Opțiuni de tavan în toaletă

Opțiuni de tavan în toaletă

Oamenii subestimează adesea importanța designului de toaletă. Dar în această cameră ar trebui să aveți grijă de finisaj estetic și elegant, aranjament competent. Din fericire, astăzi în construirea și finisarea materialelor, puteți întâlni o mulțime de produse de înaltă calitate care vor decora setarea toaletei. Astăzi vom vorbi despre cum poate fi separat plafonul din această cameră.

Cerințe

Înainte de a trece la o analiză detaliată a tuturor caracteristicilor materialelor de finisare, Merită să se ocupe de ce cerințe de bază pentru ele sunt prezentate în condițiile camerei de toaletă.

 • Finisarea trebuie să fie rezistentă la umiditate. Materialul nu trebuie să fie frică de umiditate și umiditate, deoarece este în baie că va fi supus unui contact constant cu ei. Acumularea condensului poate afecta grav placarea, care nu este rezistentă la umiditate. Aceste cerințe sunt răspuns de panouri moderne din PVC, folii PVC, acoperiri critice.
 • Material de finisare pentru tavan în toaletă ar trebui să asigure etanșeitate impecabilă a camerei. În cazul inundării unui apartament, vecinii sunt probabilitatea ca unul dintre primele Toft va lovi toaleta. Este important să se ia în considerare acest factor, alegerea unui mod de înregistrare a plafonului în baie. Deci, pînzele tensiune de tip film poate fi oferind etanșeitate – ele pot rezista lin sarcina de pana la 100 de litri de lichid per 1 kV. M.
 • Plafonul care să acopere în nici un fel ar trebui să împiedice accesul la conducte sau sisteme de comunicații. Aceste obiecte pot necesita o înlocuire inevitabilă în orice moment, iar dacă nu reușesc, aceasta poate provoca probleme serioase. Plafonul trebuie să fie instalat doar unul care nu va interfera cu repararea sau înlocuirea zonelor cu probleme.
 • Finish nu ar trebui să facă plafonul chiar mai mici. Acest lucru este valabil mai ales de băi, înălțimea care este fără a ne referi la cele mai bune. Încercați să aleagă și să montați plafoanele care iau în interior spațiu departe la un nivel minim. Partea leului din băile, în special în casele vechii clădiri, sunt foarte mici. Instalați într-o astfel de setare montat sau structuri multi-nivel inadecvat.
 • Plafonul în toaletă trebuie să fie practic. Baia este o cameră în care nevoia de curățare regulată se produce mult mai mult. Minunat dacă suprafața bazei pot fi cusute pentru a spăla cu utilizarea detergenților sau ștergeți cu un burete umed.

Materiale populare și Opțiuni de finisare

Pentru a termina plafonul în toaletă, este important de a alege doar cele mai potrivite materiale care îndeplinesc toate cerințele enumerate mai sus. Există mai multe produse care vor fi soluția optimă pentru această cameră. Vom face cunoștință mai strânsă cu caracteristicile și caracteristicile lor.

Tensiune

Una dintre cele mai multe opțiuni frumoase și spectaculoase. Este ușor să se spele – umiditatea nu se teme. Diferite particule în sine un astfel de finisaj se va face, de-a lungul anilor nu va pierde frumusețea și luminozitatea. Are calitati bune de izolare a sunetului, prietenoase cu mediul. Dar există o astfel de finisaj și contra.

Citește mai mult  Design interior de dormit în tonuri verzi

Tavane extensibile din setul de toaletă mai puțin frecvent decât în ​​alte camere. Baia este adesea mic, iar patrar lipsește pentru tensiune suficientă. O astfel de finisaj o poate face scump.

Nu este posibil să se instaleze un plafon stretch, cu propriile mâini – pentru asta ai nevoie de o tehnica speciala.

Suspensie

A nu se confunda cu tensiune. Atunci când organizarea unui plafon suspendat în toaletă, diverse materiale pot fi folosite. Procesul de instalare poate diferi, de asemenea, astfel încât alegerea devine în acest caz imens.

Unul dintre soiurile de tavan suspendat – proiectarea Rush. Acesta este un finisaj bugetar. Chiar dacă instalarea va fi angajată în brigada de masterat, costul final al structurii încă nu va fi costisitoare. Reiki poate fi realizat din aluminiu și alte materiale adecvate pentru aceasta. Adevărat, cu un plafon raft, înălțimea camerei se va reduce simțitor, nu va fi nici o mare selecție în culorile.

Dar acest decor este rezistent la apa, este instalat rapid, în cazul inundării plafonului nu trebuie să se schimbe.

Panouri din plastic

O altă opțiune din categoria bugetară. Panourile sunt reprezentate în cea mai mare varietate. Ele sunt atât de monofonic și culoare și chiar și cu desene / imprimeuri. Acestea sunt instalate rapid și ușor, ei nu se tem de umiditate. În curățarea panourile din plastic sunt undemanding, dar au propriile lor dezavantaje:

 • Suprafața de la panouri nu va fi solidă, iar desenele fără sudură pot face într-o sumă rotundă+
 • Desenul de pe panouri se distinge prin orientarea longitudinală, deci este necesar să personalizați cu atenție un element la altul+
 • Acesta este un material fragil de finisare, transportat cu o precauție maximă.

Gips-carton

Pentru a termina plafonul din toaletă, puteți utiliza nu numai panouri din PVC, dar și de gips-carton. Dar foi aici simplu nu se potrivesc. Este permisă utilizarea exclusiv a materialelor rezistente la umiditate. Mutare produse similare pe același principiu ca și alte modele populare suspendate.

De la gips-carton pe tavan, puteți construi o varietate de modele complexe și complicate. Este de la GLC, care se obțin cele mai frumoase și dreapta structuri multi-nivel.

Cu toate acestea, acest material închide accesul la comunicații, care este important să se ia în considerare dacă decideți să vă referiți la instalarea acestuia.

Chiar și cei mai gips-carton rezistent la umiditate calitativă nu va fi în măsură să rămână la fel de bine și să reziste la inundații vecinii care locuiesc în partea de sus. Înălțimea camerei de baie cu un finisaj similară în mod inevitabil să scadă, așa În camerele foarte mici, este mai bine pentru a da preferință la o altă opțiune.

Citește mai mult  Robinete de duș negru: argumente pro și contra, soiuri, alegere

Căptuşeală

căptușeală din lemn – un alt material popular, care, în multe cazuri, utilizați pentru a termina plafonul în baie. Cererea pentru acest produs se explică prin caracteristicile sale operaționale, de siguranță a mediului, aspect plăcut, aspect practic de mare.

Căptușeala este disponibil la costul materialului, atât de mulți consumatori l aleg.

Despre nivelul ridicat de umiditate cu o astfel de finisaj nu se poate face griji, deoarece Acesta este prelucrat printr-o impregnare specială, materialul bine proteja de factorii externi negativi. Dar pentru a instala aceste materiale populare și frumoase de finisare va trebui să pre-a construi un cadru puternic. În plus, gonoree de lemn va trebui să aibă grijă în mod regulat pentru ea, astfel încât să nu-și pierde proprietățile sale și o vedere frumoasă.

Pictură și lapte de var

Acestea sunt cele mai simple finisaje. Acestea vor costa cu costuri reduse, de mult puterea nu va necesita. Dar, toate compozițiile de colorare ar trebui să fie doar rezistent la umezeală, în caz contrar acestea nu vor păstra atractivitatea lor în toaletă. Din când în când și pictură, iar fericirea va trebui să fie actualizate. Se recomandă de a alege pictura sau acrilice compoziții de înaltă calitate.

plăci de plafon

Material popular capabil de a face un design de toaletă mai atractiv și elegant. diferențele de înălțime va fi în măsură să se ascundă cu astfel de materiale. Excesul de spațiu Acest gol în cameră nu ia departe. Viceversa, Placi de pe tavan se poate mări vizual în baie, să o facă mai ușoare și mai sus.

Spectrul de culori

Alegerea unei opțiuni pentru a termina plafonul în toaletă, este important să se acorde o atenție la proiectarea culorii materialelor. Gama acesteia din urmă vă permite să găsiți o opțiune de succes și armonioasă pentru orice setare. Cel mai adesea pentru baie, acoperind astfel de culori atractive ca:

 • negru+
 • alb+
 • Maro (nuanțe diferite)+
 • roșu+
 • bej+
 • cremă+
 • Violet+
 • liliac+
 • piersică+
 • roz+
 • Green delicat+
 • albastru.

Dacă doriți, puteți găsi nu numai o imagine, dar, de asemenea, mai luminos, versiunea de culoare a finisajului. Adevărat, astfel de materiale nu sunt recomandate pentru a fi instalate în cameră, unde pereții și uneltele sunt aceleași motive, altfel situația va fi țipătoare, obsesivă și enervantă.

Fotografii și imagini

Astăzi, materialele de finisare originale, luminoase și spectaculoase, completate de imprimarea fotografiilor. plafon design similar se poate schimba radical aspectul interiorului, făcându-l mai original. În caz contrar, aceste produse pot fi numite obiecte de arta împodobesc baza de plafon.

Cifre sau fotografii de diferite tipuri pot fi aplicate nu numai pe panourile din plastic, dar, de asemenea, pe panza tip de tensiune. În toaletă va fi frumos să se uite astfel de soluții:

 • compoziţii din flori+
 • Imaginea de stroit apă și stropi+
 • spațiu subacvatic realist+
 • motive de spațiu+
 • figuri geometrice+
 • Abstracții+
 • Imagini cu picături volumetrice+
 • Pește și fluture.

Opțiuni, cum de a decora plafonul în toaletă, poate un set mare. Alegeți o anumită opțiune ar trebui să fie împingând afară din gama de culori în care interiorul baie, precum și stilisticii sale.

Nu alege panza, imaginile pe care suprasarcină spațiu sau arata ridicol.

Iluminat

Efectuarea plafonului în toaletă, să se concentreze doar pe doar materiale sau desene de finisare pe ele. La fel de importante pentru a pune în mod competent elementele de iluminare adecvate pe o bază de plafon. Există mai multe opțiuni de iluminare potrivite pentru această cameră.

 • Lumina de fundal. Pe baza nivelului de intensitate a iluminării, extinderea vizuală a spațiului poate fi realizată, pentru a forma o atmosferă dezactivată în cameră. Adesea, benzile de diode sunt instalate dacă două niveluri (sau mai mult), plafoane în creștere sau de plăci.
Citește mai mult  copii saltele Plitex

 • Spotlights. Folosit în condițiile de baie mai des decât alte opțiuni. Ele sunt ieftine și sunt estetice. Pentru băi ar trebui să aleagă lămpi, caracterizată printr-un grad ridicat de protecție împotriva umezelii și umidității. Astfel de produse sunt capabile să ilumineze suficient cameră și se potrivesc organic într-un spațiu de dimensiuni mici.

 • Supe de perete. De asemenea, perfect pentru aranjamentul de toaletă. Principalul lucru este acela de a le stabili în locuri unde nu vor fi împiedicate. Este important să se monitorizeze și pentru corespondența stil de interior lămpi. Este alegerea unei opțiuni în valoare de rezistente la uzură, care sunt blocate de baie.

 • iluminat de Jos. Cel mai adesea, LED-uri. Acest tip de iluminare îndeplinește rol decorativ, mai degrabă decât practic. WC cu o astfel de adăugire va arata mai elegant și modern. Aceasta este soluția perfectă pentru minimalism sau high-tech.

Exemple interesante

Imaginea de ansamblu a interiorului WC depinde de finisaje tavan. Datorită design frumos al bazei de tavan, puteți da setarea strălucire unic și stil. Luați în considerare câteva exemple interesante.

 • Pe fundalul pereți decorați cu o țiglă largă lucios, care combină grafit și vopsea albă, acesta va fi armonios să arate un plafon concis de alb. Potrivit pentru designul său atât de proiectare din plastic sau GLC și pictură obișnuită.

 • În toaletă, în cazul în care pereții sunt separate printr-o piesă strălucitoare de umbra piersic, iar linia de-a lungul tavan – o țiglă visiniu, puteți instala un plafon stretch frumos de pal ton roz. Într-un astfel de mediu, încorporat lămpi pe scară largă sunt armonizate, expuse pe bază de plafon în 2 rânduri.

 • Lucioasă plafon stretch de negru poate uita la toaletă, dar este de dorit să-l instalați în cazul în care pereții sunt separate prin materiale ușoare. Acesta poate fi o piesă care combină bej vopsele / alb și gri. Este necesar să se completeze filmul pe tavan, cu un număr suficient de încorporat și lumini punctiforme.

 • Minunat în toaletă va arata ca un plafon stretch creștere de întuneric suculent umbră roșu. În jurul perimetrului este în valoare de subliniind lumina de fundal alb dioda.

Despre modul de a face un plafon cuticula în toaletă, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: