Mobilier modular într-un stil modern, pentru camera de zi: specii și sfaturi cu privire la alegerea

Mobilier modular într-un stil modern, pentru camera de zi: specii și sfaturi cu privire la alegerea

Toată lumea caută să creeze în casa interiorul său unic și frumos. o atenție separată merită aranjamentul din camera de zi. În prezent, mobilier modular este adesea folosit pentru designul său. Astăzi vom vorbi despre ce fel de elemente de mobilier pot fi plasate în acest domeniu și cum se face corect.

Particularități

Din ce în ce în interioarele de apartamente, elemente universale de mobilier modular apar. Acestea permit de a economisi spațiu semnificativ spațiu. De regulă, aceste modele diferă în dimensiuni mici, în timp ce acestea sunt destul de spațioase.

Astfel de modele permit Maxim distribuie competent spațiul în camera de zi și de a organiza un loc de muncă și de dormit. modele similare Collect poate fi aproape în orice ordine, care simplifică foarte mult instalarea și repararea acestora. Fiecare element separat este independent de alte elemente.

modele modulare moderne de multe ori constau imediat din mai multe elemente (de masă, dulapuri, rafturi, secretare, creioane). Astfel de componente pot fi combinate în diferite versiuni. În orice moment, o astfel de mobilier poate fi ușor rearanjate sau eliminate, la toate.

În prezent, modele modulare sunt realizate din diferite culori și dintr-o varietate de materiale.

Avantaje și dezavantaje

Mobilier modular pentru camera de zi are o serie de beneficii importante.

 • Mobilitate și compactitatea. Produsele modulare pot fi ușor rearanjate dintr-un loc în altul, elimina detaliile suplimentare, înlocuiți-le cu noi. În plus, ele posedă dimensiuni mici, ceea ce face posibil să le aibă chiar și în camere mici.
 • Abilitatea de a crea combinații. Piese de modulare pot fi conectate într-o ordine diferită. Astfel, de la elemente individuale puteți crea o zonă de lucru, un loc pentru un televizor, recreere sau depozitări de cărți. Ele trebuie să fie efectuate într-un singur stil, dar separate vizual unul de celălalt.
 • Universalitate. Cu ajutorul noilor departamente și rafturi suplimentare, puteți actualiza complet interiorul camerei de zi. Scaunele modulare mici vor putea să dilueze stilul.
 • Capacitate. În ciuda faptului că astfel de kituri de mobilier nu diferă în dimensiuni mari, ele pot găzdui un număr mare de articole.
 • Estetică. Sistemele similare de mobilier arată în interioare cât mai asemănătoare și elegante, ele nu vor putea strica designul camerei de zi prea greoaie și elemente ridicole.

În ciuda tuturor avantajelor, modelele modulare au unele dezavantaje.

 • Adesea nu există decor. Majoritatea secțiunilor modulare sunt disponibile fără decorațiuni și elemente decorative. În fabricarea acestor mobilier, producătorii preferă un design modern minimalist.
 • Vedere unică. Această deficiență nu permite crearea unui design unic în interior.
 • Pentru instalare aveți nevoie de pereți netezi. Dacă suprafețele au chiar nereguli mici, atunci va fi dificil să instalați produsul atunci când îmbinările părților individuale.
Citește mai mult  Design camera de zi design interior, în Hrușciov

Revizuirea speciilor

Astăzi în magazinele de mobilier puteți găsi un număr mare de modele modulare moderne pentru designul camerei de zi:

 • Morminte+
 • Rafturi+
 • Înseamnă flori vii+
 • Stellagi+
 • Banchete+
 • Komoti+
 • Sertare retractabile.

Adesea, în ieșirile puteți vedea sisteme modulare întregi constând din mai multe elemente. Cel mai adesea, astfel de opțiuni sunt plasate în zona TV. De asemenea, un model popular este un design drept pentru camera de zi. Acesta include mai multe dulapuri spațioase drepte și mari de un nivel cu peretele.

Dar atunci când aleg un astfel de model, acesta este în valoare de vedere înălțimea plafoanelor în cameră.

opțiuni similare sunt considerate o opțiune excelentă pentru un apartament mic studio. Cel mai adesea ele înconjoară rafturi centrale și zona de TV. Uneori, există, de asemenea, un loc de muncă separat, în astfel de sisteme. De asemenea, ele pot include roll-out sau mese pliante.

O altă vedere sunt populare Sisteme-Gorki. Astfel de modele permit utilizarea separarea diferitelor înălțimi, fiecare dintre ele este destinat pentru funcțiile sale specifice.

Mulți în proiectarea de utilizare camere de zi modele modulare Corner. Acestea sunt considerate o opțiune de buget pentru mobilier non-standard. Astfel de sisteme de multe ori strânse „zone moarte“ în interior.

Dar aceste elemente trebuie să fie plasate cu precizie în camere cu două deschideri de ferestre sau de aspect non-standard.

În prezent, și a produs canapele modulare. Adesea, mini-scaunele funcționale proeminen ca astfel de elemente. Mini pereții sub televizor sunt, de asemenea, considerați o opțiune interesantă și frumoasă pentru designul camerei de zi.

Materialele

Pentru fabricarea seturilor modulare utilizează o varietate de materiale. popular este Lemn natural. Există opțiuni glazurate în designul exotic. În prezent, eliberați Suprafețe și piele.

Adesea, astfel de mobilier este creat din MDF și LDSP. În același timp, ele sunt pre-prelucrate și acoperite cu lac speciale. În plus, pot fi folosite Baze de sticlă și plastic transparent.

Cei mai buni producatori

Până în prezent, există un număr mare de producători de modele modulare pentru camere de zi.

 • Fabrica de mobilă „Shatura”. Acest producător face un popular „Britanik”. Acesta include două sertare și sertare în aer liber, penalizări, un dulap montat cu două rafturi. De asemenea, aceasta fabrica produce proiectarea de „Athena“ și „Roven“, constând dintr-un modul de montat, două dulapuri și o canapea mare.

 • Fabrica de Mobilă „Centrul de interior“. Ea produce „martie“ set. Acesta poate fi două culori principale: stejar alb si prune. Există doar șapte versiuni ale unor astfel de sisteme, care diferă unele de altele cu dimensiuni, numărul de dulapuri cu rafturi. De asemenea, ramurile pot fi glazurate, deschis sau surd.

 • Firma „Ronicon“. Acest producător creează un kit de „Color Comfort“. Este o secțiune spațioasă, cu o multitudine de departamente mici, o nișă pentru un televizor și o masă. Compania produce, de asemenea, structura de tei – este un tip de mobilier unghiular, decorat în alb și negru de colorat, diluat cu Lyme Color.
Citește mai mult  Focar pantofi în hol: soiuri și alegere

 • Compania „Mobilă MST“. Acest producător vinde un kit modular ADEL. Se caracterizează prin ușile glazurate și de imprimarea foto frumoasă pe suprafața modulului. De asemenea, compania produce sistemul Juliet, care este decorat în culori alb-negru.

 • Firmă „Evita”. Produce secțiunea modulară „RENATA”. Ele sunt create în culori clasice alb-negru. Fatadele modulului sunt alcătuite cu modele subțiri subțiri.

 • Fermă „interdeșară”. Ea eliberează desenele „Yoko”. Acestea includ 20 de birouri de cameră mici. De regulă, aveți o lumină de fundal frumoasă.

 • Brw Factory. Ea este specializată în lansarea seriei somatice, care se disting printr-un design strălucitor, dar elegant.

 • Fabrica „Borovichi-mobilier”. Acest producător eliberează un kit „solo”. Se compune dintr-o mică măsură, două dulapuri, mai multe rafturi montate.

Stiluri de decorare

Astăzi, designeri oferă o varietate de zone de relaxare cu modele de mobilier modular. La crearea unui interior, o atenție deosebită trebuie acordată schema de culori a pieselor.

O opțiune interesantă va fi Seturi cu nuante contrastante, care sunt combinate cu negru, lapte sau de culoare albă.

O mare varietate de culori face posibilă combinarea elementelor individuale între ele în aproape orice ordine.

Modern și frumos în camerele de zi se va uita Modele cu suprafețe de lemn de diferite nuante si usi cu geam. Adesea, ușile sunt decorate în plus, cu desene sau modele mici.

Dacă doriți să aranjeze o cameră în stil Minimalism sau High Tech, atunci ar trebui să alegeți modulare Seturi cu birouri built-in ascunse ( „spioni“). Fațadele sunt mai bune pentru a alege cu suprafețe mate sau lacuite. Este interesant să se uite elemente de sticlă complet transparentă.

Opțiunea Bold, dar interesant pentru stilul high-tech va fi complet Sisteme de mobilier negru. Adesea, astfel de modele sunt realizate din lemn negru. Așa că produsul nu pare prea sumbru, elemente de sticlă, suprafețe mari, lucioase sau părți metalice sunt adăugate la acesta.

O optiune excelenta va fi oglinzi construite în secțiunea. Puteți utiliza mai multe astfel de obiecte dintr-o dată.

La efectuarea unor astfel de stiluri vor fi în măsură să se apropie și Structuri negre și albe realizate din mai multe dulapuri de diferite înălțimi. Acestea pot include un loc separat pentru a se potrivi la televizor. Pentru a dilua un pic de interior, puteți cumpăra produse cu iluminare de lumină sau cu desene de contur mici.

Frumos aspect și design, complet realizate din lemn tratat cu ramuri ascunse. Astfel de produse pot fi diluate cu suprafețe negre lucioase sau componente metalice.

Citește mai mult  Mobilier pentru camera de zi mic: cum pentru a ridica și aranja?

module lucioasă va fi perfect combinat cu suprafețe oglindă mare. De asemenea, aceste elemente pot fi combinate cu detalii metalice.

optiune excelenta va fi Plasarea benzi cu LED-uri în dulapuri modulare. Adesea, ele sunt montate în ușile de sticlă ale compartimentelor.

Cum de a alege?

Atunci când cumpără în valoare de mobilier modular, acordând o atenție la unele lucruri. Asa de, Asigurați-vă să ia în considerare gama de culori a structurilor: trebuie să fie combinat cu stilul de cameră și cu rezolvarea de culoare destinate.

Adesea, consumatorii aleg structuri de mobilier întreg. Acestea sunt fabricate de comandă individuală. Acestea respectă pe deplin cu design-ul camerei planificat. De regulă, acestea sunt fabricate din soiuri de lemn de elită. opțiuni similare pentru a face interioare complexe și neobișnuite.

De asemenea, ia în considerare reuniunea camera de zi. În camerele mici, cea mai bună opțiune va fi dulapuri unghiulare, care vor ajuta la semnificativ economisi spațiu.

structurile de colț sunt destul de spațioase, în același timp, ele arata compact. Această opțiune vă permite să utilizați unghiul în camera de zi cât mai rațional.

Asigurați-vă că să acorde o atenție la înălțimea rafturilor. Ei nu trebuie să se potrivească numai în cameră, dar, de asemenea, uita-te ușor în interiorul general al camerei. De asemenea, nu uitați că, împreună cu elemente mari, modulele trebuie să includă și părți mai mici, astfel încât produsul arată frumos și interesant.

Dacă selectați secțiuni individuale din care va fi creat un sistem modular unic, atunci ar trebui să selectați modele realizate din materiale identice și având aceeași colorare. În caz contrar, mobilierul nu va fi capabil să se potrivească în interior – acesta va deveni ridicol și urât.

În acest caz, există cazuri în care materialele sunt combinate între ele pentru a dilua stilul. Deci, o opțiune excelentă poate fi un sistem care include ramuri din lemn și o masă mică cu o masă de sticlă. Dar picioarele mesei trebuie să fie făcute din același material ca și dulapurile. O opțiune bună va fi stabilită mai multe rafturi transparente.

Luați în considerare costul seturilor. Astăzi în magazine puteți întâlni opțiuni excelente de economie. În același timp, nu se vor uita în camera de zi prea plictisitoare, deoarece astfel de articole de mobilier sunt fabricate special cu mici detalii decorative.

Dacă doriți să combinați zona TV cu modulul în sine,Apoi, trebuie să alegeți modele în care televizorul este furnizat în avans pentru a se potrivi. Adesea, producătorii fac căști mici cu loc pentru echipamente. În același timp, există mai multe rafturi spațioase spațioase pentru depozitarea sau cutiile separate, care nu sunt conectate la restul mobilierului.

Revizuirea mobilierului modular pentru camera de zi Urmăriți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: