Opțiuni de design din bucătărie 9 kV. m în casa de panou

Opțiuni de design din bucătărie 9 kV. m în casa de panou

Bucătăria de dimensiuni medii vă permite să încorporați orice idee de designer. În case moderne, bucătăriile sunt adesea găsite 9 pătrate. M. Această cameră poate fi foarte reușită pentru a aranja în orice stil relevant, dacă luați în considerare caracteristicile planificării, ridicați corect mobilierul și finisarea. În acest articol vom examina specificul unui design mic de bucătărie într-o casă de panou și soluții de succes pentru orice ocazie.

Caracteristici de planificare

Bucătăria pentru 9 pătrate nu este prea spațioasă, deci ar trebui să se străduiască să maximizeze locul și să extindă vizual spațiul. Indiferent de numărul de metri pătrați, puteți crea un interior confortabil. Trebuie să acordați atenție unui număr de nuanțe.

 • Bucătăria din schema de culori strălucitoare va permite extinderea vizuală a camerei. Această tehnică este folosită adesea, deși există și opțiuni de design frumoase pentru bucătăria mică în culori închise.

 • Textura lucioasă reflectă lumina și, de asemenea, arata perfect într-o bucătărie mică.

 • Încercați să nu zdrobiți spațiul – Este mai bine să evitați rafturile deschise și să alegeți fațade de bucătărie fără mâner.

 • Efectul perspectivei va ajuta vizual să extindă camera – nuanțele reci ar trebui să fie la capătul camerei și când intrați, utilizați mai cald.

 • Căști de colț și rafturi de bară ajută la economisirea spațiului.

 • Puteți alege dulapuri înalte, Pentru a păstra multe lucruri și nu ambreiați camera.

  Este foarte important să plătiți atenția cuvenită pentru alegerea unui set cu cască de bucătărie, deoarece va fi mult de depinde de ea pentru a depinde de aspectul întregii bucătărie.

  Selectarea mobilierului adecvat urmează de la dimensiunea camerei dvs., planificare, nevoi practice și aspectul dorit. În primul rând, se concentrează întotdeauna pe dimensiune și layout.

  Pentru o bucătărie la scară mică, o soluție ideală va fi un set cu cască unghiular sau liniar – Nu ia prea mult spațiu și vă permite să aranjați totul compact. Dacă aveți o familie mică de două sau trei persoane, puteți lua în considerare și opțiuni convenabile cu un contor de bare. Colțul sau versiunea liniară a bucătăriei va oferi pasaje spațioase, iar spațiile vor fi lansate cât mai mult posibil.

  Este foarte important să vă puteți fi în mod convenabil în bucătărie – este de aici că costurile pentru a respinge în alegerea unui set de căști. Dacă pregătiți adesea mâncăruri complexe, aveți nevoie de o masă mare și confortabilă dacă aveți o familie numeroasă – aveți nevoie de o spălare mare de mașini și dacă doriți să puneți setările frumos, merită să alegeți un set cu cască cu rafturi deschise. Dacă bucătăria este foarte mică, puteți face dulapuri la tavan și obțineți o mică scară elegantă. Din nevoile dvs. ar trebui să depindă de proiectarea.

  În bucătărie, nu este necesar să se facă fără masă, dar, uneori, masa este înlocuită cu un contor de bare: rafturi moderne pot avea un design neobișnuit și un design complet unic, acestea nu se pot potrivi în interior. În plus, contorul de bare va economisi în mod semnificativ spațiu în bucătărie.

  Citește mai mult  Totul despre placi și capace de haină ale Eurose

  Dacă aveți o bucătărie pătrată, se potrivesc în mod ideal într-un set de căști mic cu bar. Pentru bucătărie îngustă, puteți lua în considerare seturi de căști în formă de P. În cazul în care bucătăria este cu un balcon, merită în vedere faptul că acest spațiu ar trebui să rămână liber – astfel încât bucătăriile cu o ușă de balcon poate fi un pic mai dificil de Furnish.

  Tabelul din bucătăria mică este de obicei plasat de-a lungul unuia dintre pereți pentru a crea un pasaj confortabil larg. Dacă aveți o cameră de zi, bucătărie cu o canapea, de asemenea, trebuie să se gândească la zonarea competentă a camerei – acest lucru se poate face folosind plasarea de mobilier sau diverse opțiuni de finisare.

  Opțiuni de finisare

  Înainte de a începe reparații în apartament, trebuie să decideți imediat despre planificare. Design de bucătărie 9 kV. m în casa panoului ar trebui să fie pornit de la finisaj – îi acordăm atenție atunci când mergem în cameră, este finalizarea care determină întregul design în general.

  Nouă metri pătrați sunt suficienți pentru a crea un interior elegant – puteți chiar să luați în considerare opțiunile combinate cu zonare.

  Separați pereții din bucătărie poate fi diferit. Uneori alegeți – Aceasta este o opțiune destul de economică, simplă și frumoasă și puteți chiar să le pedepsiți singuri. Wallpaper poate fi hârtie, vinil sau textile, în magazine veți găsi o mare varietate de culori, amprente și texturi.

  Cu toate acestea, considerați asta În zona de gătit, este mai bine să nu utilizați tapet – Se vor murdări repede și vor veni în dezordine. În jurul căștilor de bucătărie trebuie separat printr-un perete cu plăci ceramice, sticlă, panouri din plastic sau lemn lacuit.

  Adesea pentru bucătărie alege Colorarea pereților – Opțiuni similare pot arăta, de asemenea, foarte elegante. Puteți alege colorarea netedă sau texturată, combinați diferite culori și nuanțe. O astfel de acoperire va fi durabilă și practică, iar diversitatea vopselelor și a tehnicienilor vă va permite să creați un finisaj modern unic.

  De asemenea, puteți lua în considerare alte opțiuni pentru a face pereți în bucătărie. De exemplu, Placi populare cu imitație de cărămidă sau piatră de zidărie – Această opțiune va fi potrivită pentru toți cei care apreciază estetica neobișnuită. Și dacă doriți să faceți materiale naturale în interior, Pereții pot fi coborâți de clapă.

  Finisajul de la podea în bucătărie este, de asemenea, important. Pavel trebuie să fie combinat cu interiorul principal și, cel mai important, să fie practic. Cel mai adesea pentru opțiuni moderne de design interior sunt alese de laminat.

  Este o acoperire ieftin și de înaltă calitate, care are mai multe opțiuni de design – Puteți alege cu ușurință culoarea și textura sub gustul dvs. din imitație de lemn la multi-colorate de acoperire cu imprimeuri.

  Citește mai mult  perdele albe în interiorul unui dormitor

  Uneori, în podea finisaj utilizarea bucătărie Placi ceramice. Este, de asemenea, o opțiune foarte aristocratică și interesantă. Este potrivit pentru cei care iubesc să gătească o mulțime – țiglă este foarte ușor să se spele după locul de muncă activă în bucătărie. Se pare interesant Tot felul de mozaic, faianta.

  În cele din urmă, puteți lua în considerare parchet – placi naturale uita la etajul luxos, dar au propriile lor contra. De exemplu, parchet trebuie să fie protejate de zgârieturi și umezeală, iar în bucătărie el poate veni rapid în stare proastă. in afara de asta, Parchet este scump, și nu întotdeauna acest cost este justificat.

  Finisajul plafon este, de asemenea, foarte important. Cea mai elementară opțiune este lapte de var ordinară, ea se va potrivi cu cei care au netezi destul de plafoane. Dacă există nereguli vizibile sau fisuri, ele pot fi ascunse în spatele panourilor din plastic. In cele din urma, Designuri întinse și montate va merge pentru a crea un plafon perfect neted și va ajuta în orice experimente cu lămpi.

  Iluminarea nu este adesea plătită atenția, dar este imposibil să se subestimeze importanța acesteia. În diferite interioare, opțiuni de iluminat pot fi cele mai diverse. Descrieți costurile din designul general și dimensiunea bucătăriei.

  Vor exista două surse de lumină într-o bucătărie mică – candelabre luminoase deasupra mesei și lămpi deasupra zonei de lucru a bucătăriei – adesea folosite lumini de fundal cu LED-uri.

  În cazul în care candelabru are 3-5 lămpi luminoase, care vizează diferite direcții, o bucătărie mică se va dovedi a fi confortabil și lumină. cu toate acestea Unii chiar și în bucătărie mică preferă mai multe lămpi principale – poate arăta și bine.

  Lumina este o metodă bună de zonare.

  Bucătăriile moderne sunt adesea combinate cu un living cu o cameră de zi. În acest caz, zonele sunt ușor de împărțit folosind două surse de lumină. Ele pot fi diferite în luminozitatea, intensitatea sau umbra lor.

  Spectrul de culori

  Este foarte important să decideți cu privire la gama de culori a bucătăriei dvs. Designerii sfătuiesc să ia cel puțin trei culori ca bază, astfel încât interiorul să nu pară prea mult. Și, de asemenea, în alegerea culorii ar trebui să ia în considerare dimensiunea bucătăriei dvs. și aspectul său.

  Pentru bucătărie mică de 9 kV. M primul lucru pe care îl înțeleg să iau în considerare nuanțele de culoare strălucitoare – poate fi albă, bej, cremă, roz blând, albastru sau gri.

  Această soluție poate arata foarte luxos, interesant, iar culorile luminoase va extinde camera. Designerii recomandă asta Este mai bine să nuanțe loc cald, la intrare, și rece – în adâncurile camerei. Deci, întăriți efectul perspectivei și chiar și camera mică arată ca un spațiu spațios, umplut cu aer și lumină.

  Puteți combina cu ușurință tonurile luminoase cu întunecate sau luminoase culori – de exemplu, exprimă accente sau doar zonate camera. În bucătăria strălucitoare nu vă fie frică să jucați cu diferite nuanțe. Interiorul nu trebuie să fie monocrom, să utilizați întreaga gamă de tonuri pastelate.

  Citește mai mult  mobilier de dormitor Bright: caracteristici și criterii de selecție

  Uneori, bucătăriile sunt elaborate într-o schemă de culoare închisă – un astfel de design poate fi un foarte elegant. Pentru a crea un interior de lux întuneric, refuza culoare negru pur – Acum, în tendința, nuanțe compozite, care arata mult mai minunat.

  Puteți lua tonuri întunecate de burgundă, albastru, verde, violet sau teracotă. Arată nuanțe de măsline și tonuri calde de gri. Rolul foarte important în interiorul întunecat al bucătăriei va juca iluminat – ar trebui să fie destul de luminos pentru munca confortabilă în bucătărie și să sublinieze locuri importante din interior.

  Nuanțele luminoase pot arăta, de asemenea, foarte armonioase, atrăgătoare și frumoase.

  Cu toate acestea, sunt luate rareori ca bază a interiorului – este adesea incomod pentru o lungă perioadă de timp în camera în care există multe culori saturate în jur.

  În același timp, sunete la modă, portocale și tonuri turcoaz pe care le puteți combina complet cu restul. Ca rezultat, veți obține un interior armonios și echilibrat.

  Soluții în stil

  Pentru a găsi idei pentru interior, trebuie să respingeți de la un singur stil.

  • Stilul clasic Se pare foarte sofisticat, chiar și pe o mică bucătărie. Imitarea marmurei, a ceramicii și a colorării luminoase a pereților va da simplitatea interioară și sofisticarea.

  • Stilul de înaltă tehnologie Acum popular – se concentrează pe tehnica modernă, materiale neobișnuite și adesea pe culori strălucitoare. În acest formular, bucătăria dvs. va arăta costisitoare și elegantă, indiferent de dimensiune.

  • Classic modern – Aceasta este o altă opțiune pentru proiectare. În esență, este un hibrid de stil clasic, iar marmura modernă poate fi coerentă cu plastic, și tonuri de pulbere rafinate – cu culori strălucitoare.

  • Stilul scandinavului Este, de asemenea, popular acum – acesta este un stil ecologic în care materialele naturale sunt utilizate în mod predominant, iar în designul însuși sunt respinse de la confortul practic. Acestea sunt, de obicei, interioare concise în culori strălucitoare.

  • Dacă doriți să vă simțiți mai aproape de natură, luați în considerare Stilul țării sau stilul de măslini – Materialele naturale și elementele decorative luminoase nu vă vor lăsa indiferente.

  Exemple frumoase

  Luați în considerare activitatea designerilor profesioniști pentru inspirație.

  • Lumina bucatarie cu aspect pătrat în bej și piersici nuanțe Se pare confortabil și spațios. Amestec de culori frumoase, scaune luminoase și lemn creează o atmosferă unică.

  • Elegant de bucătărie în stil țară Fanii sunt de soluții neobișnuite. Culoarea albă este luată ca bază, și accente luminoase a servit ca albastru și verde. Pictura sprijină starea de spirit generală a interiorului și se potrivește perfect în design.

  • bucătărie mică elegant, în tonuri de gri, cu headcase unghiular Aspectul modern și neobișnuit. Detaliile mici fac o varietate de interior – aceasta este candelabru, plante si macara de aur.

  În videoclipul următor puteți viziona cum puteți face reparații la buget în bucătărie 9 kV.M. Fă-o singur.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: