Mixere de baie GROHE: descriere, modele, reguli de selecție

Mixere de baie GROHE: descriere, modele, reguli de selecție

În baie, unul dintre cele mai importante elemente poate fi numit un mixer. Vă permite să configurați fluxul și temperatura apei. Confortul procedurilor de apă depinde de acest element. Compania germană GROHE oferă mixere celebre pentru o calitate superioară și merită recunoașterea și popularitatea la nivel mondial.

Avantaje și dezavantaje

Acest producător oferă produse care trec numeroase inspecții și expertiză. Are multe avantaje pe care vom încerca să le luăm în considerare.

În primul rând, consumatorii și experții sărbătoresc Durată lungă de viață, în procedeul pe care bunurile vor fi utilizate în mod activ și nu vor exista probleme în funcționarea sa. Apa poate fi furnizată chiar și în condiții extreme.

În fabricarea produselor utilizate numai materii prime de înaltă calitate. Lucrările se desfășoară pe echipamente moderne și în conformitate cu cele mai noi tehnologii. Înainte de efectuarea mărfurilor la piață, se efectuează o testare suplimentară obligatorie. Acest lucru permite clienților să fie încrezători în calitatea sa.

Producătorul oferă o garanție pentru produsele sale timp de 5 ani. Cu toate acestea, mixerele pot servi aproximativ 15-20 de ani, care sunt confirmate de recenzii utilizatorilor. De asemenea, ar trebui să menționăm acest punct, ca o comoditate.

Caracteristicile tehnologice relevante fac posibilă utilizarea instalațiilor sanitare cât mai confortabile.

Designerii GROHE își fac produsele cât mai economice posibil. Instalarea se dovedește a fi mai ieftină cu aproximativ 40%.

Brandul Grohe este cunoscut pe teritoriul multor țări europene. Produsele sunt renumite pentru designul elegant modern, care poate fi selectat în funcție de interiorul băii. Pârghiile sunt netede. Dispozitivul funcționează aproape în tăcere, în timp ce distribuirea uniformă a apei, nu are dificultăți în control.

Mixerele GROHE sunt prezentate pe rafturile magazinelor sanitare într-o gamă largă. Acestea au un preț diferit, care variază în funcție de caracteristicile produsului și de funcțiile sale.

Minusurile din produse sunt destul de puțin, dar ar trebui, de asemenea, să sune. Primul, destul de ciudat, este asociat cu popularitatea produselor. Cererea bună pentru ei afectează creșterea numărului de falsuri. În plus, consumatorii sărbătoresc costuri destul de mari. Cu toate acestea, această nuanță este compensată de calitatea sa de înaltă calitate.

Soiuri

GROHE oferă consumatorilor robinete de tip universal. Ce arată, știe fiecare persoană. O caracteristică distinctivă a acestora este o pârghie care poate comuta apă de la duș pe baie și invers. Kitul include udarea și furtunul. 2 supape sunt situate pe mixer, precum și o pârghie care reglează forța fluxului de apă.

Aceste modele sunt cel mai adesea un ghivece lung care este ușor rotit și poate fi ușor trimis la chiuvetă în cazul în care este situat în apropiere. Prețul acestor produse este cel mai accesibil, utilizatorii dobândesc adesea. Cu toate acestea, există o altă diviziune pe soiuri, ia în considerare mai mult.

Citește mai mult  Designul mic de bucătărie cu frigider

De destinație

Tipurile de mixere sunt împărțite în funcție de scop. Consumatorii de atenție sunt oferite Sisteme de duș și spa, suflete superioare și de mână. suflete superioare pot fi de perete sau tavan.

Sistemul spa este conceput pentru a oferi maximum de relaxare și să se relaxeze. Acest lucru contribuie la prezența unor module mixte, care posedă diferite funcții. Devine posibilă setarea de iluminare din spate, includ muzica, alerga cu abur. Utilizatorii consideră sistemul cu înlocuire excelentă a procedurilor de spa.

Sistemul GROHE SPA Dă-vă de relaxare Datorită multiple module mixte, care pot produce abur, schimba lumina de fundal și chiar includ muzică și modul de duș tropicale. Interacțiunea cu un cap de duș va servi ca o alternativa excelenta la dreptul de spa de la domiciliu.

În ceea ce privește dușul manual, varietatea de modele vă permite să facă o alegere în funcție de preferințele cumpărătorului. Trebuie remarcat automat sistemul CoolTouch. de utilizare elimină ei supraîncălzire suflet.

În ceea ce privește gura de scurgere, acesta poate fi lung și scurt. Mulți a remarcat că este mai ușor de utilizat lung. De asemenea, din ce în ce, utilizatorii aleg pentru ei înșiși sisteme cu o supapă de fund. Este capabil de a bloca apa în chiuvetă sau baie. Trebuie spus că un astfel de sistem a este suficient pentru a instala. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să se folosească serviciile profesioniștilor, puteți efectua manipulări cu un set de tine.

În funcție de tipul de instalare

Modulul poate fi instalat în diferite moduri. Ar putea fi Perete sau în aer liber. În al doilea caz, produsul este pornit prin apăsarea piciorul pe supapa.

Puteți plasa mixerele atât pe perete și direct la bord de spălat. În primul caz, utilizatorul alege capul. Acesta poate fi variat în funcție de confortul de utilizare. Cu toate acestea, multe sunt mai familiarizați atunci când produsul este atașat direct la chiuvetă în sine. În plus, utilizatorii rețineți că lungimea este mult mai convenabil pentru utilizare.

Dacă vorbim despre planificarea duș, în acest caz, acesta este utilizat Ascuns sau extern Sistemul de instalare. Extern este un clasic, elementele sunt ușor înlocuite, dacă este necesar. Dar, în același timp, ele ies în afară în mod semnificativ de perete, ceea ce poate crea anumite inconveniente, mai ales în cazul în care baia are dimensiuni modeste.

Cu instalare ascunsă va fi convenabil să se ascundă sistemele de comunicații externe.

Cel mai adesea, această metodă este folosită în construcția de locuințe sau majore reparații. Faptul este că, în mod exclusiv profesioniștii pot face față cu sarcina. Sistemul de control este situat direct pe perete, iar dușul în sine arată modern și eficient. Această opțiune este popular pentru familiile cu copii mici și persoanele în vârstă, deoarece încălzirea pieselor vizibile este imposibilă, așa risc ardere redusă la minimum.

Citește mai mult  Opțiuni interesante de design bucătărie cu cazan de încălzire

Prin tip de management

Amestecătoare diferă în tipul de control al. De multe ori se întâlnește Clasic mecanism de doua dens, care aleg cunoscatori de sisteme universale. 2 macarale diferite merg din mixer, apa care este amestecat.

Specialiștii asigura că cele mai multe dintre toate sunt în cererea de astăzi Mixer cu o singură dimensiune. Este destul de convenabil, deoarece are loc ajustarea cu pârghia existente.

În cele din urmă, câștigă tot mai populare Atingeți senzorul. Apa se deschide după mâinile vor fi aduse la dispozitivul. Faptul este că senzorul poate reacționa la radiațiile infraroșii de căldură. Rotiți supapele și alte comutatoare, în acest caz, nu au nevoie.

În plus, în panoul de control, puteți seta astfel de indicatori ca durata de includere și de oprire.

Este imposibil de a merge în jurul valorii de mixerele cu termostat. Acestea pot fi împărțite în mecanică, electronică și fără contact. Trebuie să spun că este modelele termostatice pe care ferm întărit în rândurile sistemelor de duș.

modele electronice au un monitor de cristal lichid pe care sunt vizibile toate informațiile despre apa primită. Gestionarea acestora poate fi efectuată pe ambele butoane, cât și pe senzor. Mesele sunt alimentate cu baterii sau adaptor de rețea. Dacă există o dorință, puteți echipa senzori speciali, de exemplu, pot fi infraroșu și pot reacționa la căldură. Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de faptul că costul de reparații a unor astfel de echipamente complexe va fi destul de mare.

Mixerul mecanic de control este mult mai ușor. Se întâmplă prin pornirea și oprirea supapelor pentru apă și macara. Produsul este reprezentat în diferite variante, astfel încât să puteți alege propria dvs. fără multă dificultate.

Caracteristici de îngrijire

Cel mai adesea pentru fabricarea de mixere din oțel inoxidabil utilizat. De mai sus, produsul poate fi acoperit cu bronz, crom sau alamă. Prin ele însele, aceste materiale sunt destul de înaltă calitate, dar, în ciuda acestui fapt, ei nu ocolesc impactul asupra mediului. Cu cât mai puțin va fi, cu atât mai bine, deci specialistii recomanda sa ascult sfaturile și de îngrijire în mod corespunzător pentru instalații sanitare.

Principalele limitări se referă la metoda de curățare. Orice acidă afectează negativ metalul. Este demn de a exclude posibilitatea de a impactului asupra malaxorul compozițiilor care conțin această componentă. Faptul este că particulele de metal sunt capabile să se alăture reacției la contactul cu astfel de mijloace o, iar acest lucru duce la o distrugere treptată a suprafeței.

De asemenea, nu curățați mixer cu solvenți sau compoziții pentru îndepărtarea plăcilor de var.

Orice pulbere sau alt instrument abraziv va duce la zgârieturi pe suprafață, astfel încât utilizarea sa nu este recomandată,. Detergenții va cădea pe acoperirea vătămate, ceea ce va consolida impactul acestora și va duce la o deteriorare a aspectului sanitare. Nu este necesar să se aplice de curățare, destinate altor scopuri, de exemplu, curățarea argintăriei. Impactul negativ asupra suprafață și au un burete dur.

Citește mai mult  Tipuri și sfaturi pentru alegerea unui loc pentru vase în camera de zi

Pentru a curăța acest element, este necesar să se respecte anumite recomandări. Folosiți perii moi în mod excepțional și bureți. Instrumentul este cel mai bine să plece pentru o expunere maximă timp de 3-5 minute, dar această perioadă nu poate fi prea crescută. Când se spală cu apă trebuie să fie suficient. Dupa procedura, mixer trebuie să ștergeți uscat.

Urmați produsul va avea nevoie de zi cu zi. După fiecare procedură de spălare, ar trebui să ștergeți apa din ea. Faptul este că apa de la conducta de apă are o molecula de clor. Ele sunt în contact cu mixerul va conduce la formarea unui var-plan.

Trebuie să se țină cont de faptul că, în plus față de îngrijirea zilnică, instalațiile sanitare necesită curățenie profundă. Se efectuează folosind mijloace speciale. În acest caz, optimul va fi utilizarea compozițiilor chimice de curățare produse de companii bine-cunoscute, cel mai adesea garantează calitatea. GROHE se mândrește și eliberarea unor astfel de produse. Fondurile sunt produse într-o varietate de forme, puteți alege geluri, spray-uri sau lichide.

Instrumentul de proprietate al acestui producător este reprezentat ca un spray. Cu ea, puteți scăpa de pete uleioase și de săpun, precum și plăci de var. Compoziția este ecologică. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea atunci când este necesar să curățați marmura și alte suprafețe sensibile la influența externă.

Cum de a alege?

Trebuie remarcat faptul că pe rafturile de magazine ale mărcii de cumpărături GROHE sunt oferite într-o gamă largă. Din acest motiv, pot exista probleme în cunoștință de cauză cu alegerea. Specialiștii dau câteva sfaturi care facilitează sarcina.

Mai întâi, trebuie să spun că Bunurile achiziționate trebuie să îndeplinească pe deplin funcția. Viața locuitorilor de apartament ar trebui să devină mai confortabil. Mixerul nu trebuie doar să fie ușor de instalat, dar, de asemenea, să nu creeze dificultăți în timpul funcționării. De asemenea, factor important este o combinație cu interiorul baie. Grijile consumatori și categorii de preț, în această direcție este necesar pentru a încerca să aleagă raportul optim pentru prețul și calitatea.

Sortimentul ofera mai mult de 200 de modele de mixere. Un număr dintre ele au caracteristici suplimentare. Puteți alege o opțiune cu un termostat sau comutator.

În cazul în care mixerul este instalat pe chiuveta, va fi nevoie de contabilitate pentru profunzime și dimensiunile acesteia. De asemenea, un indicator important este înălțimea gurii care afectează pulverizarea apei.

În cele din urmă, nu uitați de design. GROHE oferă zeci de modele capabile să satisfacă cerințele celui mai solicitant cumpărător. Este necesar să se observe stilistica camerei. De exemplu, în baia făcută în stilul de înaltă tehnologie, modelul mixerului de stil retro nu va arăta prea potrivit.

Revizuirea mixerului GROHE este prezentată în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: