mese de bucatarie si scaune pentru bucatarii mici: specii și alegere

mese de bucatarie si scaune pentru bucatarii mici: specii și alegere

Este dificil să ne imaginăm o bucătărie confortabil pe care nu există nici o masă și cel puțin două scaune. Cu toate acestea, proprietarii de apartamente de dimensiuni mici, de fapt, se confruntă cu situația în care modelele clasice, pur și simplu nu se potrivesc sau imediat ocupă tot spațiul, sau de a face vizual camera supraîncărcat. Selecția de mobilier într-o astfel de situație ar trebui să apară o ținând cont de caracteristicile camerei.

Views și dimensiuni

Tabelele și scaunele de bucătărie sunt tipul de mobilier, care, de fapt, este Multifuncțional. În plus față de funcția principală (mâncarea), o masă de luat masa este utilizată pentru gătit, lucrați la un computer, cusut, efectuarea terelor, clase creative, depozitare sau chiar lenjerie de călcat. Prin urmare, ce fel de grup de mese va fi, depinde de ceea ce va fi folosit și orice număr de oameni.

Un soi foarte popular, plasat organic pe o bucătărie mică, este Transformator de masă. Structurile pliabile în formă pliată pot fi de diferite forme. Cel mai adesea sunt dobândite de familii mici care iubesc adesea oaspeți sau adună cu rude. Unele seturi sunt vândute imediat cu scaune sau scaune.

Transformatoarele sunt obișnuite la dulapuri atribut de perete, transformându-se într-un tabel pe picior, precum și blaturi retractabile care apar din categoria inferioară a setului cu cască de bucătărie. În general, în fiecare an, inventează opțiuni mai multe și mai complexe și neobișnuite pentru astfel de mobilier. masă pliantă este cel mai adesea rotunde sau dreptunghiulare.

Dimensiunea părții escamotabil este determinată în funcție de modelul de bucătărie și nevoile familiei. Blatul poate fi lengening atât pe de o parte și pe ambele. Mobila poate fi pliat parțial, și pot fi complet asamblate și eliminate prin depozitare de ușă sau dulap.

Ca o regulă, scaune complete, sunt incluse în tabelul de pliere, care este deosebit de convenabil pentru proiectarea de o cameră mică. Tabelul de pliere se obișnuiește să se stabilească pe perete. Blatul mesei se poate face sub forma unui semicerc sau dreptunghi. Pentru a utiliza designul, este necesar să ridicați partea de pliere și să o blocați pe unul sau mai multe picioare.

Bar Rack este folosit cu succes pentru a economisi spațiu. Nu are nevoie de mult spațiu, oferă acces liber din toate părțile, iar fără probleme este transformat în zona de lucru. Diferite înălțimi, formă și lungime vă permit să alegeți cea mai reușită soluție. Dacă contorul de bare este echipat cu roți, atunci poate fi lansat pe perete și astfel economisind spațiu liber.

Citește mai mult  Dulapuri în camera de zi: Tipuri, Sfaturi pentru alegerea și plasarea

Marginea liberă non fixă, de regulă, face semicirculară sau dreptunghiulară.

Mesele rectangulare convenționale sunt considerate cele mai populare. Ele sunt obișnuite să fie plasate fie de perete, fie în colț. Același lucru este valabil și Pătrat Mese. Rundă Tabelele nu sunt potrivite în special pentru bucătării mici, deoarece acestea sunt cel mai bine uita la centrul camerei, care nu poate fi realizată cu un timp insuficient. În această situație, este mult mai convenabil să se aplice o masă semicirculară, strâns mutat într-un perete liber.

Tabelul unghiulară este considerat modelul cel mai ergonomic, ideal pentru o familie mică. Nu trebuie să uităm de masă, trecând fără probleme în ferestre. În toate cazurile, se recomandă achiziționarea de scaune care sunt fie mutate fluent sub masă, fie în formă pliabilă sunt retrase la depozitare.

Materiale de fabricație

Alegerea materialului depinde în mare măsură de ceea ce stil este realizat în bucătărie, și cât de des va fi utilizat. Pentru mese utilizate cel mai adesea solid lemn sau mai ieftin MDF și DPP. Vasta paleta de culori și texturi face posibilă pentru a alege perfect o zonă de luat masa sub stilist de ansamblu a spațiului.

Mese din sticlă și metal Mult mai des găsite în camere cu un design modern. La alegerea unor astfel de stiluri, cum ar fi arta pop, chiar și bucătăria poate apărea chiar plastic masa. Acest material nu diferă, în special, rezistența, dar este ieftin și vă permite să experimentați cu soluții de culoare.

În ceea ce privește scaune, printre cele mai populare materiale, copac apare din nou.Acest material ecologic creează o atmosferă specială de confort în bucătărie și arată destul de elegant. Nu există scaune de metal mai rar întâlnit, calitatea care depășește în mare măsură calitatea modelelor din lemn. Metal este absolut rezistent la umiditate, nu se teme de efecte mecanice și sarcini semnificative rezistă.

Pentru utilizare, este mai bine să modele de achiziție cu un cadru metalic și un scaun imitație de piele.

Proiecta

Selectarea grupului de mese pentru o bucătărie mică, va trebui să abandoneze elementele de nuanțe întunecate. În ciuda aspectului atractiv și solid, într-un spațiu mic, masa cu scaune va arăta prea greoaie, luând metru pătrați. Preferat în acest caz recomandat Nuanțe ușoare, care extinde vizual spațiul.

Citește mai mult  Bucătărie de colț din plastic

Pentru creare Interior clasic Va fi suficient pentru a cumpăra o zonă de luat masa din lemn de orice finisare și practic orice nuanță, cu excepția celor mai întunecate. Scaunele sunt preferabile să aleagă cu o nuanță neutră din scaunul moale și în spate.

Bucătărie în stil High Tech Imposibilă fără cadre metalice și scaune care pot fi albe sau cromate. Tapițeria din piele poate fi făcută în culori strălucitoare, care armonizează perfect cu o nuanță albă a celui mai mare set de cască de bucătărie. Pentru bucătărie, decorată în stil minimalism, Va lua un set de mobilier care arată cât mai natural posibil. Optim, în cazul în care piesele din lemn rămân fără nici o culoare suplimentară.

Condiția principală pentru crearea unui interior eclectic este utilizarea de materiale naturale și textile cu modele pe scaune.

Cum de a alege?

Selectarea unui grup de mese pentru o bucătărie mică, începe cu definiția plasării sale. În principal, se va da o înțelegere a ceea ce dimensiuni de mobilier va trebui să fie navigabil. Masa este importantă pentru a ridica o armonie cu o cameră de design comun. Subiectul contrastante va începe să distrugă interiorul holistică, Și într-un spațiu mic se poate dovedi a fi un moment critic, deoarece dimensiunea vizuala a camerei va scadea.

Materialele sunt mai bune de a alege cu o stabilitate și o eficiență maximă. tabele de transformare, în plus, se recomandă să verificați accesorii.

După cum este vorba de un spațiu mic, ar fi frumos să ia în considerare posibilitatea de a achiziționa Tabel multifuncțională, Echipat cu casete suplimentare și alte locuri pentru depozitare. Mai bine să abandoneze blaturile groase și piesele întunecate care formează un efect vizual inutil.

Alegerea scaunelor, trebuie să decideți imediat ce este necesar, indiferent dacă va fi Moale sau dur. mostre moi sunt mai convenabile pentru scaune, dar ele nu diferă în durabilitate. Scaunele de lapte și frecat vor cere în curând înlocuirea. Ar fi frumos să găsiți modele de pliere care, dacă este necesar, sunt eliminate pentru depozitare într-un loc terț.

Pentru o familie cu copii mici sau animale de companie, se recomandă selectarea modelelor non-profit, care sunt ușor de curățat – din piele naturală sau artificială. Deoarece va fi necesară achiziționarea unui tabel pentru copii care va fi achiziționat pe aceeași bucătărie mică, rezultă cel mai compact model cu posibilitatea de ao plia.

Dacă blatul este detașabil, atunci este necesar să o eliminați și să vă apropiați de masa de mese partajată.

Exemple de succes în interior

Dacă alegeți o masă rotundă în bucătărie, atunci numai dacă diametrul tabletei este mic, iar doi oameni o vor folosi de la putere. În acest caz, două scaune sunt foarte mutate sub masă, fără a ocupa un spațiu mare.

Citește mai mult  Plafonul balcon Sushils: soiuri, alegere, instalare

Masa albă, precum și scaunele în sine, armonizează perfect cu aceeași cameră de lumină. Picioarele grupului de mese sunt întunecate, dar forma lor elegantă nu sparge imaginea totală și nu supraîncărcați spațiul. Scaune, apropo, sunt fabricate din plastic, dar tampoanele moi rezolvă problema neplăcerilor.

O masă de lemn de lumină semicirculară nu are nevoie de mult spațiu, dar permite locuitorilor apartamentului fără probleme. Scaune de lemn confortabile de aceeași umbră combinate armonios cu ea. Kit-ul arată foarte ușor și confortabil, potrivindu-se perfect în interior bucătărie decorate în stil scandinav.

Un alt interior scandinav conține cele mai multe elemente simple de mobilier. tabel pătrat alb este completat de două scaune, cu un cadru metalic. Deoarece toate bucătăria este decorată cu obiecte de culori alb și întunecate, interiorul este extrem de elegant și concis.

starea de spirit romantic într-o bucătărie mică poate fi administrat prin utilizarea de mobilier complet obișnuite, dar revitalizarea interiorul elementelor decorative elegant selectate. Runda Alb Masa în culori Setul cu cască este completat de două scaune clasice din lemn și un tacht cu un scaun moale.

Gust și starea de spirit la acest interior detalii indică: o serie de perne decorative multicolore, scaune dolofan de o culoare albastră frumoasă, precum și o vază cu flori în centrul mesei. O sursă de lumină suplimentară chiar deasupra tabelului sub formă de lampă cu o lampă clasică face ca o zonă de prânz să fie finalizată.

O soluție rezonabilă va fi localizată pe o mică zonă a unui raft de bar în loc de o masă cu drepturi depline. Deoarece este, în esență, o continuare a setului cu cască de bucătărie, partea superioară a mesei dreptunghiulare este vopsită într-o nuanță brună ușoară similară. Variantele de bare ale unei umbre albastre luminoase cu scaune moi și spate confortabile sunt alese ca scaune. Abilitatea de a merge la contorul de bare pe ambele părți îi permite să o utilizeze și ca zonă de lucru.

Despre ce să acorde atenție atunci când alegeți o masă și scaune pentru zona de luat masa, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: