mese retractabil pentru bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

mese retractabil pentru bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

Bine, atunci când în bucătărie o mulțime de spațiu. În acest caz, acesta poate fi echipat cu mobilier de orice tip. Cu toate acestea, cu un deficit de spațiu, trebuie să se gândească, precum și din cauza pe care le poate salva locul, nu infrainment de funcționalitatea mobilei și comoditatea de gospodării. De multe ori, problema a problemei devine o achiziție de mese de bucatarie retractabil. Care sunt acestea și cum de a alege propria lor opțiune, trebuie să înțelegem.

Particularități

masa de bucatarie retractabil este un built-in de design de tip, care este pliat sub caseta de căști de bucătărie. În esență, aceasta este un tabel transformator, în funcție de tipul de model de a avea un mecanism de transformare diferit.

Desigur, un tabel cu drepturi depline nu poate fi înlocuită, dar utilizarea sa într-un apartament sau o casă în cazul în care doi-trei membri ai familiei locuiesc, este destul de adecvat.

Simbioza mesei, iar sertarul extins este echipat cu o masă situată în interiorul sertarului în aer liber. Produsul poate avea o dimensiune diferită, de fabricare a materialelor, precum și de masă de fixare. Unele opțiuni mai mult ca panourile retractabile, altele sunt echipate cu suporturi de configurare solide. Aceasta afectează în mod direct stabilitatea mesei și capacitatea de a rezista la o sarcină de greutate mare.

Avantaje și dezavantaje

La mesele de desen Există avantaje, ele:

 • În funcție de model, să încapă una, două și trei utilizatori+
 • Se poate adăuga spațiu de lucru atunci când gătiți alimente+
 • Poate fi folosit ca tabele pentru clasele de copii (desen, modelare, proiectare)+
 • Economisiți spațiu în bucătării de dimensiuni mici+
 • echipate cu mecanisme de transformare convenabile+
 • diferă simplitatea de funcționare și organizare a ordinii+
 • Made in conformitate cu tehnologiile moderne, ținând cont de ergonomie+
 • Potrivit pentru diferite direcții stilistice de design interior+
 • poate avea un număr diferit de secțiuni blatul de+
 • au un aspect elegant și un preț acceptabil.

In functie de varietate, tabelele retractabile în bucătărie sunt capabile să reziste la greutate în intervalul de la 60 (pe ghidaje din aluminiu) până la 100 kg (pe versators fag). Cu toate acestea, împreună cu avantajele mese de bucatarie trase există dezavantaje. De exemplu, produsele:

 • nu prevăd mutarea într-un alt loc, atunci când este necesar+
 • Datorită extinderii constante și închiderea poartă mai repede decât analogii tipice+
 • nevoie de curățare de zi cu zi+
 • pauza de multe ori, și, prin urmare, trebuie să fie reparate+
 • nu adaptată pentru amplasarea mai multor persoane+
 • Nu sunt în toate modelele de capete de bucătărie+
 • costa mai multe seturi de mobilier de bucătărie tipice.

Soiuri

Tabelul de bucătărie la bucătăria de tipul scoasă în funcție de accesoriile pot fi diferite. De exemplu, Acesta poate fi echipat cu un mecanism de cocktail, în care masa are o parte suplimentară fixată pe arcuri. În astfel de produse, ghidurile sunt atașate la locul de lucru și la modulul cu cască. Accesorii pot avea role sau mecanism de rulment, topuri de masă pe bază de lemn. Partea superioară a tabelului poate consta din mai multe secțiuni, sistemul de fixare este adesea completat de cel mai aproape.

Spre deosebire de versiunea anterioară a tabelelor cu două niveluri multiple. Datorită structurii telescopice aici este posibilă crearea unei suprafețe complete a desktopului. Conectarea tuturor secțiunilor într-un singur tops de masă are loc prin mecanismul de ridicare. Masa mobilă de masă de tip ascuns este diferită de analogii anteriori. Prezența roților de susținere.

Tabelul de pe roți este îndepărtat în interiorul setului cu cască atunci când nu este necesar. În comparație cu alți analogi, acest tip nu este cel mai practic și economic, deoarece pentru localizarea suporturilor cu roți, este implicat locul sub masă. Dar, uneori, maeștrii reușesc să facă astfel de mobilier la comandă, efectuându-l astfel încât tabelul cu suporturi sau roți să fie amplasat între partea superioară a tabelului principal și dulapul de podea cu cutiile de depozitare ale oricăror ustensile de bucătărie.

Apropo, există astfel de opțiuni care au un tabel de tip tras atașat unul dintre laturile la partea de bază.

În plus, tabelele retractabile pot face parte din mesele de mese. Mai des, panourile retractabile fără suport, ascunse sub masina principală și echipate cu mecanisme de rulare. Și, de asemenea, ele pot fi elemente de desktop-uri cu chiuvete, care sunt instalate în loc de orice set cu cască. Astfel de produse sunt de obicei calculate pe două sau trei utilizatori.

Materiale și soluții de culoare

În producerea de sertare în stil, aceleași materiale sunt folosite ca și pentru mobilierul principal. Poate fi lemnul, derivații săi, metal, materii prime polimer, plastic, sticlă, piatră artificială. Cel mai bun tip de material este un copac, acesta poate fi combinat cu materiale care imită o piatră nobilă. În același timp, selectați opțiunea este necesar, ținând seama de culoarea mobilierului folosit pentru a aranja bucătărie.

De exemplu, culoarea blaturile poate ecou cu o nuanta de rame din lemn de scaune, un ton al suprafeței desktop, un finisaj de bucătărie. Șorț, fațade set de căști. Lovirea soluția totală de fond este unul dintre criteriile de achiziție de succes. Deci, modelul nu va fi facut knock-out pe un fond general, și în cazul în care, în același timp, va fi în continuare completate cu scaune într-un stil similar și culoare, atunci efectul ansamblului de mobilier va crea.

Cum de a alege?

La prima vedere, mobilier de cumparare cu o masă nominalizat pentru o mică bucătărie pare dificil. Cu toate acestea, cu o abordare mai detaliată la întrebarea se dovedește că această sarcină nu este la fel de complex cum crezi tu. Pentru a face o opțiune bună, trebuie să ia în considerare un număr de nuanțe.

 • Este important să se aleagă corectitudinea căștii de ansamblu, corelarea acestora cu locul alocat prin instalarea acestuia. În același timp, mobilierul este cumpărat în așa fel încât să corespundă tipului de planificare specific bucătărie.
 • Este necesar să se determine dimensiunea materialului de fabricație și de blat. Este recomandabil să se aleagă opțiunile fără roți, deoarece acestea sunt mai stabile și mai puțin mobile.
 • Ea are o valoare de proiectare. În cazul în care insula bucătărie este plasat în apartament de planificare studio, opțiunea ideală a setului cu cască cu un tabel întocmit va fi un model cu un contor de bar retractabil, echipat cu un suport de încredere.
 • Standard încorporat în gama de masă de tip escamotabil 45-50 cm. Este capabil să reziste la greutate în decurs de 15-20 kg. Dacă componentele sunt proaste și continuă, masa vor fi deformate de greutatea obiectelor de pe blatul mesei.
 • Modele simple Lungimea părții extinse este comparabilă din adâncimea dulapului de podea. Cu toate acestea, printre analogii mese cu transformatoare, blatul din care se dezvoltă pe principiul storuri. Aceste modele se disting printr-o lungime mai mare și confort maxim, dar le găsi în sortimentul de magazine este mai dificil.
 • Atunci când cumpără este merită atenție la sala de fitness a unui anumit produs. Activitatea mecanismului ar trebui să fie netedă, și ghiduri – durabile și de înaltă calitate. Așa că blatul a prezentat încet și silențios, este mai bine să modele de cumpărare cu aproape.
 • Nu toate modelele au un blat cu o fațadă situat perpendicular pe masa. Alte opțiuni includ tipul de descoperire, în care fațada mesei extinse împrumută mai departe, dobândind poziția paralelă.
 • Sistemele cu role nu sunt proiectate pentru o încărcătură mare de greutate. În astfel de modele, blaturile sunt fabricate din materiale ușoare.

Tipul de mecanism din punct de vedere al practicității și puterii poate fi diferit. Pregătiți-vă, de preferință între opțiunile de tip consolă, T-capabil și OPLA TOP. Acestea sunt telescopice, au certificate de calitate și respectă cerințele stricte de forță și fiabilitate. În ceea ce privește prețul, există modele mai scumpe din lemn, mai ieftin – de la PAL și MDF.

    Uneori, mobilierul cu mese retractabile sunt cumpărate pentru bucătării tipice în care există suficient spațiu. În astfel de cazuri, este mai bine să privim îndeaproape produsele din matrice, echipate cu unul, dar două suporturi stabile. În ce parte se vor extinde, cumpărătorul va determina pentru el însuși, pe baza locului care a luat instalarea unor astfel de mobilier.

    Pentru a nu se gândească la o achiziție proastă, este necesar să se imediat o notificare, la ce înălțime este panoul extensibil cu suporturi, dacă înălțimea panoului cu înălțimea principalelor partide de masă.

    Ce masa retractabil în bucătărie cu mecanismul de cocktail, uite în clipul video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: