opțiuni de design pentru dormitor 10 de metri pătrați. M

opțiuni de design pentru dormitor 10 de metri pătrați. M

După finalizarea reparația capitală a casei vechi, sau la sosirea la noua au nevoie de locuințe pentru a obține un design bun de spațiu de umplere. Acest lucru este important pentru zona dormitoare de 10 de metri pătrați. M. Există o serie de subtilități și nuanțe, care sunt absolut necesare pentru a lua în considerare.

Caracteristici de planificare

Dormitor fără fereastră de suprafață 10 mp. m este, uneori, singura cale de ieșire. Refuzul deschiderii ferestrei economisește spațiu. Se apropie de abilitatea de planificare, puteți crea o cameră frumoasă și confortabilă. dormitoare Surzi cu nișe suplimentare utile pentru un trai permanent și pentru vizitatori. La acest pas de multe ori merge la „Hrușciov“.

Dar respingerea ferestrelor are dezavantajele sale. Aerisiți camera nu va fi posibilă. Lipsa de lumina soarelui este, de asemenea, devine un fapt negativ pentru mulți oameni. Cu toate acestea, în cazul în care camera va fi folosit numai pentru dormit, nu este esențial. Este în valoare în considerare mai multe opțiuni complexe de aspect.

Un astfel de proiect implică o fereastră falsă. Cea mai ușoară cale – lipirea imagini direct pe perete. Imagini terminate găsite în orice magazin de specialitate. Dificil va fi de a monta cutia cu un peisaj artificial. Uneori cearșaf chiar perdele și draperii.

Notă: că fereastra în mod artificial, nu înseamnă că selecția de perdele pot fi luate ușor. Amenajarea spațiului în camerele închise puțin 10 m². m este diferit – mult depinde de imaginația și inițiativa proprietarii de ei înșiși.

Înțeleasă dacă să se stabilească o închisă sau mai bine să prefere tradițional deschis, puteți merge mai departe. Va trebui să aleagă ce piesă de mobilier va prelua rolul dominant în viitor pentru a construi întregul ansamblu în jurul lui.

În cazul în care dormitorul are o formă pătrată, de lucru pentru a transforma spatiul ei nu trebuie să. Este acest tip este considerat cel mai potrivit pentru viata implinita. Pentru a corecta momentul nepotrivit în proiectarea de multe ori recurg la instalarea de oglinzi și program suplimentare.

Designerii alcătuiesc planul de lucru, sunt obligate să ia în considerare atât dorințele clienților, precum și principiile universale.

Inconvenientele poate livra dormitor dreptunghiular. În această cameră va trebui să fie angajate într-un aranjament mai grijuliu decât într-un „pătrat“ armonioasă. De obicei, cazurile de rochii sau de depozitare cu rafturi pentru a pune zidurile cele mai înguste. Este în valoare de vedere, nu dacă o astfel de mișcare ar crea probleme în utilizarea ferestrelor și a ușilor. Dacă poate fi frică de dificultățile reale, va trebui să găsească o altă cale.

De obicei, dulapuri nu mai adânci da 0,5 și nu mai mult de 0,6 m. Dar este recomandabil să se echipeze fața oglinzilor lungi. Ei, de asemenea, ajuta sa scape de sentimentul caracteristic de „auto“. Categoric, este imposibil să restrângeți camera pentru a pune o oglindă pe marginile scurte. Dacă încalcă această regulă, caracteristici externe neplăcute intensifica.

Citește mai mult  Baroc și rococo Bucatarii: opțiuni de design și exemple frumoase

O altă opțiune remediază dormitoarele dreptunghiulare – utilizarea unor dulapuri deosebit de profunde (au pus un pereți mai scurți). În loc de ei, totuși, uneori au folosit o zonă completă de dressing. Aprofundarea de design desktop-vizual ajută rafturi suplimentare, rafturi sertare și rola.

Dacă problema nu este o formă dreptunghiulară, iar lipsa de zona de cameră, puteți combina întotdeauna cu balcon. Desigur, în cazul în care nu vine în contradicție cu normele de urbanism și autorizația obținută din partea autorităților, de la toți vecinii.

De obicei, un balcon sau o loggie, în astfel de cazuri, face zona de lucru auxiliară. Cu toate acestea, acesta va fi echipat și zona de petrecere a timpului liber de relaxare. Merită să acordăm atenție faptului că Se recomandă utilizarea în planificarea unei astfel de decizii pe același tip de concepte de design, maximizarea spatiului vizual.

Așa cum ar fi atractiv nu a fost una sau cealaltă opțiune în planul de fotografii, în video sau în propria sa minte, este necesar să se analizeze mai clar. A se vedea potențialele defecte și oportunități ratate permise de planul. Sfatul său pentru a trage pe hârtie, dar nu fie pe calculatorul dvs. – astfel încât a obține mai multe rezultate creative. În orice caz, este necesar să se aloce aceste domenii ca:

 • spatiu de depozitare+
 • Complot pentru odihnă+
 • zonă de muncă.

Soluții în stil

Având în tratate cu aspectele de planificare, puteți merge direct la design-ul interior. Și soluția cea mai potrivită ar fi, în cele mai multe cazuri, stilul modern. Acesta este caracterizat prin:

 • cu excepția lucruri inutile (acestea, cel puțin nu ar trebui să fie vizibile la intrarea în cameră)+
 • laconic stricte+
 • Lipsa cea mai mică godes, oprimând psihicul elementelor.

Este suficient să întruchipeze aceste principii, iar rezultatul va multumi majoritatea oamenilor. O nuanță importantă a interiorului moderne este că După plasarea tuturor mobila, un loc neocupat ramasite. Compoziția se obișnuiește să se gândească, astfel încât, dacă este necesar, poate fi adăugat ceva fără probleme.

O altă caracteristică a modernității – repetarea formelor simple în diferite locuri. Variația unei singure abordări în mobilier, în decorarea pereților, în accesoriile utilizate vă permite să realizeze o dinamică și de tip concis simultan.

În cazul în care rigoarea interior modern este insuficientă, puteți alege minimalismul. Acest stil, după cum rezultă din numele său, presupune alegerea numai acele lucruri care sunt cu adevărat necesare. Cerințele pentru selectarea culorii va fi mai dure. Dormitorul minimalistă este aproape complet vopsit într-o anumită culoare una. Variația de texturi și texturi ajută pentru a scăpa de plictiseală.

pereți monocrome sunt din ce în ce mai interesant, datorită unei combinații de benzi cu lucioasă și mată. Chiar recomandă să se gândească la accidente vasculare cerebrale mici, care reduc monotonia a camerei. Ca astfel de părți sunt adecvate:

 • Imagine de monitoruri fotografii+
 • Scaune de forme non-standard+
 • covoare și cuverturi de pat texturate+
 • imagini grafice+
 • Morminte+
 • plante exotice.

High Tech, Spre deosebire de minimalism, nu este considerat destul de adecvat pentru dormitoare. Caracteristicile sale caracteristice:

 • Bright și vopsele suculente+
 • suprafețe verticale și orizontale strălucitoare+
 • elemente de metal.
Citește mai mult  Eurochells pe canapea colt: cum de a alege și uzură?

Se pare că, inițial, o astfel de înregistrare nu va permite relaxeze. Dar într-o locuință de tineret dinamic, acesta va fi destul de potrivită. High-tech dormitor, de obicei, conține laminate sau perdele romane. Prevail în astfel de spații de culori gri, alb si maro, precum și toate nuanțele lor. High-tech înseamnă o abundență de lumină, pentru că fereastra din camera în care stilul ar trebui să fie în mod necesar.

În cazul în care abordarea ultra-modern, high-tech nu este pe deplin mulțumit, este în valoare de o privire mai atentă la opusul său exact – clasice fără cusur. Este mult mai potrivite pentru adulți oameni respectabili. Aproape elemente indispensabile ale stilului clasic sunt:

 • placate cu aur Detalii+
 • de lux cu aspect tesatura+
 • draperie+
 • Mobilier cu bucle+
 • turnare.

Spectrul de culori

Pentru toate importanța alegerii stilului, este necesar să se ia în considerare nuanțele de culoare de selecție. Este ales, concentrându-se nu numai pe propriile preferințe, dar, de asemenea, la astfel de lucruri:

 • Caracteristici dormitoare+
 • nivelul de iluminare+
 • tipuri de mobilier.

Atunci când ferestrele sunt situate la sud, iar camera cea mai mare parte a zilei scăldată în soare, aveți nevoie pentru a picta un perete pentru echilibru în tonuri reci. Bright, nu prea culori saturate face cooler situația. Este combinația perfectă de somn și de petrecere a timpului liber de zi cu zi. Dar pereții galbeni cu lumină naturală intensă va crea o senzație neplăcută – va părea în mod constant că în dormitor este cald și înfundat. Camerele de pe latura de sud a casei sunt pictate cel mai adesea cu astfel de culori:

 • alb+
 • albastru+
 • Lămâie+
 • gri+
 • Valul mării.

În cazul în care ferestre uite spre nord, recomandăm utilizarea următoarelor tonuri:

 • lactic+
 • cafea+
 • galben+
 • teracotă+
 • piersică.

finalizarea

Caracteristici culori optime, trebuie să caute un răspuns la o altă întrebare – ce materiale de utilizat pentru repararea. Considerația principală nu este practic, dar pentru mediu și de siguranță pentru sănătate.

De asemenea, este în valoare de gândire cu privire la caracteristicile decorative ale materialelor. Aproape cele mai multe opțiuni frecvente sunt tapet. Ele sunt evaluate pentru o mare varietate și flexibilitate în proiectarea suprafeței.

Dintre toate tipurile de imagini de fundal în dormitor hârtie cel mai des lipite – acestea sunt mai ieftine, și mai bine potrivite pentru auto-autocolante. În plus, hârtia nu va dăuna sănătății. Tapete de vinil sunt considerate mai practice, dar aerul este trecut. Din imagini de fundal de metal este mai bine să refuze. În cazul în care nici un tip de tapet nu-i place, puteți alege vopsea.

Este mai puțin zgâriat decât tapet, și este mai ușor de lucrat cu ea. Paint perete cu nișe, arcade sunt mai ușor decât să o trezească. Dar trebuie să ne amintim că trebuie să se alinieze suprafața. pregătirea necesară are o masă de timp și efort.

În ceea ce privește tencuiala, cele mai multe avantaje importante ale acestuia vor fi un aspect unic de acoperire (nu se repetă de două ori), adecvat pentru orice stil, ușor de întreținut și de lungă durată de funcționare.

Selectarea și plasarea mobilierului

În stabilirea unui dormitor cu o suprafata de 10 kV. M. Cel mai important loc este patul. Fără îndoială că ea trebuie să fie confortabil și practic, aranjarea. De asemenea, ar trebui să acorde o atenție la fiabilitate, rezistență, siguranță.

Citește mai mult  Care este mesterul mesager al bucătăriei și cum să-l calculeze?

În camere modeste se recomandă utilizarea Lemn sau paturi din lemn. Baza lor ar trebui să fie făcută din lamele.

Nu trebuie să uitați de alegerea unei astfel de componente a patului ca o saltea. Duritatea nu ar trebui să fie nici prea mică sau excesiv de mare.

De obicei simultan cu patul, magazinele, tabelele și cursurile. Alegerea tuturor acestor elemente poate fi făcută separat – totul depinde de gustul personal. Formarea unei scheme a setului de cască viitoare, trebuie să acordați atenție proporției sale cu dimensiunea camerei. Gândindu-se cum să furnizeze camera, trebuie să furnizați Dresser pentru îmbrăcăminte. Într-o cameră mică, un dulap miniatural va fi foarte potrivit.

Pat, de obicei, pune capul la perete. Dar dacă este dublu, atunci abordările de 0,7 m ar trebui să rămână pe ambele părți. Postul de locare aproape de fereastră sau opus intrarea este impracticabilă. Cabinetul este recomandat să se pună strâns pe perete (numai nu la cel în care se află fereastra). Cea mai bună opțiune – opusă luminii sau perpendiculară de el.

Organizarea iluminării

Principalele reguli sunt următoarele:

 • Chiar și colțurile mici nu ar trebui să rămână la umbră+
 • Desigur, ar trebui să atârnați un candelabru pentru tavan+
 • În plus, trebuie să evidențiezi zona patului+
 • Dulapurile mari trebuie să lumineze înăuntru+
 • Scaunul utilizat pentru citire este, de asemenea, evidențiat.

Cele mai bune lămpi de bază – Tip împrăștiat. Este demn de a alege fascicul dens. Uneori folosit:

 • LOC+
 • dimmers+
 • Lămpi plat (dacă camera nu este prea mare).

Elemente de decor

Dar este imposibil să dotați dormitorul cu mobilier, materiale de finisare și iluminare. Trebuie să mai acordați atenție elementelor decorative. Există astfel de opțiuni:

 • Design de ferestre cu obloane surd folosind perdele strânse pe pickups+
 • Lămpi elegante cu sticlă muraniană+
 • Fotografii de rude și cei dragi+
 • perdele de top+
 • perne decorative+
 • houseplants+
 • Baldakhins.

Exemple de succes

o listă de idei ar putea fi în continuare foarte mult timp. Dar nu mai puțin interesant pentru a indica soluții interesante. O cameră luminoasă este foarte bună, în care unul dintre pereți este decorat cu un ornament geometric repetat. Mobila de culoare închisă se îmbină armonios cu podeaua întunecată.

dormitor Mai ușor, mai ales că se pare destul de. Fotografia arată modul în care peretele alb și canapea alb sunt combinate unele cu altele. O combinație plăcută formează mobilier galben deschis. Grace adaugă iluminarea interioară a nișei.

Și aici se vede clar că, chiar și elemente extrem de întunecate, cu utilizarea abil poate arata frumos, fără a crea emoții negative.

În interiorul unui dormitor mic, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: