Micul baie Design Interior combinat cu toaletă

Micul baie Design Interior combinat cu toaletă

Mulți oameni trăiesc în apartamente în cazul în baie și toaletă sunt combinate într-o cameră mică. Acest aspect nu este foarte convenabil, cu toate acestea, și aici puteți crea un design atractiv. Alegerea dreptul de finisaje si instalatii sanitare va duce la rezultatul dorit. Dacă urmați recomandările specialiștilor, puteți extinde vizual acest spațiu mic.

Principiile de bază de design interior

Baie combinată cu WC necesită un design special gândite. Este deosebit de important să se ia în considerare toate nuanțele în cazul în care camera este foarte mică.

Principiile de bază ale înregistrării.

 • Finisarea ar trebui să fie lumină.

 • oglinzi mari va salva o cameră mică. Ei vor crește cantitatea de lumină în ea.

 • Utilizați numai din sticlă transparentă sau să renunțe la un astfel de material, la toate.

 • Mobila trebuie să fie puțin. Dimensiunea baie combinate nu permite pentru a se potrivi obiecte voluminoase.

 • Instalați ușa, astfel încât acesta se deschide din baie în coridor, și nu invers. În caz contrar, spațiul util va scădea. Cea mai bună opțiune va fi un model glisant care ia numărul minim de spațiu.

 • Pentru a forța camera cu accesorii si obiecte decorative – o idee proastă. Ei nu numai că atrag o privire, ci și de a face din punct de vedere vizual mai puțin spațiu.

 • Pentru zonare, puteți utiliza podiumul sub baie.

 • Placile mari și fine vor permite vizual să se facă distincția între zona de toaletă și baie în baia combinată. Pe aceasta poate diferi în nuanțe sau desene.

Baia combinată puțin nu este dificil de aranjat elegant și practic. Pentru aceasta, direcțiile moderne vor fi potrivite. Luxul va fi clasicul aici inadecvat – Nu este pur și simplu suficient spațiu pentru panouri sculptate, si nuante inchise vor face camera prea sumbru. Cea mai bună soluție pentru baie combinată este considerată Minimalism și tehnologie înaltă.

Planificarea subtilităților

În apartament, o mică baie combinată provoacă o mulțime de dificultăți. Plasați tot ce aveți nevoie într-o cameră mică este dificilă, deci merită să luați în considerare nu numai decorativitatea, ci și ergonomia. Dacă camera este cu fereastra, atunci este necesar să se ia în considerare la elaborarea planului. Etape de creare a unui proiect:

 • Planificare pentru instalații sanitare și mobilier+
 • Cabluri de comunicare+
 • Finisarea și soluțiile interioare.

Echipați o baie confortabilă pe o zonă mică dificilă. Înainte de a începe planificarea, este necesar să luați în considerare distanța minimă pe care trebuie să o lăsați liberi pentru utilizarea confortabilă a instalațiilor sanitare. Pentru a implementa design confortabil, merită să se concentreze pe astfel de norme.

 • Înainte de a merge, dușul de baie este necesar să lase cel puțin 70 cm de spațiu liber.
 • De la baie până la șinele de prosoape încălzite trebuie să lase 50 cm.
 • Înainte ca toaleta să lase 60 cm și pe laturile lui – 25 cm. Dacă există o oportunitate, atunci este mai bine să extindeți acest spațiu.
 • Chiuvetă la minimum 80 cm deasupra podelei.
 • chiuveta convenabil are aproximativ 50-65 cm lățime.
 • Înainte de necesitatea de a oferi chiuveta aproximativ 70 cm de spațiu liber. Deci, va fi convenabil să se spele în dimineața. În același timp, acesta trebuie să fie îndepărtat de pe perete de 20 cm, iar de la prova toaletă – cu 25 cm.
Citește mai mult  Dormitor confortabil: caracteristici de design și idei interesante

Zonarea joacă un rol important atunci când se planifică o cameră mică. Numai o astfel de admitere permite tuturor să se potrivi pe un număr mic de metri pătrați, fără a neglija estetica.

idei interesante care vor face un plan cat mai mult succes.

 • O cabină mică de duș în loc de baie voluminoase salvează în mod substanțial un loc. În acest caz, de lângă chiuvetă, puteți, împreună cu o mașină de spălat.
 • Puteți instala o toaletă și chiuvetă în loc de o baie, și să transfere cabina de dus mai aproape de intrarea.
 • Cu succes plasează toate articolele pot fi cu o baie. Dar este mai bine să acorde prioritate modelului modern al formei asimetrice.

Cum de a crește vizual spațiu?

O cameră mică poate arata mai spațioasă, dacă este corect să-l aranjeze. Exista tehnici speciale pe care designerii folosesc pentru a atinge acest obiectiv.

 • Culoarea albă ar trebui să fie lider. utilizare admisă și alte nuanțe luminoase.

 • O oglindă mare, cu iluminarea din spate LED suplimentar se va extinde limitele. O altă opțiune este de a utiliza un număr mare de oglinzi în loc de una mare. Este interesant să se uite la fatade de lemn reflectorizante și panouri pe pereți.

Opțiunea Brave – Oglinda Plafonul. Aceasta nu se va extinde numai spatiul, dar, de asemenea, creează impresia unui loc mai mare.

 • Fațade și suprafețe mai bine utilizați lucioasă. Ei sunt capabili de a reflecta lumina si spatiu creștere.

 • Placi de Mica utilizat, de preferință. Elemente de mari vor face vizual cameră mică și aproape.

 • Baie este mai bine pentru a înlocui duș sau, în general, palet. Toaletă și chiuvetă pot fi plasate în colțuri. Masina de spalat bine se va potrivi în conceptul de ansamblu, în cazul în care este îngust.

 • Rezervor WC poate fi instalat În interiorul nișă.

 • Utilizați baie sau jacuzzi configurarea corner va salva locul nu în detrimentul propriului confort.

Astfel de trucuri mici vă permit să beneficieze de fiecare metru pătrat. Puteți aplica cu succes o mașină de spălat, care este combinat cu chiuveta. Pentru decorarea este mai bine să utilizați o țiglă de tip mozaic. Elemente de mari, cu modele nu sunt potrivite pentru cameră mică.

 Opțiuni de finisare

Diagrama de culoare din baie poate fi orice. Este important ca nuanțe luminoase sunt ca bază, și luminoase pot fi folosite ca accente. În același timp, totul este întunecat mai bine să plece în afara toaletă cu o zonă mică. Se recomandă să se folosească 2-3 umbra pentru a juca în contrast.

nuanțe de gri se potrivesc perfect pe cei care au puțin timp liber. Pe un astfel de finisare nu este vizibil, praf fin și murdărie. Abuzul, cu toate acestea, aceste nuante nu sunt în valoare. Baie este prea neutru. Se pare interesantă combinație de nuanțe de alb și pastel de culori verde, albastru, galben, roșu.

Citește mai mult  canapele: frameless caracteristici, tipuri și de selecție

grosimea materialului de finisare trebuie să vizeze minimizarea. Aplicare gips carton, rezistent chiar apa, aceasta nu este recomandată. Aceasta reduce semnificativ spațiul utilizabil și atât de puțin spațiu. Dale utilizate numai tipuri subțiri. Măsuri de precauție trebuie să aleagă materiale pentru izolare acustică, dacă acestea sunt necesare.

Podea

Toți experții recomandă utilizarea Placi ceramice. Aproape de baie și toaletă pot pune tampoane pentru mai mult confort. Este demn de remarcat faptul că umiditatea constantă ridicată va afecta grav starea de gunoi, astfel încât acestea sunt utilizate nu sunt întotdeauna. O opțiune mai scumpă este clearance-ul o piatră naturală.

Este demn de remarcat faptul că Finisarea cu pardoseală trebuie să fie angajată imediat după comunicarea și la sfârșitul lucrărilor de instalare. Înainte de a pune, țigla se aliniază în mod necesar suprafața. Este important să alegeți materialul pentru a termina cu mintea astfel încât să nu alunece când este umiditatea.

Vă puteți gândi la utilizarea unui etaj cald.

Pereți

Designul acestor suprafețe începe Imediat după înlocuirea tuturor comunicațiilor. Folosit de obicei placă ceramică. Specialiștii recomandă alegerea elementelor dreptunghiulare de mici. Opriți țigla merită vertical, deci extinde vizual spațiul.

Cusăturile care merită să se întocmească cu precizie specială. Dacă doriți, puteți picta spațiul dintre plăci în orice culoare. Cusătură standard alb, care arată, de asemenea, atractivă. Poate fi utilizat Wallpaper lavabil sau rezistent la umiditate ca alternativă.

Tavan

Pentru partea de sus a camerei, se utilizează o varietate de tehnologii. Este demn de abandonarea opțiuni moi, acestea vor curățare și dezinfectare în mod semnificativ complicate. Panouri din plastic arata estetic, dar îmbinările dintre ele se poate întuneca în timpul funcționării. Numai materiale alb-zăpadă sunt utilizate pentru baie combinate pe tot parcursul vieții. Finisajul plafon trebuie să fie Rezistent la umiditate și pereche.

Specialiștii recomandăm să acordați o atenție Plafonul stretch. Ele sunt practice, ușor de curățat și aspect atractiv. suprafață lucioasă reflectă lumina în plus. Se pare nu mai puțin interesant să se uite gips-carton pe rama de aluminiu.

Cea mai economica optiune ar fi panouri din PVC.

Selectarea obiectelor sanitare

baie Micul combinat trebuie să combine toate elementele necesare. Selecția instalatorii nu este la fel de simplu cum ar părea la prima vedere. Tot în magazin este recomandat pentru a experimenta fiecare subiect. De exemplu, introduceți dușul în duș și estimează nivelul de confort.

Este necesar să se ia în considerare fiecare centimetru, deoarece în compoziția finală este toate joacă un rol important. Evitați colțuri ascuțite, rotunjite preferă instalații sanitare.

Principiile de selecție a diferitelor elemente.

 • Chiuvetă. De o mare importanță sunt dimensiunile sale. Produse cu unghiuri drepte arata frumos și bine, dar ele sunt total nepractice în viața de zi cu zi și să ia o mulțime de spațiu. Mixerul este setat astfel încât a fost convenabil să se aplece peste chiuveta. Fluxul de apă ar trebui să fie îndreptate spre centrul chiuveta. În caz contrar, spălați-vă pe mâini este extrem de incomod. Compactitatea joacă un rol-cheie. Produsul sub forma unei comunicări piei brute bol. Configurațiile Corner potrivite pentru spații mici.

Pe lângă sau sub chiuveta poate fi instalat rafturi sau dulapuri.

 • duș. Este demn de atenție la calitatea paletul. Produsul din material gros va dura timp de mai mulți ani. Instalații, și anume, furtun de duș, trebuie să difere de fiabilitate. Standard de montare a pieselor de schimb Simplificați în viitor.
Citește mai mult  Canapea în hol: specii și alegere

 • Baie. Modelele actuale pot avea o formă și dimensiuni diferite. Modelele de utilizare ergonomice, în cazul în care acesta este mai mare decât latura, iar celălalt are. O variantă interesantă sunt înclinate configurație. Relaxați-vă într-o baie de frumos, dar va găzdui o înălțime completă.

Pentru perete poate fi fixat în jurul mânerului pentru a face mai ușor pentru a obține afară.

Adesea, o baie combinație plasat mașină de spălat și un încălzitor de apă. Primul ar trebui să fie cât mai compact posibil, puteți instala chiar echipamentul sub chiuveta. O alternativă la mașina de spălat devine produs subțire, cu verticală sau cu încărcare frontală. Este important să plasați priza, astfel încât apa să nu intre în ea, chiar și în caz de inundare a spațiilor. Mini versiune costum, în cazul în care casa este de numai 1-2 și volumul de spălare.

Incalzitor de apa este de obicei plasat aproape de tavan. Cazarea orizontală vă permite să economisiți spațiu mai util. Adesea, un dispozitiv încălzește apa și baia și pentru bucătărie. Volumul său ar trebui ales în funcție de numărul de persoane din familie. Pentru două persoane, există suficient agregat pentru 80-100 de litri.

eșantion de succes modele de baie

Face un design mic cameră cu o cadă și toaletă, care nu este atât de dificilă cum pare. Tehnica selectată corespunzător va permite spațiul de utilizare practică. Materialele de finisare trebuie să combine atractivitatea și decorativitatea.

 • Țiglă ușoară lucioasă reflectă lumina, iar inserțiile galbene strălucitoare fac camera mai vie. Bowl de toaletă ascunse pentru salvarea spațiului.

 • Utilizarea plăcilor bej cu elemente mici extinde vizual zona. Toate comunicațiile sunt situate în apropiere, care oferă o utilizare.

 • Spațiul este separat – fundul plăcii albe, iar partea de sus a camerei este vopsită în vopsea saturată. În această opțiune se utilizează un duș compact cu uși de sticlă.

 • Alegerea corectă a culorilor și a textului extinde vizual camera. Sufletele sunt situate pe podium, astfel încât toate comunicațiile sunt compacte.

 • Baie combinată puțin decorată în stil modern. Camera arată confortabilă și atractivă.

 • O baie mică vă permite să faceți o baie confortabilă, dar este nevoie de un spațiu foarte mic. Înregistrarea pereților cu plăci de mozaic crește vizual spațiul.

 • Cameră luminoasă cu un sistem atent de stocare. Cabina de duș a configurației unghiulare este convenabilă și ia mai puțin spațiu decât modelele standard.

Despre cum să măriți vizual baia mică, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: