Otomană cu saltea și lenjerie de sertar ortopedică: specii și alegere

Otomană cu saltea și lenjerie de sertar ortopedică: specii și alegere

Pentru mulți proprietari de apartamente de mici dimensiuni, un vis prețuit este considerat a avea un pat cu drepturi depline, care ar ocupa un spațiu minim și a permis să păstreze așternut. Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a cumpăra un ottoo cu o saltea ortopedică echipat cu o cutie de cocoloase. Are dimensiuni compacte, aspect atractiv și oferă un somn confortabil.

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

Otomanul cu o saltea și lenjerie sertar ortopedică este un fel de mobilier tapitat cu un spate. Sa trăsătură distinctivă principal este absența cotiere. Această piesă de mobilier este foarte convenabil și excelent pentru amenajarea de camere cu un spațiu limitat, deoarece este nevoie de un minim de spațiu. Baza otomanii este fabricat din lemn, in modele de buget poate fi reprezentat de placaj si PAL.

În plus, toate desenele sunt completate de lamele, acestea sunt instalate pe cadru pentru menținerea saltea.

Astăzi, mulți proprietari de case de țară și apartamente mici preferă să cumpere un Takhtu, deoarece Este considerat o opțiune excelentă pentru designul camerei moderne. Acest mobilier tapitat are o vedere elegant, îl puteți folosi în după-amiaza ca o canapea convențională, iar pe timp de noapte, datorită prezenței unui mecanism special de transformare, se transformă rapid într-un pat confortabil.

Principalele avantaje ale acestor produse includ următoarele caracteristici.

 • Suprafață netedă de dormit. Spre deosebire de canapele rabatabile clasic, fiind tacht este echipat cu o saltea ortopedică, astfel încât prezența cusăturilor și a îmbinărilor este complet exclusă.
 • Sistem simpla transformare. Pentru a descompune acest mobilier, nu este nevoie să aplicați eforturi speciale. Chiar și copiii mici și persoanele în vârstă pot face față acestui proces.
 • Compactitate. Otomanul atât în ​​forma pliată și desfăcută, nu ocupă o mulțime de spațiu, ceea ce este deosebit de relevant pentru carcasa mică.
 • Selecție uriașă de culori și texturi de tapițerie. Acest lucru vă permite să introduceți perfect mobilierul în orice stil al camerei.
 • Diverse aplicații. Tahtu poate fi achiziționat atât pentru camerele pentru copii, camere de zi, dormitoare și case de țară.
Citește mai mult  Totul despre ceara pentru lumânări

În ceea ce privește deficiențele, ele nu sunt. Excepția este doar un preț ridicat pentru modelele de elită. Dar astăzi producătorii produc, de asemenea, opțiuni de mobilier bugetar, a căror achiziție își poate permite totul.

Vizualizări

Otomanul cu o cutie de spectatori și o saltea ortopedică este prezentat pe piață într-o gamă largă de modele, fiecare dintre care este diferit nu numai în design, dimensiuni, dar, de asemenea, caracteristici de design. Patul otoman este produs de mai multe tipuri:

 • Singur+

 • Plierea dublu cu capacitatea de a transforma înapoi într-un pat cu drepturi depline+

 • Unghi cu două spate (spate și lateral)+

 • Cu un mecanism de ridicare.

Modelele drepte sunt instalate de-a lungul unuia dintre pereții liberi din cameră, și locurile unghiulare în colțul. În același timp, acesta din urmă se poate utiliza rațional spațiul din cameră, eliberând partea centrală. Unghiulară otthat directă diferă de faptul că designul său prevede o suplimentare pentru spate, care se învecinează cu peretele și oferă un confort ridicat in timpul de odihna. În plus, vă permite să protejeze pereții decorative ale pereților de uzură prematură.

Desenele drepte sunt mai ieftine, unghiulare – mai scumpe.

Producătorii produc în principal acest tip de mobilier fără cotiere, dar se găsesc în vânzare și modele cu cotiere mici. Ele pot fi din lemn sau moale. Toate tipurile de mobilier au un avantaj major – vă permit să umpleți rațional spațiul camerei, un original care completează interiorul.

Dimensiuni

Ottoo cu o saltea ortopedică și o cutie de lenjerie este eliberată o lungime standard de două metri, în timp ce lățimea patului poate fi de la 80 cm la 1.8 M. Modelul unic are o lățime de 80 până la 90 cm, semi-pistol – de la 1 la 1.5 m, și dublu – de la 1.6 la 1.8 M. Cel mai confortabil pentru somn este dimensiunea modelului 1.2 * 2 m.

Înainte de a alege dimensiunea dorită a mobilierului, ar trebui să luați în considerare câți oameni vor dormi pe ea, precum și zona camerei, unde este planificată să instalați Taht.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru mobilierul tapițat armonios se încadrează în interiorul camerei și a servit în mod fiabil o lungă perioadă de timp, cu alegerea sa, este necesar să se ia în considerare mai multe nuanțe. Nu este excepția acest lucru și achiziționarea patului ottoman cu o saltea ortopedică. Expertii recomanda acordând atenție următorilor indicatori.

 • picioare înălțime. Ce este mai mult, cu atât mai puțin va fi adâncimea sub saltea pentru depozitarea așternutului.
 • Cadru și cadru de cadru. Este recomandabil să se acorde preferință modele realizate din lemn de înaltă calitate.
 • Tapiţerie. Țesătura că rama este acoperită de mobilier trebuie să aibă rezistență la poluare și nu dezvăluie. costume de bine Flock, ca și pentru Jacquard, cel mai bine este să nu-l ia. În plus, materialul trebuie să fie tapițerie rezistente la epuizare la soare.
 • Confortul de mobilier în uz. În timp ce de cumpărare trebuie să încercați pentru a ridica și mai mici de proiectare, ia în considerare designul interior al Imperiului Otoman.
Citește mai mult  perete dulap în camera de zi: vedere specii și recomandări pentru alegerea

in afara de asta, Este important să se acorde o atenție și de a alege o saltea ortopedică. Persoanele în vârstă ar trebui să dobândească moduri cu o saltea de duritate medie, cât și pentru cei care au probleme cu gât și spate – maxim. Salteaua trebuie să fie echipat cu un caz care este fixat detașabil pe clema.

De asemenea, mobilierul trebuie să se încadreze armonios în designul general al camerei. Pentru a face acest lucru, este necesar de a alege culoarea potrivita si textura de tapițerie. Pentru camere mici, este recomandabil să cumpere modele de nuanțe deschise, fără desene, pentru spațioase – tonuri mai luminoase.

Exemple frumoase în interior

Otomanul cu o saltea ortopedică și o căptușeală este considerată o piesă de mobilier elegant, cu care se poate dota rațional o cameră cu un spațiu limitat, creând în același timp zona de odihna si somn. Cea mai populară este considerată Colț Ottoman cu spate moale, Ea va lua un loc demnă în interiorul oricărei camere de zi. În după-amiaza, va servi ca un loc confortabil pentru a vă relaxa, iar noaptea se va transforma într-un pat confortabil, oferind un somn bun.

Mobilierul este cel mai bun pentru a alege o nuanță bej, va fi perfect combinată cu decorațiuni de perete și textile în cameră. Lângă patul Ottom poate fi plasat o masă de cafea miniaturală cu o suprafață de sticlă pe picioarele din lemn.

În camera copiilor, instalați mobilier de culori mai contrastante cu imaginea animalelor sau a eroilor fabuloși. În același timp, fetele sunt perfect potrivite pentru nuanțe roz, decorate cu manevre și perne moi. Ele pot fi completate cu o masă de toaletă mică de alb cu o oglindă.

Boys Este recomandabil să cumpărați modele de nuanțe albastre și verzi care ar fi combinate cu perdele ușoare și un dulap.

maro deschis sau gri formă rotundă pat takhta cu o saltea ortopedică se potrivesc perfect în interior bucătărie. Cel mai bine este să-l adapta la fereastră sau centrul camerei. Pentru a da proiectarea aristocraticity camerei, este recomandat sa alegi mobilier cu o tapițerie în stil oriental.

Citește mai mult  Producatori de canapea din Rusia: cel mai bun rating

Deoarece tacht are un spațiu de câteva, apoi Acesta poate fi, de asemenea, plasate pe balcon. Cutii sale spațioase lenjerie va servi ca un loc minunat pentru a stoca diverse lucruri. O alegere bună pentru a aranja un balcon va fi un mini-tacht în nuanțe pastelate. Acesta trebuie să fie completate cu pleduri și perne moi, ceea ce va face posibilă pentru a umple interiorul atmosfera de confort și de căldură acasă.

În cazul în care contul privat este situat pe balcon, atunci soluția corectă va fi achiziționarea unui model de piele, care are cotiere, picioare și spate sunt completate cu elemente sculptate.

Acesta va arata bine pat tahta și în dormitor. Pentru a face acest lucru, ar trebui să alegeți structuri de pliere dublu cu saltea ortopedică și o linie. Produsele trebuie să fie realizate din materiale naturale, în culori luminoase. Este permisă pe tapițeria. Prezența imprimeuri discrete. O alegere elegantă va fi decorat modele sub antic, acestea ar trebui să fie completate cu scaune mici din același stilist.

Prezentare generală a Tacht Bed de la cumpărător, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: