Opțiuni de design de bucătărie albă cu masă de masă din lemn

Opțiuni de design de bucătărie albă cu masă de masă din lemn

Bucătăriile albe cu un blat din lemn – un clasic real care rămâne în modă de mulți ani. Combinația de matrice naturală și fațadă lucioasă sau mată reîmprospătează orice interior, îi conferă respectabilitatea și tradițională. Căldura de material natural creează o atmosferă specială în bucătărie și nu necesită suport suplimentar sub formă de culori luminoase și saturate.

Căști de bucătărie lucioasă și mată în alb arată atractiv, potriviți aproape orice stil în interior și decorați chiar un spațiu mic.

Caracteristici, Pro și Contra

Abilitatea de a combina armonios culorile și nuanțele – un talent mare, care nu a fost dat fiecărui designer. De aceea majoritatea oamenilor care își întocmesc în mod independent casa lor, combinații clasice preferate. Dar moda nu sta liniștită. Cum poate un design interior modern de bucătărie alb-negru și alb cu șorț? Pentru a rezolva cele mai interesante tendințe, este suficient să luați în considerare toate opțiunile curente în detaliu.

Setul cu cască de bucătărie albă nu merge niciodată fără atenție – este acuzat de suprafețe marcate excesive, apoi declară o lovitură reală în domeniul designului. Desigur, pentru a menține curățenia suprafețelor de lucru și a fațadelor în acest caz este oarecum mai complicată. Dar plăcerea de a contempla puritatea și armonie este dificil de supraestimat. in afara de asta, Suprafețele ușoare în execuția lucioasă fac amprente practic imperceptibile, picături de apă.

Acest design de spațiu este ușor de făcut un fundal sau de transformare, adăugând pur și simplu detalii luminoase, în timp ce nu schimbați nimic. Bucătăria albă cu o blat din lemn – o soluție de design interesantă care se poate potrivi armonios în orice spațiu. Printre avantajele sale evidente pot fi observate următoarele.

 • extinderea vizuală a pătrat. Culoarea albă șterge granițele, face posibilă pentru a crea un sentiment de spațiu și ușurință. Folosindu-l într-o bucătărie mică, puteți evita sentimentul de înghesuit. În camera spațioasă, prezența de blaturi de lemn vă permite să neclare a evita, dă adâncimea de design interior.
 • Lipsa de monochromicity. căști monotone arata prea monoton și plat. Blatul mesei cu o textură fundamental diferită și modelul original natural devine pata de culoare, care nu creează contraste dramatice. Dacă doriți să consolideze impresia, puteți bate neobișnuit de designul șorț, concentrându-se pe ea.
 • Nu apar probleme de iluminat. Suprafețele ușoare, în special în cantități mari, iar în execuție lucioasă bine reflectă lumina. Folosind acest efect, acesta poate fi salvat în mod semnificativ de iluminare naturală și artificială.
 • Practicitate. În ciuda opiniei în creștere că capacele albe sunt mai ușoare decât murdare, în setul cu cască cu o masă de lemn, principala „lovitură” ia pe suprafața de lucru. În consecință, în procesul de utilizare, care se luptă intensiv cu poluarea nu trebuie să. Menținerea ordinului va fi destul de simplă.
 • Combinație nobilă. Lemnul natural și fundalul alb în combinație arata incredibil de armonios. Chiar și speciile de lemn ieftine într-o astfel de combinație arată respectabil și luxos. White însăși oferă, de asemenea, chic și luciu suplimentar, subliniază un bun gust de proprietari de cameră.
Citește mai mult  Alb Chiuveta pentru bucătărie: Caracteristici și sfaturi pentru Selecția

Lipsa bucătăriilor albe cu un blat de lemn numai un singur cost, deoarece materialele încă pretind că sunt restrânse.

Urmați comanda, de asemenea, va avea ceva mai mult. În caz contrar, combinația de culoare albă pură a setului cu cască și gama de lemn are avantaje excepționale.

Materialele

bucătărie albă cu un blat de lemn poate fi deschis (într-un minimalist sau stil scandinav) sau cu fațade de tip închis, în execuție tradițională. În plus, va trebui să alegeți tipul de suprafață – se întâmplă mată și lucioasă. Este demn de remarcat faptul că Blatul este selectat luând în considerare proiectarea restul setului cu cască, textura acestuia depinde în mare măsură pe care se va face alegerea.

fațade lucioasă

luciu spumante din suprafața albă a cabinetelor arată întotdeauna foarte eficient. De obicei, astfel de soluții de proiectare sunt alese pentru zone mici. De sprijin sub forma unui tavan și pereți de un alb imaculat, contrastante podea întuneric vă permite să trageți vizual afară din cameră, adăugați-l la spațiul. blaturi Matte ridica fațade lucioase, permițându-vă pentru a crea contrastul necesar în interior.

fatade Frosted

Alegerea unui strat mat pentru structuri de fațadă, nu vă puteți face griji cu privire la modul în care blatul va fi combinat bine. Versatilitatea soluției de proiectare face posibilă utilizarea motive clasice și moderne în finisaj. Puteți face combinații destul de interesante de opțiuni, inclusiv cu bar sau rafturi parțial deschise. Curățarea petelor de pe suprafața mată va ocupa mai mult timp decât pe acoperirea lucioasă, în cazul în care acestea sunt doar suficient pentru a șterge. Iluminatul interior va trebui, de asemenea, să se gândească în detaliu.

suprafață mată absoarbe lumina, și nu-l împrăștie. Prin urmare, va trebui să aibă grijă că bucătăria este destul de bine evidențiată.

Material tabel de top

Efectuarea blaturi pentru o astfel de bucătărie o este făcută din matrice solidă sau lipite materii prime. Cel mai frecvent utilizat destul de solidă și în același timp de procesare buna rasa sunt:

 • frasin+
 • fag+
 • stejar+
 • zada.

Aceste tipuri de lemn sunt considerate nobili, elar. Ele oferă un produs pentru o durată lungă de viață, confruntă cu impactul umidității. În versiunile bugetare ale șefilor se aplică opțiuni mai accesibile. Masivul de lemn sau molid de lemn este mai puțină densitate, pierde rapid o vedere atractivă sub influența umidității și a poluării.

Topurile de masă din masivul lipit sunt utilizate de producătorii moderni mult mai des. Această opțiune prevede crearea unei tipuri de plăci subțiri, bine uscate și conectate cu o rășină specială, sub presă. Costă o astfel de soluție mult mai ieftină, produsul finit este mai puțin predispus la o schimbare a parametrilor geometrici, rezistentă la umiditate. Blatonul finit este obținut imediat prin rezistență la umiditate, are toate caracteristicile copacului natural.

Citește mai mult  Care sunt dimensiunile de blaturi pentru bucătărie?

Metoda de lipire poate asigura conectarea materialului numai în lățime sau în toate direcțiile. Suprafața poate menține o gamă naturală de culori, în acest caz că este pur și simplu acoperită cu ceară specială și lac. Dacă trebuie să oferiți lemn simplu un aspect mai nobil, se aplică tonifierea. Puteți utiliza nuanțe:

 • Mahagona+
 • Wenge+
 • cireașă+
 • Stejar (albire, moraina, gri)+
 • Out+
 • Buka.

Fiecare dintre aceste culori ale masei de masă va arăta armonios pe fundalul fațadei de zăpadă. În plus, PAL furniruit sau laminat poate fi utilizat în versiunea bugetară. În acest caz, calitatea materialului va corespunde prețului său.

Setul cu cască de formă

Atunci când alegeți un set cu cască de bucătărie, este important să se înțeleagă că raționalitatea utilizării spațiului va depinde de ea. Dacă este vorba despre un apartament tipic în cazul în care este dificil să se evidențieze o zonă separată sub sala de mese, este mai bine pentru a alege cele mai multe opțiuni ergonomice. Bucătărie liniară directă pe un perete, frigider în zona de acoperire – aici este opțiunea de aspect pentru carcasa mică. Dacă doriți mai mult, și camera este mică, alegerea bună va fi Configurarea colțului. În colț există o spălare, suprafața de lucru primește alungirea necesară.

În cazul în care bucătăria este utilizată exclusiv de destinație, aceasta este în valoare de vedere opțiunea cu module de plasare paralele sau insulă. În primul caz, dulapurile și suprafețele de lucru sunt situate pe două pereți opuși. Bar Rack poate fi plasat între ele, făcând configurația apropiată P-figurat. O astfel de opțiune este potrivită pentru o bucătărie, în cazul în care multe echipamente încorporate sau mari.

bucătărie albă cu o insulă în centru pare interesant și elegant, dar necesită o cameră spațioasă, în caz contrar ideea pusă în aplicare va crea o mulțime de inconveniente.

Stilul de soluție

Alegerea de stil pentru bucătărie albă, cu un blat de lemn poate fi, de asemenea, practic oricine, cu excepția high-tech sau rococo pompos. Printre cele mai populare, următoarele direcții stilistice pot fi distinse.

 • scandinav. stil simplu și concis, care nu oferă lux. Fațadele sunt mai bune pentru a alege simplu, pictat, blat cu cele mai textura aspră. țiglă albă în domeniul șorț încredere în imagine.

 • Minimalism. Stilul modern, în care combinația de materiale naturale și o soluție de culoare laconică va exclude, de asemenea, mingea. cu pereți albi curați cu textură mată, în combinație cu un cap lucios tonul aici arate mai mult decât este necesar, partea de sus tabel trebuie să fie suficient de ușor. Un șorț strălucitor cu ornament geometric va deveni un accident vascular cerebral final elegant. Minimalismul elimină utilizarea unui număr mare de bauble, lac de culoare.
Citește mai mult  Camere de toaletă pentru dormitoare

 • Provence. Stilul inclus în grupul „Rural” sau țară, împreună cu Shebbi-Shikovo, Rustic. Caracterizat prin relaxare, ușurință. Culoarea albă aici poate avea Bluish, Creamy, Lavender Subton, în loc de sticlă utilizată în mod corespunzător în dulapuri suspendate ferestre de vitraliu cu acuarelă.

 • Clasic. Bucătăria tradițională pentru o casă de familie mare sau un mic apartament de licență este potrivit, deoarece este imposibil. Clasicul implică utilizarea de mobilier de calitate solidă dintr-o matrice, cu o textura nobilă mată. Linii curate, geometrie strictă și fără ornamente suplimentare, dar a permis plante de cameră și flori vii în vase.

 • Modern. Bucătăria modernă în alb poate avea, de asemenea, o blat din lemn. Dar, de aici, va fi completat cu un tonifiere interesant, lemnul nascut poate fi folosit cu subapalities caracteristice. Cu un astfel de element de un design, lăcuit plastic sau fațade de vinil sunt combinate și crom fitinguri.

combinații de culori posibile

Cum se poate adăuga culori de bucătărie alb? Ea poate fi introdusă prin pereți, finisajele de care asigură contrastul necesar. Dacă doriți un maxim de lumină, Este suficient doar să se concentreze pe suprafața de lucru cu șorț. tehnici de proiectare diferite sunt adecvate aici – tehnica de aplicare a culorii tencuiala decorativa, poate fi utilizată o țiglă sub piatră și cărămidă. Dar mult mai des devine șorț un intestin luminos, în cazul în care sunt utilizate în albastru, smarald, salata si portocaliu culori.

În cazul în care partea de sus de masă este de culoare închisă, ea poate fi suplimentată cu o marmură neagră cu sclipici oglindă, și adăugând o podea alb-negru, va fi posibil să se sublinieze estetica minimaliste. Interiorul alb-alb (de exemplu, cu o suprafață strălucitoare de lucru de stejar) poate fi suplimentat cu inserții sau cadre similare pe fațade, fitinguri metalice în ton. Bucătăriile populare și pure-alb lucioase cu șorț cu gresie și pereți mați.

Dacă doriți contraste îndrăznețe, un perete din cameră poate fi făcut luminos – roșu-roșu, smarald, turcoaz sau tăiat cu lemn în culoarea blaturilor.

Idei frumoase de interior

 • Exemplu luminos Design de bucătărie în stil modern. Șorțul repetă culorile de sus a mesei, pereții au o nuanță de roz alb, dedurizarea răceala exterioară a soluției principale de culoare.

 • Domeniu de realizare în bucătărie albă cu masă de masă de masă. Podele simple de piatră, țiglă sub cărămidă pe pereți, a subliniat mobilier „rural” și o masă luxoasă din lemn natural în culoarea suprafeței de lucru, ca accent în interior.

 • bucătărie modernă, care este ușor de atribut stilisticii minimalismul scandinav. concizie Culoarea este compensată de detalii interesante. aspect Gânditor face o mică bucătărie foarte funcțională.

Cum sa faci o bucată de lemn de top de masă pentru bucătărie, cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: