Mese bucătărie înguste: specii, opțiuni de proiectare și criteriile de selecție

Mese bucătărie înguste: specii, opțiuni de proiectare și criteriile de selecție

În bucătărie cu dimensiuni mici, este dificil de mobilier loc. Este necesar să-l comandă ținând cont de parametrii individuali și selectați aparatele de uz casnic corespunzătoare. Astăzi, uite Să la modul de a alege o masă pentru o bucătărie mică.

Criterii de bază de masă

Alegerea unui tabel pentru o bucătărie, un aspect important nu este dimensiunea sa, dar poziția de viață a proprietarilor de apartament. Cum locuiesc? Cât timp are loc la domiciliu? Prin urmare, trebuie să răspundă în mod clar la următoarele întrebări.

 • Familie place la cină împreună?
 • Cât de mulți oameni trăiesc în apartament?
 • Nu veni oaspeți?
 • Dacă este așa, atunci în cazul în care acestea sunt mai des luați – în bucătărie sau într-o cameră de zi spațioasă?

Pentru o familie mare, care îi place să primească oaspeți, este mai bine să se oprească alegerea pe mese-transformatoare. Familiile de 2-3 persoane aleg adesea un tabel de forma standard de.

Se crede că, pentru o singură persoană, va exista un loc confortabil pentru mese cu dimensiuni de 60×40 cm. Micul spațiu pentru masa de prânz sau cină poate găzdui până la 5 persoane.

Pasajele dintre mobila ar trebui să fie de la 60 cm. Acest lucru va permite sa nu dezordine spațiu, totul va arata armonios și confortabil.

Forma

selecție mici limite de dimensiune bucătărie de masă.

Luați în considerare opțiunile optime pentru o cameră mică.

 • Dreptunghi. Capacitate bună. Este considerat cel mai simplu și mai convenabil opțiune. Dezavantajul este că aceste tabele ocupă mult spațiu. În cazul în care bucătăria este foarte mic, este mai bine să se oprească alegerea dvs. pe un alt model.

 • Pătrat. O opțiune bună, dar mai puține persoane se va potrivi pentru el decât pentru un model dreptunghiular. O astfel de masă o este situată armonios în centrul camerei, precum și fișa în unghi. Dezavantaj numai în colțuri ascuțite ale acestui design. Ei vor fi bine vizibile într-un spațiu mic.

 • Cerc. În cazul în care diametrul este mic, atunci aceasta este cea mai bună opțiune pentru o cameră limitată. Unghiurile nu vor mai interveni, cu toate acestea, în cazul în care o mulțime de oameni de multe ori stă în jos masa, aveți nevoie de un diametru de masă mai mult.

 • Triunghi. Acesta poate fi pus cu grijă în colțul bucătăriei. Este destul de compact. Unele modele pentru fiabilitatea de proiectare trebuie să fie consolidate pe perete. opțiune ideală pentru o familie de 3 persoane.

 • Oval. Acest formular a luat în considerare toate cele mai bune de cerc și dreptunghi. Aceste tabele sunt ușor de utilizat.

Material

mese de bucătărie sunt realizate din diverse materiale. Toată lumea are avantaje și dezavantaje.

Următoarele opțiuni sunt potrivite pentru mobilier de mici dimensiuni.

 • Sticlă. Suprafața transparentă nu pare greoaie. Este ușor de întreținut pentru materialul. Acesta poate fi ușor de spălat. Este destul de puternic, și cel mai important, frumos. Dezavantajul este că amprentele digitale rămân de multe ori pe blaturi de sticla, deci va trebui să plătească mai mult de curățare timp.

 • Lemn. Material durabil și durabil. Aveți nevoie de îngrijire specială. Este necesar să se aleagă un astfel de model care nu se va uita masiv, spațiu ambreiaj.

va fi de masă inadecvată de culoare închisă. Ar trebui acordată prioritate pentru nuanțe deschise.

 • LEDP. Versiunea de buget care imita lemnul, piatra, precum și alte materiale scumpe. Principalul avantaj este faptul că aceste tabele nu sunt atât de masive. Cu toate acestea, acest material se teme de apă. Cu durată lungă de viață începe să se stabilească, să aloce toxine.

Modele pentru bucătărie mică

Salvarea de locuri in camere mici, este foarte important. Tabelul care nu pot fi aranjate de-a lungul peretelui se va potrivi bine în spațiu, cu toate acestea, trebuie amintit că în spatele partea din spate a persoanei ședinței ar trebui să nu mai rămână mult de o jumătate de metru. Este necesar pentru a sta jos cu ușurință și de a lua în sus.

Prin urmare, vă sugerăm să ia în considerare modele constructive și opțiuni pentru plasarea tabelelor.

 • Alunecare. Dacă există puțini oameni, puteți cina pe masă în stare asamblată, iar când oaspeții vin, apoi împinge. O astfel de masă de bucătărie îngustă se va uita oriunde armonios in camera. Aceste tabele au caracteristici bune.

 • Otkidna. Acest design este fixat de perete. Sub o astfel de masă lungă, mai multe suporturi care formează o masă decentă și durabil. Acesta salvează locul cât mai mult posibil, dar acest design nu este întotdeauna stabil.

 • Minunat. Tabelul top lățime de 40 cm sau 50 cm. Acesta este fixat pe perete sau la pervazul ferestrei. Această opțiune vă permite să utilizați spațiu gol. Se pare că masa și pervazul ferestrei, în acest caz sunt doar îmbinate.

opțiunea perfectă pentru o mică familie de 2-3 persoane.

 • Design retractabil. Acesta poate fi construit cu succes în setul de bucătărie. Tabelul va fi alungite. Este convenabil, zona ocupă puțin loc. De multe ori folosesc ca un loc de muncă suplimentar.

opțiune bună pentru tineri de familie sau de studenți.

 • Bar Stand. de masă pe termen lung a devenit o salvare pentru multe camere mici. Ea deține un număr mare de persoane. Acest design competent vă permite să mănânce alimente confortabil și să stea pe scaune înalte.

 • Tabelul care rostogolește. Se mișcă în jurul camerei datorită ghidurilor. Ele sunt ușor de prezentat și apoi să se întoarcă la locul. Este ușor de ascuns în mobilier. Aceste modele semnificativ Salvați spațiu.

Înainte de a opri alegerea pe un anumit model, trebuie să respectați mai multe reguli. În special, tabelele cu forma unui oval sau a unui cerc pot găzdui mai mulți oameni decât dreptunghiulară. Alegerea materialului depinde foarte mult. Pentru un mic de sticlă se potrivește în cameră. El face în mod vizibil spațiul spațial mai mult.

Alegerea unui tabel pentru bucătărie, trebuie să vă amintiți că ar trebui să fie comod și practic. Aici, cina va fi colectarea de o familie, loc de acest lucru și pentru a primi oaspeți. Prin urmare, oamenii ar trebui să fie confortabil, chiar în spatele unei mese mici și înguste.

Cum de a alege o masă în bucătărie, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: