Mobilier sculptat în interior

Mobilier sculptat în interior

Mobilier sculptat bun capabil să decoreze orice interior, dar numai dacă abordează cu atenție și cu atenție alegerea ei. În caz contrar, spațiul chiar și camera elegantă va arăta ca vechea, supraîncărcată sau chiar vulgară.

Particularități

Mobilierul sculptat este Mobilier realizat în majoritatea cazurilor din lemn și decorat prin tăierea elementelor decorative: culori, plante, bucle. În ciuda faptului că lemnul de diferite rase este încă principalul material, obiectele sculptate ale situației pot fi, de asemenea, create din piatră, oase sau teracotă.

Începătorii de masterat practicând fire mai bune pe astfel de roci de lemn moale, cum ar fi Lipa sau Olha. LAAvantajele mobilierului sculptat Luate pentru a le atribui valoare, La urma urmei, cele mai des decorate căști și mobilier din materii prime scumpe și ecologice. Astfel de mobilier arată destul de mult Estetica, subliniază statutul proprietarii și adaugă „costuri ridicate” la orice interior.

Respectarea regulilor de funcționare vă permite să utilizați mobilier sculptat de-a lungul anilor.

cu toate acestea, Lemnul este un material care absoarbe și miroase și umiditate. Nu este ușor să aveți grijă de produsele sculptate, plus ei nu le plagă într-o singură cameră cu mobilier simplu de la PAL sau MDF, deoarece întregul interior va fi distrus. Dorind pentru a obține un produs exclusiv, va trebui să găsească un profesionist de încredere, să plătească o sumă mare și așteptați pentru o lungă perioadă de timp.

Prin urmare, pentru a crea un interior mai bugetar, experții sfătuiesc să nu comande structuri dintr-o singură bucată, ci să limiteze inserțiile sculptate.

Ce se întâmplă mobilier sculptat?

Astăzi, sculpturile pot fi decorate cu mobilier pentru aproape orice cameră la domiciliu: Bucătărie, dulap, dormitoare, copii și sufragerie. În ciuda faptului că, cu sculpturi, structurile din lemn sunt cele mai căutate, o opțiune este posibilă și atunci când baza este creată din materialul mai ieftin, de exemplu, Poliuretan sau plastic, După care este decorată cu o căptușeală sculptată.

Probabil, de asemenea, opțiunea de fabricație Panou separat din MDF sau placaj cu ornamente decupatede la forme geometrice sau elemente vegetale. Acest tip de decor este de obicei aplicat pentru designul dulapurilor, piept de sertare sau turnare.

Desigur, mult mai apreciat Mobilier individual manual: De exemplu, peretele din masivul de rocă întunecată nu se va transforma numai aspectul camerei, dar poate continua să fie moștenită, devenind o valoare de colecție.

Opțiuni Pur și simplu de multe ori – gata-făcute probe cu fire – Vândute în multe magazine.

soluția clasică este considerată a crea fațade sculptate și picioare ondulat, Dar, la cererea de transformare a subiectului de mobilier cu ajutorul acestei tehnici, este posibil, în alte variante, de exemplu,, sculpturi decorate numai cu cotiere de scaun sau cârlige umerase în hol.

Pentru decorarea camera de zi Sculptate masuta de cafea, scaune si canapele, cotiere si picioare din care sunt decorate cu prelucrare figura bine.

În dormitor În mod ideal se potrivescPat cu tablie sculptate, precum și completate de un decor corespunzător dulap, canapea și măsuță de toaletă.

ToateCabinetul Zona poate fi umplut cu mobilier sculptat. Aceasta este o masă de scris și dulapuri și scaune.

Pe bucătărie Armonios, fatade sculptate uite, bufete buclat armonioase și rafturi ajurata. Desigur, aici este că trebuie să existe scaune cu un spate neobișnuit și picioare.

Într-o pepinieră Sculptura este potrivit pentru decorarea un pat, piept, dulapuri și rafturi, și în sala – pentru a crea umerase originale, pantofi și tremor.

Privire de ansamblu asupra tipurilor filetate

Se aplică decorul sculptatCum de a decora suprafețe plane de mobilier,Deci, pentru a crea elemente volumetrice. Prin urmare, pentru a îndeplini o sarcină specifică necesită propriul tip de tehnologie.

fir de relief presupune formarea unui fond în profunzime, pe care sunt create imagini cu un nivel scăzut sau ridicat de relief. Această tehnică este cel mai des folosit pentru dulapuri decoratiuni, bufete și mobilier de bucătărie.

În timp ce creează filet podea Este necesar să se aranjeze fundal și ornament în același plan. Pentru acest soi, caracteristici sunt caracteristice ca un ornament abstract, căptușeală ajurata sau o schiță schiță ovală. În ciuda diversității firului plat elded, ușurarea ei trebuie întotdeauna să fie scăzut și să nu depășească nivelul de fond.

Slit, este propilena, carving necesită formarea prin găuri. construcție mobilier dobândește Astfel ușurință și ajurata. În timp ce creează fir de deasupra capului piese tăiate mai întâi și apoi suprapuse pe fundal principal.

Volumetric sau fir sculpturale Conceput pentru a crea figuri din lemn. fir de contur echipamentul este foarte similar cu gravura. constă în esența sa în tăierea liniilor în profunzime pe o suprafață plană a subiectului.

filet geometrică Necesită „aprofundarea“ model într-o suprafață netedă. soi Barbed presupune crearea de elemente semicirculare, și LED triangled Potrivit pentru formarea de imagini geometrice. Firul poate fi realizată manual sau cu ajutorul mașini programabile.

stiluri de bază

Vintage mobilier sculptat este perfect Pentru proiectarea interiorului sau țară casa de țară clasic, și nu „supraîncărcat“ detalii fir arată bine în stil Modern sau Etno. Stil gotic Acesta este caracterizat prin utilizarea de specii de lemn de culoare închisă, precum și crearea de elemente volumetrice catchy. Acest stil de fir poate fi văzut pe scaune cu spătar înalt sculptate, „bogat“ bufet decorat pe picioare și dulapuri panou.

Elementul central al interiorului gotic devine adesea un masiv piept-stand „sub antic“, decorat abundent cu decor. Cifrele de bază de fire de artă sunt motive arhitecturale, elemente vegetale și modele geometrice.

pentru mobilier în Ampir stil picioare Caracterizat cu ajutorul unui fir de atașamente forma labele de animale, precum și imagini sculptate de personaje mitice. Elementele situației sunt realizate într-o măsură mai mare de întuneric lemn scump, de exemplu, de castan. Sculptura este format destul de complicate, dar clare și masive.

Fir Stil barochko Se pare foarte scump. În mod ideal, specii de lemn numai exclusive ar trebui să fie utilizate pentru mobilier – fag, mesteacan Karelia, pere, nuc sau frasin. În interioarele decorate în stil baroc, sculptură sculpturale și motive arhitecturale sunt adesea găsite.

Stil rococo necesită mobilier mai elegant și fire îngrijite. Aceasta se caracterizează prin utilizarea de modele de plante deosebite, precum și crearea de picioare curbate în stilul Cabrille.

Mobila în stil clasicism Diferă cu linii stricte și utilizarea de specii de lemn de culoare deschisă. Prezenta firul devine mai simetrice, iar modelele botanice sunt tot mai folosite ca complot.

In cele din urma, mobilier sculptat modern în stil modern, scandiu sau etno Made mai puțin greoaie decât clasic. Elementele sculptate se disting prin varietate – ornamente abstracte si modele geometrice, flori și motive vegetale sunt posibile. Același lucru se aplică Culorile de mobilier: Se poate rămâne aproape de nuanțe naturale, pentru a fi alb sau de culoare.

Exemple frumoase în interior

Dacă există un mobilier sculptat în birou, dar eu nu vreau să supraîncărcați spațiul de elementele generale, atunci în loc de dulapuri grele pot fi achiziționatestellags Light. culoarea naturala frumos din lemn, umbră identică a unui tabel de scris și scaun, combină toate mobilierul din cameră într-o singură compoziție.

Elemente sculptate arata foarte elegant si elegant, dar în același timp, se adaugă camera culminant necesar.

căști sculptate Potrivit și pentru decorarea spațiului de bucătărie de o casă de țară. Cu această tehnică, în acest caz, numai fațadele dulapurile sunt decorate în acest caz, dar din cauza galeriei speciei de fire, soluția pare terminat foarte neobișnuit. Prezent pe ea și fante de diferite forme și figuri de volum, și piese plate asemănătoare platbande.

Foarte des mobilier sculptat aplicat Pentru decorarea camera de zi – camera principală într-o casă sau un apartament. Setul cu cască a făcut dintr-o matrice de lemn de culoare închisă și împodobit cu un mic element, „Specifică starea de spirit“ toate. Imediat devine clar că gazdele sunt oameni destul de conservatoare, cu gust bun, echilibrat și confort evaluate.

Subiect În acest caz, este utilizat pentru decorarea o canapea, o măsuță de cafea și alte elemente de căști. Întuneric copac combinat perfect cu pielea și este un fundal excelent pentru decor de culoare.

Dacă vom alege gânditoare sculpturi din lemn, atunci se va dovedi Combină armonios din la prima vedere, cu elemente incompatibile. De exemplu, o formă concisă și destul de masă de cafea, chiar dur cu picioare buclat pot fi prezente în camera de zi. Se pare foarte bun lângă un rack minimalist alb, un scaun în stil retro-stil de formă neobișnuită și o canapea modernă convențională, decorată cu o abundență de perne multicolore.

Nu se „argumentează” cu un șemineu cu un finisaj de mozaic, un covor cu modele geometrice, precum și o torță strălucitoare de violet. În plus, în ciuda diversității culorilor și a textului în cameră, este O masă simplă de lemn atrage imediat vederea, devenind centrul compoziției.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: