Paleta de culori de canapele de bucătărie: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Paleta de culori de canapele de bucătărie: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Când cumpărați un mobilier moale, este mai des evaluată de partea tehnică și de calitate, nu de aspect. Este un factor nesemnificativ care nu afectează nimic. Făcările de mobilier îi acordă atenție: același model, dar cu tapițerie excelentă arată diferit. Același lucru se întâmplă cu interiorul: de îndată ce canapeaua după achiziție ocupă locul său în bucătărie, se schimbă dincolo de recunoaștere. Schema de culori depinde, se va potrivi în spațiul de bucătărie armonios sau nu.

Subtilități de alegere

Pentru a nu fi supărat în viitor și nu dezamăgit, În timpul achiziționării unei canapele, ar trebui luate în considerare un număr de factori.

 • Piața camerei. Bucătăria nu este cea mai mare cameră din apartament. Pentru ao face vizual mai larg și mai mult, canapeaua din bucătărie este cumpărată cu tapițerie ușoară: bej, alb, maro deschis sau lapte umbra.

 • Proiecta. Avantajele bucătăriei, decorate într-un stil clasic, subliniază produsele de lapte, bej, albastru deschis sau cafea nuanță. În stilul în stilul de modele de înaltă tehnologie, alb sau negru arată mai bine decât. Atunci când seturile de finisare și de bucătărie sunt realizate în culori strălucitoare, este oportună introducerea în soluția interioară rezultată. Portocaliu, violet, roșu aprins sau bordeaux.

 • Aspect psihologic. Canapele de bucătărie roșie se deranjează rapid dacă o femeie este o gospodină și petrece cea mai mare parte a zilei pentru gătit. El are restul gospodăriei două sau trei luni după cumpărare. Pentru grăsimi și pierderea în greutate, oamenii nu se potrivesc produsului cu o tapițerie de culoare portocalie: crește apetitul. Dacă membrii familiei mănâncă cu reticență, va fi indispensabilă.

 • Îngrijire. Îngrijirea pentru canapea cu tapițerie ușoară este mai greu decât produsul întunecat. Calitatea materialului utilizat depinde, dacă acesta va fi ușor să ploaie la fața locului de la Ketchup sau nu. Cel mai bun tesatura pentru canapea de bucătărie este că rezistă expunerea agresivă la apă, nu absoarbe mirosurile și este ușor de curățat prin contaminarea cu soluție de săpun sau substanțe chimice speciale de uz casnic. De la modele, tapițate cu piele naturală, de multe ori să refuze produsele beneficiază de eco-concediu.

 • Printuri și modele. Cu o canapea cu o cravată de transport, printuri sau modele crea o soluție de interior neobișnuită.

Având în vedere doar două nuanțe: în primul rând, este mai greu de clar de poluare + pe de altă parte, acestea costa mai mult decat modelele one fotografice.

„stiluri de canapea“

fabrici de mobilă rar produc canapele pentru bucatarii atașat la un singur stil. Acestea creează modelul de design universal sau neutru. O astfel de abordare pentru cumpărători este de preferat: ei nu vor avea probleme cu aspect. Stilul este condiționat împărțit în trei grupe.

 • Dreptunghiular având un caz de culoare închisă sau lemn de culoare deschisă. Acestea diferă până la materialul tapițerie (textile, piele, imitație de piele, eco-concediu) și dimensiunea (mici, medii și impresionant).

 • Elegant Cu referire la o anumită epocă în istorie.

 • Modelele cu design elegant pentru constructivismului, high-tech și futurismul. Acestea sunt realizate în stilul unei epoci moderne. Ele se disting printr-o formă incorectă, precum și geometria subliniată.

Forma

Pentru acest criteriu, canapele sunt împărțite în patru tipuri.

 • Unghiular. model interesant pentru bucătărie mică. Acesta poate fi pliabil dacă o cameră în plus este necesar pentru somn sau odihnă.

 • Drept. Produsul este ales pentru bucătăria de mari dimensiuni, studiouri sau bucătării. Tapițerie ar trebui să fie la fel ca și pe scaune.

 • Erker. O astfel de canapea se face la comandă, deoarece dimensiunea de nișă în fiecare caz în parte este. În forma poate fi drept, unghiular, semicirculară.

 • Semicircular. El se potrivește în bucătărie, în cazul în care o mulțime de spațiu liber. Lui „Stafide“ este o capacitate de aspect non-standard și.

Spectrul de culori

Cunoscând caracteristicile fiecărei culori, pentru a alege o canapea bucătărie mai ușor. Printre ei sunt neutre, non-veniții, starea de spirit de ridicare și luminos.

 • portocale. El nu numai că îmbunătățește pofta de mâncare, dar, de asemenea, ridica starea de spirit, promovează trezirea rapidă și configurata la pozitiv. Bucătăria cu ferestre pe partea însorită va fi cu o canapea de această culoare confortabil. Acesta poate fi un accent, și poate o parte a compoziției globale, în cazul în care aceeași culoare este fațadele pe dulapuri casca si blat.

 • Bej. Canapele cu o astfel de tapițerie – modelul cel mai popular în piață. Acestea sunt potrivite pentru orice interior. El are o mulțime de nuanțe, și dacă se dorește, toată lumea va găsi propria lor.

 • Culoarea de lapte topit. El seamănă cu o nuanță de culoare galben deschis. Cu aceasta, ele creează un interior cu o referință la epoca trecut sau se concentreze pe stil liber. Se pare elegant pe fundalul obiectelor și a elementelor de ciocolată sau negru.

Tabel pentru a este mai bine pentru a pune cu decor în aceeași gamă de culori sau marmura.

 • Fildeş. O astfel de canapea ton va completa interior realizat într-un stil de epocă în care elementele sunt prezente țări. Efectul integralității poate fi realizat prin instalarea scaunelor cu aceeași tapițeria în cazul în care bucătăria este acomodat fără a deteriora spațiul liber.

 • Maro deschis. O astfel de canapea pentru a alege oameni care preferă să investească în proiectarea și nu amintesc de reparații de mai mulți ani.

 • alb. El este profund, dar nepractic. În cazul în care este utilizat în decor, aparate sau alte piese de mobilier, bucatarie va fi vizual mai mult, iluzia adâncimii spațiului va fi format. Albul acte liniștitor pe persoană, și accesorii luminoase se vor dilua această idilă, dar fără fanatism.

 • Albastru. O astfel de canapea a este utilizat în interior maritime. Aceasta culoare are o multime de fani, dar uneori l-au bătut greșit. soiuri Vasilkovy aspect elegant pe fundalul unui cadru de lemn deschis la culoare, iar mai inchisa sublinia detaliile alb-zăpadă. Albastru este combinat cu portocaliu, galben. Așa că el nu a fost îmbinată cu restul elementelor de mobilier în amurg, o astfel de canapea este mai bine pentru a pune la fereastră.

 • gri. În cazul în care bucătăria are elemente metalice sau crom, apoi canapea gri se va potrivi armonios, devenind un accent carismatic. Tapițerie de culoare poate fi inchis, gri Grafite sau lumină, și să completeze accesoriile sale de o cămilă umbra sau ocru.

 • Verde. Canapeaua verde nu se potrivește întotdeauna în design-ul bucătăriei: Nu este ușor de a alege tonul potrivit. Întuneric nuante PresaŃi, dar o salata, menta, turcoaz, măsline va fi doar dreptul: ele sunt mai pozitive. Dar cumpăra o canapea într-un astfel de sistem o culoare în magazin este dificil. Există două moduri de a rezolva problema care a apărut: comanda de producție pe o fabrica de mobila pe schițe sale sau să cumpere un caz detașabil pe o canapea.

  Cumpărarea o canapea la bucatarie, gama de culori este selectat în interior. Acesta poate fi chiar și cu o tapițerie lavandă delicată, în cazul în care este combinat cu decor de perete, headcase bucătărie și accesorii.

  Bucătărie canapea opinie Vezi următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: