Opțiuni de decor baie

Opțiuni de decor baie

Decorul din baie este una dintre modalitățile de a crea o atmosferă strat acasă. Orice lucru selectat pentru acest lucru ar trebui să fie estetic și funcțional. În acest articol, ne vom uita la nuanțele care ajuta la crearea design perfect unei astfel de camera.

Reguli fundamentale

decorare baie ar trebui să fie corect. Pentru a înțelege ce este necesar să se utilizeze ca un decor, în etapa inițială de reparații alcătuiesc proiectul de proiectare. De obicei, criteriile cheie pentru alegerea sunt funcționalitate, stil, siguranță. În acest caz, elementul decorativ poate fi achiziționat fie făcute prin propriile lor mâini. Pentru decor, selectat pentru proiectarea de baie, impune cerințele sale. Ar trebui să fie relevante și utile. Acesta poate fi ca o placare de perete și un mic accesoriu.

Cu toate acestea, pentru expresivitate, tipul de decor este dozat: în cazul în care există o mulțime de ea, interiorul pare plictisitor.

Orice decor ar trebui să fie nu numai estetic. În baie, adesea umedă și umedă, fiecare element al interiorului aici este expus la testarea constantă pentru rezistență, rezistență la stropi de apă, condens, ciuperci, matriță. Printre alte cerințe, este demn de remarcat inerția materialului materialului sau a unui accesoriu la deformare, curățare constantă și diferența de temperatură.

Elementele decorative trebuie să fie alese în așa fel încât la intrarea în gospodăriile de baie ar putea primi o bună dispoziție. Contabilitate necesară utilizată pentru combinația de culori.

Este important să alegeți elemente decorative în așa fel încât să nu se îmbină cu design de fundal, instalații sanitare, mobilier. În același timp, trebuie să corespundă unui stil interior specific.

Idei pereți de decorare

Designul zidurilor de baie este atașat la. În funcție de stilistica selectată și de tipul de material, plăcile, panourile de plastic sau sidingul sunt luate ca bază. Decorați pereții căptușiți cu plăci, pot fi panouri decorative din mozaic. De exemplu, frumosul va arăta în pictura de baie, așezată din plăci de mozaic. Mosaic cu un model de complot va permite o atmosferă specială la interior. Este perfect combinat cu o cafenea monofonică și texturată.

Dacă doriți să utilizați numai plăci, alegeți moarele unui tip asociat de la linia serială. Evidențiind fragmente de elemente mai bune decât partea fasciculoasă a peretelui lângă baie sau chiuvetă. În plus, focalizarea de finisare specială poate dușul de perete.

Tipul original de finisaje sunt autocolante decorative de vinil (film în formă de pătrat cu strat lipicios). Ele sunt rezistente la umiditate și ușor de instalat, practice și funcționale. Deseori decorăm peretele în zona de spălare, ele sunt potrivite pentru decorarea zonelor de baie „uscate” și „umede”. Autocolantele evidențiază spațiu perfect și zonate, trecând starea de spirit a unui anumit stil interior.

Decorați pereții băii cu panouri din plastic sau siding de foi. Posibilitățile de imitație a oricărui material de finisare au o mulțime de panouri. Cu ajutorul lor, puteți da suprapuneri de perete despre o țiglă, cărămizi, tencuieli, beton, lemn, alb și piatră.

Textura materialului nu este numai netedă, ci și relief, care întărește percepția estetică.

opțiuni de design podea

Decorarea podelei este formată dintr-o abordare specială pentru culoarea, textura și prospețimea percepției. Tehnicile de acoperire în aer liber pot fi cele mai diverse. De exemplu, designul elegant va fi finisarea podiumului separat de baie. Poate contras cu un material orientat din spațiul principal. În ciuda marii popularități a plăcilor ceramice, designul este adesea folosit piatră naturală, acoperire de vinil, lemn, podea de umplere și chiar linoleum.

Indiferent de tipul de material selectat, este necesar să se selecteze culoarea și textura, astfel încât podeaua să nu fie fuzionată cu fundalul pereților și mobilierului.

Proiectarea pardoselilor depinde întotdeauna de complexitatea compoziției interioare. Dacă pereții sunt accentuați, podeaua este simplă. Când interiorul nu este supraîncărcat vizual cu o abundență de accente și elemente, este posibilă evidențiază în baie. Adesea pentru armonie atunci când selectați placarea în aer liber, pariul este făcut pe textura. Dacă nu există panouri, mozaic și picturi uriașe pe pereți, vă puteți gândi la designul sexului în vrac.

Arată frumos în designul plăcilor de aburi pentru pereți și podea. Se concentrează asupra uneia dintre zonele funcționale sau efectuează granița dintre ele. Mai des, aceasta este o bandă cu fața neîngrășantă, care se deplasează de pe perete la podea.

Puteți decora podeaua sub covor, folosind țiglă cu abur cu ornamentul original. În același timp, desenul „covorului” poate fi amplasat atât în ​​toată zona camerei, cât și în zona funcțională accent. Arată bine pe podeaua designului covorului cu un ornament, marginea, modelele originale pot fi puse pe podea cu o baie folosind o placă de mozaic.

Citește mai mult  Șorțuri de bucătărie din laminat: Caracteristici, Pro și Contra, Alegerea și îngrijirea

Decorarea cadă și cabină de duș

În pregătirea proiectului de proiectare, baia ia în considerare nu numai finisajul de perete și în aer liber. Una dintre sarcinile cheie este designul zonei de spălare. În funcție de modelul unei camere particulare și selectați o soluție stilistică, puteți decora cabina de baie sau de duș. În acest caz, tipul de decor va depinde de tipul de instalații sanitare.

De exemplu, Baia încorporată este organică în spațiu atunci când este decorată cu un ecran, un mic podium, o scară cu balustrade. Ecranul bolului poate fi strict dreptunghiular sau gândit, asimetrică. Separați baia poate fi gresie, panouri, mozaic. Acesta poate fi funcțional dacă ai integra rafturile cu fațade închise.

Elementele decorului unui model permanent liber vor fi accesorii și labele de leu sculptate. Pentru elementele practice decorative pentru look adecvat, acestea sunt selectate într-un design unic cu un robinet și un mixer chiuvetă, precum și accesoriu WC (în băi combinate). În cazul în care stilisticii nevoie de soluții mai concisă, în loc de podium sau picioare sculptate, grinzi pot fi folosite ca suport.

În cazul în care pereții din baie sunt un foton, accentul principal al interiorului poate fi o cabină de duș. Criteriul cheie pentru decorarea va fi alegerea sticlei. Poate fi lucioasă, mată, vopsite, sticlă transparentă și colorată combinate. În funcție de stilist de interior, puteți alege opțiunea cu un pahar decorat cu un print.

Cum să reorganizeze ascensiunea?

Puteți ascunde ascensiunea în moduri diferite. Alegerea unei opțiuni specifice depinde de scopul construcției structurii și de tipul de material utilizat. Țevile de mascare în baie pot fi materiale care respectă cerințele de rezistență ușoară, de umiditate și rezistență la substanțe chimice. De obicei, placa MDF, panourile din plastic de perete, precum și foile de gips carton rezistente la umiditate sunt folosite pentru a masca comunicațiile în băi.

Citește mai mult  Bucătăriile de smarald: alese de cască și exemple de interior

Cea mai ușoară modalitate de a ascunde conductele cu panouri care sunt fixate în cadru. Emite o mascare a unui ascendent sub formă de coloană, dulap, o cutie unghiulară în contrastanță. Puteți construi o falsă, faceți un dulap în dimensiunea unei nișă, adăugându-l la ușile cu designul original.

Astfel încât cabinetul nu este doar un element decorativ, dar și funcțional al interiorului, acesta poate fi echipat cu rafturi pentru hârtie igienică și detergenți.

Dacă aveți nevoie să lăsați accesul liber la țevi pentru a ajunge rapid la contor sau supapa, puteți aplica blind-uri și jaluzele cu role. Soluția creativă poate picta un ascendent. Acest lucru va permite o varietate de interior de baie, subliniază ideea stilului selectat. De exemplu, că riscul nu iese pe un fundal general, este vopsit de aceeași vopsea ca o șină încălzită de prosoape.

Când vreau ceva special, țevile nu sunt doar vopsite, ci și completează desenul. În absența abilităților de desenare, utilizați șabloane, creând modele simple și geometrice. Cei care știu cum să deseneze, să transforme conductele în accente de baie strălucitoare. Metodele de decorare pot fi cele mai neobișnuite. De exemplu, dacă doriți să ascundeți conducta, astfel încât să nu prindă ochiul la intrarea în baie, vopsea silueta copacului pe perete și aceeași culoare a pictat conducta.

Print poate fi o varietate de: din piei de Python și motivele africane, înainte de abstractizare și de caractere chinezești. Așa că comunicațiile trestii se potrivesc armonios în interiorul camerei, modelul imaginii trebuie să corespundă stilului selectat în care camera este încadrată. Pentru a lucra, utilizați vopsea rezistentă la umiditate.

Dacă nu doriți să sisteme de cadru construi, dar trebuie să fie acces liber la coloană, puteți culege laminate cortina laminate. Instalarea unui astfel de decor este simplu, nevoia de role rola într-o rolă sau casetă. Astfel încât acestea să arate adecvate, proiectarea și textura lor sunt selectate, ținând seama de conceptul general al stilisticii.

Recomandări

Pondering opțiuni decor pentru baie, este necesar să se ia în considerare o serie de criterii. Cheia dintre ele va fi o abordare de dozare la decorarea interiorului. Este imposibil să se aloce toate zonele funcționale, în același timp, ea va complica percepția de spațiu. De exemplu, locuitorii marini pe toate zidurile băii și podeaua vor crea un sentiment de disconfort.

Citește mai mult  canapele în stil englezesc: caracteristici, soiuri și alegere

Încărcați camera cu abundență de „stafide” nu este în valoare de: accentele sunt expresive numai atunci când pot ieși în evidență. În caz contrar, decorul se va transforma într-o manta. Aceeași sanitare, baie, duș, mașină de spălat sunt pierdute pe fundalul pereților, pline cu un desen varietic și mare. Percepția spațiului ar trebui să fie ușoară, contribuie la crearea unei atmosfere de spațiu.

O importanță deosebită în selectarea materialelor și a elementelor de aranjament este. Nuanțele luminoase de pereți și tavan șterge limitele dure ale suprapunerii peretelui. Camera pare să fie spațioasă, mai ușoare, confortabil. Abundența culorilor întunecate, dimpotrivă, contribuie la percepția negativă și severă interioară. Selectarea decorul, este necesar să se ia în considerare armonia de soluții de culoare.

De exemplu, nu trebuie să alegeți finisaj, mobilier, instalații sanitare și accesorii în toate culorile Palete de culori. Destul 4 tonuri: una dintre ele este cea principală, cealaltă – accentul, restul de 2 – conectarea baza și accentul. Culorile de podea și pereți nu ar trebui să fuzioneze într-un singur spot de culoare. Acest lucru reduce vizual înălțimea pereților.

Un element important al design-ul este accesorii sanitare. Acesta este selectat într-un singur stil, forma, culoare. Datorită acestui fapt, se pare armonios, și sanitare pare să fie un singur ansamblu. Consolidarea efectul poate fi aceeași culoare baie din, chiuveta si toaleta. Elementul decorativ poate fi o perdea de baie: culoarea, modelul imaginii și aspectul ridica, bazat pe regulile combinației armonioase de decor, instalații sanitare, mobilier si accesorii.

Pentru a înțelege ce este în valoare de concentrându-se pe selectarea decor pentru baie, aveți nevoie pentru a determina punctele slabe ale structurii generale, face o alegere între actualizarea de finisare completă sau înlocuirea parțială. Este important de a alege tipul de muncă tehnologice pe placajul, armonios ridica materialul.

Exemple frumoase

idei de design de baie pot fi diferite. Va oferim 10 idei pentru decorarea armonioasă baie.

  • Un exemplu de un interior expresiv o baie adaptată pentru spații rezidențiale.

  • Accentuarea zona chiuveta cu mobilier de culoare atractiv.

  • Opțiunea de selecție armonioasă de decorare pentru decorarea baie de lumină.

  • Decorarea peretii din baie, contrastul de textură și de desen, selectarea zonei de spălare.

  • Un exemplu de selecție organică de perete și placare podea pentru baie mică.

  • interior decor baie cu o proeminență de tir cu arcul, o combinație de mate și lucioase texturi.

  • interior elegant, în culori luminoase, cu decoratiuni de baie, podium și podea.

  • Decorarea camerei într-un stil de epocă, subliniind o baie separată.

  • Selecția inițială a placare în aer liber, combinație armonioasă de nuanțe, podea pe două niveluri.

  • Soluție practică pentru decorarea sex într-o baie mica.

Despre posibilitățile de decor din baie vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: