Mobilier stil clasic pentru camera de zi: Ce se întâmplă și cum să localizați?

Mobilier stil clasic pentru camera de zi: Ce se întâmplă și cum să localizați?

Mobilier în stil clasic pentru camera de zi Alegeți oameni care apreciază designul tradițional, confortul maxim și materialele de înaltă calitate. Utilizarea sa în setare vă permite să oferiți nobilimii și rigoarei camerei. Mobilierul modern în stilul clasicului din Belarus este renumit pentru fiabilitatea și funcționalitatea acestuia. Brandurile italiene și spaniole oferă nave tradiționale ale luciului european pentru living.

Produsele separate și căștile create în Rusia sunt reprezentate pe scară largă pe piața internă și fac ca alegerea finală să fie dificilă.

Caracteristici stil

Conceptul de stil clasic este adesea înțeles destul de larg chiar și de specialiști în domeniul designului. Ce ar trebui să fie mobilier din lemn modern și alte materiale pentru a-l potrivi? Care este diferența dintre paleta de culori în culori clasice și ce să alegeți pentru camera de zi? Răspunsurile la toate aceste întrebări vor fi mai bine înțelese pentru a înțelege caracteristicile selecției de mobilier B pentru a lua decizia corectă.

Conceptul de mobilier în stil clasic pentru camera de zi include destul de câteva direcții capabile de iubitori de lux de interes, confort și de înaltă calitate în tot ceea ce. Modern clasic dezvăluie originile în stilurile tradiționale victoriană, italiană, franceză, cu pompozitate lor și elegant în fiecare detaliu. Alegerea unei situații în sala, decorat cu motive tradiționale, merită atenție la următoarele puncte.

 • Materiale de înaltă calitate. Camera de zi în stil clasic, este realizat de mobilier capabil de a păstra aspectul estetic, nobil. din lemn natural are roci numai solide care nu sunt sensibile la fisurare, soiuri rare sunt folosite – cires, nuc, Rinul, fag, paltin.

 • Reținere de design decorativ. Pentru stil clasic, scump finisaj, nobil. Puteți folosi aurire și bronz, piele naturală și piele de căprioară, fire pe soiuri de lemn scumpe. Folosirea pieselor din plastic, excesiv lucios, metal alb lucios, forme asimetrice, este exclusă. Toate detaliile finisajelor trebuie să corespundă cu configurația de ansamblu a interiorului, să îmbine armonios cu ei.

 • flowes gamma. Clasic este întotdeauna întocmit în culori pastelate, naturale. Aici este imposibil să ne imaginăm țipând, prea luminoase sau artificiale nuanțe. Dar va exista întotdeauna un loc pentru un alb de lux – lapte, cremos, fildeș, lemn natural cu paleta bogată și textura, bej-maro, cafea, cappuccino și chiar și culorile unui pământ umed.

Este o combinație a acestor factori, care vă permite să vorbim despre stilul clasic în proiectarea unui set de căști mobilier sau elemente individuale.

Privire de ansamblu asupra speciilor de mobilier

mobilier clasic set de mobilier Camera de zi include următoarele componente.

 • sisteme de stocare. Acestea includ Comode, dulapuri, penalități și antlesoli.

 • Locuri de odihnă. Ei folosesc colțuri moi cu canapele și fotolii, canapele, capre, bufe, scaune.

 • structuri deschise. Acestea includ vitrine, rafturi, rafturi, „pereți“ pentru echipamente de televiziune.

 • elemente funcționale. În cazul în care camera combină mai multe misiuni, efectuează în același timp, ca o sala de mese sau hol, combinat cu o bucătărie, acesta va fi cu siguranță un bar, un grup de mese, o masă de revistă sau de cafea.

Toate aceste componente pot fi achiziționate în complex, ca parte a unui set de căști sau cumpăra separat. Este extrem de important să se ia în considerare commensuity obiectelor situației și spațiul înconjurător.

În funcție de suprafața de spațiu liber, înălțimea plafoanelor este direcția selectată de stil clasic.

Dacă doriți să creați un sentiment de ușurință italiană, sofisticare și chic, merită să alegeți designul de mobilier cu elemente baroce. Se caracterizează prin picioare curbate, fațade convexe, materiale scumpe, inlay-uri, aripioare, fitinguri de cupru.

La prima vedere, ar trebui să fie clar că setul cu cască este scump și îndeplinește pe deplin toate așteptările.

Clasic cu elemente Rococo arată mai prudentă și în același timp proaspătă. Astfel de mobilier din camera de zi vor fi decorate cu sculpturi, realizate în culori albe și roz. Aceasta este soluția perfectă pentru camera de zi din apartamentul unei tinere sau într-o casă de familie respectabilă.

Ambigre Franceză intră, de asemenea, lista direcțiilor clasice stilistice. Cu astfel de mobilier, camera spațioasă a camerei de zi poate fi transformată într-un adevărat palat. Aceasta este o paradă, un stil pompos, distins prin lux în tot. Mobilierul de aici este cel mai adesea alb lăptos sau de stejar matrice, fag, mahon, acoperite cu stuc, aurire.

Clasicismul este cea mai direcția tradițională, care vă permite să furnizeze camera de zi în tradiții englezești. Bufete masive și mese, dulap, Comode, Scaune cu Tapițerie de Trelev. Toate acestea creează un sentiment de fundație, traditionality și pacea.

Materialele

Printre materialele pentru fabricarea de mobilier în stil clasic, este dificil de a găsi înlocuitori artificiali sau imitație. Dar În stabilirea camere moderne de viață bugetare, vă puteți întâlni în continuare furniruite sau vopsite seturi de PAL si MDF. Este important să se acorde o atenție la calitatea execuției: este mai bine de a alege produse de la branduri străine bine-cunoscute.

Printre avantajele acestei opțiuni, puteți marca greutatea minimă și o gamă largă de soluții de proiectare la un preț accesibil.

Arborele natural – singura caracteristică materială a stilului clasic. Dacă vreau să salvez, puteți înlocui pur și simplu o serie de rase scumpe din lemn de foioase mai ieftine conifere. Ei vor realiza un design mai nobil de living, rezistă tuturor tradițiilor și, în același timp, salvați un set de cască la cost de mai multe ori.

Mobilier tapițat în stil clasic în stil clasic necesită tapițerie din piele naturală, puteți întâlni opțiunile de la umbra albă de piele de piele sau de ciocolată. Este permis să trageți scaunele și canapelele cu tapiserii cu o poveste interesantă. Cel mai adesea, este selectată imitația faimoasă a pânzei picturale sau de realizare a povestirilor pe subiectele mitologice. În stilul francez este posibilă construirea tapițeriei scaunelor și canapelei de către parol, mătase naturală.

Dacă doriți să obțineți un set de mobilier clasic sau cumpăra componente suplimentare în setul cu cască deja gata făcute în camera de zi, este în valoare de ea de la bun început pentru a naviga pe scumpe, rase de lux, lemn valoroase. Atunci când este planificat pentru a păstra culorile naturale ale copacului, structura sa, este în valoare de atenție la rase cu o textură bogată. Acestea includ nuc, cires, stejar.

De multe ori, mai multe tipuri de lemn sunt utilizate în finisarea un set de căști – în elementele aeriene ale finisajului, o para sau un măr, un roșu și abanos.

seturi clasice de mobilier pentru camera de zi pot fi găsite în colecțiile producătorilor ruși, precum și fabrici și fabrici din Belarus, Italia, Franța. Este mai bine pentru a da prioritate mărci renumite care operează de-a lungul anilor. Ele produc adesea colecții capabile de a deveni relicve familiale reale a lungul timpului. În plus, aici puteți selecta mai multe componente suplimentare în aceeași versiune de proiectare.

Paleta de culori

Principalele Canoanele selecție a culorii în stil clasic au fost mult timp cunoscute. Design mobilier nu este scos din rândul totale si include nuante de bej, diverse variații pe tema alb. Este demn de atenție faptului că sunt permise aici orice calm, culorile discrete caracteristice ale elementelor naturale. În finisarea mobilier clasic, vă puteți întâlni tonuri de galben și ocru naturale, tonuri de cafea, nuanțe pe bază de plante lemnoase și.

Pentru fatade de lemn, producătorii aleg de obicei factorul de lemn natural. culoare galben pai deschis, bogat roșu-brun, bej delicat,, nuanțe de gri-roz-nuci maro din scoarță sau tăierea lemnului arata destul de nobil și respectabil. În plus, camerele clasice vii pot utiliza matrice de desene sau modele acoperite cu vopsele mată de înaltă calitate. alb curat, roz pal, verde oliv, gri perla, bronz, cupru, nuanțe aurii vor ajuta pentru a forma un mediu armonios în interior.

Patinate, mobilier artificial în vârstă pare interesant.

suprafețe lăcuite sunt acoperite cu crabelles – o rețea de fisuri mici. La selectarea culorilor, caracteristica de iluminat este, de asemenea, luată în considerare. Sala cu ferestre pe partea de nord va arata armonios în combinație cu culori calde – delicat-crem, lumina-piuliță, de aur, coral si roz. Camera de zi cu vedere spre sud, necesită mai palide, culori reci în proiectarea de mobilier – gri, violet, grafit-brun.

O altă regulă de combinație reușită de tonuri: Conservarea unor contrast cu gama generală de camere. În camera luminoasă, mobilierul moale cu tapițerie din piele neagră va arăta bine. Pe fundalul umbrației de la Ivory – cafeaua de ciocolată.

Zona de recreere de decorare albă arată bine pe fundalul unui set cu cască elegant de stejar.

Cei mai buni producatori

Mobilier pentru producția de Rusia și truse de stil clasic din Belarus, Italia, alte țări vecine și abundența departe în abundență sunt prezentate pe piața internă. Ce opțiuni merită o atenție deosebită? Printre producătorii verificați, pot fi observate următoarele mărci.

 • „Somov-mobilier”. Voronezh Factory – unul dintre puținele din țară face mobilier de la specii de lemn valoroase și rare. Kiturile clasice de cameră de zi sunt prezentate în seria „Elizabeth”, „Sofia”, „Vasilisa”. Prețurile produselor sunt peste medie, se potrivesc cu categoria clasei premium.

 • Zzibo mobili. Marca aparținând exploatației „Ufamebel“ este specializată în crearea de obiecte individuale ale situației și seturi întregi din lemn masiv. Printre fabrica de servicii de viață clasic vă puteți evidenția seria La Scala.

 • Manini Mobili. Fabrica produce mobilier premium, sunt utilizate în fabricarea celor mai bune soiuri de lemn natural. Populara serie PRIMAVERA vă permite să aducă un pic chic la camera de zi de la mobilier, fără inutile.

 • Camalegroup. producătoare de camere elegante, clasice de viață din motive tradiționale în stil baroc de brand italian. Linia de produse clasic este reprezentat de Fantasia, Ziua Nostalgia, Ziua Siena, Ziua Torriani, Torriani Ziua Noce, Ziua Treviso.

În nuanțele de design predomină de alb și tonul unui copac naturale.

 • Prama. Fabrica italiană, producătoare de produse de înaltă clasă pentru camere elegante de viață clasic. Atenție merită colecția Palazzo Ducale, realizat de culoare albă clasică, și în Sugestii.

 • Ceppi Stil. Fabrica italiană, fondată în 1976. Specializat în fabricarea de mobilier realizate manual de înaltă calitate din masivul, recreând cele mai bune obiecte de colecții muzeale. În proiectare puteți găsi opțiuni din diferite epoci istorice și dinastii. Lumini populare – Dincolo de lux, Dinings.

 • BrogiaTo. fabrica de mobila italiana, producatoare de mobilier si biblioteci tapițate, banchete și dulapuri, vitrine și console în stilul clasic și estetica barocă. Totul pare scump și luxos, materiale atent selectate.

 • „Slonimmebel”. Lansări seturi de căști în stil clasic din MDF, cu suprafețe de colorare. Marca acordă o mare atenție la calitatea produselor, prețul rămâne cel mai accesibil.

 • Cherestea. Fabrica din Belarusiană fabricarea de mobilier pentru camere de zi clasice de la un masiv din lemn natural. Există căști de tricot, inlay. În plus, există produse din MDF, mai accesibile, dar destul de atractive externe.

Opțiuni de cazare

Cum să plasați mobilierul în interiorul camerei clasice de zi? Este de remarcat faptul că locația sa de succes, armonioasă este posibilă numai în încăperi cu o suprafață de peste 20 m2. Printre regulile importante pentru recrutarea soluției interioare se poate observa următoarele.

 • Obligatoriu Salvarea unor pasaje mari între setările individuale. Această distanță ar trebui să fie de cel puțin 50 cm.

  • Aspect neliniar. Stilul clasic nu oferă o locație liniară a obiectelor situației. Modulele sunt lăsate să aibă simetrice unii pe alții, dar nu de-a lungul unui perete.

  • Disponibilitatea unui singur punct de referință. Elementul central al sălii devine revista scăzută sau masa de cafea. Pe părțile laterale sunt mobilier tapițat – canapea și scaunul.

  • Zona de șemineu ca element de coaznicie. Dacă vorbim despre camera de zi dintr-o casă de țară, merită să subliniem o zonă de șemineu în hol, cu mobilier în stil englezesc. Aici puteți instala un colț moale, cu o masă obligatorie sau aranja câteva canapele cu picioare curbate.

  • Setul complet de articole gata făcute de la un set cu cască. În cazul în care mobilierul este inițial achiziționate de la momente diferite, este în valoare de a alege soluții similare, care au stilistic un decor asemănător și culoare.

  O astfel de reguli uniforme au multe fabrici în străinătate.

  • zonă de luat masa cu simetrie clară. Grupul de mese din camera de zi din stilul clasic ar trebui să aibă un număr asociat de articole. Masa ovală scaune înconjurate situate opuse.

  Exemple frumoase

   • living clasic în tonuri de alb, cu elemente din lemn de culoare închisă naturale. În designul utilizat canapea de scaune de formă și de abur complexe, parchet original în tonul de mobilier.

   • Stil de lux și chic clasic într-o manieră franceză. Abundența de aurire în decorul se îmbină armonios cu nuanțele de fildeș în finisaje și mobilier, textile de culoare închisă față tapițerie, perdele, covoare.

   • clasic în stil tradițional englezesc. O astfel de cameră de zi dobândește datorită chic la utilizarea de piese textile luminoase, perne canapea, culori vii. În același timp, gama de culori și execuția mobilierului rămân clasice.

   Despre modul în care mobilierul este realizat în stilul clasic pentru camera de zi, uita-te în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: