Mese de colț în bucătărie: dimensiuni și alegere

Mese de colț în bucătărie: dimensiuni și alegere

Tabelul de bucătărie este întotdeauna merge cel mai apropiat. Pentru a putea conversa și alimente delicioase, avem nevoie de condiții. Este important ca acest atribut de bucătărie este confortabil și frumos. Unora le place lucruri care au o formă neobișnuită. Și, dacă acestea sunt, de asemenea, convenabil, atunci această calitate va face absolut tot. Și mai ales cei care au o mică bucătărie.

Caracteristicile aplicației

În apartamente urbane, în vechile case înalte, există o problemă – acesta este un spațiu limitat în bucătărie. Și pentru a se potrivi tot ce ai nevoie aici, trebuie să utilizați în mod corespunzător colțurile camerei. Apoi, puteți găti cu ușurință alimente și luați masa cu bucurie întreaga familie.

Aici este necesar să se bazeze pe condiția: una dintre componentele principale ale interiorului bucătărie este o masă. Când aveți o bucătărie spațioasă în casă, problema formei și mărimii acestui tabel nu ar trebui să fie în principiu. Vă puteți permite pentru a se potrivi orice instanță doriți.

Un alt lucru este atunci când spațiul limitat în bucătărie și doriți să găzduiți elementele necesare. Apoi, trebuie să alegeți una dintre variantele din tabelele de colț care sunt prezentate mai jos.

 • Se potrivesc suficient în interiorul unei bucătării mici Transformatoare sau tabele retractabile. Familia a trei persoane se va potrivi cu ușurință la masă. Și dacă oaspeții au apăsat în casă sau familia ta se caracterizează prin numărul membrilor ei, tabelul poate fi descompus.

Această opțiune este destul de practică – masa este ușor pliată și pliată.

 • Toți au călătorit cel puțin în tren. Există foarte puține spațiu în vagoane și, prin urmare, ei folosesc Tabele pliante. Dacă acest element nu este necesar, acesta este eliminat pentru confortul mișcării de la un loc la altul. Și din nou, pentru a primi și se desfășoară în timpul prânzului.

 • utilizarea pe scară largă Cornere cu tabele. Acestea sunt multifuncționale: poate servi ca o zonă de lucru și o zonă de relaxare și o zonă de luat masa. O varietate de gândire de designer face ca această opțiune foarte atractivă pentru consumatori.

Materialele

Trebuie remarcat faptul că materialul din care se poate face unul dintre elementele principale ale bucătăriei pot fi diferite. Iar decizia trebuie să fie luată pe baza dorințelor dumneavoastră, nevoile și instrucțiuni de ghidare de proiectare. Deci, ia în considerare de la ceea ce se poate face din tabel.

 • interioare moderne oferă pentru utilizare Pahare si plastic. Această opțiune este destul de original și contemporană. Dacă sunteți gata pentru astfel de elemente grațioase necesită îngrijire specială, puteți alege în condiții de siguranță exact această direcție.

picioare forjate de masă și o masă transparentă poate fi ușor pata, dar cu bune de curățare vă veți bucura de sofisticare bucătăriei.

 • Cei care doresc să salveze, mai multe opțiuni accesibile vor potrivi. Selectarea modelului este MDF și DPP vă permit să nu plăti mai mult și să profite de varietatea de forme. Peliculă laminată de suprafață specială servesc suficient de lungă și de a crea impresia de presentability.

 • Si aici baza de lemn birou va costa un pic mai scumpe, dar materiale naturale aprecia întotdeauna pentru mediu și prestigiu.

 • mese și scaune de plastic în bucătărie arata foarte futurist. Acest material este optim în costuri și vă permite să creați o astfel de formă de care se va potrivi numai. Culoare gamma va permite să alegeți opțiunea dorită pentru design-ul.

 • Material tabel durabil și destul de realist – Aceasta este o piatra (Artificiale sau naturale). Astăzi, experții crea instanțe de date de orice formă și culoare.

Aceasta se caracterizează prin persistența unor factori negativi și nu contribuie la reproducerea mediului agresiv.

 • masă de top constând din placi ceramice, – soluție foarte bună. Acesta va înlocui complet piatra si marmura. Modelul original va permite crearea unei atmosfere de nedescris să fie prezentă în zona de luat masa.

Formează

Tabela de colț este o soluție practică care va face alegerea dvs. foarte favorabilă în termeni de confort și spațiu de economisire în bucătărie. Mai ales că acum Masters, specialiști efectuează orice dorințele clienților, și asamblarea modelelor nu ia mult timp. Și amintiți-vă că produsele sunt masive și compacte. Pentru un spațiu mic, este mai bine să alegeți ultima opțiune.

Designerii sunt, de asemenea, încearcă și să inventeze diferite opțiuni care vă permit să economisi spațiu în bucătărie. Prin urmare, prezența momentelor unghiulare în sala poate fi un loc unde va fi amplasat un tabel confortabil.

Apropo, ca o opțiune, nu poate fi încă plasat și o zonă de luat masa, care se realizează sub forma unui contor de bare. O parte din ea se va potrivi perfect într-unul din colțuri, iar cealaltă parte poate fi dat un bizar. Această decizie va fi o versiune care se va bucura de toate.

Luați în considerare mai multe soiuri de mese cină.

 • În cazul în care te-ai decis să aplice un stil clasic, se potrivesc bine Masă rotundă sau ovală. Această opțiune este pur și simplu necesar pentru cei care au copii mici, pentru siguranța lor, ca fiind mai puțin traumatică.

 • Cea mai comună este punctul de vedere tabel dreptunghiular. Această opțiune este potrivită pentru orice interior. Se obișnuiește să se stabilească în apropierea peretelui sau în colțul. Și chiar într-o bucătărie mică, el va fi capabil să se extindă funcționalitatea acestei camere. Pentru a economisi spațiu, un astfel de design poate fi atașat de o parte la perete, iar celălalt se va baza pe picioare. În cea mai mică bucătărie, instalarea unei mese rectangulare destul de înguste cu sertare va salva un spațiu considerabil. Și puteți face încă un mecanism de pliere. Se dovedește un loc convenabil pentru întâlniri, iar aceeași opțiune poate fi utilizată ca un lucrător de gătit.

 • O altă versiune este un model sub forma unui transformator care are Forma pătrată. O dimensiune mică vă va permite să plasați această instanță pe bucătăria mică. Deci, veți economisi spațiu pentru mișcare.

 • Va fi destul de original să se uite Tabelul triunghiular. Nu numai că se potrivește perfect într-unul din colțurile libere ale spațiului dvs. de bucătărie mic, dar vă va oferi, de asemenea, ocazia de a vă deplasa liber. În plus, pare foarte neobișnuit.

Dimensiuni

Pentru a alege forma mesei din bucătărie, trebuie să știți dimensiunile sale viitoare. Pentru a face acest lucru, să decidă cu privire la numărul de persoane care vor participa în mod constant în timpul prânzului.

Fiecare persoană trebuie să aibă 70 de centimetri de spațiu liber pentru o masa dreptunghiulara. În caz contrar, va trebui să argumenteze mișcările tot timpul. Dar pentru masa rotundă va avea nevoie de aproape un metru să se simtă confort deplin. Prin urmare, trebuie pornit de la aceste considerente.

Soluții de culoare și decor

Nu uita despre ce trebuie să decidă cu privire la decor și gama de culori a tabelului de bucătărie. Shades depind în mod direct de dorințele și materialele de la care va fi fabricat produsul. Tabelul trebuie să fie armonizată cu un cap de bucătărie în schema de culori.

Pentru cei care nu doresc să deranjez cu o selecție de culoare, trebuie să știți că masa de mese alb se va potrivi în orice spațiu și interior. Gândiți-vă pentru această opțiune și forma. Puteți comanda o suprafață ovală sau rotundă pe un picior de lemn masiv. Versiunea dreptunghiular poate fi decorat cu mozaic. Stilul Provence prevede instalarea unui tabel de lemn de culoare închisă autentic. Dar stilul high-tech sugerează un model de plastic sau sticlă.

Ei bine, va fi dacă ai urmări proiectarea de perete la care masa de bucătărie se va stabili. Deci, da completitudinii interiorului dumneavoastră. Pentru aceasta, aceste elemente sunt adecvate, cum ar fi panourile din cadrul, rafturi deschise (a pus plăci decorative sau alte ustensile pe ele), o lampă suplimentară. Dar oglinda de aici va fi nepotrivit.

Amintiți-vă că preferințele de gust pot spune multe despre proprietarii de ei înșiși. Prin urmare, este în valoare se apropie cu atenție interiorul bucătărie. Deci, vă puteți transfera spiritele și dorințele dumneavoastră, care vor aprecia cu siguranță cei dragi.

Prezentare generală a colțului bucătăriei cu masă Vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: