mult, astfel încât nimic nu a dat prezența ei într-o stare nelucratoare. Există trei modalități principale de a face acest lucru.

Dulap cu usi din lemn

Această opțiune este pentru proprietarii de apartamente fericite, ale căror designeri cu condiția necesitatea unui număr suficient de spațiu liber și nu a constrânge viitorul tenrath. Opțiunea este bun, deoarece frunzele de perete solid multe opțiuni pentru montarea acestuia în conformitate cu designul general al planificării – aproximativ vorbind, chiar se poate trezi cu o țiglă, astfel încât acesta este complet identic cu restul.

Alternativ, ușa poate fi salvată cu o piatră lichidă sau chiar doar vopsea pentru a introduce organic într-un interior holistică. Dezavantajul numai gravă a unei astfel de decizie este că o Ușa de deschidere în formă deschisă va ocupa un spațiu suplimentar care nu poate fi suficient, iar ușile glisante nu sunt întotdeauna în măsură să organizeze din cauza același spațiu limitat.

Citește mai mult  Lămpi suspendate pentru bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

Cabinetul cu perdele

Un fel de soluție care va fi relevant numai dacă ați reușit să găsiți o perdea, stilistic nu cu mult diferite de decorul general al camerei. Într-o situație în care spațiul liber este minimă, această metodă de a ascunde mașina de spălat pare unul dintre cele mai bune, deoarece în forma deschisă și închisă a cortinei ocupă același spațiu mic, și cu funcția de deghizare este capabil să facă față nu mai rău decât o ușă solidă cu drepturi depline.

În același timp, acesta va fi îndepărtat periodic pentru spălare, și, prin urmare, este necesar să existe o perdea de rezervă sau se pregătească pentru faptul că periodic interiorul camerei va fi transformat în mai rău.

speciale de lipire

Intelegand nevoia de mascare a tehnologiei, producătorii de materiale de finisare moderne gândit la producția de autocolante speciale, care se poate transforma în mod semnificativ aspectul de tehnicieni. Desigur, alegerea unor astfel de autocolante nu este la fel de mare ca alegerea de opțiuni de finisare perete, dar puteți căuta ceva cel puțin similar cu o nuanță.

În mod firesc, la o examinare mai atentă, va fi evident că în fața ta este mașina de spălat, și nu o altă bucată de perete proeminente, cu toate acestea, în general, absența ondulații și inserții de altă culoare în cameră va scădea. Și acest lucru va avea un efect pozitiv asupra percepției sale spațiale.

Exemple în design interior

Prima fotografie arată în mod clar că spațiul de o baie mică, nu este doar o suprafață, dar o măsurare tridimensională, deoarece aparatul competent substituit sub dulap. Ceea ce în interiorul acestuia, noi nu facem, dar este evident că proprietarii nu permit locul în zadar la ralanti – cazan sau rafturi spațioase pentru depozitarea ceva pot fi plasate în interiorul. Deghizare sau frumos să acopere mașina de scris, în acest caz nu este necesară – baia este să reziste în tonuri de alb și negru, astfel încât culoarea corpului nu contrazice designul general.

A doua fotografie prezintă modul în care se pot organiza spatiul de baie, în cazul în care nu există nici o lipsă de orice spațiu sau în gândirea creativă. Chiriasii, aparent, nu au obiecții cu estetica vechi de zile, și sa dovedit foarte vrednicie – care numai un duș, imitând câteva condiții dure, dar în același timp, foarte convenabil. Mașina de spălat este construit aici, sub blatul de lângă chiuvetă, dar nu există nici un spațiu liber peste ea – suprafața blatului este folosit pentru a descompune în mod convenabil prosop și alte echipamente de umplutura.

Al treilea exemplu demonstrează modul în care tehnica va arata ca intr-o baie foarte aproape, în cazul în care nu există pur și simplu nici o alternativă la plasarea dispozitivului oriunde altundeva, cu excepția chiuveta. Într-un anumit caz, combinația de aspectul lor, mai degrabă corectă – chiuveta nu iese dincolo de mașina de spălat, și chiar decalajul dintre ei au reușit să facă minimum, astfel încât bazinul de spălare nu este ridicată atât de mare.

În cele din urmă, a patra fotografie este un bun exemplu de o cameră în stil clasic, dar cu o abordare modernă trebuie să mascheze mașina de spălat. Sunt de acord, în acest cadru în conformitate cu vechi, moderne strălucitoare din plastic, metal și sticlă păreau elemente complet străine, vă rugăm să tot percepția. Designerul a decis să acționeze un mod oarecum neobișnuit – el a ales doar modelul cel mai strălucit și înăbușit lumina, din cauza pe care ea tocmai se unește cu interiorul din jur, care, de asemenea Glitters.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: